Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Toto652
Félek, hogy az lesz, de hátha van valami más megoldás... :/
alratar
Én még mindig Win reinstallt ajánlok.
Toto652
Egy már öregnek számító Nvidia Geforce 6600 GT-m van.
Amit anno kaptam hozzá driver CD-t használom mindig, ugyanis ha frissebb drivert teszek fel neki, akkor a WDM nem lesz kompatibilis, és még a rendszeremet is lehúzza.
Ez történt néhány napja... letöltöttem a legfrissebb Nvidia drivert és a legfrissebb WDM-et de nem mûködött, úgyhogy vissza az egész.
Ennyi történt, aztán ugye megpiszkáltam a Sevices-t, azóta van ez. <#lookaround>
Igen, videókártya.
Malakai
Hmm, mondjuk, ha IE is összeomlik, akkor nem valószinû, hogy Foxal lenne a gond.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
- Mentsd le, ami kell (bookmarks\backup, vagy export, stb)
- Hagyományos uninstall.
- Töröld a könyvtárt, ahova telepítetted, hogyha még ott van.
- Menj az %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles-ba, ott kell lennie egy hosszú nevû könyvtárnak, ez a profil mappád, ezt törölheted, vagy akár az egész %APPDATA%\Mozilla\Firefox-ot.
- Esetleg még menj a %WINDIR%\Prefetch mappából is törölj mindent, ami FIREFOX-al kezdõdik.

Aztán újratelepítés. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Toto652
Hûha! Fejlemények!
Zoli: ezzel a verzióval is ezt csinálja. Az IE is összeomlik, bár azzal talán egy videó vagy bármi még mûködik, de a következõ már nem.

Gyonak: Milyen driver? Videokártya?

Malakai: Ez nekem új 😄
Hogy kell profilt törölni?
Malakai
Fox telepítgetés közben teljes profil törlés is volt?
Lehet ott lett korrupt valami file.
Szerintem mentsd le, ami nagyon kell, teszemazt bookmarks, de addonokat inkább ne, aztán fox le, profil törlés, fox vissza.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Drivert nem firssítettél véletlenül?
KranaZoli
Ez a Flash Player tegnap került ki a Usite.hu-ra.
Nem egyenlõ azzal, amit korábban link-eltem.

IE alatt is összeomlik?!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Toto652
Hát kérlek, ez így sem jó... valami szoftveres hiba lehet ez... nem hiszem, hogy a Windows a hibás.
Még lejebb írtam, hogy szórakoztam a Services.smc-ben.
Itt teljesen biztos, hogy nem tudok letiltani olyat ami szabályozza a Flash plugin-t?
Nekem még lenne egy ötletem.
Töltsd le ezt a Chrome-ot: link
Telepítsd, majd kattints a névjegyre, és nézd meg, hogy a legfrissebb változat van-e fent! Ha igen, lépj ki, ha nem, updatelj.
Az asztalon lévõ Google Chrome parancsikonon jobb katt, és tulajdonságok.
A cél mezõben a chrome.exe után ütsz egy szóközt és bemásolod ezt: --enable-internal-flash
Tehát az egész így néz ki:
chrome.exe --enable-internal-flash
A vezérlõpultban uninstalláld a gépen lévõ flash playereket.
Próbáld ki, hogy mûködik-e.
gergely1991
Szerintem egyenlõ a 0-val...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Toto652
Köszönöm, ezt már próbáltam...
És ha csak"frissítem" a Windózt? Mekkora az esélyem?
KranaZoli

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

alratar
Hát akkor tényleg csak win reinstall segíthet.
Airbus A380
Megszokás kérdése, én pl az összes nagyhoz hozzá vagyok szokva gyakorlatilag a pilanatnyi napi hangulatom határozza neg mlyiket használom, de vannak olyanok is akiket semmi pénzért nem lehet rávenni arra hogy a sokszor évekóta használt böngészõ helyett kipróbáljon mást.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Toto652
Hoppá!
A Chrome is ugyanezt csinálja!
Itt a flash-el lesz a gond szerintem...
alratar
Vagy...
Toto652
Vagy kipróbálom ezt a Chrome-ot... végül is tökmindegy, mivel böngészek... remélem azzal mûködni fog...
Köszönöm a segítséget! 😊
alratar
Nem nagyon.
Már a legtöbb dolgot kipróbáltad, de egyik sem jelentett megoldást.

