19494
-
#14084 szivesen a kérdést megválaszolja más aki tudja, -
#14083 Na sikerült is! Köszi a helpet!
Annyit szeretnék még kérdezni, hogy hogyan lehet olyat csinálni, mint pl az operánál van, felül nincs az a vékony hely ahol a "Minefield" van. Tehát úgy értem, hogy operában pl legfelül a monitor tetején vannak a megnyitott lapok listája, de itt ff-ban a minefield alatt. Elvileg így nézett volna ki a ff 4 is, de úgy látom ez változott, vagy nemtom talán lehet ezt állítani? -
#14082 elvileg ha ezt megcsinálod mennek a kieg-ek
about:config -ban csinálsz egy logikai (bool) változót, neve extensions.checkCompatibility.4.0b legyen, értéke false . -
#14081 parancsolj, magyar
-
#14080 van magyar is csak minefield néven (vagy mi) -
#14079 A pluginokkal nem kompatibilis természetesen, elvileg valami trükkel rábírható, hogy működjenek vele a pluginok, de nekem nem sikerült összehozni, persze ez senki kedvét ne szegje! :D Én azt használnám, ha magyar lenne és a pluginok működnének vele. -
#14078 ez már régóta tudható volt hogy nem úgy fog kinézni ahogy az elején hírdették. -
#14077 érdemes feltenni a beta2-t ? akkor nekem a frissítő azért nem jelzi a 2-est meg még csak pre beta ? -
#14076 4.0ból csak beta 1 van beta 2ből csak pre van -
#14075 Feltettem a 4.0b2-t. Nagyon gyors, szemmel láthatóan is, viszont érdekes módon, nem úgy néz ki, mint anno a képeken be lett mutatva, tehát a betöltő csík nincs felül, szóval kicsit érdekes, de a sebssséggel nincs gond, a többit még nem próbáltam ki. Magyarul is le lehet szedni, bár az meg valami Minefiled nevű cuccli. -
#14074 sziasztok!
Nekem ilyan problémám van, hogy a Firefoxom (3.6.6)-om van de az azelőtti se kb 2hónapja, nem tölti le az .exe kiterjesztésűeket!
Akkor van egy olyan oldalam, ahol speckós kiterjesztésűeket nem tölt le, de a .rar-okkal eddig még semmi gond!
Mi lehet az oka?
XP-m van, rég volt újrarakva (9hónapja max. 1éve!) -
#14073 Mozilla Firefox 3.6.6 magyar (8.96MB) -
#14072 Sziasztok!!
Last pass miatt rögtön leáll a foxom. Ha letiltom minden ok!?
Próbáltam újra rakni,beléptem a széfembe ,nem látok semmi olyat ami okozhatja...
Szerintetek???
Kösz a választ! -
#14071 Nálam megvan. :P -
#14070 Próbáljatok egy reinstalt... -
#14069 nálam is -
#14068 nálam megvan:S(3.6.4) -
#14067 Ez már kész van, nem kell több javítás. :)
Amúgy nekem ott van. (bár angol) -
gmilan #14066 Hová tűnt a frissités-keresés gomb? (FF 3.6.4)
-
#14065 "Firefox 3-ban a teljes uninstallhoz nincs szükség kézi törlésre, elég a pipát bent hagyni a beállítások törlésénél." Elvileg de még nem próbáltam. -
#14064 Hali, most raktam újra az XP-t, letöltöttem a legújabb (3.6.4-es) Firefoxot, és ha néznék egy videót, vagy ami igénye Flash-t, az mind befagy, és azt jelzi, hogy összeomlott az Adobe Flash bővítmény. Próbáltam külön telepíteni, - persze normálisan letöröltem minden felhasználó mappát, és ilyesmit - ugyanaz. Mi lehet a megoldás? Rakjam vissza a 3.6.3-at? -
#14063 Hat kosz, de lehetne egy olyan is benne hogy kipipalom es mindent letorol -
#14062 Teljes uninstall XP alatt:
X:\Program Files\Mozilla Firefox
X:\Documents and Settings\felhasználói név\Local Settings\Application Data\Mozilla
X:\Documents and Settings\felhasználói név\Application Data\Mozilla
Teljes uninstall Vista alatt:
X:\Program Files\Mozilla Firefox
X:\Users\felh.név\AppData\Local\Mozilla\Firefox
X:\Users\felh.név\AppData\Roaming\Mozilla
Windows 7 alatt:
X:\Users\felhasználói név\AppData\Local\Mozilla
X:\Users\felhasználói név\AppData\Roaming\Mozilla -
#14061 Kézzel letörlöd az appdataból a mappáit az uninstall után. -
#14060 Ugy nem lehet eltavolitani(uninstallni) a firefoxot hogy teljesen eltavolitsa? konyvjelzokkel, addonokkal mindennel egyutt? -
#14059 Újratelepítés megoldotta. Köszi. -
#14058 csökkentett mód?
