Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
<#falbav><#wilting>

http://goo.gl/gd6Zi5

<#wilting>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hi adott egy 22-es monitor, firefoy ablakát nemlehet vhogy növelni?
Doomista
Nem mondod 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

lck
kicsit lassú vagyok, de azért biztos jól jön...

gergely1991
"Na meg persze a Foxit Reader ingyenes 😄 Nm."
WTF?XD
És az adobe-ot is lehet használni csak akkor a javascriptek futását kell kikapcsolni és kész....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

tedd fel ezt

Doomista
Na meg persze a Foxit Reader ingyenes 😄 Nm.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Black Ghost
Mûködik 😄

Köszönöm szépen mind kettõtöknek.
Doomista
Én azt ajánlom hogy használj Foxit Readert PDF dokumentumok kezelésére.
Nincs annyi hibája, és annyi exploit rá, mint az Adobe Readerre...azaz mig adobe readerre van vagy 40 féle exploit, addig foxit readerre 2...de ez attól is függ hogy melyik verzió van persze...de mondom, elég neked a foxit reader, arra alkalmas amire kell neked.

gergely1991
Különbözö pdf olvasó programot le letölteni:pl.: Adobe reader vagy a foxit reader....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Black Ghost
Tehát ez egy rövidítés.

Eszközök>beállítások alkalmazásoknál megtaláltam a pdf-t de mire kell/érdemes állítani.
Doomista

Black Ghost
FF az mi?
Bocs de nem vagyok ép egy hozzáértõ.
gergely1991
FF probléma?
Eszközök>beállítások alkalmazások fülön tudod módosítani...

Black Ghost
Sziasztok

Olyan gondom van hogy a pdf fájlok letöltésekor megnyitja a world-t (Ms Office World 2007) és kirak egy Fájlátalakítás nevû ablakot, amiben azt kéri hogy:
" Válassza ki a dokumentum elolvasásához szükséges kódolást."
Szöveg kódolása:
-Windows (alapértelmezés)
-MS-DOS
-Egyéb kódolás (ez alapból Közép-európai (Wondows)-ra van állítva)

A gond az hogy bármire állítom akkor is csak egy zagyvaság jön ki.

Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszöném, mert ez miatt egy csomó dokumentum elérhetetlen számomra.
ie view
(engedélyezned kell, hogy telepíthesd az oldalról)

Benny04
ietab

daxan
Sziasztok! Létezik olyan kiegészítõ ami szimulálja az IE 8-at Mozilla-ban? A lényeg, hogy "el kellene hitetni" az oldallal, hogy IE 8-at használok...

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

köszi,de betettem a pipát és így sem menti el a jelszavakat!😞
Miért van ez?Windows 7-et használok.

Eszközök -> Beállítások -> Biztonság -> Jelszavak -> Webhelyjelszavak mentése elõtt pipa be!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

és még egy kérdés!A jelszókat miért nem menti el?Állandóan bekell irogatnom a jelszavakat,ha beakarok jelentkezni vhová!(windows 7 Ultimatem van)
Köszönöm a segítségeteket!

Sziasztok!Tudnátok nekem segíteni abban,hogy a firefox 3.5.5 verzióm van és eddig az eddigi verzióknál amiket elmentettem könyvjwlzõbe honlapokat,mutatta a könyvjelzõben az adott honlap logóját.Most,hogy feltettem az 3.5.5 verziót,nem mutatja.Miért van ez?
Válaszotokat elõre is köszönöm!

Casillas
köszi!
már csak azt nem értem, hogy a sima .torrent kiterjesztésû fájlokat miért írja "bitcomet fájl"-nak, amikor csak utorrent van feltéve <#confused>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

gergely1991
eszközök>beálítások majd alkalmazások fülön tudod beállítani(a futtatható állományoknál csak lementeni lehet)

Casillas
üdv
hogy tudom visszaállítani, hogy egy bizonyos fájltípusra kattintásnál bejöjjön a megnyitás/mentés másként felugró ablak, ha korábban rányomtam a "Mostantól minden hasonló fájllal tegyen ugyanígy" gombra?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

a böngészõd címsorába írd, hogy about:config, majd enter
ott találod

Atreus
Nálam is összeugrik a böngészõ. Kerestem a Firefox könyvtárában de ilyen nevû fájl nincs. Merre találom?

