19494
-
F1re #15004 köszi
am igazából myvipre kéne account :D -
#15003 link itt egy másik fajta is. A FF addon oldalán még nem bevizsgáltnak van írva de fenn van a google extension-ok között is google-éknél kinn a pipa hogy biztonságos
Egyébként amit elsőre linkeltek neked azt mintha már nem csinálnák nem fejlesztenék. (csak tipp, mert tavaly szeptemberi az utolsó frissítés. -
#15002 Már ahol ki nem dobták már az álnicket :) (prohardverre pl nem tudtam ezzel a programmal bemenni) -
#15001 Baszki ez mekkora már :D
Azt honnan tudni hogy hova vannak benne adatok (mármint milyen sitera vannak) -
#15000 Na ezzel azt lehet fikazni meg flamelni :) omg -
F1re #14999 ez az köszi !! -
#14998 Ez?
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6349/?/firefox/bugmenot/ -
F1re #14997 felraktam de ez nem az :D v csak én nem tom használni
nekem olyan addonom volt h feljövök sg-re rányomok a felhasználó név cuccra és 1ből beír nekem egy accountot amit vki beküldött szal nekem nem kell regelnem ide sg-re mert van egy "fake" accom v felmek myvipre ki akarom probálni myvipet és tudok használni 1 accountot amit már vki beküldött stb csomó oldalhoz volt account -
#14996 Erre gondoltál?
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/accountmanager/ -
F1re #14995 vki segítsen melyik az a firefox addon ami tartalmaz 1 csomó oldalra accountot h ne kelljen regelni még az sg meg myvip-re is :D -
#14994 A következőket csak információként szánom azoknak, akik szintén úgy vakarták a fejüket egy jelenség miatt, mint én:
Egy ideje elkezdett belassulni egyes oldalak betöltődése és először nem tudtam, miért.
Aztán mivel én bekapcsolva használom a lenti állapotsort, feltűnt hogy a belassuló oldalaknál mindig valami superfish.com oldallal rágódik.
Na mondom, mi a fa...
Rákerestem és kiderült, hogy létezik a Mozilla-hoz egy WindowShopper nevű kiegészítő (a www.superfish.com a weboldala - már ha működne -, amikor egy oldalon talál bizonyos kifejezéseket, amelyek pl. "termékek" lehetnek, akkor feldob egy 4-5 ugyanolyan termékeket tartalmazó listát árösszehasonlítással).
Csak az a probléma, hogy én ezt biztosan nem telepítettem... Akkor mint "kiegészítőt" sem tudom letiltani/eltávolítani.
Hosszas keresgélés után kiderült, hogy egy másik kiegészítő viccelt meg: IE Tab Plus - néha hasznos kiegészítő, de legutóbb, amikor frissítette magát, azóta a mostani verzióban (is?) van egy "Support Price Comparison" funkció (minek??), amely alapban be van kapcsolva...
Szóval ennyi. -
piamania #14993 HEllo!
Hogy tudnám megváltoztatni a menüsornak a színét?Per pillanat fehér alapon fehér szöveg van és baromira zavar.Hol tudom megváltoztatni? 3.6.13 a mozilla, ma tettem fel. -
#14992 Onallosodik a Firefox 4
-
#14991 Hali!
Ha van időtök akkor letölthetnétek innen a Firefox 4 beta-t:Link
Nem kell telepíteni mert a letöltést számolja viszont ip alapján, szóval elég egyszer megtenni. Csak, hogy minél hamarabb megkapják a Tűzrókák az új játékukat. -
#14990 Mozilla Firefox 3.6.13 magyar (8.96MB) -
printingshop #14989 Honnan tudnám letölteni a Firefox 4.0 bétához a Greasmonkey-t?
-
#14988 koszi,kozben ok...
Ant.com pluginja firefoxba...a lenyeg,ho inditsuk el a videot,majd a letoltes opcio mar aktiv is lesz.
