19494
-
#15364 Minden friss fent van, SP1 is... -
#15363 Leupdateled a windowst akkor nem. Win7 alatt legalábbis. Engem már nem zavar egyáltalán, pedig eleinte valóban sz*r volt. -
#15362 mi? -
#15361 Főleg, hogy az csak egy kép. :D -
#15360 link
azota sztem nem valtozott.. -
#15359 Nem veszes, de meg mindig nem tokeletes, engem zavar, kikapcsoltam. -
#15358 Nállam már rég nem elmosódott, a b9-től kezdve, jött valami bugfix a win7-hez és már jó. x) -
#15357 Még mindig elmossa a betűket? -
#15356 Végre már egy csomó kieg jó a 4.0-hoz. :) -
#15355 Elméletileg b13-nak kéne majd rc-re futnia. -
#15354 B13 után jön az RC ugye? -
#15353 Na a legújabb bétával működik, szuper :D -
#15352 Pontosabban ha címsort választok ki nem mutatja sehol. :D -
#15351 Jaja. Próbáltam a status 4-evart is beállítani, hogy az urlbarba tegye, de nem működik, gondolom nem kompatibilis az új bétával még.. -
#15350 Más nem megcsinálhatnák úgy mint a stop/refresht, ha az addressbar mellé teszed belepakolja... -
#15349 Kösz megvan, csak balfaszul betöltési állapotnak lett fordítva. lol
Remélem visszakerül felülre. -
#15348 Jobb gomb customize és keresd a status text-et, amit az addonbarra kitehetsz. -
#15347 Hm, és a statusbart hol lehet bekapcsolni? Mert csak kiegészítősávot látok, viszont ott nem mutatja a linkeket. -
#15346 Pedig jó volt az ott... Nem tudom minek kellett visszatenni, nekem a statusbar ki is volt kapcsolva. -
#15345 durva:O -
#15344 azert fasza h amikor az ember mar kezdi megszokni h a linkek cimei a cimsorban jelennek meg, visszateszik alulra :S -
Bmx01 #15343 4.0b12 -
#15342 Sőt most látom konkrétan van, hogy bejön a fórum, van, hogy nem, mindegyik böngészőben, szóval egyértelműen port.hu szarakodik. -
#15341 Konkrétan az "_advert_" filter fogja meg adblockban.
A blockable itemsben ki lehet keresni amelyik ahoz a filterhez tartozik, vagy, hogy melyik olyan ami port.hu-s dolog és nem ad és ahhoz exceptiont adni hozzá.
Pár filmnél egyébként se jelenik meg, de az nem csak firefoxban nem. -
#15340 nekem is volt már, hogy szarakodott a T-home, ott nem hinném, hogy az FF a ludas. programozni kéne tudni...
hwsw-n nekem minden működik -
#15339 Ez egyre érdekesebb, nem tudok belépni a mytmobile-ba, IE-rel igen, ott látszik a belépő gomb is, hwsw-n se működnek a gombok ha rájuk nyomok, IE alatt igen, mi lehet a gond? :/ Valami elvan cseszve ff-ban a megjelenítéssel.. -
lsr55 #15338 AdBlock blokkolja. -
#15337 hm nekem sem -
#15336 Nektek látszanak a port.hu-n a filmeknél a hozzászólások? Nekem nem és nem tudom miért. IE-vel jó. -
#15335 Köszi ezt nem ismertem! -
#15334 @Silius: Van profil rendszer, viszont profil váltás csak firefox újraindítással lehetséges.
FIREFOX PROFILES | MANAGING PROFILES
@kalapos: Nem vagyok biztos benne, hogy van rá beállítás, de az nem is az állandó tárolásra való hely. -
kalapos #15333 Sziasztok.
A könyvjelzők - Nemrég könyvjelzőzött részben csak 10 könyvjelzőt hagy meg és ha másikat teszek be a legutólsót törli.
Milyen lehetőség van arra hogy több legyen mint 10?
Próbáltam megkeresni az config-ban de erre a beállítást nem találom -
#15332 Sziasztok
Firefoxban van olyan funkció mint például az xp-ben, hogy lehet felhasználót váltani.
Tehát van több email címem, oldal bejelentkezésem, stb. és én ezeket külön szeretném kezelni, ez megoldható, hogy egy kattintással az én profilomat töltse be, és ott már az én adataimmal jelszóimmal lépjen be, de ha váltok fiókot, akarom már ugyanarra az oldalra az új felhasználó nevével lépjen be.
Van ilyen funkció? -
#15331 használj lastpass kieg-et, -
#15330 Valaki? -
DIESEL DOG #15329 Sziasztok!
Ha esetleg valakit érdekelne egy egyedi Firefox ikon, akkor katt az alábbi linkre... nem én készítettem csak találtam, én is használom... :)
Custom FF Icon -
#15328 Meglepetés nincs, szerintem furcsa is volt a február. :) -
KaBuTo666 #15327 lájk. -.- -
#15326 Nah! Tovább csúszik a megjelenés! -
#15325 Mi okozhat leaket? Az új flash? 1-2 óra után 1,5 gigát is megzabál a böngésző.