Options -> Main -> Homepage-hez a "|" karakterrel elválasztva beírod az URL-eket.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

desigo
nekem az sem épült be rendesen
ezen az oldalon a letöltéseknél
Narxis
Ez se rossz.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

lck
Nálam ez van fenn erre.
Beállítható hogy hány firefox indításonként fusson le.
Gyorsít szerintem is.
Narxis
CCleaner v2.26

- Added vacuum SQLite databases for Firefox and Google Chrome.

Ezt próbálta valaki? Gyorsabban indult a Firefox?

Nekem gyorsan indul, csak érdekelne, hogy van-e értelme vagy inkább továbbra is SpeedyFox-ot ajánljam másoknak erre a célra.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

gergely1991
pl.:a megnyitott 6-7 lapot bezárod és amikor egy üzenet ugrik fel hogy mentse el a lapokat akkor a "mentés és bezárás" gombra kattints(2 megnyitott ablaknál pedig a lapok bezárását ajánlja fel)...

ThisZip
Sziasztok!

FF-nél be lehet állítani valahogy, hogyha a gép indításánál megnyitom, akkor egyszerre akár 6-7 általam kiválaszott honlapot nyisson meg?

Köszi a segítséget!

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

[HUN]FaTaL
Az beépül, alternative nincs 64bitre ha jól tudom.

autoszimulator
vagyis az alternative nem akar menni 64biten, a rendes quicktime az beépül rendesen.

.: mobilize.hu :.

[HUN]FaTaL
Nincs 64bites Quicktime.

desigo
igen
[HUN]FaTaL
64 bites OS?

desigo
hiába rakom fel bármelyik QuickTime Alternative-ot nem épül be a firefoxba
2.7 ,2.8, 3.1 se :/
mi lehet a gond?
Aquir
rossz egér :|

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Állatfarm után szabadon: két ujj (egy kézen!!!) jó, két kéz rossz. :-)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Van görgõ az egeremen, csak valahogy sosem szerettem megnyomni, mert a gombok után olyan hülye a nyomáspontja.

[HUN]FaTaL
Ha nincs görgõs egér akkor ctrl+klikk 😊

ProGabe
megnyitás új fülön dologhoz: létezik, hogy valakinek manapság nincs görgõs egere? :S tudom, esetleg munkahelyen. na de ~600ft-ot csak megér a dolog (nem, nem csak ff miatt jó az a görgõ 😊

a kieg. tényleg must have, én régebben pl. egybõl kiszedtem a "kép küldése" menüpontot, mert mentéskor sokszor arra kattintottam

most meg már easy dragtogo-t használok, így szinte soha nem is kattintok a jobb gombbal. hm, ez csak most realizálódott bennem. de tényleg, csak sztaki-hoz, meg forráskódhoz nyomom meg a jobb gombot 😮 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

A hét extension-je (nálam): Menu editor

Az egy dolog, hogy a menükben ki-be lehet kapcsolgatni, hogy mi jelenjen meg, de ami nekem igazán fontos volt: a Chrome-ban állat mód kézre állt, hogy az új fülön való megnyitás a jobb klikkes menü legtetején volt, így alig kellett mozdítani az egeret a klikkelés elõtt. Na, ezzel az ext-tel a menüpontok sorrendjét is át lehet variálni.

DemonX
Tud -e arra valaki valamilyen módot/programot/szkriptet/stb, hogy a Fox-ban a jelszókezelõt (Eszközök/Beállítások/Biztonság/Mentett jelszavak...) az eszköztárról egy gombnyomással elérjem?