19494
-
#15324 Szia. Ezt már énis megcsináltam egy párszor, de nálam minden egyes újraindításnál visszaállt!:( -
#15323 Szia! Én PL csináltam klasszikus gyorsindítót mint az XP-ben is ami volt.. így nem bénázik ott előttem.A másik dolog pedig,hogy sokkal helytakarékosabb.. nekem pl minden le van húzva a gyorsindítóra... asztalon nem tartok semmit. Amúgy is idegesített a Win7-nek a SuperTálcája vagy hogy is hívják.
Így kell megcsinálni a klasszikus gyorsindítót!
Sok sikert!
Üdv:Joe! -
#15322 4.0.11b Firefox-al az a gondom, hogy Windows 7-nél lerögzítettem a tálcára, de ha megnyitok egy új oldalt akkor létrehoz a tálcán még 1 firefox ikont. Nem lehet úgy, hogy ugyanabba nyissa meg? Illetve most vettem észre, hogy a helyesírás ellenörző angol. Átlehet állítani magyarra? -
#15321 Hali!
Van egy olyan problémám hogy firss windows friss mozilla (természetesen a legújabb)és nem jegyzi a jelszavakat.A belállításoknál ot a pipa webhelyjelszavak megjegyzésénél de meg se kérdezi hogy megjegyezze-e.
Valakinek van vmi ötlete? -
#15320 Üdv
Azt szeretném tudni hogy a böngészőn belül van-e olyan beállítás hogy csak egy konkrét oldal felugró reklámjait blokkolja?
A felugró pop-up-ok tiltása opció sajna az összest blokkolja mindenütt.
Próbálkoztam az oldal adatainál az engedélyeknél is hogy "ablakok engedélyezése ezen az oldalon" kivettem a pipát, de sajna ugyanúgy megjelenik. -
#15319 csak xml-ek vannak hozzá ,azok is
documents and settings>profilnév>application data>mozilla>filefox>profiles>santnlyw.default>searchplugins helyén találod:) -
#15318 Ti használjátok a Syncet? -
Evoluti0N #15317 Hogyan tudom újrarakni? -
#15316 Font csesződött el, ahogy 5c0rp330n írta, valószinüleg az arial, azt rakd újra. -
Evoluti0N #15315 Sőt! Nem csak Firefoxban, hanem a többi böngészőben is ezt csinálja. -
Evoluti0N #15314 Beszarok. Most meg átváltott Italic-ba. -
Evoluti0N #15313 Hm, érdekes. Magától visszaváltott rendes betűkre. -
#15312 anno volt nekem is ilyesmi problemam, a fonts mappaban kavarodott meg az alap betutipus amit hasznal (nemtom most a nevet), oda visszateve az eredetit helyreallt a dolog. nemtom amugy hogy tortenhetett.. -
#15311 Sziasztok !
2 kérdésem lenne felétek.
1.: Az imesh progi rakott mozillára egy olyan kiegészítőt hogy a mozillában ha nyitok egy új fület akkor ez jön be és odaugrik a kurzol. hol lehet ezt kivenni?
2.: Mozilla nem enged bejelentkezni SG fórumba, most is erről az internet expoler vagy miről írok -
Evoluti0N #15310 Egy elég furcsa dolog történt. Látszólag minden ok nélkül átváltottak vastag betűre (bold-ra) a betűk a Firefoxomban. Szerintetek mi lehet az oka és hogyan tudnám visszaállítani? -
Frobi #15309 Bocsi ezt írja ki pontosan
Hiba: a szerver nem tudta teljesíteni a kérést. Próbálkozzon később. -
Frobi #15308 na most nálam nem működik vagy a googlenál nem működik.
Azt írja ki hogy hiba a szervernél próbálkozzon később -
#15307 Vagy Quick Translate kieg. -
#15306 egyrészt http://translate.google.com
vagy tedd fel EZT az extet -
Frobi #15305 Hali mozzilába van olyan lehetőség hogy egy adott külföldi oldal fordítása????
Mert állítólag az IE be van de azt én nem akarom használni egyáltalán.