Start menü>legfelül van a firefox(ha az a alapért.böngésző) jobb gomb>csökkentett mód kiválasztása...
Lehet hogy a webhely(sütik törlése talán a megoldás) vagy valamelyik kiegészítővel összeakadt(eszköszök>kiegészítők). -
#14057 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A probléma a következő:
Firefox-ot használok. Amikor ma el akartam indítani ez az üzenet jött fel:
"A Firefoxnak problémája támadt, és összeomlott. Amikor újraindul, megpróbálja helyreállítani a lapokat és az ablakokat."
Két lehetőség van az alján: "Kilépés" vagy "Újraindítás". Ha azt mondom neki "újraindítás" akkor előjön ugyanez az ablak és így tovább.ű
Hogy lehetne kilépni ebből a "végtelen ciklusból"? -
Alex2 #14056 Értem,köszi! -
#14055 A Mozilla tegnap – a korábbi tervekhez képest közel egy hónapos csúszással – hozzáférhetővé tette a Firefox 3.6.4 végleges kiadását. Ebben mutatkozik be az „out of process plug-ins” (OOPP) néven hivatkozott új funkció, amely önálló folyamatként (process) futtatja az Adobe Flash Player, az Apple QuickTime és a Microsoft Silverlight, illetve a Moonlight bővítményeket. Ez a gyakorlatban azzal az előnnyel jár, hogy ha a plugin valamilyen oknál fogva lefagy – ezt a browser egy hibaüzenettel jelzi (lásd a mellékelt képen) –, nem rántja magával az egész böngészőt. A nem válaszoló kiegészítő újraindítható az adott lap újratöltésével.
A Mozilla szerint az új kiadás „jelentősen csökkenti” a videókat és játékokat tartalmazó weboldalakon a lefagyások számát. A fejlesztők azt ígérik: a támogatott pluginek köre bővülni fog majd. -
andersh #14054 ja én is pont most olvastam hwsw-n
de majd olyan is lesz h minden tab külön processben fut majd -
moon21 #14053 Igen, és ha kifagy pl. a flash plugin, akkor elég a containert újraindítania. -
#14052 Állítólag, hwsw-ne ezt írták. Én még nem csináltam összeomlást, hogy kipróbáljam. :) -
#14051 Nem tud valaki olyasmit, hogy felül a könyvjelzőt el lehesen rejteni (persze egy olyan pluginnal, amire ha ráviszem az egeret, nem ugrál az egész könyvjelző az alatta lévő weboldalakkal eggyütt, hanem csak lenyílna) vagy egy olyat a fast dial-on kívül, ami fent nem foglalná a helyet, de gyorsan elérhető lenne.
Köszi -
andersh #14050 amúgy a firefox.exe enné, ez van -
andersh #14049 a pluginok már külön processben nyomulnak? ez jó hír -
#14048 ubuntu -ra még nem jött ki az új verzió, bár itt nincs is annyi gond vele mint windows alatt :) -
#14047 Mivel már néhány plugin fagyását meg tudja kerülni, talán nálad sem fagynak annyit a tabok. -
Alex2 #14046 Sziasztok!
Leszedtem az új Firefox-ot.
Nézelődtem egy kicsit a feladatkezelőben és megláttam egy plugin-container.exé-t ami ha videót talál egy weboldalon akkor elkezdi pörgetni a procit meg a ramból eszik 30MB-ot.
Sajnos kevés a ramom,épp hogy elé így.
Mi ez az újítás?
Előre is köszi a választ! -
#14045 Jöhetne már a 4.0 béla.. azt feltenném szívesen, próba gyannánt. :) De szerintem nem jön e hónapban, csúszni fog tuti...