19494
  • 5c0rp330n
    ez nem rendes beta3 meg, csak rc. mellesleg ennel van frissebbb build is belole.
  • xxx007
    Érdekes hogy hivatalos oldalon csak beta 2 van,ez meg már a 3-as...,felraktam megy rendesen...Köszi
  • lck #14282
    Kicsit körül kell csak nézni.
  • alratar
    Akkor viszont nem tudom mi van.
  • xxx007
    Ja mert az ukrán nyelv fontosabb mint a magyar...,alszanak a magyar fejlesztők...
  • Alex2
    Helló!
    Szerintetek mitől lehet az hogy Firefox-ban az elmentett előzményekben eltűntek oldalak a címsorban meg a címsoron kívűl amiket legtöbbször nyitottam meg?
    Van amelyik megvan van amelyik nincs.
  • Cat 02 #14278
    Átalakított valamit a Youtube, de Youtube Downloader már megy
  • Airbus A380
    A billentyű parancsokat be lehet állítani úgy ahogy nekem jó?
  • Airbus A380
    Halika . 4-esen megoldhatóhogy F11-es full képes módba is lássam a könyvjelző sávot? köszi
  • N o N a m e
    A helyzet az hogy nekem ilyenek nincsenek mert Linuxom van, nem Windows :)
  • 404
    akkor talán ez segíthet: ellenőrizd, hogy ne legyen semmi sem kipipálva a vezérlőpult - internetbeállítások - általános fül - kisegítő lehetőségekben
    ha ez se segít, akkor passz
  • N o N a m e
    be van pipálva... de néha működik rendesen, néha pedig nem :/
  • 404
    eszközök -> beállítások -> tartalom -> betűk és színek -> haladó -> pipa az "az oldalak a saját maguk..." elé
  • FZoleee
    hát... nincs valami más? :D
  • ForzaInter
    ciao
    bevan kapcsolva a auto bejelentkezés és mégis mindig ujra bekell lépnem minden egyes oldalra ha kilépek a firefoxból, miért van ez? már előzővel is ez volt, nagyon idegesítő
  • Malakai
    AlertBox?
  • N o N a m e
    Hogyan állítsam be hogy egy weboldalon az oldal alapértelmezett betűtípusait lássam, ne legyen minden Ariallal.
    Pl itt: http://code.google.com/webfonts/preview#font-family=Cantarell
    Bal oldalt lehet változtatni a betűtípusokat, de én mégis csak egyfélét látok, minden Ariallal van írva.
    Chrome alatt is megnéztem a lapot és ott minden jól működik.
  • FZoleee
    Nincs valami kiegészítő, ami figyeli, ha változik egy weboldal? Most nem RSS Readerekre, meg ilyenekre gondolok...
  • alratar
    Tudom.
  • Airbus A380
    Nekem nem működtek tőle. A legjobb megoldás várj türelemmel a stabil 4-esre , vagy használd a meglévő addonokkal a 4-est. Egyébként nem buherálta meg a FF működését.
  • RETROB0Y
    Hali

Az lenne a kérdésem hogy felraktam a 4.0 Beta 2 faja mg minden mg is csinaltam ezt a extensions.checkCompatibility.4.0b cuccost a config oldalon

De ez a dolog amit csinaltam semmiben sem befolyasolva a bongeszo mukodeset?
    Ez csak a addonokra vonatkozik?
  • Jakuza001
    Es en arra irtam megoldast.
  • johny85
    ok.a localhost után közvetlenül beírjam az ip-t,vagy hogy?
    Dinamikus IP-m van erre tudtok valami használható linket adni, vagy elég egy domanin cím és ennyi?
  • totya24
    extra már nincs, az atw .. háát...:) én a 000webhost.com-ot ajánlom.
  • alratar
    Szerintem ő azt szeretné, hogy csinál egy weblapot, mondjuk Joomla segítségével, és azt szeretné megosztani haverokkal.
    De akkor mért nem mész atw-re? Esetleg extra.
  • Jakuza001
    Amugy megadod az IPdet az illetonek.
    De van egy egyszeru program is, amivel barmit megoszthatsz a neten, mindenfele apache es egyeb webszerver telepitese nelkul.

http://www.wfshome.com/
  • Jakuza001
    marmint a localhosk aka 127.0.0.1 ? :D
  • Airbus A380
    Várj 2 hetet. Akkor már talán.
  • johny85
    Valaki meg tudná mondani hogy hogyan lehetne láthatóvá tenni localhoston lévő weblapot, csak én látom a saját gépen,domain név kellene?
  • alratar
    A beta cuccok csak a legfontosabb nyelveket tartalmazza.
    És a magyar nem tartozik ide. :(
  • Evin
    A hírek szerint nem.
  • RETROB0Y
    Hali

Ebből a 4.0 beta 2ből magar jött ki?

Mert szinte minden más nyelvet találtam de magart sehol sem

Vki tud segiteni benne?
  • Peetboy
    Sziasztok! Hogy lehet megcsinálni 1 oldalon, hogy ne ugorjon át másikra? Mert mindig átugrik a Studio oldaláról a Bed Beach oldalra.
  • Gab920926
    Üdv!
    aki ismeri az Imacros nevű firefox kiegészitőt azoktól kérdezném hogy megoldható-e az idő beállítása szóval azt is be lehet-e állítani hogy pl 20 percenként csinálja meg amire beállítom!
    :)
  • alratar
    Remélem!!
  • Stefling
    Köszi a tippeket. :)
  • Airbus A380
    Igen várd meg még végleges lesz, addigra valszeg a kieg-ek nagy része is kompatibilis lesz.
  • gergely1991
    Telepítsd vissza az előzőt várj egy bizonyos ideig....
  • Stefling
    Nekem elég sok addon nem megy vele.. valaki tud megoldást a probléma orvoslására?
  • gergely1991
    amolyan unicode akarna lenni:D