Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Egyébként nálam is slim. 😊

És ilyen, amikor minden látszik (bookmarkok autohide, többi gombnyomásra jön be).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Minden bizonnyal csak ez az egy oldal van megnyitva és úgy van beállítva, hogy akkor ne látszódjon a tab bar.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Stefling
Ebbõl nem sok mindent tudtunk meg...

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

hol vannak a tabok? én nem látom
Kaszi46
:\ szal:

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
kicsit "slim-esítettem a firefoxom(3.6.6), ha több tab van megnyitva akkor azok a címsor alatt jelennek meg.

*Posse*T.W.D*

alratar
Hát szvsz 15Megás netnél, nem nagyon lehet észrevenni! 😄
Airbus A380
Ez még gyorsabb. 😊 (4)

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Rage47
IE-hez képest biztos😊
alratar
Ezért nem birom a beta progikat.
Malakai
Doh, belõttem én is a bétát, jó meg minden, de van pár addon, amit gyakran használok és nem kompatibilis még vele.

Feldobtam Compatibility Reportert, mert így lehet csak 4.0-nál régebbi addonokat futtatni.

Sajna ahogy feltettem inkompatibilis addont élbõl másodpercenként rakás tabot nyitott, mire feleszméltem már kifagyott az egész és újraindításkor is egybõl fagy.

Pedig FF2-3 között egész el lehetett lavírozni az inkompatibilis addonokkal is.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

alratar
NÁlam a 3.6.x is elég gyors. 😊
Megvagyok elégedve a FF 4.0 Beta 1-gyel. Tökéletesen mûködik eddig és még gyorsabb is mint az elõdje 😊.

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Airbus A380
Egyébként a béta elõtti verziók ilyen névenmennek.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Palinko
az úgy tudom egy firefox elõzetes, szal már meg lehet valahogy csinálni sima foxnál elvileg
Airbus A380
Már FF néven van.

Szerintetek miért aknamezõ a neve?
Airbus A380

Airbus A380
Én kapásból nem is rögzítem õket, de ha törlöd a mostani FF-t azok is elszálnak.

alratar
OK-OJ.
De a Foxtrick és PsychoTSI megy?
értem
de az elõzményeket nem muszáj törölni?
Palinko
köszi, ez be volt pipálva, így néz ki mint az sg cikkben:

de én ilyenre gondoltam:

majd írok privátot annak aki linkelte a képet, hogy hogyan csinálta.
Airbus A380
Én mindig teljesen tiszta telepítést csinálok ilyenkor szoftvereknél.

Airbus A380
Észre se veszed... persze azon kívül hogy a kieg-elk többsége még nem megy.

Ja bocsi észre veszed , szebb és gyorsabb. <#eplus2>

Airbus A380
Mert szebb és gyorsabb is. Nálam még nem csuklott össze és az általam használt 3 kieg. kompatibilis vele.

Airbus A380

Airbus A380

Airbus A380
köszi

RelakS
nektek is megbuggyant a gugli maps? Ha jobb gombot nyomok, akkor a FF menüje jön fel a google menü helyett

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Szerintetek ha kijön a végleges verzió akkor azt rá lehet majd telepíteni a régi Firefox-ra?
Stefling
Még sehogy, majd elvileg alapból olyan lesz a végleges.

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

alratar
Hát, én nem szeretem a béta programokat.

Viszont van egy kérdésem, hátha ti tudtok válaszolni.
A FoxTrick, és PsychoTSI add-on megy?
5c0rp330n
eddig en egy darab buggal nem talalkoztam, a kiegeszitok amiket hasznalok mar mind mennek rajta, es a stabil valtozat nehany percente felig osszeomlott, ez meg nem nagyon szokott soha.

davidka003
Én csak azt nem értem, hogy miért is jó használni egy bugos béta szoftvert amivel a kiegészítõk nagy része nem is megy.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Palinko
hogy oldaható meg firefox 4 alatt hogy a firefox gombb mellett jelenjenek meg a tabok?
gergely1991
eszközök>beállítások>haladó>hálozat fül

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Airbus A380
Természetesen a bõvítmények még nem nagyon mennek vele, csak 1 pár fontosabb (pl adblock) ha fontosak a bõvítmények aqkkor inkább mégse tedd fel 😊

Airbus A380
Ha nem félsz tõle nyugodtan próbáld ki a bétát. Nálam elsõdlegesként van és még egyszer sem csuklott össze, szebb és gyorsabb mint a jelenlegi stabil verzió.

MÁS: Segítsetek a cache méretet hol állíthatom ? Az opera elmenti az összes bézett videót a gyorsító tárba a FF,nem és állítólag ez miatt.

És mennyíre érdemes állítani ?

8ha kibányásztam ami kell úgyís tö9rlöm az elõzményeket)

Stefling
Á, sztem Október körül, hisz novemberben már a végleges jön, ha minden igaz... 😄

Malakai
RC1 mikorra várható, év végefele?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

FF4 még mindig nem megy át Acid3-on😞
alratar
Ha koppintás, hanem; én ezt fogom használni!
ProGabe
tagadhatatlanul, csak 10000000000-szor testreszabhatóbb

ráadásul nekem sem azt használva, sem ezt (FF4 beta) nem jön fel a start menü win7 alatt. chrome-ban ez könnyen megoldható egy gyors fullscreen-re váltással. küldtem is egy feedbecket

meg arról is, hogy a fenti narancssárga 'Firefox' gomb mellé varázsoljanak szépen oda még egyet 'Bookmarks' felirattal 😊
én nem használom a Könyvjelzõk eszköztárat, és már megszoktam, hogy fenntrõl nyitom le a könyvjelzõimet. ráadásul faszán is nézne ki ott még egy gomb, mondjuk zöld színben. bár tõlem aztán lehet akármilyen színû

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Airbus A380

Airbus A380
Csak az operánál kapcsoltam ki a vinyóra mentést.

Airbus A380
Ahol a FF is írja 😊 about:cache -nél-

operánál nem találtam.

ha meg nincs benne az swf-ben a link akkor meg paraméterrel van meghívva az swf, ezt meg firebug-ban tudom megnézni, miután betöltödõtt az oldal és lefutottak a javascript-ek
és a visszafejtés után a linkbe berakom még a paramétert ahova várja

de sokszor még erre sincs szükség, csomószor firebug-al ki tudom kotorni az eredeti fájl linkjét, és már jön is avi-ban vagy mp4-ben 😄

de vlc-vel is meg lehet nyitni esetleg a linket és azzal meg le lehet menteni, szükség esetén még át is konvertálja, de sokszor nem sikerül neki jól és szétesik a kép
én amúgy úgy szoktam, hogy a flash lejátszót lementem, visszafejtem swf decompilerrel, kiszedem az rtmp linket és rtmp dump-al utána már le tudom tölteni
total commanderben melyik mappában találtad meg?

ja meg ha nem menti vinyóra hanem memóriába cache-el akkor azt hogy túrod elõ?
Airbus A380
ok. köcc