Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Mi a megoldás rá?
Doomista
Nem! Az a te hibád!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Az a flash player hibája.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Rage47
nekem annyi a bajom a FF-al, hogy a flash videók általában szaggatnak vele. :/
[HUN]FaTaL
Chromeot én utálom, még normális reklámszûrõ sincs. Opera betölti az oldalt ha visszát nyomsz. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Máté94
Nem mintha nem lennének gyorsak csak Operában mondjuk utálom,hogy tördelten tölti be az oldalt és olyna érzésem van mintha döcögne és lassúnak érzem.De Opera néha nem tölti be az oldalt va nyomok vissza nyilat.Chrome nem küldi el az üzenetet ha 15 másodpercen belül írok egyett mert üresnek tekinti.Chrome tetszene a legjobban ha lenne hozzá old location bar.
Rage47
Így igaz!
Tényleg nagyon ravaszdi ez a pici VUK !
(-hogy a csudába is jelent meg "svarc"-oldalon picivel elõbb a "foxi3.57" , mint a hivatalos lapon ...)
Lassan már sejtésem sincs arról, melyik is a központi-címe.

Narxis
Így igaz!<#eljen>

[HUN]FaTaL
Hát ez nagyon érdekes. FF a leglassabb a 3 közül úgyhogy nálad akkor valami nagyon érdekes lehet (vagy vak vagy 😄)

http://goo.gl/gd6Zi5

Máté94
Opera,Chrome ide vagy oda Firefox gyorsabb!😄
gergely1991
Minek papír amikor a :Könyvjelzõk>könyvjelzõk kezelése menü majd "importálás és mentés" legördülõ listájában kiválasztja a mentés menüpontot😄 😉

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

KranaZoli

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Legközelebb, már ne csinálj Uninstallt! -csak simán írd felül azt az újabb verzióval.
A fontosabb könyvjelzõid pedig rögzítsd a jól bevált hagyományos módszerekkel is: Papír-, és Penna párossal.

Willenbrock
Most talán jó lesz,az adatvédelemnél a címsáv használata ablaknál nem elég a könyvjelzõket kiválasztani,hanem a könyvjelzõk és elõzmények választásnál már megjegyzi a címlistában is a könyvjelzõket úgy látom.

gergely1991
Honosítás? beszállhatok? <#buck>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Willenbrock
Frankó,újratelepítettem a 3.5.6-ot és megint ezt csinálja!Friss install után felvett 2 oldalt aztán most már csak az sg-t mutatja semmi mást!Másnak is 3.5.6 van,és mûködik a címlistában a könyvjelzõ?

gergely1991
Nálam se volt hajlandó elmenteni egy-egy könyvjelzõt így kénytelen voltam egy feleslegesé vált könyvjelzõtõl megszabadulni <#szomoru1>

Willenbrock
Kösz a tippeket,ezt uninstallálom és telepítem a legújabb verziót,ezeknek a könyvjelzõknek régebben semilyen mappát nem kellett megadni,csak nyomtam a csillagot,aztán a kész-t és felvette rendezetlen könyvjelzõként a címlistába is.Most meg nem,ráadásul most látom hogy már azt a 2-t sem mutatja a címmezõben amit eddig igen.Reinstall remélem, megoldja.

bigapó
hát irni azt tudok 😊

The Matrix has you...

bigapó
legújabbhoz jó volt, régihez minek, úgyis az újakat kell felrakni mindig 😊

a könyvjelzõs dolgot nem nagyon értettem, este van már ehhez. de mindig állitsd át azt,h goy milyen mappáva rakja, az a biztos- ilyesmi szivásom nekem is volt, a nem rendezett dolgokkal, sosem találtam meg, de ha megmondod hova rakaj egyértelmúûen, onnan már nincs gondja.

The Matrix has you...

Willenbrock
Ok,kösz.Bár a gondom nem is a sebessége volt igazából csak ez a könyvjelzõ dolog,hogy egyszerûen nem jelenítette meg a címlistában a könyvjelzõket amiket felvettem,de azt hiszem újratelepítem a frissebb verzióját hátha abban mûködik.Ezt a speedyfox-ot csak rá kell telepíteni a firefoxra,minden verziójához jó?

bigapó
speedyfox. ez gyorsitja, nekem láthatóan javult.

The Matrix has you...

Willenbrock
Akkor jó,köszi és a könyvjelzõ problémára nincs ötleted?

Narxis
Normális, sok a szarul tervezett honlap.

Willenbrock
Meg tele van a hibakonzol figyelmeztetésekkel,nem tudom normális dolog-e ez is?

