19494
  • Airbus A380
    Direkt ilyen nagyok az ikonok felül? Le lehet őket kicsinyíteni.
  • Airbus A380
    Hali milyen kieg-el oldható az meg hogy a füleken csak a weblapok ikonjai lehessenek láthatóak? (mint ahogy azt az operába is meg lehet tenni) köszi.
  • suba53
    SP1 RC. Lehet, hogy ez a gond. Megpróbálok felrakni egy nem RC verziót.
  • eugabesz
    Eredeti az OS?Mert ha igen,az szívás...
    valószínű nem Ő az alapértelmezett böngésző
  • suba53
    Firefoxot újratelepítettem rendszergazdaként. A helyzet nem változott.
    Beállítottam XP kompatibilis módba az indítást, kicsit javult a helyzet, de nem szűnt meg, de azóta minden indításnál jóváhagyást kér.
  • eugabesz
    Igen...és azt is meg kell csinálnod :)
  • suba53
    Megpróbálom. De az IE8 a rendszer részeként került fel, azt nem kellett külön rendszergazdaként telepíteni, és ott is akad.
  • Rage47
  • Rage47
    A flash-tartalmak ilyet csinálnak a firefox tetejébe, ha továbbgörgetem az oldalt.
    A képen is youtube videó teteje fehér csíkot húz.

Mitől van?
  • eugabesz
    Telepítsd ujra "rendszergazda" módban...jobb gomb>rendszergazda mód
  • suba53
    Sziasztok!

Nemrég tértem át WIN7-re. A Firefox 3.6.12-t használom itt is.
    A WIN7 alatt ha egy oldalra mennék, rendszeresen "a kiszolgáló nem található" hibaüzenettel indul. Majd ha a "próbálja újra" opciót választom simán bejön az oldal.
    IE8 alatt is gond van, csak ott nincs "próbálja újra" opció.
    XP alatt nincs ilyen probléma. Másik gépemen még XP van, ott tökéletes,
    és ezen a gépen sem volt így, amikor még XP volt rajta.

Valami ötlet?
  • me and a monkey
    Igen, igazad van, időközben kipróbáltam a legfrissebb bétat és nightly-t is.
    Sajnos még túl nagy kompromisszum lenne a kiterjesztések hiánya miatt, így ment vissza a 3.6.
    Köszi a választ.
  • Malakai
    2-3 hete? Azóta nem valószínű, hogy nagy jelentős változás történt, persze ez addon függő. Van olyan, akinek majdnem minden addonja elérhető, működik...

Sok fejlesztő nem hajlandó bétával jelentősen foglalkozni, úgyhogy lesznek is addonok, amik nem működnek / halál bugosak amíg a final ki nem jön, ami meg még 3-4 hónap is lehet simán.
  • me and a monkey
    4-es béta és a kiegészítők most mennyire kompatibilisek?
    2-3 hete próbáltam de még csak a kiegészítők felét tudtam erőnek erejével működésre bírni ezzel a megoldással.
    Van valakinek azóta valamilyen plusz tapasztalata?
  • LoSA
    Köszönöm, megoldódott... ;)
  • Ryleh
    Elozmenyek,minden elozmeny mutatasa,importalas-mentes opcio...betallozod,kesz
  • simonl #14908
    Sziasztok,

Újratelepítés után vagyok, és van egy mentett (exportált) bookmarks .json fájlom.
    Kérdésem: pontosan hova kell ezt visszamásolnom a firefox telepítése után?

Köszönöm
  • Malakai
    MozBackup, vagy ilyen-olyan szinkronizáló addonok, azok netre mentenek, FF4-től beépítve a Mozilla Sync.
  • Ryleh
    van megoldas arra ,hogy a jelszavaimat is tudjam menteni?

a konyvjelzoket tudom import/exportalni

(neha kiprobalok mas OS-t is,es jo volnaha nem kellene mindig ujra beirkalni a kulonbozo jelszavakat.

koszonom
  • Malakai
    1. Vmilyen kiegészítőt már használsz, ami ezt teszi (URLFixer, Fasterfox, stb).
    2. Beszedtél valamilyen malwaret.