Ha van akkor hol találom meg
Előre is köszönöm. -
#15304 Updatelj windowst vagy kapcsold ki a hardveres gyorsítást a beállításokban. -
#15303 4.0-ba hogy a fenébe lehet állítani, hogy nem mossa el a betűket? -
#15302 Kiprobaltam a 64bites b12-t.
Tenyleg jo gyorsnak tunt, de mivel meg jelenleg rengeteg plugin, amit hasznalok nem mukodott vele, igy kenytelen voltam visszaterni a 3.6.x-hez.
Amugy nem tunt rossznak valoban. -
Én még nem próbáltam az új Betat .. de most,h ezt írtad lehet ránézek.. még a nagyon első betákat néztem de aztán már nem követtem...
Bár krómot meg nem értem ezekkel a verziószámokkal... ha így haladnak két év múlva 3 jegyű lesz a főverzió :) -
#15300 Még igen xD de számomra se sokáig :D -
#15299 letezik meg iwiw? :O -
#15298 Az miért lehetséges, hogy nekem nem tölt be egy alkalmazást se iwiwen a firefox? IE-ben működik, de FF-ban nem. :(
Találkozott már valaki ezzel? FF 4.0 b11 -
#15297 Értem, köszi. :) -
#15296 Megoldódott: új nVidia drivert kellett felrakni. -
#15295 Nem hiszem hogy ettől gyorsabb:
"Megjelent a Firefox 4 új beta verziója. Szám szerint a 11-es, amelyben helyet kapott az úgynevezett “Do Not Track” funkció. Ahogy a web fejlődik, úgy az adatgyűjtési mechanizmusok is fejlődnek. A Firefox felhasználóknak mostantól lehetőségük van ezek kontrollálásában. A Firefox Beállítások menüpont haladó lapján megjelent egy “Tell web sites I do not want to be tracked ” (jelenleg még nem lefordított) beállítási lehetőség. Ennek bekapcsolásakor a böngésző tudatja a meglátogatott weboldallal, hogy a felhasználó nem kívánja, hogy online tevékenységeit naplózzák. Ez a beállítás nem jelent változást a felhasználó számára, amennyiben a weboldalak nem szólítják fel a felhasználót ennek kikapcsolására."
Egyébként, meg jöhetnek nekem mindenféle kromék, meg írhatnak róla mindenféle csodákat.
Ez az FF4 számomra a legkorrektebbül használható böngésző. Mindenféle szempontból ( sebesség, kiegészítők, használhatóság ).
/Ez most csak úgy kijött belőlem./ -
#15294 Na, felfrissült az enyém is. Méggyorsabb lett mint volt, pedig eddig se volt lassú! :)
A beállításoknál, ahol be lehet kapcsolni a hardveres gyorsítást, ott lett egy új funkció: "Tell websites stb.." ez mi célt szolgál? Bepipáltam, lehet ettől lenne gyorsabb? -
#15293 újrapakolás és a beta11 felrakása sem segített... DivX codec-et is eltakarítottam, semmi változás... -
#15292 flash nálam is legújabb, viszont csak 3.6.13... na mindegy, asszem újrapakolom az FF-et... -
#15291 ( igaz 4.es béta és a legújabb flash ) -
#15290 Nálam ff-al is jó. -
#15289 igen, meg IE-vel is, csak az FF szharakodik... :( -
#15288 Chrome-al tökéletes. -
#15287 Kellene egy kis help, srácok! Így jeleníti meg a videókat ma reggel óta Firefox alatt a youtube, bármelyik videóra kattintok, akár kis méretben nézem, akár full-ban:
- FF verziószám: 3.6.13.
- volt flash player frissítésem(nemtom, bekavarhatott-e)
- még 1x lefrissítettem a flash player-t manuálisan, nem segített
- tegnap este volt egy divx update (nemtom, bekavarhatott-e)
- előzményeket/sütiket/stb. kitakarítottam, ugyanezt csinálja...
IE alatt nincs gond, csak FF alatt... Mi a túró lehet a gond?? -
#15286 Az opera meg túl okos..... egy átlag embernek mellesleg meztelenül a FF is éppoly buta mint a Chrome.... -
#15285 Ezt már sok fórumba megindokolták a szakértők mi ennek az oka.