19494
-
#14244 Telepíteni lehet, sokan használják.
De néhány add-on még nem megy.. -
#14243 -
#14242 𝓝𝓮𝓶 𝓽𝓾𝓭𝓽𝓸𝓴 𝓽𝓲 𝓲𝓵𝔂𝓮𝓽 -
#14241 A Firefox 4 Betája hogy áll? Érdemes telepíteni mindennapi használatra, vagy még nem? -
404 #14240 ablak színe és megjelenése - elem - kijelölt elemek - 1. szín, olyanra állítod, amilyenre akarod -
tenthrodil #14239 Üdv!
Mától kezdődően szöveg(vagy bármi más) kijelölésekor a szokásos sötétkék háttérszín helyett neonkéken virít a kijelölt rész.
Van valakinek ötlete, mitől lehet, illetve hogyan állíthatnám vissza az eredeti színt?
Köszönöm! -
#14238 Nem tettem fel magyart mert abból régi van csak. Abban segíts léccy hogy hol kell beállítani hogy hova töltsön ne kérdezgesse mindig. köszi. -
#14237 Akkor inkább leszedem azt minthogy az angollal bajlódjak-. (azért annak aki csak töri az angolt mégis csak jobb a magyar )
köszi még egyszer. -
404 #14236 de
a lényeg, hogy legyen flashget/got kombó a gépeden -
#14235 Ilyenből a szoftverbázison van magyar nyelvű. Az nem jó ha azt szedem le ?
Úgy néz ki folytatja a töltést szaki után is. -
#14234 kösi -
404 #14233 hoppá, inkább EZT a régebbi verziót szedd le -
404 #14232 ezt szedd le, telepítsd, állítsd be, hogy hova rakja a mentenivalókat (esetleg minden alkalommal megadhatod, hogy hova mentsen)
mint írtad, van flashgot-od, így a jobbgombos menüből mehet is a letöltés -
#14231 Flashgot om van az mellé tegyem fel a másikat ? Ott hogyan tudom kiválasztani hogy meik videót tölteném ? Mert kiírja hány videó van az oldalon és letölti mindet nem tudok választani. -
#14230 köszi mindenkinek.
Downloaderhelper-el szoktam. Az nem folytatja a töltést.
Kipróbálom amit írtatok köszi.
Amit írtatok azzal video-t is tölthetek ? Az a lényeg nekem. -
404 #14229 használd a flashget-flashgot párost -
#14228 Ha a resume/folytat-ra kattintasz akkor folytatnia kell autómatikusan, ezalól kivétel, ha az ideiglenes file nincs már ott ahova mentetted, vagy hogyha a kiszolgáló (ahonnan töltesz) nem engedélyezi a letöltés folytatását.
Ha autómata folytatást szeretnél talán DownThemAll tudja, de nem vagyok benne biztos (nem használom), vagy külső letöltésvezérlő. -
#14227 DownThemAll kiegészítőt rakd fel. -
#14226 Azt hogy érhetem el ha épp töltök valamit és megszakad a net, majd helyreáll akkor a FF folytassa a töltést és ne azt írja hogy nem találja a forrás fájlt (és ugye nem folytatja). köszi -
andersh #14225 de be fog
quake 3-ban látni a lagometeren -
#14224 Én is cFosSpeed-et használok, és simán elég volt az alkalmazások prioritásait beállítani. Vagyis: online programok magas prioritás, böngészők normál prioritás, egyéb (beleértve e természetesen a torrent klienst) alacsony prioritás. Ezután a progi úgy rendezi a paketokat, hogy a magasabb prioritású kéréseket előbb elküldi, így nem fog bezavarni a letöltés. -
andersh #14223 cfosspeed-et rakd fel az összes gépre, abban is lehet limitálni a sávszélességet
mindegyik gépen beállítod h max 50k-val töltsön és akkor nem csak a firefox, hanem minden más is le lesz korlátozni, szal az a gép nem fog tudni 50k-nál többel tölteni. persze a feltöltést is korlátozni kell, és természetesen ezeket az összes gépen (kivéve amin játszol)
ki kell tapasztalni h mennyire kell lekorlátozni a gépeket, hogy már ne zavarjon bele a játékba
van egy netlimiter nevű progi is, de az hibásan működik, azt ne használd
@airbus: érezhető igen, mert nem tudsz maxszal tölteni ha más is tölt, de a játéknak nem kell max sávszél, olyan 10-20k kell le és feltöltési sávban is. azonban nem elég ha a többi gépen a max minusz 10-20k-ra korlátozunk, mert a hirtelen elindított letöltések, oldalletöltések stb, bezavarnak, mire beállnak a korlátozott sebességre a játék már belaggol, ezért a maxtól jóval kevesebbre kell korlátozni a többi gépet, hogy a játékban ne legyen érezhető a megkezdett letöltések megnövekedett sávszélességigénye.
sokat teszteltem ezt, hiába QoS-es router, hiába cfosspeed az összes gépre, routerben és cfosspeedben is a sávszélességkorlátozás hozott csak megfelelő eredményt, a QoS csak annyit segített hogy nem 3000 volt a pingem hanem csak 300, amivel kitörölhetem, mert 30-nak kellene lennie, ezt pedig sajnos semmilyen szoftveres vagy hardveres QoS nem tudja biztosítani, csakis a statikus sávszélkorlátozás -
#14222 Szerintem mindenképpen érezhető a többi gépen is, elvégre azért mégis csak tölt. -
fawcet #14221 Nagyon hasznos tanács, csak spórolos időszakom van. Tudsz még más alternativát? Igazából mindhárom gépen firefox van beállítva: arra gondoltam hogy be lehetne lőni pluginnal a netsebességi korlátokat.
