19494
-
#14164 Észre se veszed... persze azon kívül hogy a kieg-elk többsége még nem megy.
Ja bocsi észre veszed , szebb és gyorsabb. -
#14163 Mert szebb és gyorsabb is. Nálam még nem csuklott össze és az általam használt 3 kieg. kompatibilis vele. -
#14162 link -
#14161 -
#14160 köszi -
#14159 nektek is megbuggyant a gugli maps? Ha jobb gombot nyomok, akkor a FF menüje jön fel a google menü helyett -
Alex2 #14158 Szerintetek ha kijön a végleges verzió akkor azt rá lehet majd telepíteni a régi Firefox-ra? -
#14157 Még sehogy, majd elvileg alapból olyan lesz a végleges. -
#14156 Hát, én nem szeretem a béta programokat.
Viszont van egy kérdésem, hátha ti tudtok válaszolni.
A FoxTrick, és PsychoTSI add-on megy? -
#14155 eddig en egy darab buggal nem talalkoztam, a kiegeszitok amiket hasznalok mar mind mennek rajta, es a stabil valtozat nehany percente felig osszeomlott, ez meg nem nagyon szokott soha. -
#14154 Én csak azt nem értem, hogy miért is jó használni egy bugos béta szoftvert amivel a kiegészítők nagy része nem is megy. -
#14153 hogy oldaható meg firefox 4 alatt hogy a firefox gombb mellett jelenjenek meg a tabok? -
#14152 eszközök>beállítások>haladó>hálozat fül -
#14151 Természetesen a bővítmények még nem nagyon mennek vele, csak 1 pár fontosabb (pl adblock) ha fontosak a bővítmények aqkkor inkább mégse tedd fel :) -
#14150 Ha nem félsz tőle nyugodtan próbáld ki a bétát. Nálam elsődlegesként van és még egyszer sem csuklott össze, szebb és gyorsabb mint a jelenlegi stabil verzió.
MÁS: Segítsetek a cache méretet hol állíthatom ? Az opera elmenti az összes bézett videót a gyorsító tárba a FF,nem és állítólag ez miatt.
És mennyíre érdemes állítani ?
8ha kibányásztam ami kell úgyís tö9rlöm az előzményeket) -
#14149 Á, sztem Október körül, hisz novemberben már a végleges jön, ha minden igaz... :D -
#14148 RC1 mikorra várható, év végefele? -
gyonax #14147 FF4 még mindig nem megy át Acid3-on:( -
#14146 Ha koppintás, hanem; én ezt fogom használni! -
#14145 tagadhatatlanul, csak 10000000000-szor testreszabhatóbb
ráadásul nekem sem azt használva, sem ezt (FF4 beta) nem jön fel a start menü win7 alatt. chrome-ban ez könnyen megoldható egy gyors fullscreen-re váltással. küldtem is egy feedbecket
meg arról is, hogy a fenti narancssárga 'Firefox' gomb mellé varázsoljanak szépen oda még egyet 'Bookmarks' felirattal :)
én nem használom a Könyvjelzők eszköztárat, és már megszoktam, hogy fenntről nyitom le a könyvjelzőimet. ráadásul faszán is nézne ki ott még egy gomb, mondjuk zöld színben. bár tőlem aztán lehet akármilyen színű -
#14144 Mintha Chrome volna a Firefox 4 -
#14143 Csak az operánál kapcsoltam ki a vinyóra mentést. -
#14142 Ahol a FF is írja :) about:cache -nél-
operánál nem találtam. -
andersh #14141 ha meg nincs benne az swf-ben a link akkor meg paraméterrel van meghívva az swf, ezt meg firebug-ban tudom megnézni, miután betöltödőtt az oldal és lefutottak a javascript-ek
és a visszafejtés után a linkbe berakom még a paramétert ahova várja
de sokszor még erre sincs szükség, csomószor firebug-al ki tudom kotorni az eredeti fájl linkjét, és már jön is avi-ban vagy mp4-ben :D
de vlc-vel is meg lehet nyitni esetleg a linket és azzal meg le lehet menteni, szükség esetén még át is konvertálja, de sokszor nem sikerül neki jól és szétesik a kép -
andersh #14140 én amúgy úgy szoktam, hogy a flash lejátszót lementem, visszafejtem swf decompilerrel, kiszedem az rtmp linket és rtmp dump-al utána már le tudom tölteni -
andersh #14139 total commanderben melyik mappában találtad meg?
ja meg ha nem menti vinyóra hanem memóriába cache-el akkor azt hogy túrod elő? -
#14138 ok. köcc -
#14137 Passz, nekem alapértelmezetten van. De ha csak a memóriába cachelsz, akkor nem hiszem, hogy megjelenik a gyorsítótárazott elemek között. -
#14136 "meg kell várni míg letöltődik a video "
Azt természetesen megvártam. -
#14135 köszi
Minek kell bekapcsolva lenni ? annak is hogy az előzményeket a lemezre mentse ? (mert nálam csak a memória van operába) -
#14134 Nálad lehet valami, meg kell várni míg letöltődik a video és az 1000kb-nál nagyobbi cache elemekre nekem egyből hozza a linket. De egyébként van rá userjs is.
Amúgy profilmappa/cache. -
#14133 operába nem működik csak egy sima fehér lap jön elő gyorstárazott elemek felirattal. -
#14132 Total commanderbe megtaláltam. :)
Ki kell keresni a legnagyobb fájlt átírni flv.re és kész.
Meg mielőtt letöltetem a video-t űrítek mindent.
"about:cache ugyanúgy mint Operánál. "
Ez nekem semmit nem jelent próbáltam operába így de mappát ahol megtalálhatom nem adot, egyébként az opera hova menti meik mappába ? -
#14131 majdnem bármilyet supported sites-ban van a lényeg:) -
#14130 about:cache ugyanúgy mint Operánál. -
#14129 about:cache ott van az elérés, próbálgathatod a nagy fileokat lejátszani flv lejátszóval, megfelelő .ext-ekre, vagy elnevezésre ne számíts.
Vagy akár about:cache-ben a list-ből megpróbálni kikeresni.
Jó halászatot. :) -
#14128 fennt van de pl az új bétára nem jó (még) , viszont én azt akarom használni. (meghét minek plusz még 1 kieg ha amúgy i lementi.)
Mert valahova menti csak nem tudom hova. -
#14127 Video DownloadHelper kiegészítést rakd fel és akkor simán le tudsz menteni bármilyen videót. -
#14126 A streamelt videókat hova menti el a FF? Állítólag miközbe betölt le is tölti a számítógépemre tehát elvileg utánna a saját értelmezésem szerint bármikor megnézhetem hisz le (is) töltötte, de hova menti el?
pl a youtube, vagy bármi mást amit néztem rajta online .
köszi. -
#14125 béta1