Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elég rosszul tudod. Mellesleg nem kiterjesztésként, hanem bõvítményként épül be, csak ott már Shockwave Flash-ként jelöli.
Két változata van:
1. Internet Explorerhez való változat - telepítõfájl neve "install_flash_player_ax.exe"- ahol az "ax" ActiveX vezérlõ -ezt hívják egyes oldalakon FlashPlayer(verzió)IE-nek(pl.FileHippo.com)
2. NEM Internet Explorerhez való változat - telepítõfájl neve "install_flash_player.exe" - ez kell pl. Firefox,Safari,Opera.- ezt nevezik FlashPlayer(verzió)nonIE-nek. Alapból ezt kínálja fel az Adobe honlapja.
morcosqtya
gyanítom én is.
Végül is amíg le van tiltva gondot nem okoz csak zavar hogy ott van.. 😊
Mint a dohányok dobozán a "meghalszgecirákotokozafüststbstb" felirat..

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

gergely1991
szerintem egyben lesz mint összetevõ

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

morcosqtya
maga a java ott van, de toolkit nincs.
ff-bõl nem tudtam eltávolítani.. eddig. <#fejvakaras>

gergely1991
programok telepítése törlése se segít?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

morcosqtya
bug alatt biztonsági rést érte(ne)k.

morcosqtya
java deployment toolkit szarakodik még valakinek??

6.02 nem használható tovább mert bugos.
infó itt:
Java addon

én letiltottam, de igazából leszedni nem tudtam... 😞

gergely1991
A Flash playerre gondolok.
Amúgy flash playernél pedig úgy van hogy egyes változatai más-más böngészõ típushoz készült.FF esetében azthiszem kiterjeszkedésként, IE,opera,chrome-hoz pedig a hagyományos telepítõs változata van.(tudtommal)

Airbus A380
Meg lehet csinálni hogy mikor full képernyõs módba fut a FF és ugye felviszem a egér csuszkát akkor elõjön a böngészõ eszköztár, meg lehet csinálni hogy vele jöjjön a könyvjelzõ eszköztár is ?

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Nem igazán tiszta, hogy itt mire gondolsz. Konkrétabban?
gergely1991
Az adobe flash-nél nem így van bár a a shockwave player is támogatná egyes szolgáltatásokat..

akyyy
erre nem tud valaki valamit?

ileltve most még olyat keresek, mint a gmail notifier, csak ez egy rsss norifier lenne, ugyanigy jelezné nekem hogy x olvasatlan RSS érkezett az RSS olvasómba.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Nagyon szívesen!
Szia Triantafillo!
Köszönöm az információkat! Azt hiszem a Kiegészítõk témában sokat tanultam.

Üdvözlettel: gy?jt?

Örülök, hogy tudtam segíteni!
Mellesleg tényleg van olyan, hogy Shockwave Player 11.5.6.606 az Adobe honlapján, a bõvítményeknél Shockwave for Director(verzió) szerepel.
Van olyan oldal, ahová ez kell, de az -úgy tudom- flash játékokhoz kell, vagy hasonló interaktív tartalomhoz. Ártani nem árt, ha fent van.
Csak egy tanács : ha frissítesz, akkor a bõvítményeket( tehát NEM a kiegészítõket) ne a Firefoxból frissítsd(eszközök-kiegészítõk-bõvítmények- "frissítések keresése" gomb)mert pl. a Shockwave Player 11.5.6.606-ra kiírja, hogy frissíteni kell, holott ez a legutóbbi verzió. De ezt csak a "bõvítmények"-nél csinálja, a "kiegészítõket" rendesen frissíti.
Szia!
Minden világos. Az általad leírtak szerint végeztem a telepítést.
Shockwave Flash 10.0.45.2 néven meg is jelent a bõvítmények között.
Korábbi bejegyzésemben (#13819) tévesen Shockwave Player 10.0.45.2 néven neveztem meg.
Úgy látszik, hogy a plugin-t hiányoló weboldalban van a hiba (#13816).
Köszönöm az információkat (#13821;#13820).