Utorrentnél meg lehet csinálni hogy annyira töltsön le vagy fel hogy többieket ne zavarjon. -
#14220 Kipróbáltam, 3 vidit lekapott gond nélkül, 2 és 1 éves és egy mai videón próbáltam ki, 480p és 720p-set is. -
#14219 Az érdekes mivel most olvastam, hogy 2 napja megváltozott a youtube kódja.
"Youtube changes its code again! Now you add-on is not working! Please fix it quickly. Thank you for you add-on."
"This and all YouTube downloaders stopped working yesterday because YouTube changed their code again."
"I think katyggls is right, Youtube change it's code that's why it's not working just like the other Youtube downloader add-ons. Hope the team reads these and update their add-on." -
#14218 nálam letölt rendesen -
#14217 Valaki válaszolna a #14210-re?
Nem hiszem, hogy senki nem használ VideoDownloadHelper plugint.
Valamit a youtube csinált, hogy nem enged letölteni? -
#14216 Jó kérdés. Ennek méretét adom meg a Beállítások>Haladó>Hálózat alatt, mint gyorsítótár? -
#14215 cache elég nagy? -
andersh #14214 mármint a router 15k kb, a firmware ami tudja ezt az okosságot (és még sok-sok mást amit a gyári nem) az ingyenes
nagyon sokan használják egyébként, stabil meg minden
ASUS rt-n16 egy kigyúrtabb router, erre is fel tudod rakni a tomato-t, de ez már 30-40k körül mozog, viszont erre olyan módosított tomato-t tudsz felrakni, amiben már van torrent kilenstől kezdve minden amit csak el tudsz képzelni, külső vinyó, mindeféle chat kliensek h mindig online legyél, meg csomó más -
andersh #14213 vegyél új routert: Linksys WRT54GL
tedd fel rá ezt: victek tomato kb. 15k huf
és mikor játszol akkor nincs más dolgod mit előtte berakni egy pipát, ami lekorlátozza őket a picsába :D
IP/MAC Bandwith Limiter menüpont ami neked kell.
lehetőleg kábellel legyen összekötve az összes gép, mert úgy jobb eredményt lehet elérni, de elvileg wifinél is működik csak úgy nem próbáltam
így már nyugodtan quakezhetsz, akármit csinálhatnak
tesztelve ;) -
#14212 Hova kerül a youtube videó, mikor az egész letöltődött, 100%-ban végignézhető?
A C:\Documents and Settings\XY\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\IZÉ.default\Cache és a C:\Documents and Settings\XY\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\IZÉ.default\OfflineCache mappákban nincsen, az biztos. -
fawcet #14211 Szeretném megkérdezni, hogy van e olyan plugin firefoxhoz, hogy beállítsam a max le-fel töltési sebességet, úgy mint pl. utorrentnél lehet.
Előzmény:
Egy routeren 3an osztozunk, és ha egyikünk játszik, akkor limitálva lenne a másik 2-re a böngészővel való netezés sebessége. (próbákkal tesztelve lenne a beállítás, ha meg letöltés akkor ugyis utorrent lenne, vagy kikapcsolja a korlátozást megegyezéssel) Pl. egyik gyerek nagyon nyomogatja oldalakat, akkor se vigye el összes sávszélességet aki élvezné a netes fps-t.
Remélem érthető. :) -
#14210 Csak nekem nem megy a letöltés youtube-ról?
Minden videóra azt írja ki ha leakarom tölteni, hogy 404 a fájl nem található.
De ha online nézem akkor nincs gond. -
#14209 Ez a kieg. ugye nem azért nincs kinn a Firefox hivatalos addon oldalán mert nem biztonságos ?
köszi. -
Reyes #14208 MEgvan: ne telepítsétek facebookon a get-styles programot... -
Reyes #14207 Sziasztok!
Egy olyan dologban kérném a segítségeteket, hogy amikor ma elindítottam a firefoxot, ilyen ablak fogadott
Tegnap este időzítettre állítottam a gép kikapcsolását, akkor még nem volt semmi baja.
Nézegettem a beállításokat, de nem igazán jutottam semmire sem.
Valaki esetleg tud segíteni? -
#14206 Köszi, nekem az alapértelmezett teljesen jó :] -
#14205 about:config \ keyword.URL
És amire szeretnéd, vagy reset, alapértelmezett a http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=.