Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Azt be lehet állítani, hogy gyakrabban frissítse a firefox az RSS-t?

Hello all

Lenne egy olyan problémám, hogy akadozik a firefox.Ez alatt azt értem hogy ha valamit elkezdek írni pár másodpercre megfagy, de közbe én nem látom mit írok majd hirtelen elõjön a szöveg amit irtam.Ugyanakkor a kattintásra is késõn reagál,valamint a görgetésre.
Tudna valaki esetleg erre egy megoldást?

Csabesz6
Nektek is van olyan, hogy a Mozilla se szó, se beszéd, kilép?
Egyszerûen eltûnik a böngészõ ablak.Utána újra indítom, és az elõzményektõl folytatja.Annyira nem zavaró, ritkán csinálja, csak érdekes.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

kirol
Ok, köszi. Nem tudtam ,hogy ez valami hiba.
Holnap ki is próbálom.

Mert arra van megoldás, írtam is hozzá FAQ-t, bemásolom ide:

- vezérlõpult, "klasszikus" nézet (jobb felül "View by"-t állítsd át kis/nagy ikonok valamelyikére)
- Color management menüpont (Színkezelés)
- az elõugró ablakon All profiles (Minden profil) fül (középsõ)
- itt görgess alulra az ICC Profiles (ICC-profilok) részre
- itt csináld azt, hogy törölj ki MINDENT, aminek a Class (Osztály) oszlopban (utolsó oszlop) Display (Megjelenítés) van és nem az a neve, hogy "sRGB IEC61966-2.1".
Valahogy így nézzen ki a végén a dolog:

A képen nem a Printer Class-ú (Nyomtató osztályú) cucc a lényeg, hanem hogy az az egyetlen Display Class-ú (Megjelenítés osztályú) cucc legyen.
Készen vagy.
kirol
De sárga és Samsung monitorom van.

Mert?

Rage47
Philips monitornál is ugyanaz a megoldás egyébként
Solten

Saor Alba

A win7 képnézegetõ háttérszíne nem sárgás? Nem Samsung monitorod van?
Doomista
Ezzel a borral koccintok az 5. évére <#worship><#pias><#worship>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

desigo
kirol
Az miért van, hogy W7 alatt a menü és az RSS betûi olyan furcsák, mintha cleartype -os lenne, pedig ki van kapcsolva?

MozBackup nevû progival.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

ibrik
Win7 alatt:
"....\Users\fióknév\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\xxxxxxxx.default\bookmarkbackups" mappa.

De úgy is megtalálod õket, ha a "c:\Documents and Settings"-en belül rákeresel a "*.json" fájlokra...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

hogyan tudom visszaállítani egy másik win feltevése után a elõzõ rendszeren a FireFox mentett könyvjelzõimet vagy hol találom meg a gépen? Tehát két xp van fent a gépen csak a masik behalt.

Aquir
Adobe honlap

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Rage47
pontosan ezt hogy kellene kiviteleznem?
autoszimulator
frissítsd a flash playert Firefoxból.

.: mobilize.hu :.

Rage47
Miért szaggat egy csomó Flash videó nálam Firefoxon? (pl. youtube) Elég idegesítõ, hogy olykor IE-ben kell néznem a videót. :| (Windows 7)
daxan
Köszi!

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

Ahhoz képest a Chrome-ot sokan felteszik meg leszedik mert kaksi.

Nálam kb 5percet volt. 1 vicc

Szakik szerint a FF-t meg pont a külön kieg-ek teszik sebezhetõvé és tagadhatatlan hogy operához sok mindent nem kell vadászgatni mert benne van...

hogy mást ne mondjak a levelezõ kliens.

Az hasznos tud lenni nagyon.

Isten kíséri utadat :)

Tegnap aztán, baromira megszívatott a "3.54"-re telepített "3.55", a flash-pluginjával.
Esett még valaki, ilyenhez hasonló "tolakodó-ajándékokkal" megspékelt csapdába ?
Pont az Adobe lapjáról, hát csak pont az; Az "nemgyütt" le!

[HUN]FaTaL
Egységsugarú user nem telepít kiegészítõket. 😊 Egyelõre operát használom, semmi gondom vele.