Tök mindegy mivel töltötted le, a Firefox megtalálja indításnál.
Az Adobe honlapján ki lehet választani, hogy mihez kell. Oda is van írva, hogy IE vagy nonIE a(Firefoxhoz az utóbbi kell)
Én is külön telepítem fel, ráadásul a Firefoxot csak ez után telepítem és mégis megtalálja, mûködik.
A bõvítmények között pedig úgy szerepel, hogy Shockwave Flash(verziószám).
gergely1991
üdv
A Mozilla-val (csak a Mozilla-val)menj ide majd töltsd le utána telepítsd így menni fog de csak akkor a Firefox-al töltötted le..

Igaz, hogy a Shockwave Player 10.0.45.2 viszont megtalálható a Bõvítmények között! De ez - ahogy én gondolom - egy másik multimédia támogató plugin

Szia 404! Szia gergely1991!

A megnyitott oldalon (http://www.adobe.com/software/flash/about/) visszaigazolja, hogy a Flash Player 10.0.42.2 verziója telepítve van a gépemen.
Csak azt nem értem, hogy a Bõvítmények között keresve sehol nem találom. Megjegyzem, hogy a gépemen az IE8 is mûködik (néha használom), és a Flash Player-t korábban az IE8 böngészõhöz is telepítettem.

gergely1991
A flash player-t a Mozilla böngészõjén keresztül kell letölteni és onnan telepíteni.Eszközök>Kiegészítõk>Bõvítmények fülön ellenõrizhetõ illetve tiltani/engedélyezni is lehet.

nyisd meg ezt az oldalt
http://www.adobe.com/software/flash/about/
kábé a közepén egy kis keretben kiírja, hogy milyen (van-e egyáltalán) flash verziód van
ha a 10.0.45.2-t írja, akkor ott más a gond

Szervusztok!
A Firefox 3.6.3 verziót használom. Lebénultam és nem tudom telepíteni az Adobe Flash Player-t. Az Adobe weblapról letöltöttem a Flash Player 10.0.45.2 verzió telepítõ fájlját és a Firefox böngészõ bezárása után telepítettem. Egyszerûen nem jövök rá, hogy hova telepíti a plugint a böngészõben (Kiterjesztés?, Bõvítmény?) és milyen néven?
A Firefox böngészõ alatt vannak olyan weboldalak, amelyek a megjelenítésben hiányolják a Flash Player plugint.
Mi lehet a gond? Megjegyzem, hogy a Firefox böngészõt már évek óta használom. Korábban nem volt ilyen problémám.

berczely
Na ez a szó nem jutott eszembe!
Köszi!

Aquir
Az alábbi kiegészítõ Linkification néven elérhetõ a Mozilla Firefox kiegészítõinek oldalán.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

berczely
Hol találom meg a kattintható linkes add-on-t?

Airbus A380
Nem a megavideon van 72 perces korlát atreameli a filmet és mikor 72 perchez és 1 órára megszünteti a film nézhetõségét.

Arra kérdeztem hogyha én onnan letöltök valamit akkor ugyanúgy él e az hogy utána csak 1 óra múlva enged .

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

morcosqtya
azt hiszem az meg beállítás kérdése... (FF)

nem értem, miért/mire kéne várnod egy letöltött filmnél?
ha arra gondolsz, hogy folytatja-e a letöltést, ha elnavigálsz az oldalról, azt nem tudom, próbáld ki

Airbus A380
köszi és a megavideon így is él a 72 perces korlát ?