De ha nem akarod rerakni a win-t, használj Operat!
Toto652
Nincs az az Isten, hogy megint újrarakjam... eléggé nyavalyás egy rendszerem van, egy teljes napot igénybe vesz az újrarakás...

Nincs semmi megoldás?
alratar
Rakd újra a Win-t.
Toto652
Nos... kipróbáltam 3 különbözõ Firefox verziót, megpróbáltam feltelepíteni a Flash player 9-et...
Semmi eredmény! Sõt... a 9-es flasht nem is érzékelte a böngészõ!
Mindegy mit csinálok az Add-on-okkal... most csak a Java és a Flash aktív...

Még ezt is kipróbáltam amit a Firefox ajánl:
LINK
Semmi se jó... itt valami nagy gáz lesz...
KranaZoli
Ez nem services probléma lesz. Vagy FF; vagy Flash Player hiba. Ha még van elõzõ Flash Player-ed, akkor pl. tedd vissza azt. (próba képp, ha nagyon bosszant)

Notice: Nálam elég sok Add-on van, szal több mindentõl összehányhatja Magát az FF. IE alatt viszont Én még nem találkoztam Flash összeomlással. Igaz, azt nem csak, hogy keveset használom, de kiegészítõk sincsenek benne, ...

Toto652
Igen... bocsánat!
Ez a verzió van fenn... ez a legújabb, egész pontosan minden kiegészítõ illetve bõvítmény toppon van.

Amúgy, ha esetleg tényleg a 'services.smc'-ben kikapcsolt dolog lehet a probléma oka, akkor melyiket nem kellett volna megpiszkálni?
Én nem találtam semmi flash-re utaló jelet! o_O
KranaZoli
Már kérdezték, de asszem nem válaszoltál, hogy milyen Flash Player-t használsz?!

Nekem is csinál néha ilyet, mióta kijött az újabb Flash Player, a "Adobe Flash Player 10.1.53.64 FireFox, Opera". De nem mondhatni, hogy régebben ne omlott volna össze az FF, Flash, vagy FF, Add-on hibák miatt.

Viszont Nálam legtöbbet az FF produkálja. Az is igaz, hogy többnyire FF-ot használok. Amikor néha-néha IE-t, akkor nem tapasztaltam ilyet.

Most meg, hogy "csak" a Flash Plugin hányja össze Magát, de FF marad és nem kell restart; vagy kilõni a processzek közül, ha bent ragadna már elviselhetõbb.

Talán mire kijön a nem csak béta 4-es, addigra Flash Player-t is frissítik. De ha nem tudod, melyik verzió van fent, akkor tedd fel ezt:

link...

Narxis
Könnyen lehet.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Toto652
Üdv!
Kipróbáltam... letöltöttem a Firefox 3.5-öt... így valóban az egész böngészõ összeomlik 😄

Eszembe jutott valami!
Nemrég az XP tuningolása végett, kikapcsoltam egy csomó (szerintem is) fölösleges szolgáltatást a 'services.smc'-ben... lehetséges, hogy véletlen itt állítottam el valami flash-sel kapcsolatosat?
Narxis
Back on July 7th, 2010, Mozilla introduced the first beta of its Firefox 4 browser ironically and everyone appreciated this newly furnished web-browser. With the release of first beta, Mozilla shifted its focus on next upcoming release and released Firefox 4 Beta 2 with additional features and improved performance. The company promises to deliver new bits of Firefox 4 with certain intervals. With this installment, Mozilla was planning to deliver beta 3 of Firefox this week but the project is still underdevelopment and it is difficult to keep up the release pace therefore Firefox 4 Beta 3 release is postponed to next week.

