19494
  • Carmang
    Helló. Pár napja a Fox nem kicsinyíti le ablak méretűre a nagyobb képeket, hanem eredeti méretben rajzolja ki. Görgetősávokat azért feldobja, de nekem így nem megfelelő. A beállításokban nem találtam semmi ilyen funkcióra utaló kapcsolót. Megoldás?
  • 5c0rp330n
    stabil meg nincs
  • Máté94
    Már van 4.0?:o
  • Airbus A380
    új fülre hogy raktad be ?
  • Airbus A380
    Hali. A foxtab-ot be lehet állítani hogy azzal induljon a FF ?

illetve állítólag lehet lapozni vele a könyvjelzőkbe. Azt hogyan ?

köszi.
  • temes69
    sziasztok!
    olyan problémám van, hogy pár weboldal nem jeleneik meg rendesen. fehér alapon lista szerűen jönnek be. pl: origo. ez miért van? frissítettem újabb ff-re(3.6.6) de ugyanolyan maradt minden....
  • Stefling
    Nem :D én is erre kerestem megoldást.. majd a véglegesben elvileg már nem lesz akkora hely, avagy az RC-ben.
  • FSpofon
    4.0-ban a "start" gombot nem lehet valahogy a tab bar mellé suvasztani hogy ne legyen egy egész üres sor a browser tetején?
  • RelakS
    hmm... a winamp toolbar bugos

Nem használom, ezért letiltottam. Azóta nem rohad bele a FF a memóriába
  • Sunset
    Megoldódott!
    Akinek hasonló problémája van az nézzen át
    a Prohardver/Fórum/os,alkalmazások/Mozilla Firefox topikba!
    Keresse dqdb 12799-es útmutatását!
  • Sunset
    Sziasztok!
    Firefox 3.6.6. Levélben képeket szeretnék küldeni a freemailon keresztül
    de azt írja ki hogy a feltöltés sikertelen!
    Az IE-vel és a firefox elöző verzióival megy a dolog rendesen!
    Mi lehet a probléma?
    Előre is kösz!
  • gyonax
    Nem töröltél le véletlen Audiosurf-öt? Akkor szokta ezt csinálni.
  • 5c0rp330n
    itt pont az a lenyeg h a videokartya csinal kb mindent, szoval sokat szamit. asszem a dx10 talan alapkovetelmeny is hozza, a 8600gt meg a dx10 leges legalja, dx10-nek dx10, de a teljesitmenye miatt kb hasznalhatatlan dx10-es cuccokra.
  • Stefling
    Épp ezért nem kell minden hülyeséget megcsinálni, amit más ír. :)
  • tenthrodil
    Pár perce majdnem minden oldalon minden betű félkövér lett, ennek mi lehet az oka?
  • Stefling
    Nehogy már egy nyamvatt böngészőnek HD 5890 kelljen....... :D:D
  • 5c0rp330n
    "8600GT"
    az azert erosnek se eros :)
  • gyonax
    Ezekszerint igen, legalábbis ebben a tesztben. Mindig ugyanolyan körülmények között futtattam a teszteket, tehát elvileg reálisnak kell lenniük.
  • Narxis
    Az IBM a Firefox-ot választotta böngészőnek, 400ezer IBM dolgozó fogja mostantól használni. :D FIREFOX POWA!!!
  • Stefling
    Aha... és most magyarul :D
  • Narxis
    Firefox has become the default browser for nearly 400,000 IBM employees, a big coup for the open-source project during a time of increasing browser competition. "All IBM employees will be asked to use it as their default browser," Bob Sutor, vice president of open source and Linux at IBM's Software Group, said in a blog post Thursday. "Firefox is enterprise-ready, and we're ready to adopt it for our enterprise."

Sutor lavished praise on the browser's role in recent history:

"While other browsers have come and gone, Firefox is now the gold standard for what an open, secure, and standards-compliant browser should be," he said. "I think it was Firefox and its growth that reinvigorated the browser market as well as the web. That is, Firefox forced competitors to respond. Their software has gotten better and we have all benefited."

