Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem volt semmi masolas, LAN nincs. Es a google ott van a kereso szolgaltatok kozt, mint alapertelmezett kereso.
precision
<#mf2><#crazya>

Bazinga!

autoszimulator
pedig az url mögé kattintasz, nyomva tartod, húzod az eleje felé, kijelöli mindet, és egy kattintás 😄D

.: mobilize.hu :.

precision
ja és meglepõ módon, ha a lentebb írt értéket false -ra rakják, akkor nem jelöli ki egy kattintásra, hanem oda helyezi a kurzort, ahova klikkel az ember... akár ez is hasznos lehet valakinek, ha úgy szeretné használni

Bazinga!

precision
ja bocs, legközelebb akkor csak olyat kérdezek, ami mindenkinek hasznos, nekem hiába más a problémám 😊
mint említettem, windowson tényleg egy kattintásra megy, az hogy ubuntuban ez nem így van, az egy dolog, attól még megváltoztatni ugyanúgy kell a beállítást bármelyik oprendszeren, ugyanis az ff igencsak platformfüggetlen

no mind1, megleltem a választ máshol, bocsánat, hogy volt pofám beírni a megoldást mások okulására

Bazinga!

Ja csak nálunk, Windózon alapban (legalábbis nálam) egy klikkre kijelöli az egészet... Sza'l nem tudom ki használ még ubuntut itt, de nekik ez biztosan hasznos...

steam, origin: ACE_hun

precision
akinek szüksége lenne rá:

címsorba about:config, elfogadni a figyelmeztetést, beírni a keresõbe hogy click, megkeresni a browser.urlbar.clickSelectsAll sort és az értékét True -ra (vagy Igaz -ra) módosítani

máskor nyugodtan megmondhatjátok, hogy nem tudjátok a választ 😊 nem szükséges itt másféle módszereket javasolni 😛

Bazinga!

precision
az is két klikk, mert 1. jobklikk 2. minden kijelölése

Bazinga!

a real playert nem ajánlanám, én leszedném a helyedben, és feltenném ezt
beéppül a foxba gond nélkül

jobbklikk az url-re?

precision
teljesen jó, hogy a kérdésre válaszoltál 😊
ha jól rémlik windows alatt egy kattintással jelölte ki nekem az url -t, minden hova klikkeltem

Bazinga!

gergely1991
egy teljes url cím kijelölése? 3 egér kattintás?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

precision
Helo! 😊

Azt hol tudnám beállítani, hogy ha egyszer belekattintok a címsorba, akkor ne pakolja le az a kurzort oda ahova klikkelek, hanem jelölje ki az egész címet?
FF 3.5.5 Ubuntu 9.10 😊

Bazinga!

gergely1991
Persze a wmp(nem a lapba beágyazott változata) real, a winamp is lejátsza(gondolom valami mms elõtaggal kezdõdik) 😊
Amúgy nálam is volt egy ilyen probléma, volt egy elméletem és kipróbáltam..Az eredményt te is tapasztaltad😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Hello gergely1991!

Bejött a dolog! A Real Player webcím lejátszójának ablakába bemásoltam a médiafájl url címét (ahogyan írtad), és elérhetõvé vált a Hír TV adott weboldalán megtalálható öszes archív video és stream video. Ezután már csak kattintgatni kellett a Real Player felületén az egyes videocímekre ugyanúgy, mintha az eredeti weboldalon lettem volna.
Azon töröm a fejem, hogy a Real Player Firefoxszal együttmûködõ kiegészítõjét honnan kellene letölteni a böngészõbe. Így talán a weboldalon is feléledne a lejátszás.

Köszönöm a segítségedet!

Üdvözlettel: gy?jt?

gergely1991
Nem másoltál adatott az egyik géprõl a másikra?(pl pendrive,LAN-on keresztül....)
És a gugli nem szerepel a böngészõ keresõszolgáltatásai közé?

Amikor rakattintottunk, utanna lila szinu. Hanem megneztem a sajat gepemen, ott amikor az eger bal gombja le van nyomva, akkor piros az egesz link. Am ott csak az Ember szo az ami piros. Nem lehet valami virus feleseg itt is es a masik gepen is?

Masik helyen (mas gepen) is kb ugyanez volt, de ott maga a google sem jott be csak akkor ha a firefoxot feltettem es az lett az alapertelmezett bongeszo, es akkor is csak 2x kellett beirni ugyanazt helyesen, mire megjelenitette a google oldalt. Es csak ennel az oldalnal volt az a tiltas, minden mas oldal siman bejott.
Nem a kezdolappal van a gond, mert az asszem a startlap.hu oldal volt bejott.
Igen, így kívánja kiemelni a talált oldalon.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

gergely1991
A firefox ram fogyasztása a megnyitott lapok számától illetve a flash videó számától függ...(nálam így eszi el a ramot 😞 kékhalál nálam nem volt...)

Ryleh
sziasztok!
heti rendszeresseggel kapok be vmit,,,es ez azonnal a kovetkezoket eredmenyezi:
a firefox(legujjabb)..azonnal 100% cpu-n dolgozik,ha letöltes alatt van akkor atom befekez mindent,,,a kesz letoltesre percekig varok,,,s iszony lett minden..
kovetkezo ujrainditasnal kekhalal,,,,lehet ujrarakni a winfost,,,,
ez 3xorra kovetkezett be,,,s mindig ugyanaz a forgatokonyv..tokeletesen ugyanugy hal be minden,,,s pl ma uj rendszer,,,,de mar most is befekez ugyanugy...
tuzfal ok,virust nem talaltam sosem a firefoxban,ill a leszedett anyagokban,,,de mindig ez van....
van valami gyogyir??

gergely1991
Ennek már sikerülnie kell:
Megnyitod a problémás helyet a lejátszó felületen jobb gomb(helyi menü)>tulajdonságok kimásolod az url-t lejátszó progit megnyit(külön lejátszó nem a böngészõbe beszúrt változata) url megnyitása menüpont url cím beillesztése majd OK gomb

Szervusztok!

