19494
-
gyonax #15244 Ez helyesírás-ellenőrző... Most nincs fent FF, de a beállításokban valahol ki lehet kapcsolni. -
Orionk #15243 Sziasztok !
Nekem eddig 3,5-ös Mozilla FireFoxom volt.
Ma délelőtt szerettem volna egy Addon-t feltenni, és ehhez upgrade-elni kellett a 3,6,13-as verzióra.
Miután ez megtörtént, azóta folyamatosan aláhúzza a firefox piros hullámos vonallal, amit írok. Ezt is, ahogyan írom nektek, ezt is aláhúzza. Ez a vonal a helyesírási hiba érzékelése.
Ugyanúgy, ha pl. mailt írok gmail-en, akkor is aláhúzza, pedig nincs hiba a helyesírásban. Ja,és mindent aláhúz.
ÍGY HÚZZA ALÁ
mi lehet erre a megoldás?
köszi szépen. -
#15242 Akkor nem tudom, de lehet, hogy éppen szarakodik, ez is előfordul.
#15241: Igen az valóban silverlight. -
#15241 Pedig azt hiszem az Silverlight, nem pedig Flash. Talán majd a véglegesben jó lesz minden. -
#15240 Csakhogy nekem nincs Adblock Pluszom. -
#15239 Adblockban a gemius scriptet tedd kivétellistára. -
#15238 Nekem pl az rtlmost-on a videókat nem tölti be :S -
#15237 Sziasztok.
Az miért van, hogy a böngésző (FireFox beta9) nem tölti be teljesen a videókat. (YouTube)
-
#15236 Én visszaraktam a 9-est, é itt is lassabban jön a szokásosnál. Inkább YT-bal lehet valami. -
Bmx01 #15235 valamiért mióta kijött ez az új Béta, azóta a youtube-os videókat lassabban tölti be, ezelőtt eddig nemvolt gond vele lehet ennek v.mit csinálni ? -
#15234 Köszi -
404 #15233 próbáld ki
mousegestures -
Cat 02 #15232 Én is mennyit szívtam ezzel anno :/ Nekem szerencsére olyan egerem volt, hogy a görgővel lehet oldalra is kattolni és beállítottam arra a középső klikket, így jobb is volt.
Amúgy nem tudom mit sírtok, hogy homályosak a betűk, nekem béta alatt anno az egész kép feketén villogott -
#15231 Nagy tanács ... olvass már vissza!
Egyébként keresgéltem egy kicsit:
https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/instaclick
Hasonló megoldásokra gondoltam. Csak mielőtt belefogtam volna a keresgélésbe, azelőtt megkérdeztem, hátha ismer valaki valamit.
"vegyél egeret" és hasonlók tényleg hasznos tanácsok (egyenlő a "nem tudok ilyenről" vagy az "inkább nem írok semmit, mert nem az volt a kérdés, amire válaszolnék"-kal! -
#15230 egyszerűbb másik egeret venni :) -
#15229 Szóval akkor Te sem tudsz mit mondani :)
Nem gond, nyilván egeret veszek majd de gondoltam rákérdezek.
Annyi különböző bővítmény létezik, hátha valaki ismert volna egyet. -
#15228 Vegyél egy normális egeret :D -
#15227 vegyel egy masik egeret, a kozepso gomb sok mas programban is kellhet es akkor majd mesz masik topicba, hogy segitsenek ott is... :)) -
#15226 Köszönöm de ezt én is tudtam! Inkább átfogalmazom: Olyasmire gondoltam, mint mondjuk az IDM-nek a flash kiegje, vagy a Flashblock-nak a kiegje, hogy csak egy megjelenő "valamire" kell rákattintani és mükszik.
Vagy mint az explorer-nek a képnagyító gombocskája a kép felső sarkában.
Wireless egérrel küldöm hátradőlve és nem akarok mindig a ctrl miatt előrehajolgatni, akkor már inkább jobb klikk+megnyitás új lapon.
