Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Airbus A380
Újabb rakás biztonsági hibára derült fény a Firefox-ban

na FF pajtásnak megköszönjük szépen a munkát...

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
köszi.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

morcosqtya
lehet... meglátjuk.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Narxis
Elég ha csökkentett módban indítja, nem?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

morcosqtya
friss fox telepítés után még a better pr felrakása ELÕTT is csinálta ezt a friss foxod?

gyorsan próbáljuk már meg azt hogy letiltod (esetleg átmenetileg leszeded) a bpr-t. Erre mit lép? (reboot ajánlott)
reboot után közvetlenül nyisd meg a foxot, szörfölj egyet, lépj ki belõle. Fennáll még a probléma?

Szervusz morcosqtya!
A teljes merevlemezt kellett ledarálnom és most lépésrõl-lépésre rakom vissza a programokat, így böngészõként a Firefox-ot is.
A better privacy-t csak azért raktam fel, mert a korábbi telepítésen ugyanezen a Firefox verzión is fennt volt. Megjegyzem, akkor nem jelzett a jelenlegi módon. Hogy korábban miért raktam fel, nem tudnám megmondani. Lehet, hogy a rendszer ajánlotta.

Üdvözlettel: gy?jt?

morcosqtya
A mostani fox elõtt közvetlenül milyen böngészõt használtál? Miért szedted le? Teljes uninstall volt, könyvtárakkal együtt?

Flash cookiek kellenek -e neked, törlöd-e õket? (pl flash-es játékokat, ilyesmit látogatsz-e?)

A better privacy-t csak ezért a problémáért raktad fel, vagy szükséged van rá?

Szervusztok!
Frissen telepítettem fel a Firefox 3.6.2 verzióját.
A böngészõ minden egyes kikapcsolásánál egy flash - szerûen felvillanó információ jelenik meg, amit telje egészében nem tudok elolvasni.
Annyit sikerült elkapni, hogy valami LSO - ra vonatkozó megjegyzésrõl van szó.
A Wikipedia oldalán olvasható a Local Shared Object-rõl részletes leírás, de gyenge angoltudásom kevés a megfejtéshez.
http://en.wikipedia.org/wiki/Local_Shared_Object
A BetterPrivacy kiterjesztés kezeli az LSO-hoz kapcsolódó cookie-t.
A kiterjesztés beállításáról felteszek képeket:
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/wDsDgYd2po0L1iXx0503ks3kskXL010101143kskXLeCop7K7c.jpg
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/IlumYBz0J47sCNBM3603ks3kskXL010101123kskXLeCop7K7c.jpg
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/p7LkaKQ1wqmJmawSCU03ks3kskXL010101133kskXLeCop7K7c.jpg
Szerintetek rendben vannak-e a beállított opciók és milyen problémát jelent a jelzett cookie megjelenése és jelenléte? Törölni kell? Hogyan?

Üdvözlettel: gy?jt?

Firefoxnak van valami hasonlo kiegeszitoje?

Incredible StartPage - Productive Start Page for Chrome!
Malakai
Menj az about:config oldalra, ott a browser.fullscreen.autohide bejegyzést állítsd át false-ra, Firefox újraindítás után nem fog eltûnni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Airbus A380
így szeretném ahogy a képen van. köszi

Airbus A380

megoldható hogy a címsor meg az az alatti rész F11-es full képnél is állandóan kint maradjon ?link

Kabuto0
Kössszzz, megpróbálom ezeket!

morcosqtya
1.
próbáld meg a TELJES uninstallt:
windows/vezérlõpult/programok eltávolítása/ff uninstall
majd
megkérdezi hogy mindent töröljön-e? YES, de elõtte könyvjelzõket mentsd le (export) json-ba.
majd
töröld a könyvtárakat (mozilla) mindenestül
ccleanerrel takarítsd el a maradvány regisztrációs kulcs hibákat
majd reboot
és installáld a foxot.

a másik jó megoldás lehet a YourUninstaller használata (ügyesen takarít, rendkívül hatékony) de ezután is használj ccleanert/comodo sys cleanert
reboot
majd fox reinstall

ezek után mennie kell.
Ha nem megy akkor más gond van.
Akad vmivel
vírus(nem gyakori)

ha XP-d van akkor próbáld ki ezt: FixIt.
Win7-nél most komolyabb ötletem nincs.

morcosqtya
nincs mit. Segítek ha tudok. 😊
De nem vagyok szaki... átlag user vagyok..

