Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
http://goo.gl/gd6Zi5
(-hogy a csudába is jelent meg "svarc"-oldalon picivel elõbb a "foxi3.57" , mint a hivatalos lapon ...)
Lassan már sejtésem sincs arról, melyik is a központi-címe.
http://goo.gl/gd6Zi5
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
A fontosabb könyvjelzõid pedig rögzítsd a jól bevált hagyományos módszerekkel is: Papír-, és Penna párossal.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
a könyvjelzõs dolgot nem nagyon értettem, este van már ehhez. de mindig állitsd át azt,h goy milyen mappáva rakja, az a biztos- ilyesmi szivásom nekem is volt, a nem rendezett dolgokkal, sosem találtam meg, de ha megmondod hova rakaj egyértelmúûen, onnan már nincs gondja.
The Matrix has you...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ezeket ajánlották átírni True-ra:-network pipelning
-proxy pipelning,meg még valami most nem ugrik be.Az nglayout.initialpoint.delay-nak meg 0-át adjunk,így szólt a tanács.
Tényleg gyorsulhat az átírással a Mozilla vagy ez valami rászedés lehet?Mit jelentenek ezek az állományok?
"Opera10.1" és a "FFoxi 3.5.6" frissített eseteiben így
most eléggé feledékennyé tették a korábbi verziókat.
Valaki le tudná írni pontosan milyen beállítások kellenek a mozillának hogy tudjon könyvjelzõket menteni?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Mert nem jön elõ a felugró ablak már...
Esetleg magyarul?
Bazinga!
nekem olyan kell, ami egy négyzetet tesz az alert aljára, amit ha bepipálok, több alert nem jön ki...
alertstopper is ilyen, csak valamiért azon az oldalon nem mûxik, de hogy miért nemtudom