Egyik esetben sem újabb kiegészítő telepítése a megoldás.
  • LoSA
    Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy nincsen valamilyen bővítmény vagy hasonló, amivel ki lehetne kapcsolni ezt a Wikipedias cuccot? Gondolok itt arra, hogy a fórumra valaki beír olyan szót, akkor a Wikipedia-ra akar hivatkozni rögtön, stb... Mindig azt hiszem, hogy valami értelmes hivatkozás és közben mindig ez a Wikipedias cucc jön be. Nem lehet valahogy ezt kikapcsolni?
  • Nasim
    Hi! Egy ideje a flash tartalmú oldalak miatt teljesen lefagy a Firefox, régebben nem volt ilyen probléma vele. Pedig úgy ahogy frissítve van a legújabb kiegészítőkkel (legújabb adobe flash, shockwave, nem értem mi lehet a baj? Így már szinte használhatatlanul lassú.
  • eugabesz
    Igen,köszi...de most raktam újra.Ezért nem értem...annyi változás történt a gépemen,hogy kétmagosról háromra változott a procim,ami nem hiszem,hogy a érdekelné a firefox-ot.
    Előtte is win7(32bit) volt,meg most is..érthetetlen számomra,mi történt vele.

Próbáltam már csak a "csupasz" ff feltenni,semmi kieg stb.
    Eltelik kis idő,egy két óra és kezdi.
  • Malakai
    Jobb gomb a beállításra és ott, reset vagy magyar megfelelője esetleg. :)

De ha nincs vastagon szedve akkor nem ott a gond.
  • TomBond
    Így már oké! Köszönöm de nekem nincs ott reset!
  • gergely1991
    Megpróbálkozhatnál azzal hogy: mentsd le a könyvjelzőket(könyvjelzők>könyvjelzők kezelése> importálás és mentés>mentés)
    Majd teljes beállításokkal együtt mind eltávolítod(eltávolításnál be kell jelölnöd a teljes eltávolítást...)
    és újra feltelepíted.(esetlegesen mentett jelszavak törlődnek azt is érdemes ilyenkor feljegyezni őket)
  • eugabesz
    Már olyan is volt,hogy mérgemben az összeset leszedtem,nem,nem hordozom,mindig új és a 3.6.12 verzió.
  • gergely1991
    indítsd el csökkentet módba
    start>Legfelül lévő firefox-ra (ha alapértelmezettként van beállítva) jobb egér gombbal kattintva majd csökkentet mód.
    Megnézed hogy melyik kiegészítő/kiterjesztés szólhat be..
  • Malakai
    Címsorba: about:config
    Megmondod neki, hogy elővigyázatos leszel, ha kéri, utána ott felülre beírod, hogy general.useragent.
    Leszűkíti a felsorolt beállításokat és ott, ha van ami vastagon van szedve arra jobb klikk és reset.
  • Narxis
    Milyen kiegészítőket használsz? Melyik verzió a Tűzróka? Hordozod a profilod már régóta?
  • gergely1991
    címsorba
  • eugabesz
    Nekem állandóan összeomlik ez a tűzróka,nincs erre valami okosság?
    Már gondolkodtam a lecserélésén,de már 5 éve használom,úgy megszoktam,nem szívesen mondanék le róla.
  • TomBond
    Ezt hova kell beírni?
  • Malakai
    about:config > general.useragent kezdetűekkel van ami vastagon van? Ha igen, azokra jobb klikk, reset.
  • TomBond
    Rájöttem mi lehet a baj! Nálam a névjegyben ezt írja ki:
    "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; hu; rv:1.9.2.12) Gecko/20101026 Firefox/2.0.0.9 ( .NET CLR 3.5.30729; .NET4.0C)"
    és ott ott van hogy 2.0.0.9. Nem lehet hogy ezért ismeri elavultnak? Hogyan mivel tudnék olyan mentést csinálni amiben ez nem lesz benne? MozBackUp-al csináltam de mindig az lett a vége hogy az odakerült pedig volt hogy csak a könyvjelzőket az általános beállításokat meg a jelszavakat mentettem le.
  • Bmx01
    kössssz
  • Malakai
    Igen, de abból is találhatsz régit ugyanúgy b8pre néven, mivel az nightly. :)
    A nightlyt naponta frissítik, itt van mindig a legutolsó verzió.
    Mivel viszont nightly így nagyobb az esélye, hogy egy-egy napi melót úgy zárnak, hogy vmit elcsesztek és bent marad a csúnya bug.
    Ellenben persze a legújabb verziók mindig.

A "nyilvános" béta csatornán a legújabb a 4.0b7, amiket itt találhatsz.
  • Bmx01
    a legutolsó béta a 4.0b8pre ??
  • TomBond
    Az nincs fent!
  • Armagedown
    Lehet hogy az IE tab nevü kiterjesztés miatt