Nagyon szépen köszönöm a válaszod!!
Sorba kifogom próbálni mindegyik megoldást, remélem valamelyik segíteni fog. Örülök, hogy vannak itt ilyen szakik😊))

Még egyszer köszi szépen!!! 😊
Nem tudom frissíteni a Firefoxot. Ezt az üzenetet kapom: "A frissítés XML-fájlja nem jól formázott. (200)" Az újratelepítés se segített. Ötlet? Elõre is kösz.
morcosqtya
2 (kettõ) postot olvass vissza... 😄

Kabuto0
Hi!

Lenne egy problémám a Firefox programmal.
Az a gond, hogy mikor kilépek a Firefox-ból, valami oknál kifolyólag nem lép ki teljesen, így mikor újra megnyitom, azzal a hiba ablakkal jön, hogy a firefox már fut...ez így igaz, fut...ezért feladatkezelõbõl kell mindig kilõnöm...windows xp sp3 32bit rendszeren megy, legfrissebb verzió, reinstall sem segített :S Ötlet? Elõre is kösz.
<#help><#rolleyes><#nyes>

morcosqtya
Igen.
Gyakori volt nálam is.
Megoldás:
1. feladatkezelõben a proceszek közül kinyomod. Újra katt a ff-re. Voila 😊
2. Ccleaner néha megoldja
3. bezársz minden más programot, majd újra katt a ff-re.
4. FULL fox reinstall (könyvjelzõket archiváld!!) Fox könyvtárat is töröld, mindenestül. ccleaner, reboot, reinstall ff.

Okok:
1. akad az ff valamiddel. (hibás regisztrációs kulcsok??? - ccleanerben nézz utána)
2. telepítéskori bug. ---> reinstall ff
3. rohadtul sok beépülõ bõvítményt telepítettél a foxba.
4. vírus (ritkán)

Ajánlanám figyelmedbe az alábbi 3 progit amik gyakran ugyanezt okozzák foxszal együtt:
- Heroes of Might and Magic IV
- iTunes / Bonjour kliens és egyéb imádnivaló cukorfalat Apple applikátumok...
- bármilyen progi (pl nero7) ami nem win7 kompatibilis de mégis felraktad, ám leszedni tökéletesen nem tudod egy bugos dll miatt... ekkor YourUninstaller trialt lefuttatod majd reboot, majd ccleaner, reboot, és mehet a fox (jóeséllyel)

Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy egy bizonyos idõ után / nem tudom mennyi idõ / a mozzillát ha bezárom és újra megakarom nyitni, akkor már nem engedi. Azt írj ki:A Firefox már fut, de nem válaszol. Új ablak megnyitásához elõször be kell zárni a futó Firefox folyamatot, vagy újra kell indítania a rendszert.
Eleinte csak ritkán csinálta, de most már állandó jelleggel. Meg azt vettem észre, hogy valami hang is elhangzik, olyasmi mint egy harang, de csak most tûnt fel.
Találkozott már valaki ezzel a problémával?

Aki tudna segíteni, annak megköszönném.
Rendben,köszi! Nekiállok!

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

morcosqtya
Az IWIW-gondodra az ötleteim (a netes/ff problémát akkor kilõhetjük):
1. Talán hülyeség de a sütiknél szét lehet nézni IWIW ügyben.
2. Vagy az accountoddal is lehet gond.
Erre egy jó hibaszûrési lehetõség ha másik géprõl (más IP-rõl!!) lépsz be ugyanazon accounttal, ha ott is szar akkor a fiókkal van baj. IWIW-en jelentsd be. Ha másik gépen ugyanaz nincs akkor mégis a gépeddel talán ff-sütikben keresendõ a hiba oka.
3. Vagy esetleg az IWIW-en telepített alkalmazásaid kavarnak be valamilyen bug formájában. Ezeket esetleg próbáld leszedni majd egyenként újrarakni így kiderítheted h azok miatt van-e.

De a 2. pontot mindenképpen játszd végig.
Momentán ennél több ötletem nincs, de én így állnék neki a problémamegoldásnak.

ok,köszi az elsõ problémát megoldotta a reinstall.
Az iwiw-es gond viszont továbbra is tart. Ötlet?Hogyan tudom kideríteni hogy mivel akad?

precision
😄😄😄😄😄😄

akkor nehogy felrakj pl ubuntu -t mert miután azt belõtted egy pár évig nagyon nem kell hozzányúlnod 😄

Bazinga!