Willenbrock
Igen,a régebbi foxnál nem is voltak gondok.Rányomtam a csillagra,kiírta hogy rendezetlen könyvjelzõk(ez azt jelenti gondolom hogy nincsenek semmilyen szempont szerint rendezve)de a lényeg az hogy a címlista lenyitható részén ott volt minden amit fel akartam venni(amire csillagot nyomtam).Nem érdekel engem hogy tudom e szerkeszteni,úgy szeretném ha ott lennének a címlistában-akár rendezetlenül is.Ha meg úgy állítom be a mozillát hogy a címsávban az elõzmények is látszódjanak akkor ugyan megjegyzi az oldalakat,de akkor minden meglátogatott oldal ott van.Már bánom hogy frissítettem,de lehet hogy mégsem bug csak valamit nem jól állítottam be.Kösz a tippet amúgy ezt is ki fogom próbálni amit mondtál.Még valakinek van valami ötlete?(egyébként az is bosszantó hogy elsõ nap a telepítés után simán felvett 2 oldalt rendezetlen könyvjelzõként amik a címlistában máig ott vannak,de azóta hiába nyomom a csillagit-semmi.Pedig úgy emlékszem semmit nem változtattam azóta a beállításokon)

Carmang
A könyvjelzõk menübõl kell elmenteni (vagy CTLR + D). Ha csak simán a csillagra nyomsz akkor valami "rendezetlen "könyvjelzõk" vagy mifene lesz belõle, és azt nem jeleníti meg a könyvjelzõk közt. Valahogy régebben sikerült ezeket elõhoznom, de már nem emlékszem rá.

Willenbrock
Egy oldalon olyan tippet olvastam hogy pár értéket ha átírunk a beállítások közt akkor gyorsabb a fox.Nem nagyon tûnt fel hogy gyorsult volna
Ezeket ajánlották átírni True-ra:-network pipelning
-proxy pipelning,meg még valami most nem ugrik be.Az nglayout.initialpoint.delay-nak meg 0-át adjunk,így szólt a tanács.
Tényleg gyorsulhat az átírással a Mozilla vagy ez valami rászedés lehet?Mit jelentenek ezek az állományok?

Willenbrock
OpenSuse-ezt nem tudom mi sajnos.Magyar nyelvû Mozillám van,valami gebasz biztos a beállításokkal van hogy nem ment könyvjelzõket.Pontosabban a könyvjelzõk közé felveszi,de a címlistában nincsenek.Azt hiszem sima 3.5 van fenn most.

(OpenSuse-)Linux alatt most én is alaposan megszívtam, mert az
"Opera10.1" és a "FFoxi 3.5.6" frissített eseteiben így
most eléggé feledékennyé tették a korábbi verziókat.

Willenbrock
Hello mindenki!

Valaki le tudná írni pontosan milyen beállítások kellenek a mozillának hogy tudjon könyvjelzõket menteni?

desigo
kösz mindenkinek !
Willenbrock
Mozilla 3.5-ösöm van,a gond az hogy nem vesz fel könyvjelzõt,legalábbis a címlista használatakor nem jeleníti meg õket.Tegnap felbvettem 2 oldalt rendesen a csillag megnyomásával-azokat meg is jegyezte.Azóta nem változtattam a beállításokon,de most nem menti el a könyvjelzõket,hiába nyomok csillagot aztán a "kész"-t.Miért nem veszi fel a könyvjelzõk közé a tetves oldalakat ha tegnap még mûködött?Privát módú böngészésre van állítva amúgy a program.A címmezõk használatakor megjelítse a könyvjelzõket-így választottam ki a beállítások között és mégis a múltkor bejelölt 2 oldalt mutatja,de többet nem vesz fel.

Doomista
beállítások/alkalmazások-nál tudod beállítani.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

precision
no, megelõztek 😊

Bazinga!

precision
beállítások/alkalmazások

Bazinga!

gergely1991
Eszközök>beállítások majd a alkalmazások fülnél tudod beállítani....

desigo
Ha egy filenál (pl:torrent) beállítottam,hogy letöltse és mindig azt tegye akkor utána hol tudom beállítani,hogy ezután ne letöltse hanem pl megnyissa?
Mert nem jön elõ a felugró ablak már...
Doomista
Vitéz-huszár-magyar nyelvre <#vigyor1>

Narxis
lol, azt megnézem<#alien>

Doomista
Lemagyarosítom. <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

Narxis
Tessék. Nincs magyar, még alfa változat.

A legutlsó 3.7-es buildot honnan tudom leszedni?

Esetleg magyarul?

Benny04
nem, de sok ilyen oldallal találkozok sajnos, és azért lenne jó 😄

precision
Már nem azért, de tervezed hogy újra, neadjisten rendszeresen látogatni kívánod azt az oldalt? 😊 Egyéb esetben miért kell ennyire specifikus kiegészítõ? 😊 Vagyis miért számít mintának az az oldal? 😊

Bazinga!

Narxis
Mert trükkös az oldal készítõje és kicselezi az ilyen alertstoppereket. 😄

Benny04
de van!
nekem olyan kell, ami egy négyzetet tesz az alert aljára, amit ha bepipálok, több alert nem jön ki...
alertstopper is ilyen, csak valamiért azon az oldalon nem mûxik, de hogy miért nemtudom

Narxis
Bepipálod, hogy könyvjelzõidet alapból engedélyezze oszt mindjárt jobb. Am. meg az ilyen idegesítõ, tréfarépa oldalak ellen ennél jobb nincs. -.-

Benny04
de ez minden oldalon letiltja a jst -.-