(nem arra gondolok hogy a letöltött film megáll e 72 perc múlva mert gondolom nem hanm arra hogy ha letöltök filmet akkor kell e várnom 72 percet.)

morcosqtya
tessék, ott a pont. 😊
én nem igazán használok ilyeneket, de sejtettem h vannak.. <#papakacsint>

a downloadhelper gond nélkül tölti

Airbus A380
movshare-nél az operába kis trükközéssel le lehet tölteni azt hittem a FF-be is azért köszi.

morcosqtya
ha jól látom ez stream... van letöltés gomb de az fizetõs vagy kurva lassú. Account nélkül nem fogod letölteni... bár ilyenekre is vannak kis trükkös progik... <#ravasz1>

Airbus A380
online film megosztós oldalakon el tudom érni FF-el hogy ne megnyissa a FF a filmet hanem letöltse.

pl URL=http://www.movshare.net/226815/video/gcllbhct1p0sk]itt[/url] a filmet hogy tudnám inkább letölteni ? (operába pl megoldható valami stream linket kell keresni)

vagy itt

(meg ilyen oldalakon) köszi.

igen, mindent pipálj ki, jegyezd meg, hova mented, és annyi

Wearwolfff
fileverzió: 1.9.2.3667
buildID: 20100115133209
termékverzió: 3.6

Valószínûleg teljesen uninstallálnom kellene tényleg. Csak akkor nem tudom, hogy például azzal a mozbackuppal a vírusírtó plugin és a realplayer pluginja is elmentõdik?

Már nekem is van galériám: wearwolfff.elementfx.com

mármint ha a c meghajtón van

lehet 2 foxos mappa, nekem is volt olyan, az egyik valami *.pre-s volt
ha még nem törölted, nyomj egy jobbost a fox ikonjára, és a tulajdonságoknál cél keresése, ha ez a c, akkor arra megint egy jobbos és verzió

Wearwolfff
Hát a névjegybõl nézem ki én is mindig.
De ez van ott minden egyes ilyen "frissítésnél":

Viszont két firefox mappám van, de ez abból adódik, hogy az elõzõ rendszeremen a D meghajtón volt, most a C meghajtón levõt használom, csak még nem pucoltam le teljesen a D meghajtóm, de elvileg annak így nem szabadna bezavarni, hiszen nem azt indítom el, meg nem is azt telepítettem a friss rendszerbe....

gergely1991
mármint 1nél több szóköz szerepel benne😄

gergely1991
csak egy mozilla firefoxos mappa lehetséges kivétel ez alól a félrenevezés vagy ha szóköz is szerepel benne

gergely1991
Súgó>névjegy párbeszédablakon milyen verzió van kiírva?:S

nézd meg, hogy a c/program files mappádban hány mozilla firefoxos mappád van. ha 2, akkor ajánlok egy mentést a mozbackuppal, és egy alapos uninstallt
majd telepítsd a 3.6.3-ast kézzel és a mozbackuppal elmentett beállításokat állítsd vissza
ha csak 1 mappád van, akkor is megteheted ezt, ártani nem árt, egy pár bosszantó hibát már nekem is megoldott

Wearwolfff
Hello.

Miért van az, hogy nem akar frissülni a firefoxom?

Amióta feltelepült a 3.6 verzió azóta állandóan jelez nekem, hogy van frissítés, le is tölti azt mondja indítsam újra a böngészõt, megteszem, és még mindig 3.6. Aztán minden böngészõ indításkor ez eljátszódik, de már nem törõdöm vele, csak bezárom a frissítést. Feltelepítettem már a 3.6.3 verziót manuálisan is a honlapról letöltve, de még mindig 3.6 verzió. Most akkor mi van? Vírusírtó nem riaszt, és már a tûzfalat is kikapcsoltam arra az idõre, de semmi. Jelentkezett ez a tünet valaki másnál is?

morcosqtya
ok <#hehe>

Csak piszkáljuk egymást! 😉

www.smart-bus.hu

pointer4
Ez a mániánk, mindig szívjuk egymás vérét 😄
morcosqtya
<#fejvakaras> miért is?

pointer4
Szívesen te kis te 😛