lck
Vót máá ! 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

lck
OFF
Unom már ezt a qurva sevent is - bezzeg a zikszpét 2 havonta újraraktam. Ez meg nem lassul - mûködik rendesen - dög unalom.
ON
lck
Persze ez nekem is csak unalomûzés miatt van: Elég gyors, nem fagy le - unatkozom - mit tegyek ?
precision
szerintem ez a tipikusan jól néz ki de useless kategória 😊 nekem bõven elég a bookmark toolbar felül, név nélküli ikonokkal, azokat is felismerem, mindig látom õket, alig foglal helyet...stb.

persze ezt nem kötekedésbõl mondtam, és tudom hogy egy hangyaf*sznyival sem vittelek elõrébb a problémád megoldásában 😊 sry 😊

Bazinga!

morcosqtya
reinstall +1 (szerintem megoldja)
2.: akad valamivel... azt kicsit nehezebb lesz felderíteni, de nem lehetetlen

gergely1991
Nálam ilyet nem csinál...
Reinstall volt már?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

morcosqtya
igen arra jó

Pyotr
uhm köszi!
pont azért akarok streamelni mert ha mixet szeretnék leszedni igy legalább bele lehet halgatni közvetlen nem kell letölteni😞

&#9608;&#9608;

morcosqtya
ha fent a quicktime beépülõ ff-hez akkor az ezt csinálja.
Én letiltottam/leszedtem mert épphogy le akartam tölteni, nem streamelni...

Pyotr
A nap hülye kérdését szeretném feltenni:
Olyan addon létezik Firefox-hoz,hogy ha linkelnek webesen zenéket akkor ne a winamp vagy a letöltés vezérlõ akarja megnyitni hanem egybõl induljon a stream?
Régen asszem QuickTime csinálta nálam ezt meg de nem tudom biztosan.

&#9608;&#9608;

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.
Újratelepítettem a windows xp sp3at.
Feltettem a legfrisebb Firefoxot.
És kettõ problémám merült fel:
-a fenti címsorban az esetek 80%ában a kezdõlap(goggle) címét mutatja,akármilyen oldalon is vagyok éppen. Így nem is tudok linkelni és zavaró is egyben.
-Iwiw-en ha rákeresek valamire,és visszalépek a back gombal,akkor kifagy az egész.
Tud valaki megoldást a problémákra?
Elõre is nagyon szépen köszönöm.

lck
Igen ezt olvastam én is, csak gondoltam, hátha még valami trükkje.
Malakai
Hogyha beállítod a FoxTabban, hogy új lapnál megjelenjen és a Tools\Options Home Page-t pedig about:blank-re, akkor meg kellene jelennie.
Nálam speciel bugos, mert csak akkor jelenik meg, hogyha utána elváltok a tabról és vissza rá.

Egyébként tényleg látványos, sok beállítással, meglepõen gyors, de kétlem, hogy használni fogom. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

lck
Hali!
A FoxTab kiterjesztést bûvölgetem. De nem jutok eredményre:
Valahogy be lehet állítani, hogy megnyitáskor a lapon egybõl a FoxTab jelenjen meg ? Eddig nekem csak annyi sikerült hogy új fülön bejön, de kezdõlapként nem.
Szerintem elég látványos ez a cucc.
beleírod notepaddal a forrásba...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

argos
Üdv! A Firebug kiegészítõt használja valaki? A változtatást,hogyan lehet menteni? HELP! elõre is köszi😊

MeoH
Thx, mar frissitjuk is 😊

fuck mmo's..i.,

lck
Airbus A380
jó estét.

Feltettem a fastest foxot vagy mit érdemes szélessávú net mellé ?

/bár annyi haszna máris van hogy a linkeket kattinthatóvá teszi meg mintha pörgösebben mozogna.

kikapcsoltam az inteligens címsort a fastetfox-ba. Ugye nem küldi el a FF mindenfelé amit beírok címsorba ?

Narxis
Van már 5.572-es winamp is.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ha nem tévedek, a winamp nem tud "flash"-ul (legalábbis az enyém: v5.26)
kiegészítõ meg nem kell hozzá, jobbkatt valahova - oldal adatai - média fül

Shortstop
Értem, köszönöm!

Malakai
Mivel egy adott honlap adott karakterkészletet használ, te nem tudsz mással oda küldeni.
Az arab betûid meg ugyebár nem külön betûkészlet.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Shortstop
Hello!
Kérdésem lenne.
Mégpedig az, hogy telepítve van a gépemre egy rovásírás karakterkészlet. Hogyan tudom megoldani, hogy ezzel tudja postolni a netre. Van program amiben megírom és csak CTRL-C CTRL-V módszerrel beilleszteném, de a latin betûket kapom. Még akkor is amikor a karaktertáblából próbálom másolni. Pedig az arab betûk mûködnek rendesen.
Tud ebben valaki segíteni nekem?