NARXIS-nak:sajnos nem jöttek be a próbálkozások.
404-nek: 11-es wmp-t használok.

Köszönöm az ötleteket, de a felvetett probléma az általam korábban jelzett módon (IE-Tab-al) megkerülhetõ. A megfejtés nem nagyon ér meg több energia ráfordítást.
Azt hiszem, a jelzett weblapot valaki szemmel verte és ezért nem tudom a médiaanyagokat lejátszani.

gergely1991
Valami kimaradt: a 2.es pontban leírtak a kezdõlap beállítására vonatkozik....

gergely1991
1.A találatoknál a linkek pirosak?Általában akkor történik ha valaki már rákattintott....
2.Biztos jól írtad be?
firefox esetén:Eszközök>beállítások fõlap fülön beírod(helyesen)
IE:Eszközök>Internetbeállítások kezdõlapfülön beírod(helyesen)ha ez be van állítva és mégis fenn áll ez a probléma akkor nyomj egy F5 funkció billentyût vagy alkalmazd a Nézet>frissités parancsot..

Sziasztok!
Ket kulon dolgot lattam a het folyaman, kulon gepen.
1, Találkozott mar valaki olyannal, hogy a google keresobe beirt szoveg pirossal jelent meg? Pl Ember akkor a találati oldalon piros szovegggel volt az Ember szó, a tobbi a szokasos kek.
2, Masik gepen pl az egesz Google. com / hu nem jelent meg... Firefoxot feltetem, akkor jó lett, de csak addig mig o az alapertelmezett bongeszo. Am ekkkor is az IE be ketszer kellett beirni, a google.hu cimet, mert elsore nincs ilyen lap szoveg jott elo.

Tudtok valamit hogy ezek mik, es mi a helyreallitasi modszeruk?
jajj, ha magyar a wined, akkor innen

11-es wmp-d van?
ha nem, tedd fel innen

Narxis
Indítsd el Csökkentett módban a Firefox-ot, Start menü-->Mozilla Firefox-->Firefox(Csökkentett mód)

Így kiegészítõk nélkül ellenõrizd a videolejátszást, szerintem AdBlock miatt lehet. Más ötletem nincs sajnos.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hello 404!
Megpróbáltam a javasolt módszert. Sajnos nem jött be.
Ezzel együtt köszönöm segítõkészséged.
Valójában - ahogyan indító üzenetemben is írtam - szinte csak a Hír TV honlapját érinti a jelenég, így az IE Tab átváltással megoldható a probléma.
Mégegyszer köszönöm a válaszod.

próbáld ezt meg: nyisd meg a médiapléjeredet, eszközök-beállítások-fájltípusok, legfelül a "windows média-fájl (asf)" elõl vedd ki a pipát, majd tedd is vissza
a kipipált fekete csekkboxból kipipált fehér lesz
talán segít

Szervusztok!
A Firefox 3.5.5. böngészõben problémám van a Hír TV stream videóinak (pl.: késleltetett adás) és a videók (pl.: híradók)lejátszásával.A lejátszás nem indul el.
Érdekes módon más weblapokon nem tapasztaltam eddig ezt a problémát.
Alább beszúrom a böngészõre feltöltött extensions,themes és plugins listát.

extensions
themes_plugins

Még annyit megjegyzek, hogy az üres lejátszó ablak alsó részén az alábbi szöveg jelenik meg:
"Copyright | MediaPlayer letöltés | Csak letöltés után pozicionálható!"
Mi lehet a probléma?

Aquir
ugyanannyi lap, ugyanannyi flash. De még legalább 2-vel több chrome mûvelet van folyamatban mint a nyitott lapok száma..

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

gergely1991
Ez attól függ hogy hány ablak/lap lett megnyitva illetve hogy a Flash kiegészítõ be van-e kapcsolva...

Aquir
Sokkal kisebb memóriát használ a fox, azt néztem.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Rage47
ez durva cucc😄 pedig már kezdtem áttérni chrome-ra a gyorsasága miatt. de ezzel a kieggel végre a firefox is használható😊 ty
Doomista
jaa hogy ez kérdés vóót ? 😮😮😮

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

fekete0012
köszi

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

Narxis
Igen.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

fekete0012
firefx kompatibilis a win7 64 bit -el

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

Használd a MozBackUp nevû progit.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Szerintem ez a legegyszerûbb: Könyvjelzõk - Könyvjelzõk kezelése - Importálás és mentés
Sziasztok,

A böngészõ mely mappáját kell kimásolnom ahhoz, hogy egy windows újratelepítés után a meglévõ könyvjelzõ és könyvjelzõ eszköztáram megmentsem?

UI: jelenleg egy chromifox extreme nevû kieg is fut, ez gondolom nem befolyásolja....

Köszönöm

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Icebarney
Az, hogy a youtube videók néha megakadnak(csak kép, hang nem) az minek lehet a hibája? Gyenge processzor? Kevés memória? Vagy valami szoftveres?

vegyél kisebb monitort

Benny04
ctrl +

Doomista
<#banplz>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

[HUN]FaTaL
Ez a táblázatok méretébõl adódik.

http://goo.gl/gd6Zi5

Ez az oldal "hibája". Nagyítani tudsz rajta, de széthúzni nem.
jó lehet hogy hülyén tettem fel a kérdést😄
tehát pl google teljes képben van míg sg középen van
Kiterjesztett asztal😄