Like Firefox, both Opera and Google's Chrome browser also span Windows, Mac OS X, and Linux, but Sutor said IBM is interested in Firefox's independence. "Firefox is open source, and its development schedule is managed by a development community not beholden to one commercial entity," he said.
  • Stefling
    Ettől az én böngészőm úgy belassult, mint annak a rendje, pedig nem gyenge a gépem..
  • Airbus A380
    Safari ennyivel lassabb lenne ?
  • gyonax
    Egy kis böngésző benchmark XP alatt:

• 5c0rp330n
    jah, meg most latom h alapbol a direct2d sincs engedelyezve (gpu rendereles), itt van h hogy kell bekapcsolni:

There was a milestone patch added recently to Minefield that starts Firefox on the path to Hardware Acceleration. This patch allows activation of Direct2D and DirectWrite on both the content and chrome areas of Firefox.

Things to Know BEFORE Activation:

1. Direct2D and DirectWrite is ONLY available on Windows 7 and Windows Vista SP2(With Platform Update)
    2. Some Add-ons may interfere with proper operation when they call a certain API prematurely.
    3. Your Video Drivers should be updated to the latest version.

Hardware Acceleration on other systems and configurations are still being Developed (OpenGL 2/DirectX 9) and are not currently available.

How to Turn on Direct2D & DirectWrite for Windows 7 and Windows Vista SP2 (With Platform Update):

1. Type: "about:config" in the 'AwesomeBar' and hit Enter.
    - Search for "gfx.font_rendering.directwrite.enabled".
    - Select "gfx.font_rendering.directwrite.enabled" and double click to set the Pref to "True"

2. In about:config still, Search for "mozilla.widget.render-mode".
    - If its not there then add it. (Right Click anywhere and select "NEW" then "Integer". Add in the pref without quotes.)
    - In the next Dialog type in a value of "6" without quotes.

3. Restart The Browser.

If successful, the fonts on the page and browser should be anti-aliased. Websites with large images should load faster, and any SVG examples should be much faster.
  • Stefling
    Igen igen, én is ezt szeretném elérni, hogy a tabok a fejlécben legyenek, mert baszott üres az a terülte :D operában is így van, bár eredetileg úgy volt, hogy a ff 4.0 is ilyen lesz, de nem ezt látom... :S bár lehet változni fog még.
  • 5c0rp330n
    mostanaban a firefox-om eleg sokszor osszeomlik felig, ertem ezalatt hogy a nem reagal semmire, ha raklikkelek, a windows mar kifeheriti (mert nem valaszol a progi), majd kb 10 masodperc mulva minden folytatodik, az ikonja eltunik egy pillanatra es ujra megjelenik, mintha ujraindult volna.. feltettem a 4.0b2pre-t, ezzel ugy tunik javult a dolog, de neha mintha meg mindig elojonne.. egyebkent arra nincs megoldas h a tabok tenylegesen a fejlecben legyenek? mert igy most gyakorlatilag az egesz fejlec kihasznalatlanul marad, csak a minefield gomb van ott..
  • Airbus A380
    Nekem elkezste feltenni de közölte hogy storno.
  • Airbus A380
    Nem is tudtam hogy van szóval nem kinlódok vele :D
  • 404
    tedd fel a 3.6.6-ra, aztán frissíts 4.0-ra, ha az annyira fontos neked
  • Stefling
    Nekem feltette, csak nem kompatibilis vele, ergo disable.
  • Airbus A380
    Nekem nem engedi feltenni a bétára ;)
  • Airbus A380
    A weblap angol honnan kéne gondolnom hogy a kieg magyar ? :)
  • Stefling
    Naigen ám, de még ez a program se kompatibilis a 4.0-s firefoxal! :D Így aztán nem tudok tovább lépni.
  • 404
    milyen angol? magyar lesz az, ha telepíted
    többek között az eszköztár testreszabásába is berak 1-2 ikont (újraindítás, memória-gyorsítótá ürítése, stb), a jobbgombos menüt is kiegészíti ezzel-azzal, testreszabhatod az ablakcímet (pl nem írja mindig oda a végére, hogy firefox, elvégre úgyis tudod, minvel netezel)
  • Airbus A380
    Hogy működik , mire jó ?

bocs az angol nem megy , . kköszi
  • 404
    egy a legalapvetőbb kiegészítők közül
  • Airbus A380
    Ez mi a szösz ?
  • 404
    nem kell semmi trükk. szedd le a mr tech-et, és a jobbgombos menüben ott lesz a kompatibissá tétel
  • Stefling
    Nem minden kiegészítőt sikerült bealtiválnom, pl a navigational sounds kiegészítőt sem, valamiért nem engedi bekapcsolni, pedig false-ra van állítva az is, de nem müxik.. valaki nem tud valami trükköt, hogyan lehetne működésre bírni?