19494
  • F1re
    köszi

am igazából myvipre kéne account :D
  • Airbus A380
    link itt egy másik fajta is. A FF addon oldalán még nem bevizsgáltnak van írva de fenn van a google extension-ok között is google-éknél kinn a pipa hogy biztonságos

Egyébként amit elsőre linkeltek neked azt mintha már nem csinálnák nem fejlesztenék. (csak tipp, mert tavaly szeptemberi az utolsó frissítés.
  • Airbus A380
    Már ahol ki nem dobták már az álnicket :) (prohardverre pl nem tudtam ezzel a programmal bemenni)
  • Airbus A380
    Baszki ez mekkora már :D

Azt honnan tudni hogy hova vannak benne adatok (mármint milyen sitera vannak)
  • MeoH #15000
    Na ezzel azt lehet fikazni meg flamelni :) omg
  • F1re
    ez az köszi !!
  • ibrik
    Ez?
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6349/?/firefox/bugmenot/
  • F1re
    felraktam de ez nem az :D v csak én nem tom használni
    nekem olyan addonom volt h feljövök sg-re rányomok a felhasználó név cuccra és 1ből beír nekem egy accountot amit vki beküldött szal nekem nem kell regelnem ide sg-re mert van egy "fake" accom v felmek myvipre ki akarom probálni myvipet és tudok használni 1 accountot amit már vki beküldött stb csomó oldalhoz volt account
  • ibrik
    Erre gondoltál?
    http://www.mozilla.com/en-US/firefox/accountmanager/
  • F1re
    vki segítsen melyik az a firefox addon ami tartalmaz 1 csomó oldalra accountot h ne kelljen regelni még az sg meg myvip-re is :D
  • ibrik
    A következőket csak információként szánom azoknak, akik szintén úgy vakarták a fejüket egy jelenség miatt, mint én:

Egy ideje elkezdett belassulni egyes oldalak betöltődése és először nem tudtam, miért.
    Aztán mivel én bekapcsolva használom a lenti állapotsort, feltűnt hogy a belassuló oldalaknál mindig valami superfish.com oldallal rágódik.
    Na mondom, mi a fa...
    Rákerestem és kiderült, hogy létezik a Mozilla-hoz egy WindowShopper nevű kiegészítő (a www.superfish.com a weboldala - már ha működne -, amikor egy oldalon talál bizonyos kifejezéseket, amelyek pl. "termékek" lehetnek, akkor feldob egy 4-5 ugyanolyan termékeket tartalmazó listát árösszehasonlítással).
    Csak az a probléma, hogy én ezt biztosan nem telepítettem... Akkor mint "kiegészítőt" sem tudom letiltani/eltávolítani.

Hosszas keresgélés után kiderült, hogy egy másik kiegészítő viccelt meg: IE Tab Plus - néha hasznos kiegészítő, de legutóbb, amikor frissítette magát, azóta a mostani verzióban (is?) van egy "Support Price Comparison" funkció (minek??), amely alapban be van kapcsolva...
    Szóval ennyi.
  • piamania
    HEllo!

Hogy tudnám megváltoztatni a menüsornak a színét?Per pillanat fehér alapon fehér szöveg van és baromira zavar.Hol tudom megváltoztatni? 3.6.13 a mozilla, ma tettem fel.
  • Doomista
    Onallosodik a Firefox 4
  • Narxis
    Hali!

Ha van időtök akkor letölthetnétek innen a Firefox 4 beta-t:Link

Nem kell telepíteni mert a letöltést számolja viszont ip alapján, szóval elég egyszer megtenni. Csak, hogy minél hamarabb megkapják a Tűzrókák az új játékukat.
  • KranaZoli #14990
    Mozilla Firefox 3.6.13 magyar (8.96MB)
  • printingshop
    Honnan tudnám letölteni a Firefox 4.0 bétához a Greasmonkey-t?
  • Ryleh
    koszi,kozben ok...
    Ant.com pluginja firefoxba...a lenyeg,ho inditsuk el a videot,majd a letoltes opcio mar aktiv is lesz.