Ant
koszi megegyszer:)) -
#14987 Video Downloadhelper? -
#14986 beagyazott flash videot szeretnek letolteni firefox -al.
melyik kiegeszito a legjobb hozza?(nem win alatt vagyok,igy wines util nem ok)
ha az oldaltulajdonsag/media6stb opciok alatt a menets maskent -et hasznaltam max 280kb jott le,a video meg tobb mint 1 ora.
ahonnan huzni szeretnek:
koszonom a valaszokat.video -
#14985 nálam is megcsinálja de aztán helyreáll.... -
#14984 Sziasztok.
Elég érdekes dologra lettem figyelmes ma.
Megnyitok több lapot, akkor nem tudom bezárni őket. hiába kattintok a X re nem zárja be őket. Csak úgy ha az egész böngészőt zárom be.
Mitől lehet ez? eddig sosem csinált ilyent. többször újraindítottam és akkor is ilyen. -
#14983 Köszönöm most jó :D !!! -
#14982 Ha máshol megjegyzi ott is megkell, ugyanolyan az email cím mező, mint máshol.
Azt esetleg ellenőrizd le, hogy be van-e kapcsolva a megjegyzés:
Options > Privacy > History > Firefox will: Remember history vagy Use custom settings for history > Remember search and form history -
#14981 De úgy se jó, tehát pl: facebbook -ban - e-mail cím és nem adja ki se dupla kattal se ha elkezdem, de viszont ugye ha rámegyek h megjegyezze akkor kiírja csak jelszóval együtt és így bárki beléphet... -
#14980 fail, nem baj -
#14979 fail...cikket linkelt. -
#14978 #14974
:P -
#14977 Szupercuki tűzrókákkal ösztönöz a Firefox letöltésére a Mozilla -
#14976 Form mezőket alapból meg kell jegyeznie, csak nem fogja neked előrre beírni, hanem vagy két kattal a mezőbe és kiválasztod, vagy elkezded beírni és úgy.
Hogy előrre beírja neked a felhasználónevet és ne kelljen oda gépelgetni ahhoz szerintem vmilyen autofill addont keress. -
#14975 Sziasztok,
azt hol kell beállítani a mozillában hogy csak a felhasználónevemet/e-mail címemet jegyezze meg ?
Mert ugye az mindig felugrik hogy megjegyezze de akkor a jelszót is beleveszi. -
#14974 http://firefoxlive.mozilla.org/ -
#14973 Sziasztok! Nem tudtok valami olyan addont, amivel meg lehetne nézni melyik weboldalról mennyi adat jött le havi mértékben? Mondjuk:
sg.hu : 15 MB
youtube.com : 500 MB
stb. -
#14972 Itt a megoldás, tökéletesen működik. :) -
Puhos #14971 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a feladatkezelőben kétszer fut a plugin-container.exe. Ez miért lehetséges? Az egyik 16148K-ot használ a másik 25164K-ot. természetesen az egyiket leállítottam! -
#14970 Jah kb.. -
#14969 De hát ennek így semmi értelme, pocsékba megy egy csomó hely. -
#14968 Lehet egyik nightlyban odapakolta vmelyik fejlesztő próba cseresznye alapon és nem volt cseresznye. :)
Én elvagyok a Hide Caption Titlebar Plus-al úgy, hogy autohide a caption gombok (min|max|zár), úgyis ritkán használom őket. :)
Egyébként nekem nem rémlik olyan hivatalos álláspont, hogy oda fogják pakolni később, egy korai tervben volt oda rakva, de az csak egy korai prototype volt. -
#14967 b8pre-ben sincs úgy én már kipróbáltam azt is. :) Talán majd a bélában. :D -
#14966 Jövő hét kedden kiadják a 8. betat, várjatok addig. :p -
#14965 Elvileg a b8pre-ben már úgy van, de szerintem avval meg csomó kieg nem kompatibils (egy kivételével végre az összes kiegem működik) meg nem találtam hozzá linket.