Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: mobilize.hu :.
Bazinga!
mint említettem, windowson tényleg egy kattintásra megy, az hogy ubuntuban ez nem így van, az egy dolog, attól még megváltoztatni ugyanúgy kell a beállítást bármelyik oprendszeren, ugyanis az ff igencsak platformfüggetlen
no mind1, megleltem a választ máshol, bocsánat, hogy volt pofám beírni a megoldást mások okulására
Bazinga!
steam, origin: ACE_hun
címsorba about:config, elfogadni a figyelmeztetést, beírni a keresõbe hogy click, megkeresni a browser.urlbar.clickSelectsAll sort és az értékét True -ra (vagy Igaz -ra) módosítani
máskor nyugodtan megmondhatjátok, hogy nem tudjátok a választ 😊 nem szükséges itt másféle módszereket javasolni 😛
Bazinga!
beéppül a foxba gond nélkül
ha jól rémlik windows alatt egy kattintással jelölte ki nekem az url -t, minden hova klikkeltem
Bazinga!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Azt hol tudnám beállítani, hogy ha egyszer belekattintok a címsorba, akkor ne pakolja le az a kurzort oda ahova klikkelek, hanem jelölje ki az egész címet?
FF 3.5.5 Ubuntu 9.10 😊
Bazinga!
Amúgy nálam is volt egy ilyen probléma, volt egy elméletem és kipróbáltam..Az eredményt te is tapasztaltad😊
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Bejött a dolog! A Real Player webcím lejátszójának ablakába bemásoltam a médiafájl url címét (ahogyan írtad), és elérhetõvé vált a Hír TV adott weboldalán megtalálható öszes archív video és stream video. Ezután már csak kattintgatni kellett a Real Player felületén az egyes videocímekre ugyanúgy, mintha az eredeti weboldalon lettem volna.
Azon töröm a fejem, hogy a Real Player Firefoxszal együttmûködõ kiegészítõjét honnan kellene letölteni a böngészõbe. Így talán a weboldalon is feléledne a lejátszás.
Köszönöm a segítségedet!
Üdvözlettel: gy?jt?
És a gugli nem szerepel a böngészõ keresõszolgáltatásai közé?
Masik helyen (mas gepen) is kb ugyanez volt, de ott maga a google sem jott be csak akkor ha a firefoxot feltettem es az lett az alapertelmezett bongeszo, es akkor is csak 2x kellett beirni ugyanazt helyesen, mire megjelenitette a google oldalt. Es csak ennel az oldalnal volt az a tiltas, minden mas oldal siman bejott.
Nem a kezdolappal van a gond, mert az asszem a startlap.hu oldal volt bejott.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
heti rendszeresseggel kapok be vmit,,,es ez azonnal a kovetkezoket eredmenyezi:
a firefox(legujjabb)..azonnal 100% cpu-n dolgozik,ha letöltes alatt van akkor atom befekez mindent,,,a kesz letoltesre percekig varok,,,s iszony lett minden..
kovetkezo ujrainditasnal kekhalal,,,,lehet ujrarakni a winfost,,,,
ez 3xorra kovetkezett be,,,s mindig ugyanaz a forgatokonyv..tokeletesen ugyanugy hal be minden,,,s pl ma uj rendszer,,,,de mar most is befekez ugyanugy...
tuzfal ok,virust nem talaltam sosem a firefoxban,ill a leszedett anyagokban,,,de mindig ez van....
van valami gyogyir??
Megnyitod a problémás helyet a lejátszó felületen jobb gomb(helyi menü)>tulajdonságok kimásolod az url-t lejátszó progit megnyit(külön lejátszó nem a böngészõbe beszúrt változata) url megnyitása menüpont url cím beillesztése majd OK gomb
NARXIS-nak:sajnos nem jöttek be a próbálkozások.
404-nek: 11-es wmp-t használok.
Köszönöm az ötleteket, de a felvetett probléma az általam korábban jelzett módon (IE-Tab-al) megkerülhetõ. A megfejtés nem nagyon ér meg több energia ráfordítást.
Azt hiszem, a jelzett weblapot valaki szemmel verte és ezért nem tudom a médiaanyagokat lejátszani.
2.Biztos jól írtad be?
firefox esetén:Eszközök>beállítások fõlap fülön beírod(helyesen)
IE:Eszközök>Internetbeállítások kezdõlapfülön beírod(helyesen)ha ez be van állítva és mégis fenn áll ez a probléma akkor nyomj egy F5 funkció billentyût vagy alkalmazd a Nézet>frissités parancsot..
Ket kulon dolgot lattam a het folyaman, kulon gepen.
1, Találkozott mar valaki olyannal, hogy a google keresobe beirt szoveg pirossal jelent meg? Pl Ember akkor a találati oldalon piros szovegggel volt az Ember szó, a tobbi a szokasos kek.
2, Masik gepen pl az egesz Google. com / hu nem jelent meg... Firefoxot feltetem, akkor jó lett, de csak addig mig o az alapertelmezett bongeszo. Am ekkkor is az IE be ketszer kellett beirni, a google.hu cimet, mert elsore nincs ilyen lap szoveg jott elo.
Tudtok valamit hogy ezek mik, es mi a helyreallitasi modszeruk?
Így kiegészítõk nélkül ellenõrizd a videolejátszást, szerintem AdBlock miatt lehet. Más ötletem nincs sajnos.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Megpróbáltam a javasolt módszert. Sajnos nem jött be.
Ezzel együtt köszönöm segítõkészséged.
Valójában - ahogyan indító üzenetemben is írtam - szinte csak a Hír TV honlapját érinti a jelenég, így az IE Tab átváltással megoldható a probléma.
Mégegyszer köszönöm a válaszod.
a kipipált fekete csekkboxból kipipált fehér lesz
talán segít
A Firefox 3.5.5. böngészõben problémám van a Hír TV stream videóinak (pl.: késleltetett adás) és a videók (pl.: híradók)lejátszásával.A lejátszás nem indul el.
Érdekes módon más weblapokon nem tapasztaltam eddig ezt a problémát.
Alább beszúrom a böngészõre feltöltött extensions,themes és plugins listát.
extensions
themes_plugins
Még annyit megjegyzek, hogy az üres lejátszó ablak alsó részén az alábbi szöveg jelenik meg:
"Copyright | MediaPlayer letöltés | Csak letöltés után pozicionálható!"
Mi lehet a probléma?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
A böngészõ mely mappáját kell kimásolnom ahhoz, hogy egy windows újratelepítés után a meglévõ könyvjelzõ és könyvjelzõ eszköztáram megmentsem?
UI: jelenleg egy chromifox extreme nevû kieg is fut, ez gondolom nem befolyásolja....
Köszönöm
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
tehát pl google teljes képben van míg sg középen van