Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
WTF?XD
És az adobe-ot is lehet használni csak akkor a javascriptek futását kell kikapcsolni és kész....
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Nincs annyi hibája, és annyi exploit rá, mint az Adobe Readerre...azaz mig adobe readerre van vagy 40 féle exploit, addig foxit readerre 2...de ez attól is függ hogy melyik verzió van persze...de mondom, elég neked a foxit reader, arra alkalmas amire kell neked.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Eszközök>beállítások alkalmazásoknál megtaláltam a pdf-t de mire kell/érdemes állítani.
Eszközök>beállítások alkalmazások fülön tudod módosítani...
Olyan gondom van hogy a pdf fájlok letöltésekor megnyitja a world-t (Ms Office World 2007) és kirak egy Fájlátalakítás nevû ablakot, amiben azt kéri hogy:
" Válassza ki a dokumentum elolvasásához szükséges kódolást."
Szöveg kódolása:
-Windows (alapértelmezés)
-MS-DOS
-Egyéb kódolás (ez alapból Közép-európai (Wondows)-ra van állítva)
A gond az hogy bármire állítom akkor is csak egy zagyvaság jön ki.
Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszöném, mert ez miatt egy csomó dokumentum elérhetetlen számomra.
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Miért van ez?Windows 7-et használok.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Köszönöm a segítségeteket!
Válaszotokat elõre is köszönöm!
már csak azt nem értem, hogy a sima .torrent kiterjesztésû fájlokat miért írja "bitcomet fájl"-nak, amikor csak utorrent van feltéve <#confused>#confused>
Vivimos por ti, vence por nosotros.
hogy tudom visszaállítani, hogy egy bizonyos fájltípusra kattintásnál bejöjjön a megnyitás/mentés másként felugró ablak, ha korábban rányomtam a "Mostantól minden hasonló fájllal tegyen ugyanígy" gombra?
Vivimos por ti, vence por nosotros.
ott találod
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
ezen az oldalon a letöltéseknél
Beállítható hogy hány firefox indításonként fusson le.
Gyorsít szerintem is.
- Added vacuum SQLite databases for Firefox and Google Chrome.
Ezt próbálta valaki? Gyorsabban indult a Firefox?
Nekem gyorsan indul, csak érdekelne, hogy van-e értelme vagy inkább továbbra is SpeedyFox-ot ajánljam másoknak erre a célra.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
FF-nél be lehet állítani valahogy, hogyha a gép indításánál megnyitom, akkor egyszerre akár 6-7 általam kiválaszott honlapot nyisson meg?
Köszi a segítséget!
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
.: mobilize.hu :.
2.7 ,2.8, 3.1 se :/
mi lehet a gond?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
a kieg. tényleg must have, én régebben pl. egybõl kiszedtem a "kép küldése" menüpontot, mert mentéskor sokszor arra kattintottam
most meg már easy dragtogo-t használok, így szinte soha nem is kattintok a jobb gombbal. hm, ez csak most realizálódott bennem. de tényleg, csak sztaki-hoz, meg forráskódhoz nyomom meg a jobb gombot 😮 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az egy dolog, hogy a menükben ki-be lehet kapcsolgatni, hogy mi jelenjen meg, de ami nekem igazán fontos volt: a Chrome-ban állat mód kézre állt, hogy az új fülön való megnyitás a jobb klikkes menü legtetején volt, így alig kellett mozdítani az egeret a klikkelés elõtt. Na, ezzel az ext-tel a menüpontok sorrendjét is át lehet variálni.