Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Airbus A380
Akkor inkább leszedem azt minthogy az angollal bajlódjak-. (azért annak aki csak töri az angolt mégis csak jobb a magyar )

köszi még egyszer.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

de
a lényeg, hogy legyen flashget/got kombó a gépeden

Airbus A380
Ilyenbõl a szoftverbázison van magyar nyelvû. Az nem jó ha azt szedem le ? <#rolleyes>

Úgy néz ki folytatja a töltést szaki után is.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
kösi

hoppá, inkább EZT a régebbi verziót szedd le

ezt szedd le, telepítsd, állítsd be, hogy hova rakja a mentenivalókat (esetleg minden alkalommal megadhatod, hogy hova mentsen)
mint írtad, van flashgot-od, így a jobbgombos menübõl mehet is a letöltés

Airbus A380
Flashgot om van az mellé tegyem fel a másikat ? Ott hogyan tudom kiválasztani hogy meik videót tölteném ? Mert kiírja hány videó van az oldalon és letölti mindet nem tudok választani.

Airbus A380
köszi mindenkinek.

Downloaderhelper-el szoktam. Az nem folytatja a töltést.

Kipróbálom amit írtatok köszi.

Amit írtatok azzal video-t is tölthetek ? Az a lényeg nekem.

használd a flashget-flashgot párost

Malakai
Ha a resume/folytat-ra kattintasz akkor folytatnia kell autómatikusan, ezalól kivétel, ha az ideiglenes file nincs már ott ahova mentetted, vagy hogyha a kiszolgáló (ahonnan töltesz) nem engedélyezi a letöltés folytatását.
Ha autómata folytatást szeretnél talán DownThemAll tudja, de nem vagyok benne biztos (nem használom), vagy külsõ letöltésvezérlõ.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

davidka003
DownThemAll kiegészítõt rakd fel.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Airbus A380
Azt hogy érhetem el ha épp töltök valamit és megszakad a net, majd helyreáll akkor a FF folytassa a töltést és ne azt írja hogy nem találja a forrás fájlt (és ugye nem folytatja). köszi

de be fog
quake 3-ban látni a lagometeren
Carmang
Én is cFosSpeed-et használok, és simán elég volt az alkalmazások prioritásait beállítani. Vagyis: online programok magas prioritás, böngészõk normál prioritás, egyéb (beleértve e természetesen a torrent klienst) alacsony prioritás. Ezután a progi úgy rendezi a paketokat, hogy a magasabb prioritású kéréseket elõbb elküldi, így nem fog bezavarni a letöltés.

cfosspeed-et rakd fel az összes gépre, abban is lehet limitálni a sávszélességet
mindegyik gépen beállítod h max 50k-val töltsön és akkor nem csak a firefox, hanem minden más is le lesz korlátozni, szal az a gép nem fog tudni 50k-nál többel tölteni. persze a feltöltést is korlátozni kell, és természetesen ezeket az összes gépen (kivéve amin játszol)
ki kell tapasztalni h mennyire kell lekorlátozni a gépeket, hogy már ne zavarjon bele a játékba

van egy netlimiter nevû progi is, de az hibásan mûködik, azt ne használd

@airbus: érezhetõ igen, mert nem tudsz maxszal tölteni ha más is tölt, de a játéknak nem kell max sávszél, olyan 10-20k kell le és feltöltési sávban is. azonban nem elég ha a többi gépen a max minusz 10-20k-ra korlátozunk, mert a hirtelen elindított letöltések, oldalletöltések stb, bezavarnak, mire beállnak a korlátozott sebességre a játék már belaggol, ezért a maxtól jóval kevesebbre kell korlátozni a többi gépet, hogy a játékban ne legyen érezhetõ a megkezdett letöltések megnövekedett sávszélességigénye.

sokat teszteltem ezt, hiába QoS-es router, hiába cfosspeed az összes gépre, routerben és cfosspeedben is a sávszélességkorlátozás hozott csak megfelelõ eredményt, a QoS csak annyit segített hogy nem 3000 volt a pingem hanem csak 300, amivel kitörölhetem, mert 30-nak kellene lennie, ezt pedig sajnos semmilyen szoftveres vagy hardveres QoS nem tudja biztosítani, csakis a statikus sávszélkorlátozás
Airbus A380
Szerintem mindenképpen érezhetõ a többi gépen is, elvégre azért mégis csak tölt.

