19494
-
#14964 Erre a válaszra én is kivi vagyok. Elvileg úgy volt még anno, hogy úgy lesz téve, de végül még a mai napig sem úgy van. Van hozzá valami addon elvileg, de az nagyon bugos, mert a bezárógombot meg a mellette lévő gombokat eltünteti, szóval az nem igazán nyerő. :S -
#14963 A béta 7-ben nem lehet valahogy a menü gombot a fülek mellé tenni mint az Operában meg a Chromeban? -
#14962 -
#14961 Persze, egy program is sok mindenre képes! Valaki nagyban akarja űzni az ipart. -
#14960 Persze így is lehet, de lehet még egyszerűbben is! -
#14959 Csak ismerni kell egy jó proxy oldalt és kész. Onnan meglehet tudni, hogy jó és gyors e a proxy, aztán beírod FF proxy beállításaiba és szvsz, egyszerű de nagyszerű. -
#14958 Persze, hogy be lehet, de a proxynak az is a lényege, hogy gyorsan és könnyen tudja váltani az ember. -
#14957 Minek addon? Be lehet állítani az FF-ben is a proxyt...persze tudom, hogy több lehetőséget ad az addon, de a lényeg akkor is benne van a böngészőben.
-
#14956 Proxy szóra keresés
Nem tudom melyik a legjobb, nem használok ilyen addont.
Azért rosszabb mert proxynál válogathatsz, megkeresheted a számodra leggyorsabbat(akár ország szerint is) míg az Opera szerverei vagy jók vagy nem, azok fixen adva vannak. -
#14955 Liinkelnél ilyen addon-t? köszi. -
#14954 Ahhoz képest Pakisztánba vagy hol, valami ilyesmi orsz.-ba ezért nőtt meg az opera részesedése csakis a turbo miatt mert így az emberek tudtak olyat is nézni ami az országukban tiltott volt. Még cikk is volt erről.
"és szerintem rosszabb mintha keresnél egy igazi proxy szervert."
miért?
Egyébként természetesen tudom hogy nem ez volt a fő céljuk. :) -
#14953 Addonok vannak amik megkönnyítik a proxy használatot, Google-al keresel(van rengeteg jó) és azokat beállítod ezekbe az addonokba, pl. Proxylla nevűbe.
Az Opera Turbo-t nem erre tervezték, ez csak a "mellékhatása" és szerintem rosszabb mintha keresnél egy igazi proxy szervert. -
#14952 mint írtam operába erre jó a turbo. -
#14951 Azt gondoltam csak aza kérdésem a FF-be ezt hogyan orvosoljam ha azt írja ez a honlap mo-ról nem nézhető. -
#14950 Vannak alap proxy beállítások (Options > Advanced > Network > Connection > Settings), vagy addonok is, de a Mozilla maga nem üzemeltet proxy szervert. -
#14949 FF hez van v-mi proxy vagy mi arra az esetre ha olyan webplapba ütközök amire azt írja hogy ez az én országomba nem elérhető? Operába ez orvosolható a turbó mod bekapcs-al mert ilyenkor az opera külföldi szervereiről netezek (jobban nem bírom leírni..) szóval ez FF-be megoldható? köszi -
#14948 köszi megnézem -
#14947 FaviconizeTab?
Bár ez arra van, hogy csak azt nyomod ikonra, amit akarsz és nem mindent (habár megoldható vele).
Szerintem egy (stylish) stílussal is meg lehet oldani, kicsit később készítek. :) -
#14946 pls.. #14923-ra nem tudja senki a választ vagy csak nem vettétek észre? -
#14945 Igaz, én elég régen néztem (talán beta2?), de akkor nem ment. -
#14944 Na igen még mindig jobb mint amit az opera csinált. -
#14943 FoxTricket én úgy látom Mozilla nem vizsgálta még be, amúgy 4.0b8pre-ig kompatibilis. -
#14942 Tudom.
De mivel a beta verziókkal, még nem müködik minden kiegészítő (pl. foxtrick), ezért nem váltok. -
#14941 Hivatalosan az alap témával mennek csak mert engedélyezni egyéb témákhoz sok kompatibilitási problémát vet fel.
Ha találsz olyan témát ami elfogadja ott a fejlesztő hekkelte bele. -
#14940 Ők nem adnak ki félkész böngészőt. :P -
#14939 Megoldható valahogy, hogy nem default témával menjenek a Personák?
Chromifox Basic témát használom. -
#14938 Tipikus mozillás dolog. -
#14937 1 ideig a hatos vagy a 7-es volt az utolsónak kikiáltott :) -
#14936 Jah, én is február-márciusra tippelek.
Hivatalosan beta9 az utolsó aminek pontos dátumja van.
@Narxis: Azt nem is olvastam, a javítások meg jöhetnek, ahogy írtam... :) -
#14935 Úgy tudom már eltolták december 7-re viszont ezért több és komolyabb javítások lesznek benne. :D -
#14934 Írtak róla egy cikket, hogy a végleges csak a jövő év első negyedévében jön.
http://itcafe.hu/hir/csak_jovore_keszul_el_firefox_4_final.html -
#14933 Elméletileg kedden, de beta7 is két hónapot csúszott. :P -
#14932 A 3.5 elég régi elavult cucc, a 4-es is a 3.6-ot fogja váltani. -
#14931 Az mikor lesz? -
#14930 Én nem vacakolok beta verziókkal.
Használom a 3.5-ot, és ha kijön a végleges 4, akkor váltok. -
#14929 Nemsokára itt a beta8.. :P -
#14928 Ez a 4b7 szerintem az eddigi legbugosabb 4b release (nightlykat nem nézve). :P -
#14927 Nekem is mostanság ilyen problémám van, Windows 7 64biten.. :S -
#14926 Ja ok nekem mindegy csak sokszor frissítésnél egy két ember kiakad hogy még mindig ekkora batárok az ikonok és a mozilla mért nem képes megoldani mikor csak két kattintás lekicsinyíteni. mindegy bocsi. -
#14925 szüleim jobban látják