19494
-
#14284 ez nem rendes beta3 meg, csak rc. mellesleg ennel van frissebbb build is belole. -
xxx007 #14283 Érdekes hogy hivatalos oldalon csak beta 2 van,ez meg már a 3-as...,felraktam megy rendesen...Köszi -
#14282 Kicsit körül kell csak nézni. -
#14281 Akkor viszont nem tudom mi van. -
xxx007 #14280 Ja mert az ukrán nyelv fontosabb mint a magyar...,alszanak a magyar fejlesztők... -
Alex2 #14279 Helló!
Szerintetek mitől lehet az hogy Firefox-ban az elmentett előzményekben eltűntek oldalak a címsorban meg a címsoron kívűl amiket legtöbbször nyitottam meg?
Van amelyik megvan van amelyik nincs. -
Cat 02 #14278 Átalakított valamit a Youtube, de Youtube Downloader már megy -
#14277 A billentyű parancsokat be lehet állítani úgy ahogy nekem jó? -
#14276 Halika . 4-esen megoldhatóhogy F11-es full képes módba is lássam a könyvjelző sávot? köszi -
#14275 A helyzet az hogy nekem ilyenek nincsenek mert Linuxom van, nem Windows :) -
404 #14274 akkor talán ez segíthet: ellenőrizd, hogy ne legyen semmi sem kipipálva a vezérlőpult - internetbeállítások - általános fül - kisegítő lehetőségekben
ha ez se segít, akkor passz -
#14273 be van pipálva... de néha működik rendesen, néha pedig nem :/ -
404 #14272 eszközök -> beállítások -> tartalom -> betűk és színek -> haladó -> pipa az "az oldalak a saját maguk..." elé -
#14271 hát... nincs valami más? :D -
#14270 ciao
bevan kapcsolva a auto bejelentkezés és mégis mindig ujra bekell lépnem minden egyes oldalra ha kilépek a firefoxból, miért van ez? már előzővel is ez volt, nagyon idegesítő -
#14269 AlertBox? -
#14268 Hogyan állítsam be hogy egy weboldalon az oldal alapértelmezett betűtípusait lássam, ne legyen minden Ariallal.
Pl itt: http://code.google.com/webfonts/preview#font-family=Cantarell
Bal oldalt lehet változtatni a betűtípusokat, de én mégis csak egyfélét látok, minden Ariallal van írva.
Chrome alatt is megnéztem a lapot és ott minden jól működik. -
#14267 Nincs valami kiegészítő, ami figyeli, ha változik egy weboldal? Most nem RSS Readerekre, meg ilyenekre gondolok... -
#14266 Tudom. -
#14265 Nekem nem működtek tőle. A legjobb megoldás várj türelemmel a stabil 4-esre , vagy használd a meglévő addonokkal a 4-est. Egyébként nem buherálta meg a FF működését. -
#14264 Hali
Az lenne a kérdésem hogy felraktam a 4.0 Beta 2 faja mg minden mg is csinaltam ezt a extensions.checkCompatibility.4.0b cuccost a config oldalon
De ez a dolog amit csinaltam semmiben sem befolyasolva a bongeszo mukodeset?
Ez csak a addonokra vonatkozik?
-
#14263 Es en arra irtam megoldast. -
johny85 #14262 ok.a localhost után közvetlenül beírjam az ip-t,vagy hogy?
Dinamikus IP-m van erre tudtok valami használható linket adni, vagy elég egy domanin cím és ennyi? -
#14261 extra már nincs, az atw .. háát...:) én a 000webhost.com-ot ajánlom. -
#14260 Szerintem ő azt szeretné, hogy csinál egy weblapot, mondjuk Joomla segítségével, és azt szeretné megosztani haverokkal.
De akkor mért nem mész atw-re? Esetleg extra.
-
#14259 Amugy megadod az IPdet az illetonek.
De van egy egyszeru program is, amivel barmit megoszthatsz a neten, mindenfele apache es egyeb webszerver telepitese nelkul.
http://www.wfshome.com/ -
#14258 marmint a localhosk aka 127.0.0.1 ? :D -
#14257 Várj 2 hetet. Akkor már talán. -
johny85 #14256 Valaki meg tudná mondani hogy hogyan lehetne láthatóvá tenni localhoston lévő weblapot, csak én látom a saját gépen,domain név kellene? -
#14255 A beta cuccok csak a legfontosabb nyelveket tartalmazza.
És a magyar nem tartozik ide. :( -
#14254 A hírek szerint nem. -
#14253 Hali
Ebből a 4.0 beta 2ből magar jött ki?
Mert szinte minden más nyelvet találtam de magart sehol sem
Vki tud segiteni benne? -
#14252 Sziasztok! Hogy lehet megcsinálni 1 oldalon, hogy ne ugorjon át másikra? Mert mindig átugrik a Studio oldaláról a Bed Beach oldalra. -
#14251 Üdv!
aki ismeri az Imacros nevű firefox kiegészitőt azoktól kérdezném hogy megoldható-e az idő beállítása szóval azt is be lehet-e állítani hogy pl 20 percenként csinálja meg amire beállítom!
:) -
#14250 Remélem!! -
#14249 Köszi a tippeket. :) -
#14248 Igen várd meg még végleges lesz, addigra valszeg a kieg-ek nagy része is kompatibilis lesz. -
#14247 Telepítsd vissza az előzőt várj egy bizonyos ideig.... -
#14246 Nekem elég sok addon nem megy vele.. valaki tud megoldást a probléma orvoslására? -
#14245 amolyan unicode akarna lenni:D