Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy olyan problémám, hogy akadozik a firefox.Ez alatt azt értem hogy ha valamit elkezdek írni pár másodpercre megfagy, de közbe én nem látom mit írok majd hirtelen elõjön a szöveg amit irtam.Ugyanakkor a kattintásra is késõn reagál,valamint a görgetésre.
Tudna valaki esetleg erre egy megoldást?
Egyszerûen eltûnik a böngészõ ablak.Utána újra indítom, és az elõzményektõl folytatja.Annyira nem zavaró, ritkán csinálja, csak érdekes.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
- vezérlõpult, "klasszikus" nézet (jobb felül "View by"-t állítsd át kis/nagy ikonok valamelyikére)
- Color management menüpont (Színkezelés)
- az elõugró ablakon All profiles (Minden profil) fül (középsõ)
- itt görgess alulra az ICC Profiles (ICC-profilok) részre
- itt csináld azt, hogy törölj ki MINDENT, aminek a Class (Osztály) oszlopban (utolsó oszlop) Display (Megjelenítés) van és nem az a neve, hogy "sRGB IEC61966-2.1".
Valahogy így nézzen ki a végén a dolog:
A képen nem a Printer Class-ú (Nyomtató osztályú) cucc a lényeg, hanem hogy az az egyetlen Display Class-ú (Megjelenítés osztályú) cucc legyen.
Készen vagy.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
"....\Users\fióknév\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\xxxxxxxx.default\bookmarkbackups" mappa.
De úgy is megtalálod õket, ha a "c:\Documents and Settings"-en belül rákeresel a "*.json" fájlokra...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nálam kb 5percet volt. 1 vicc
Szakik szerint a FF-t meg pont a külön kieg-ek teszik sebezhetõvé és tagadhatatlan hogy operához sok mindent nem kell vadászgatni mert benne van...
hogy mást ne mondjak a levelezõ kliens.
Az hasznos tud lenni nagyon.
Isten kíséri utadat :)
Esett még valaki, ilyenhez hasonló "tolakodó-ajándékokkal" megspékelt csapdába ?
Pont az Adobe lapjáról, hát csak pont az; Az "nemgyütt" le!
#12712: Nincs valami Operához hasonló listás kieg? A jelszókezelõ miatt nem váltok FFre. És még valami: Még mindig titkosítatlanul tárolja ez a szerencsétlen a jelszavakat?😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Nekem amúgy semmi bajom Operaval, jó kis böngészõ az. Opera Minit sokszor használom telon.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
.: mobilize.hu :.
Tényleg: Meg lehet valahogy oldani már, hogy több felhasználónév/jelszó párost lehessen letárolni egy oldalhoz, mint Operában? Talán újra felraknám az FF-et, ha végre tudná...
http://goo.gl/gd6Zi5
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Lehet hogy épp az Operával van gond, mert arra is külön kell optimalizálni? IE dettó.
.: mobilize.hu :.
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
köszi.
ezt lemerjem tölteni ? HELP!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudom visszaállítani egy másik win feltevése után a elõzõ rendszeren a FireFox mentett könyvjelzõimet vagy hol találom meg a gépen? Tehát két xp van fent a gépen csak a masik behalt.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Ehhez a F11-et kell lenyomni,minek ehhez kiegészítõ?<#confused>#confused>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
steam, origin: ACE_hun
De ha arra kerül sor nem sokat gondolkodom az opera visszatevésén. Bár Opiba idegesít hogy sok oldalt nem visz. Meg most FF-hez találtam flash blokkoló kieg-et. ez tetszik.
Szóval 1enlõre FF 😊
ez nekem új-
steam, origin: ACE_hun