19494
-
#15204 Nekem nem omlik.
Teljesen stabil, olyan mint volt.
Nem valami kiegészítő okozza ? -
#15203 Ez nagyon gáz.... -
#15202 Nekem már kétszer összeomlott, botrány. Lehet visszarakom a b9-et, semmi gondom nem volt vele. -
#15201 Automatikusan felrakta a b10-et, de erre nem képes elmenteni a megnyitott füleket. b9-ben még jó volt. Pedig beállításhoz nem nyúltam, és pipa van a Figyelmeztetés több fül bezárása előtt. -
#15200 Jajj de jó ők is elkezdik azt a faszságot mint a Google. -
#15199 FF5 már júniusban? -
#15198 Ja tabmix plus, na majd javítják. -
#15197 Na felraktam, az aktív tab alá mi a fasznak kellett vonalat rakni tök rusnya lett a felület, remélem javítják. :D -
#15196 Semmi köze a 10. bétához, ms adott ki hotfixet kb 2 hete a betűkhöz (D2D). -
#15195 hat azt dontse el mindenki maga, a ketto kozul sztem inkabb az utobbi :)
felso sima, also ff:
az also sztem hatarozottan jobban bassza a szemet ugymond.. -
#15194 Ugyanolyan mosott szar még mindig. :DD -
#15193 Ugyanolyan jó, vagy ugyanolyan rossz? Nem mindegy, nálam is ugyanolyan (jó). :) -
#15192 nekem tok ugyanolyannak tunnek a karakterek mint az elso hw gyorsitos betaban voltak.. -
#15191 El se hiszem, alapnból be van kapcsolva a hardveres gyorsítás, és végre a karakterek sicnsenek elmosódva... 10. bétánál elérték.. -
#15190 http://www.hwsw.hu/hirek/46038/mozilla-firefox-4-beta-10-bongeszo.html -
#15189 február közepére vagy végére igéri a mozilla a végleges 4-es-t -
#15188 b10pre vagyunk, úgyhogy csak lassan, bár lényegében mehet onnan is bármikor FF4.0Candidate-re. :) -
#15187 hol van má' az RC? :'( -
cater #15186 Használja vki a Brief rss olvasót?
Miért csinálja azt, hogy néha már több napos híreket hoz be megint, holott azokat már egyszer olvasottnak jelöltem.
A hírforrások frissítése 2h-ra van állítva.
Tehát miért nem jegyzi meg azt az időpontot amikor utoljára takarítom ki, és miért nem csak az azután megjelenő híreket nyomatja másnap? -
#15185 körleveleket is továbbküldöl ? -
#15184 "mailvare"
legyszi, ne terjeszd tobbet. sehol. soha. senkinek. mert egy faszsag. -
#15183 LOL -
#15182 Ahol lehet terjeszd:
[email protected]
ha ez a feladó a mailban, kerüld mint a 13 éves barátnődet! Kártékony (mailvare) programokat terjeszt! A szubject: koszontelek VIGYÁZZATOK!!!! A levelek a "netforum.net" címről érkeznek!!!! Töröljétek azonnal!!! -
#15181 Hali olyan kieg-et szeretnék amivel a flash tartalom pl flash játék leválasztható a weboldalról és kinagyítható. köszi. -
#15180 csak egyszer volt nálam ilyen -
#15179 Na de minden napszakban?
-
#15178 Cache ürítés (ctrl+f5), vmi addon kavar be, tilt le scriptet/flasht, vagy okoz vmi zűrt, alapból semilyen ff verziónál nincs gond noob.hu-val. -
sanya200 #15177 Tudnátok segíteni lenne egy kis gondom a firefox-al.Van egy bizonyos Noob.hu nevű oldal a képeimet szoktam feltenni rá de nem jön be rendesen a firefox-al a legfrissebb verzióval se és a 4 béta verziójával se.Esetleg rakjak fel régebbit?Pár napja még tökéletes volt és működik rendesen mert ie-vel hibátlanul bejön az oldal a ff-al meg hiányos, de ezért nem akarok ie-re váltani. -
#15176 ilyen lehet túlhasznált kapcsolat esetén is -
#15175 Sziasztok.
Egyes videókat (youtube) nem tölt be teljesen a böngésző.
Mi lehet a probléma? -
#15174 -
#15173 Lehet forceolni (ADD-ON COMPATIBILITY REPORTER), persze nem feltétlen fog minden működni.
Ki is próbáltam a Multirow Bookmarkot és az pont nem megy (más is a 4-esben a DOM elérése).
Alternatívát meg nem tudok, én speciel könyvtárakba rendezem a bookmark toolbaron és csak pár nagyon gyakori van azon kívül (csak ikon). :) -
#15172 A béta9-hez hol tudom leszedni az imagezoom-ot? -
#15171 Intreszting.
Más:
Fijjugok
Én már jó ideje nem pakolgatom fel a 4-es béta fox-okat. Notimon még fent van egy régi, de egyelőre jól elvagyok a 3.6.13-al, néha Opera.
Mostanában ránézegettem a kieg-re, hogy mikből van 4-es kompatibilis már, mert már kevesebb van hátra a megjelenésig, mint ami eltelt. :)
Elég sok általam is használt kieg-ből örömmel látom már van 4-es kieg is. Azonban van egy olyan, hogy Multi Row Bookmark Addon, s ebből nem lelek. Az addon hozzászólásai között is vannak érdeklődők, hogy lesz-e belőle 4-es kompatibilis verzsön. Ezt viszont Én előszeretettel használom, mert 4 sornyi kedvencek sávom van. :)
Azért nincs talán 4-es verzsönhöz, mert abban már alapból lehet tördelni a kedvencek sávok (like Opera), vagy ez még valóban nem megoldott a 4-es bétákban?!
Nightly Tool-al, vagy vmi van-é már a 4-eshez, amivel amíg az ilyenek nem rendeződnek force-olni lehet addon-okat, hogy futtassa a fox?!
-
#15170 V838 Mon Nebula
-
#15169 Sziasztok.
Amikor beírok egy keresett dolgot a címsorba, valamiért a bing-el keres.
Hogy lehet ezt átállítani google-ra? -
#15168 Biztos, hogy több tényezős a dolog, mert az én vga-mon a legelső nightly is szépen jelent meg. -
klezzz #15167 Ez akkor fent van mégse jó. Lehet hogy video driver is új kell majd hozzá. -
#15166 Csak win7re jött (illetve Vistat nem tudom, XPre meg nem hiszem), KB2454826 -
klezzz #15165 Mi a száma a frissítésnek? Mert nem változott semmi rendszeresen frissít a win.