Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Szerintetek mitõl lehet az hogy Firefox-ban az elmentett elõzményekben eltûntek oldalak a címsorban meg a címsoron kívûl amiket legtöbbször nyitottam meg?
Van amelyik megvan van amelyik nincs.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
ha ez se segít, akkor passz
bevan kapcsolva a auto bejelentkezés és mégis mindig ujra bekell lépnem minden egyes oldalra ha kilépek a firefoxból, miért van ez? már elõzõvel is ez volt, nagyon idegesítõ
Yo, Bitch!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Pl itt: http://code.google.com/webfonts/preview#font-family=Cantarell
Bal oldalt lehet változtatni a betûtípusokat, de én mégis csak egyfélét látok, minden Ariallal van írva.
Chrome alatt is megnéztem a lapot és ott minden jól mûködik.
Az lenne a kérdésem hogy felraktam a 4.0 Beta 2 faja mg minden mg is csinaltam ezt a extensions.checkCompatibility.4.0b cuccost a config oldalon
De ez a dolog amit csinaltam semmiben sem befolyasolva a bongeszo mukodeset?
Ez csak a addonokra vonatkozik?
Dinamikus IP-m van erre tudtok valami használható linket adni, vagy elég egy domanin cím és ennyi?
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
De akkor mért nem mész atw-re? Esetleg extra.
De van egy egyszeru program is, amivel barmit megoszthatsz a neten, mindenfele apache es egyeb webszerver telepitese nelkul.
http://www.wfshome.com/
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Ebbõl a 4.0 beta 2bõl magar jött ki?
Mert szinte minden más nyelvet találtam de magart sehol sem
Vki tud segiteni benne?
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
aki ismeri az Imacros nevû firefox kiegészitõt azoktól kérdezném hogy megoldható-e az idõ beállítása szóval azt is be lehet-e állítani hogy pl 20 percenként csinálja meg amire beállítom!
😊
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Mától kezdõdõen szöveg(vagy bármi más) kijelölésekor a szokásos sötétkék háttérszín helyett neonkéken virít a kijelölt rész.
Van valakinek ötlete, mitõl lehet, illetve hogyan állíthatnám vissza az eredeti színt?
Köszönöm!