Nagyon hasznos tanács, csak spórolos idõszakom van. Tudsz még más alternativát? Igazából mindhárom gépen firefox van beállítva: arra gondoltam hogy be lehetne lõni pluginnal a netsebességi korlátokat.
Utorrentnél meg lehet csinálni hogy annyira töltsön le vagy fel hogy többieket ne zavarjon.

Malakai
Kipróbáltam, 3 vidit lekapott gond nélkül, 2 és 1 éves és egy mai videón próbáltam ki, 480p és 720p-set is.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

davidka003
Az érdekes mivel most olvastam, hogy 2 napja megváltozott a youtube kódja.

"Youtube changes its code again! Now you add-on is not working! Please fix it quickly. Thank you for you add-on."

"This and all YouTube downloaders stopped working yesterday because YouTube changed their code again."

"I think katyggls is right, Youtube change it's code that's why it's not working just like the other Youtube downloader add-ons. Hope the team reads these and update their add-on."

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

lck
nálam letölt rendesen
davidka003
Valaki válaszolna a #14210-re?
Nem hiszem, hogy senki nem használ VideoDownloadHelper plugint.
Valamit a youtube csinált, hogy nem enged letölteni?

qtab986
Jó kérdés. Ennek méretét adom meg a Beállítások>Haladó>Hálózat alatt, mint gyorsítótár?

RelakS
cache elég nagy?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

mármint a router 15k kb, a firmware ami tudja ezt az okosságot (és még sok-sok mást amit a gyári nem) az ingyenes
nagyon sokan használják egyébként, stabil meg minden

ASUS rt-n16 egy kigyúrtabb router, erre is fel tudod rakni a tomato-t, de ez már 30-40k körül mozog, viszont erre olyan módosított tomato-t tudsz felrakni, amiben már van torrent kilenstõl kezdve minden amit csak el tudsz képzelni, külsõ vinyó, mindeféle chat kliensek h mindig online legyél, meg csomó más
vegyél új routert: Linksys WRT54GL
tedd fel rá ezt: victek tomato kb. 15k huf

és mikor játszol akkor nincs más dolgod mit elõtte berakni egy pipát, ami lekorlátozza õket a picsába 😄
IP/MAC Bandwith Limiter menüpont ami neked kell.
lehetõleg kábellel legyen összekötve az összes gép, mert úgy jobb eredményt lehet elérni, de elvileg wifinél is mûködik csak úgy nem próbáltam

így már nyugodtan quakezhetsz, akármit csinálhatnak
tesztelve 😉
qtab986
Hova kerül a youtube videó, mikor az egész letöltõdött, 100%-ban végignézhetõ?

A C:\Documents and Settings\XY\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\IZÉ.default\Cache és a C:\Documents and Settings\XY\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\IZÉ.default\OfflineCache mappákban nincsen, az biztos.

Szeretném megkérdezni, hogy van e olyan plugin firefoxhoz, hogy beállítsam a max le-fel töltési sebességet, úgy mint pl. utorrentnél lehet.
Elõzmény:
Egy routeren 3an osztozunk, és ha egyikünk játszik, akkor limitálva lenne a másik 2-re a böngészõvel való netezés sebessége. (próbákkal tesztelve lenne a beállítás, ha meg letöltés akkor ugyis utorrent lenne, vagy kikapcsolja a korlátozást megegyezéssel) Pl. egyik gyerek nagyon nyomogatja oldalakat, akkor se vigye el összes sávszélességet aki élvezné a netes fps-t.
Remélem érthetõ. 😊

davidka003
Csak nekem nem megy a letöltés youtube-ról?
Minden videóra azt írja ki ha leakarom tölteni, hogy 404 a fájl nem található.
De ha online nézem akkor nincs gond.