#12712: Nincs valami Operához hasonló listás kieg? A jelszókezelõ miatt nem váltok FFre. És még valami: Még mindig titkosítatlanul tárolja ez a szerencsétlen a jelszavakat?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Narxis
Ezért lesz népszerûbb a Chrome is az Opera-nál, egységsugarú usernek nem kell beépítve semmi vagy csak pár dolog, azt meg kiegészítõkbõl megoldja ha akarja. Egyébként Chrome-tól FF-nek is félni kell, gyorsaság miatt. Bár ha elkészülnek ott is a kiegészítõk akkor lehet valamennyire lassulni fog, franc tudja.

Nekem amúgy semmi bajom Operaval, jó kis böngészõ az. Opera Minit sokszor használom telon.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

autoszimulator
mondhatni, hogy tud, de nem készít belõle választható listát, szóval tudnod kell a felh nevek elsõ pár karakterjét, akkor felajánlja, és kiválasztva a helyes jelszót fogja használni.

FZoleee
ezt hogy érted?

ilyenre gondolsz? 😄
[HUN]FaTaL
A telepített Firefoxok cirka 80%-n semmilyen kiegészítõ nincs telepítve.

Tényleg: Meg lehet valahogy oldani már, hogy több felhasználónév/jelszó párost lehessen letárolni egy oldalhoz, mint Operában? Talán újra felraknám az FF-et, ha végre tudná...

http://goo.gl/gd6Zi5

ibrik
Azt meg tudná valaki mondani, hol lehet letiltani az FF-ben, hogy pl. egy linkre kattintva megnyíló új oldal ne méretezhesse át az FF ablakát?

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

autoszimulator
persze, csak tudod aki manapság weblapot akar fejleszteni, annak szinte minden böngészõre külön kell szenvedni.
Lehet hogy épp az Operával van gond, mert arra is külön kell optimalizálni? IE dettó.

Mert az oldal fejlesztõk nem szabályosan fejlesztik az oldalakat. Nekem ezt 1 szaki mondta én nem értek hozzá de állítólag ha szabályosaík lennének ezek a siteok is akkor mennének opival. És akkor azért nem lenne ekkora elõnye a FF-nek az tuti.

Narxis
Neeeeeem, csomó oldal nem jól jelenik meg Opera alatt. Meg jobb összelegózni egy böngészõt mint az, hogy eléd tolnak egy olyat aminek mindenre van saját megoldása és szeresd azt.

ehhez hozzátartozik azért hogy az Operával foglalkozó cég tojik az asztali böngészõ népszerûsítésére.... én ismerem az operát is elég jól és sokadmagammal úgy gondoljuk ha jobban népszerûsítenék akkor a kedves tüzeske igen csak lehülne 😊

Narxis
Ennyi. 😄 Azért Chrome szépen jön fel.

Narxis
Elképzelhetõ, az új verzióban stabilitási hibákat javítottak.

Sordoran
a probléma az új 3.5.5-ös verzióval elmúlt, talán elért valamit h reportoltam? XD

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Doomista
Hát igen...azért...no comment...<#ravasz1><#ravasz1>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Akkor felteszem.

köszi.

Doomista

ezt lemerjem tölteni ? HELP!

Képre gondoltam a weboldalakon lévõkre 😊

helló
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudom visszaállítani egy másik win feltevése után a elõzõ rendszeren a FireFox mentett könyvjelzõimet vagy hol találom meg a gépen? Tehát két xp van fent a gépen csak a masik behalt.

gergely1991
Megelõztek...<#rinya>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Teljes képernyõre váltás?
Ehhez a F11-et kell lenyomni,minek ehhez kiegészítõ?<#confused>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

De, F11

steam, origin: ACE_hun

Olyan kieg. nincs hozzá amiúgy nagyítja ki a képet hogy TELJESEN betölti a monitort ?

Narxis
<#eljen><#eljen>

Ez gyorsabb <#vigyor2>

De ha arra kerül sor nem sokat gondolkodom az opera visszatevésén. Bár Opiba idegesít hogy sok oldalt nem visz. Meg most FF-hez találtam flash blokkoló kieg-et. ez tetszik.

Szóval 1enlõre FF 😊

bojti
Azt hittem te Operázol .. Fekete pont ! <#mf1><#gun><#gun><#mf2>

3.5.5

ez nekem új-

Mármint melyik új?

steam, origin: ACE_hun