19494
-
#15284 Én nem szeretem, túl buta. Opera és FF között váltogatok :D -
Cat 02 #15283 Yap :)
Én első FF bétáról váltottam át és talán egyedül a címsor hiányzik, mert a rókáé sokkal okosabb. De majd meglesem a véglegest is hátha. -
#15282 Nincs mert annyira egyszerű, mint a faék. -
GixEr #15281 Sziasztok
Lenne egy kerdesem: Hol tarolja a FF a kereso szolgaltatasokat, itt. a hozza tartozo fajlokat?
A lenyeg, hogy valtottam Beta-ra, de nem mukodik a kerseo szogaltatas. De a benti gepemen meg mukodik (az itthoni ujra lett rakva 0-rol, a benti meg frissitve lett) gondolom valahogy at lehetne ultetni. A helyrol ahol hozza lehetne adatni kiirja hogy csak IE7 vagy FF2+ alkalmas a futtatasra es nem telepul fel. -
Cat 02 #15280 Mondjuk abban nincs sok javítani való ^.^ -
#15279 így van. a chrome-nál is mi megy? kijavítanak egy betűt az about-ban és ugranak egy verziószámot :D -
#15278 ipon...
Gyorsan ugrálunk a verziószámok között != gyorsan fejlődik -
#15277 Idén hatalmas tempóban fejlődik majd a Firefox -
Cat 02 #15276 Beállításokban talán fájl menü és a keresőbe beírod azt a kiterjesztést, amit auto leöltésre írtál aztán kiválasztod mi kell. -
#15275 Adobe Flash Player 10.2.152.26 FireFox, Opera (2.83MB) -
#15274 Firefox 5, 6 és 7 még az idén -
Szuni #15273 Egy béna kérdésem lenne. Rányomtam egy olyan opcióra, hogy a letöltendő fájlokat automatikusan mentse a böngésző - előtte volt egy olyan lehetőség is, hogy Megnyitás. Itt nem figyeltem, és azt állítottam be, hogy "az ilyen típusú fájloknél mindig ezt tegye".. Hogyan tudom az eredeti állapotot visszaállítani? Azaz ne mentse el rögtön amit le akarok szedni, hanem meglegyen megint a választás lehetősége? -
#15272 Ez az. Főleg, hogy valamelyik korábbiba is jelen volt, azután meg javították.
thx -
#15271 nem lett javitva, vicc. -
#15270 Nézte vki már a b11-et? Javítva lett a "nem mentem a füleket" hiba? -
#15269 A 4 még mondjuk a régi infrastruktúrában készül.
A fejlesztési rendszerüket ha sikeresen átszervezik én el tudom képzelni, hogy így is lesz, mert ugye ezek kissebb frissítések lesznek. Ráadásul az 5-be olyanokat ír, amiket még a 4-re terveztek eredetileg, tehát valószinüleg a labs részlegen már egy ideje fejlesztés alatt állnak.
Csak azt nem tudom ehhez minek fő verziószám növelés minden alkalommal, ez, hogy a többi böngésző nagyobb verziószámmal rendelkezik olyan bután hangzik, a google meg fertőz... :P -
#15268 Firefox 7?????? Úristen xDDDD Nyárra írták, hogy lesz már 4.5 vagy 5 is már nem is emlékszem pontosan, de 7... hagyad már, csúszik az vagy 2 évet xD Ez is késik már 3 hónapja... -
#15267 Tudom volt már szó a felgyorsított verzióváltásokról, de már fent van a mozilla wikin is.
Friss roadmap draft szerint Firefox 7 is lesz még 2011-ben, ez annyira rossz szerintem... -
#15266 ez a microsoft azert nem semmi ahogy nyomja, van bor a pofajukon. -
#15265 "This basically means that Microsoft is sending different code if you"re using Firefox 4 or Firefox 3.6 and the code they"re sending for Firefox 4 is broken"
http://support.mozilla.com/bs/questions/778306
az év eddigi legszánalmasabb húzása IT fronton -
#15264 A Microsoft miatt késhet a Firefox 4 kiadása
-
#15263 ha tudnám, hogy hol lehet :D
Cat 02: köszi, ez működik :) -
#15262 Nem lenne egyszerűbb kikapcsolni ezt a funkciót a wlmben? Ha jól emlékszem ki lehet, bár nincs előttem az új verzió most. -
Cat 02 #15261 Ez ? [nempróbáltagooglelesőtalálat] :D -
#15260 ha berakok egy képet vagy egy youtube videót az msn-be, akkor az a nyavalyás megjeleníti, ezért reflexből le szoktam a http-ből az első h-t törölni.
Nem lehet megmondani valahogy a firefoxnak, hogy a ttp:// protokollt értelmezze http://-nek? :) -
#15259 Nezd meg es ird le nekem, mert ki tudja az milyen stabil,gyors stb. -
#15258 Üdv!
Valaki használja ezt a Dash kiegészítőt?
Lehet ezt konfigurálni valahogy? -
#15257 Milyen lenne? xD -
#15256 Arrol meseljetek inkabb, hogy a x64 beta verzio milyen. -
#15255 Köszi, mostmár működik! :) -
#15254 telepítéssel például -
#15253 Csak akkor kell, ha akarsz magyar helyesírás ellenőrzést...
Innen tudod telepíteni. -
Orionk #15252 hogyan pótoljam? -
#15251 akkor pótold és remélhetőleg gond egy szál se:) -
Orionk #15250 nincs olyan fájl.
de ebben a pillanatban meg mégsem húzza alá, ezt nem értem.
30 perccel ezelőtt, amikor gép előt voltam, akkor még aláhúzta. -
#15249 c:\Program Files\Mozilla Firefox\dictionaries
itt van egyáltalán hu.dict fájl?:S -
#15248 Na de napjában min. 10x?
-
Orionk #15247 valóban megtaláltam ezt itt.
Ki is vettem a pipát, hogy NE LEGYEN kipipálva.
De továbbra is aláhúzza. :(
ötlet? -
#15246 Lehet nem arra a nyelvre van állítva, amin írsz.
Gépelj be valamit angolul.
open -
#15245 angolul Tools > Options > Advanced > General > Check my spelling as I type