19494
  • lck
    Nekem nem omlik.
    Teljesen stabil, olyan mint volt.
    Nem valami kiegészítő okozza ?
  • Airbus A380
    Ez nagyon gáz....
  • [HUN]FaTaL
    Nekem már kétszer összeomlott, botrány. Lehet visszarakom a b9-et, semmi gondom nem volt vele.
  • Evin
    Automatikusan felrakta a b10-et, de erre nem képes elmenteni a megnyitott füleket. b9-ben még jó volt. Pedig beállításhoz nem nyúltam, és pipa van a Figyelmeztetés több fül bezárása előtt.
  • [HUN]FaTaL
    Jajj de jó ők is elkezdik azt a faszságot mint a Google.
  • Airbus A380
    FF5 már júniusban?
  • [HUN]FaTaL
    Ja tabmix plus, na majd javítják.
  • [HUN]FaTaL
    Na felraktam, az aktív tab alá mi a fasznak kellett vonalat rakni tök rusnya lett a felület, remélem javítják. :D
  • [HUN]FaTaL
    Semmi köze a 10. bétához, ms adott ki hotfixet kb 2 hete a betűkhöz (D2D).
  • 5c0rp330n
    hat azt dontse el mindenki maga, a ketto kozul sztem inkabb az utobbi :)
    felso sima, also ff:

az also sztem hatarozottan jobban bassza a szemet ugymond..
  • Máté94
    Ugyanolyan mosott szar még mindig. :DD
  • Malakai
    Ugyanolyan jó, vagy ugyanolyan rossz? Nem mindegy, nálam is ugyanolyan (jó). :)
  • 5c0rp330n
    nekem tok ugyanolyannak tunnek a karakterek mint az elso hw gyorsitos betaban voltak..
  • Stefling
    El se hiszem, alapnból be van kapcsolva a hardveres gyorsítás, és végre a karakterek sicnsenek elmosódva... 10. bétánál elérték..
  • Stefling
    http://www.hwsw.hu/hirek/46038/mozilla-firefox-4-beta-10-bongeszo.html
  • Airbus A380
    február közepére vagy végére igéri a mozilla a végleges 4-es-t
  • Malakai
    b10pre vagyunk, úgyhogy csak lassan, bár lényegében mehet onnan is bármikor FF4.0Candidate-re. :)
  • ProGabe #15187
    hol van má' az RC? :'(
  • cater
    Használja vki a Brief rss olvasót?
    Miért csinálja azt, hogy néha már több napos híreket hoz be megint, holott azokat már egyszer olvasottnak jelöltem.
    A hírforrások frissítése 2h-ra van állítva.
    Tehát miért nem jegyzi meg azt az időpontot amikor utoljára takarítom ki, és miért nem csak az azután megjelenő híreket nyomatja másnap?
  • Armagedown
    körleveleket is továbbküldöl ?
  • 5c0rp330n
    "mailvare"
    legyszi, ne terjeszd tobbet. sehol. soha. senkinek. mert egy faszsag.
  • gergely1991
    LOL
  • mohamed
    Ahol lehet terjeszd:
    [email protected]

ha ez a feladó a mailban, kerüld mint a 13 éves barátnődet! Kártékony (mailvare) programokat terjeszt! A szubject: koszontelek VIGYÁZZATOK!!!! A levelek a "netforum.net" címről érkeznek!!!! Töröljétek azonnal!!!
  • Airbus A380
    Hali olyan kieg-et szeretnék amivel a flash tartalom pl flash játék leválasztható a weboldalról és kinagyítható. köszi.
  • Aquir
    csak egyszer volt nálam ilyen
  • alratar
    Na de minden napszakban?
  • Malakai
    Cache ürítés (ctrl+f5), vmi addon kavar be, tilt le scriptet/flasht, vagy okoz vmi zűrt, alapból semilyen ff verziónál nincs gond noob.hu-val.
  • sanya200
    Tudnátok segíteni lenne egy kis gondom a firefox-al.Van egy bizonyos Noob.hu nevű oldal a képeimet szoktam feltenni rá de nem jön be rendesen a firefox-al a legfrissebb verzióval se és a 4 béta verziójával se.Esetleg rakjak fel régebbit?Pár napja még tökéletes volt és működik rendesen mert ie-vel hibátlanul bejön az oldal a ff-al meg hiányos, de ezért nem akarok ie-re váltani.
  • Aquir
    ilyen lehet túlhasznált kapcsolat esetén is
  • alratar
    Sziasztok.

Egyes videókat (youtube) nem tölt be teljesen a böngésző.
    Mi lehet a probléma?
  • KranaZoli #15174
  • Malakai
    Lehet forceolni (ADD-ON COMPATIBILITY REPORTER), persze nem feltétlen fog minden működni.
    Ki is próbáltam a Multirow Bookmarkot és az pont nem megy (más is a 4-esben a DOM elérése).
    Alternatívát meg nem tudok, én speciel könyvtárakba rendezem a bookmark toolbaron és csak pár nagyon gyakori van azon kívül (csak ikon). :)
  • Airbus A380
    A béta9-hez hol tudom leszedni az imagezoom-ot?
  • KranaZoli #15171
    Intreszting.

Más:

Fijjugok

Én már jó ideje nem pakolgatom fel a 4-es béta fox-okat. Notimon még fent van egy régi, de egyelőre jól elvagyok a 3.6.13-al, néha Opera.

Mostanában ránézegettem a kieg-re, hogy mikből van 4-es kompatibilis már, mert már kevesebb van hátra a megjelenésig, mint ami eltelt. :)

Elég sok általam is használt kieg-ből örömmel látom már van 4-es kieg is. Azonban van egy olyan, hogy Multi Row Bookmark Addon, s ebből nem lelek. Az addon hozzászólásai között is vannak érdeklődők, hogy lesz-e belőle 4-es kompatibilis verzsön. Ezt viszont Én előszeretettel használom, mert 4 sornyi kedvencek sávom van. :)

Azért nincs talán 4-es verzsönhöz, mert abban már alapból lehet tördelni a kedvencek sávok (like Opera), vagy ez még valóban nem megoldott a 4-es bétákban?!

Nightly Tool-al, vagy vmi van-é már a 4-eshez, amivel amíg az ilyenek nem rendeződnek force-olni lehet addon-okat, hogy futtassa a fox?!

• Aquir
    V838 Mon Nebula

• alratar
    Sziasztok.

Amikor beírok egy keresett dolgot a címsorba, valamiért a bing-el keres.
    Hogy lehet ezt átállítani google-ra?
  • Malakai
    Biztos, hogy több tényezős a dolog, mert az én vga-mon a legelső nightly is szépen jelent meg.
  • klezzz
    Ez akkor fent van mégse jó. Lehet hogy video driver is új kell majd hozzá.
  • [HUN]FaTaL
    Csak win7re jött (illetve Vistat nem tudom, XPre meg nem hiszem), KB2454826
  • klezzz
    Mi a száma a frissítésnek? Mert nem változott semmi rendszeresen frissít a win.