Én valami lehetséges "egygombnyomásos" megoldást szeretnék kérni, mint mondjuk a középső gomb használata :))) Köszönöm -
#15225 Nem kell ehhez kieg, ctrl+balclick -
#15224 Hali!
Ha egy linkre az egér középső gombjával (görgőjével) kattintok, akkor megnyílik egy új lapon. Van-e olyan bővítmény vagy bármi más, amivel ezt érem el anélkül, hogy ne a középső gombot kelljen nyomni?
...beszart a középső gomb de nagyon kéne ez a funkció, mert már a reflex szinten működik ez nálam :)
Köszönöm -
#15223 Ismert bug, majd javítják. -
#15222 +1
Visszatettem a b9-et, az még jó. -
Bmx01 #15221 Miért nem kérdezi + ha több ablakot akarok bezárni hogy
bezárja a böngészőt vagy sem?
ennél az új 10-es bétánál kezdődött ma
pedig be van kapcsolva ez a funkció :/ -
#15220 Linux alá tegnap telepítettem az új 10 betát és azt kell mondjam, hogy nagyon jó lett! Ez a Pin Tab egy jó ötlet volt, az új Add-ons Manager is király lett! Szeretem a Firefox-ot! :)
Jah, és hihetetlenül gyors lett! :) -
#15219 Talán béta 6 óta használom, nem volt eddig 1db összeomlás sem, csak tegnap az a kettő és azóta sem találkoztam vele. Lehet, hogy beállítás nem tudom, talán az okozhatja, hogy kisebbre vannak véve a fülek méretei, vagy az hogy sok esetén több sorba rendezi. Nem tudom, de nem is nagyon érdekel, biztosan javítják majd mert a béta9-ben jó volt. -
#15218 TMP-ben is csak egy valami beállítás lehet az, mert nálam semmi csík.
Összeomlás itt meg nagyon rég volt utoljára, valamelyik korai béta óta nem.
Biztos szerencse... :P -
#15217 Kétszer összeomlott tegnap, azóta nem. Kieg nem hiszem, béta 9-el stabil volt és mindegyik kompatibilis a beta 10-el is csak a tabmix plus bugos a csíkjával. -
#15216 szokta mindig frissiteni magat, nincs is most uj frissites.. -
#15215 használtam -
#15214 frissitsd a Windows , nekem frissités nélkül volt így , amíg helyre nem jött Operát használta, Chromera nem váltottam át -
#15213 nalam felig szokott osszeomlani. mondjuk most mar ritkabban, de megis szokta neha. nem valaszol egyaltalan 5-10 masodpercig, aztan hirtelen visszajon. kezd betelni a pohar, sanszos h chrome-ra fogok visszavaltani igy. -
#15212 > jav.: Azért fogyaszt annyit, mert van miből < -
#15211 Azt hittem hogy mondjuk 512 alatt sínylődsz. Akkor semmi gond. Van neki hely elég. Gondolom ezért ( is ) vetted a RAM-ot hogy használd. Ennyit fogyaszt annyit mert van miből. -
#15210 2 giga , 32 bites Windows 7 Ultimate-et használok -
#15209 És mennyi RAM van összesen a gépedben ? -
#15208 Mondjuk feldobni egy kis ablakot, hogy esetleg mentse-e a füleket, és ne csak bezárással együtt felejtse el, ha már egyszer a beállításokban be van ez kapcsolva. -
#15207 Ha valaki tudja hogy lehet csökkenteni a memóriahasználatot , ne tartsa magában , nekem 250 megát használ 5 megnyitott füllel :( -
#15206 Miért mit kéne tennie?? -
#15205 Nekem nem omlott össze, csak ha bezárom, kérdés nélkül megteszi.
1 kiegem volt fent(Vacuum), gondoltam talán az okozza, de nem.
Én visszatettem a b9-et.