Airbus A380

MEgvan: ne telepítsétek facebookon a get-styles programot...

Sziasztok!

Egy olyan dologban kérném a segítségeteket, hogy amikor ma elindítottam a firefoxot, ilyen ablak fogadott

Tegnap este idõzítettre állítottam a gép kikapcsolását, akkor még nem volt semmi baja.
Nézegettem a beállításokat, de nem igazán jutottam semmire sem.

Valaki esetleg tud segíteni?

RelakS
Köszi, nekem az alapértelmezett teljesen jó :]

Malakai
about:config \ keyword.URL
És amire szeretnéd, vagy reset, alapértelmezett a http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

RelakS
alapértelmezett keresõt hogyan lehet beállítani?
Ha nem a keresõsávba gépelek, hanem a címsorba, akkor a bing jön fel, de én guglit akarok :]

SirAlo
Hat nem problema, a beta is hasznalhato, egyszer mar ossze omlott de kibirom

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Narxis
<#eljen><#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Máté94
Õk legalább nem dobálóznak pár buildes betákkal mint egyesek...<#mf2>
Airbus A380
fõleg a mozilla <#mf2>

Már elég régóta az is a "jelmondatuk" Nem számít a határidõ kész van amikor kész van.

Jakuza001
Oktoberre irtak. Persze ettol meg csuszhat mint ahogy szoktak altalaban sokszor a szoftverkiadok.

bazeg beírod google-be ha ennyire érdekel...
õsz táján valamikor
amúgy irigylem a problémáid 😄
SirAlo
Lehet mar tudni mikor fog kijonni a full 4es ff? Mar most is ezt hasznalom mert igy szinte olyan mint egy chrome csak nincs annyi gondom vele, pl. van egy oldal ami csak Firefoxal mukodik normalisan, Opera, Chrome, IE-t probaltam es egyikkel se tudtam bejelentkezni csak ff-el , szoval varom mar a teljes verziot

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Malakai
Mármint ha a csillag ikonra kattintasz?
Az normális, ott alapból mindig beteszi, aztán újra rákatt és akkor tudod módosítani.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LoSA
Srácok, az miért van, hogy ha be akarok tenni valamit a kedvencek közé, akkor nem jön elõ az ablak, hanem automatikusan beteszi?! Nem tudom átírni a szöveget sem... 😞

[HUN]FaTaL
Nem a karaktereket teszi aeroba, hanem az egész felületet átlátszóvá ettõl lesz ilyen szar. Nem tudsz vele mit kezdeni.

http://goo.gl/gd6Zi5

Stefling
Kipróbáltam az utóbbit is, amit linkeltél, de az is ugyanazt csinálja:

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Malakai
Karaktereket aeroba? Ezt nem tudom pontosan mire érted.
Ha hófehér mellett azt érted, hogy megjelenik egy kis fejléc még, akkor beállításokban Look & Feel\Show Custom Caption/Titlebar : Never, és akkor semmi plussz (hófehér) sor nincs. Vagy akkor se alatt mit értesz? 😊
Még Main\Caption Use Mode : Smart Popups (popupok megszokottak), vagy Never (mindenhol alkalmazza) legyen.

Van egy másik addon is egyébként, azt még nem próbáltam: Hide Caption

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Stefling
Jó lenne, csak az a baj, hogy a karaktereket aero-ba teszi és hófehér az egész 😄 kikapcsoltam az aero funkciót a kiegben, de akkor se..

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Malakai
Nemtudom FF4b*-nél, hogy mûködik, de talán segít.
Hide Caption Titlebar Plus

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Stefling
Még mindig arra várnuk választ, hogy HOGYAN lehet egy sorba tenni a tabokat és a záró x-et meg ezt-azt a fejlécnél. 😊

Malakai
Most hoztam sztem be mindent egyszerre, s látom, hogy a menubar a két tabos sor között van, javítva. 😊

Sry tripláért.

(\__/) ( X.x) ( } . { )