However Mozilla is serving the Candidate builds of Beta 3 development milestone and it can be grabbed from Mozilla’s FTP servers. These builds are nightly builds and not the actual Firefox 4 Beta 3 release and will go through more testing before turn to official release.

The release date for Firefox 4 Beta 3 is still not confirmed and in this regard Mozilla’s Director Mike Beltzner stated after the release of Firefox 4.0 Beta 2. “There are more features to come in future Firefox 4 Beta updates and we need your help to test them. Testers will receive automatic updates to the Firefox 4 Beta, so stay tuned for the next release in the coming weeks.”

Eltolták jövõ hétre a beta 3-mat... 😞

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Picit nagyon a Chromera ütött :o

Ám nemrég bezárt lapok és a kiegészítõk hol a fenében vannak ? :o

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

nyisd meg az eszközök - kiegészítõk - bõvítmények fület, nyomj egy frissítések keresését alul
ami nem zöld, arra nyomj rá a megnyíló plugincsekk lapon

Airbus A380
Kedvencek,jelszó megmarad, a kieg-ek közül csak az ameik az aktuális build-el kompatibilis.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380

Ha felrakom 4es bétát, akkor a 3 mentett dolgai (kedvencek, jelszó) megmarad ? Illetve a kiegészítõkkel mi lesz ? Van már 4 kompatibilis ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Peetboy
Még mindig HTM-be menti le a képeket Iwiwrõl a Firefox? Vagy már megcsinálták?

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

gergely1991
Igen találkoztam már vele(egyszer)

Akkor tedd fel mondjuk a 3.5-öst(ez "még" nem kezeli külön így a flasht de viszont vele együtt az FF is lefagyhat😄)

#14298,#14299 :Azért mert "BETA" attól függetlenül még mûködik rendesen a flash(én nálam igen)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

5c0rp330n
milyen flash playered van?

Doomista
beta......

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Máté94
beta......
Toto652
Nézzétek meg!
Azóta feltettem a Firefox 4 bétáját... hátha... de így is...
A böngészõ nem omlik össze csak ez van:
gergely1991
Amióta a FF külön kezeli a bõvítményeket azóta nincs olyan hogy a flash összeomlása esetén az FF böngészõ se omoljon össze.

Toto652
A 365.-ik próbálkozás után is rossz...
Az Explorer-ben mûködik... mi jöhet még szóba?
gergely1991
crtl+F5 (lásd #14293 hsz-t) vagy FF újraindít.

Malakai
Ctrl+f5?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Toto652
Sziasztok!

Furcsa hirtelenséggel keletkezett egy igen idegesítõ problémám.
A "Flash player összeolott"- ezt írja ki a videó helyett a böngészõ YouTube-on videó helyett, és érdekes mód minden más flash alkalmazás mûködik.
Mi a túró történhetett hirtelen?
Ki se lehet javítani, csak küldeni a hibajelentést. Mozilla bácsinál el lehet olvasni a lehetséges megoldásokat, de angolul, abból meg gyenge vagyok.
Köszönöm a segítséget! 😊
Airbus A380
Operával 😊 Turbo moddal próbáld meg mivelakkor nem innen csatlakozol hanem az opera szerveirõl amik nem MO-n vannak. .

Wreck86
Sziasztok!
A youtubeon pár videónál azt írja ki:"A videó Sony Music Entertainment tulajdonában álló anyagot tartalmaz, aki letiltotta azt az országodban szerzõi jogi okok miatt. " Ezt nem lehet valahogy kijátszani?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Airbus A380
Tehát nem gond ? Mert eddig mindig töröltem telepítettem, de ez uncsi. Gondoltam megkérdem mert az operások is mindtig mondták anno mikor béta bulid-eket használtam hogy nyugodtan lehet egymásra gondoltam hátha ezt is.. köszi.

lck
Rá lehet.