Ant

koszi megegyszer:))
  • [HUN]FaTaL
    Video Downloadhelper?
  • Ryleh
    beagyazott flash videot szeretnek letolteni firefox -al.
    melyik kiegeszito a legjobb hozza?(nem win alatt vagyok,igy wines util nem ok)
    ha az oldaltulajdonsag/media6stb opciok alatt a menets maskent -et hasznaltam max 280kb jott le,a video meg tobb mint 1 ora.

ahonnan huzni szeretnek:

koszonom a valaszokat.video
  • gergely1991
    nálam is megcsinálja de aztán helyreáll....
  • gabo91
    Sziasztok.

Elég érdekes dologra lettem figyelmes ma.
    Megnyitok több lapot, akkor nem tudom bezárni őket. hiába kattintok a X re nem zárja be őket. Csak úgy ha az egész böngészőt zárom be.
    Mitől lehet ez? eddig sosem csinált ilyent. többször újraindítottam és akkor is ilyen.
  • Framsen
    Köszönöm most jó :D !!!
  • Malakai
    Ha máshol megjegyzi ott is megkell, ugyanolyan az email cím mező, mint máshol.
    Azt esetleg ellenőrizd le, hogy be van-e kapcsolva a megjegyzés:
    Options > Privacy > History > Firefox will: Remember history vagy Use custom settings for history > Remember search and form history
  • Framsen
    De úgy se jó, tehát pl: facebbook -ban - e-mail cím és nem adja ki se dupla kattal se ha elkezdem, de viszont ugye ha rámegyek h megjegyezze akkor kiírja csak jelszóval együtt és így bárki beléphet...
  • Narxis
    fail, nem baj
  • Doomista
    fail...cikket linkelt.
  • Narxis

:P
  • Airbus A380
    Szupercuki tűzrókákkal ösztönöz a Firefox letöltésére a Mozilla
  • Malakai
    Form mezőket alapból meg kell jegyeznie, csak nem fogja neked előrre beírni, hanem vagy két kattal a mezőbe és kiválasztod, vagy elkezded beírni és úgy.
    Hogy előrre beírja neked a felhasználónevet és ne kelljen oda gépelgetni ahhoz szerintem vmilyen autofill addont keress.
  • Framsen
    Sziasztok,
    azt hol kell beállítani a mozillában hogy csak a felhasználónevemet/e-mail címemet jegyezze meg ?
    Mert ugye az mindig felugrik hogy megjegyezze de akkor a jelszót is beleveszi.
  • Narxis
    http://firefoxlive.mozilla.org/
  • Zoli007
    Sziasztok! Nem tudtok valami olyan addont, amivel meg lehetne nézni melyik weboldalról mennyi adat jött le havi mértékben? Mondjuk:
    sg.hu : 15 MB
    youtube.com : 500 MB
    stb.
  • [HUN]FaTaL
    Itt a megoldás, tökéletesen működik. :)
  • Puhos
    Sziasztok!
    Olyan kérdésem lenne, hogy a feladatkezelőben kétszer fut a plugin-container.exe. Ez miért lehetséges? Az egyik 16148K-ot használ a másik 25164K-ot. természetesen az egyiket leállítottam!
  • Stefling
    Jah kb..
  • [HUN]FaTaL
    De hát ennek így semmi értelme, pocsékba megy egy csomó hely.
  • Malakai
    Lehet egyik nightlyban odapakolta vmelyik fejlesztő próba cseresznye alapon és nem volt cseresznye. :)

Én elvagyok a Hide Caption Titlebar Plus-al úgy, hogy autohide a caption gombok (min|max|zár), úgyis ritkán használom őket. :)

Egyébként nekem nem rémlik olyan hivatalos álláspont, hogy oda fogják pakolni később, egy korai tervben volt oda rakva, de az csak egy korai prototype volt.
  • Stefling
    b8pre-ben sincs úgy én már kipróbáltam azt is. :) Talán majd a bélában. :D
  • Narxis
    Jövő hét kedden kiadják a 8. betat, várjatok addig. :p
  • [HUN]FaTaL
    Elvileg a b8pre-ben már úgy van, de szerintem avval meg csomó kieg nem kompatibils (egy kivételével végre az összes kiegem működik) meg nem találtam hozzá linket.