19494
  • RelakS
    alapértelmezett keresőt hogyan lehet beállítani?
    Ha nem a keresősávba gépelek, hanem a címsorba, akkor a bing jön fel, de én guglit akarok :]
  • SirAlo
    Hat nem problema, a beta is hasznalhato, egyszer mar ossze omlott de kibirom
  • Narxis
  • Máté94
    Ők legalább nem dobálóznak pár buildes betákkal mint egyesek...
  • Airbus A380
    főleg a mozilla

Már elég régóta az is a "jelmondatuk" Nem számít a határidő kész van amikor kész van.
  • Jakuza001
    Oktoberre irtak. Persze ettol meg csuszhat mint ahogy szoktak altalaban sokszor a szoftverkiadok.
  • andersh
    bazeg beírod google-be ha ennyire érdekel...
    ősz táján valamikor
    amúgy irigylem a problémáid :D
  • SirAlo
    Lehet mar tudni mikor fog kijonni a full 4es ff? Mar most is ezt hasznalom mert igy szinte olyan mint egy chrome csak nincs annyi gondom vele, pl. van egy oldal ami csak Firefoxal mukodik normalisan, Opera, Chrome, IE-t probaltam es egyikkel se tudtam bejelentkezni csak ff-el , szoval varom mar a teljes verziot
  • Malakai
    Mármint ha a csillag ikonra kattintasz?
    Az normális, ott alapból mindig beteszi, aztán újra rákatt és akkor tudod módosítani.
  • LoSA
    Srácok, az miért van, hogy ha be akarok tenni valamit a kedvencek közé, akkor nem jön elő az ablak, hanem automatikusan beteszi?! Nem tudom átírni a szöveget sem... :(
  • [HUN]FaTaL
    Nem a karaktereket teszi aeroba, hanem az egész felületet átlátszóvá ettől lesz ilyen szar. Nem tudsz vele mit kezdeni.
  • Stefling
    Kipróbáltam az utóbbit is, amit linkeltél, de az is ugyanazt csinálja:
  • Malakai
    Karaktereket aeroba? Ezt nem tudom pontosan mire érted.
    Ha hófehér mellett azt érted, hogy megjelenik egy kis fejléc még, akkor beállításokban Look & Feel\Show Custom Caption/Titlebar : Never, és akkor semmi plussz (hófehér) sor nincs. Vagy akkor se alatt mit értesz? :)
    Még Main\Caption Use Mode : Smart Popups (popupok megszokottak), vagy Never (mindenhol alkalmazza) legyen.

Van egy másik addon is egyébként, azt még nem próbáltam: Hide Caption
  • Stefling
    Jó lenne, csak az a baj, hogy a karaktereket aero-ba teszi és hófehér az egész :D kikapcsoltam az aero funkciót a kiegben, de akkor se..
  • Malakai
    Nemtudom FF4b*-nél, hogy működik, de talán segít.
    Hide Caption Titlebar Plus
  • Stefling
    Még mindig arra várnuk választ, hogy HOGYAN lehet egy sorba tenni a tabokat és a záró x-et meg ezt-azt a fejlécnél. :)
  • Malakai
    Most hoztam sztem be mindent egyszerre, s látom, hogy a menubar a két tabos sor között van, javítva. :)

Sry tripláért.
  • Malakai
    Egyébként nálam is slim. :)

És ilyen, amikor minden látszik (bookmarkok autohide, többi gombnyomásra jön be).
  • Malakai
    Minden bizonnyal csak ez az egy oldal van megnyitva és úgy van beállítva, hogy akkor ne látszódjon a tab bar.
  • Stefling
    Ebből nem sok mindent tudtunk meg...
  • andersh
    hol vannak a tabok? én nem látom
  • Kaszi46
    :\ szal:
  • Kaszi46
    kicsit "slim-esítettem a firefoxom(3.6.6), ha több tab van megnyitva akkor azok a címsor alatt jelennek meg.

• alratar
    Hát szvsz 15Megás netnél, nem nagyon lehet észrevenni! :D
  • Airbus A380
    Ez még gyorsabb. :) (4)
  • Rage47
    IE-hez képest biztos:)
  • alratar
    Ezért nem birom a beta progikat.
  • Malakai
    Doh, belőttem én is a bétát, jó meg minden, de van pár addon, amit gyakran használok és nem kompatibilis még vele.

Feldobtam Compatibility Reportert, mert így lehet csak 4.0-nál régebbi addonokat futtatni.

Sajna ahogy feltettem inkompatibilis addont élből másodpercenként rakás tabot nyitott, mire feleszméltem már kifagyott az egész és újraindításkor is egyből fagy.

Pedig FF2-3 között egész el lehetett lavírozni az inkompatibilis addonokkal is.
  • alratar
    NÁlam a 3.6.x is elég gyors. :)
  • technext
    Megvagyok elégedve a FF 4.0 Beta 1-gyel. Tökéletesen működik eddig és még gyorsabb is mint az elődje :).
  • Airbus A380
    Egyébként a béta előtti verziók ilyen névenmennek.
  • Palinko
    az úgy tudom egy firefox előzetes, szal már meg lehet valahogy csinálni sima foxnál elvileg
  • Airbus A380
    Már FF néven van.

• andersh
    Szerintetek miért aknamező a neve?
  • Airbus A380
    itt megnézheted
  • Airbus A380
    Én kapásból nem is rögzítem őket, de ha törlöd a mostani FF-t azok is elszálnak.

• alratar
    OK-OJ.
    De a Foxtrick és PsychoTSI megy?
  • Alex2
    értem
    de az előzményeket nem muszáj törölni?
  • Palinko
    köszi, ez be volt pipálva, így néz ki mint az sg cikkben:

de én ilyenre gondoltam:

majd írok privátot annak aki linkelte a képet, hogy hogyan csinálta.
  • Airbus A380
    Én mindig teljesen tiszta telepítést csinálok ilyenkor szoftvereknél.