Dominónap

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem lett világrekord 😞
John Cena
mert így hoyg a játékokat adiominó építés közbe el rontják nem néztem teljesen d e 1et el rontottak akkor már kevesebb az esélyünk szóval gondoltma hoyg nem lessz meg

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
sokat kockáztatott MR.Domino nem tudo memnyn imsot a rekord de 3.4-5.7 milliót felállítana az jobb lenne és akkor 1000% hogy sikerül a rekord + oda nyugott szível rendezhetne bele játékokat!!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Magoo
ugye direkt írtad "ly"-al a "hajat"?

Úristen hogy nézett ki tegnap Lilu halya , szánalmas , nem bírtam amiatt nézni a dominónapot , istenem...

Miért nem használhatták volna fel a végén azt a belenyúlást? Nem emlékszem, hogy elõtte felhasználták volna. (De lehet, hogy valahogy lemaradtam róla, ha mégis megtörtént.)
stargatelost
nem lett meg a rekord...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Istencsászár
Ja, de nemis kötelezõ nézni😊, hol érdekel engem mit dumálnak? ha nem akarom nem figyelek oda...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

zsolesz92
szörnyû ez a két müsorvezetõ. váááááá

Mostmár majdnem biztos hogy körülbelül 2 millió forintot....

Zoli horvát zászlóra szlovákot mond, elsüt engy óriási poént: át kell néznem a nemzeti zászlókat"
Lilu mexakad a röhögéstõl

Normálisak ezek? Na meg az RTL hogy ilyen ...-okat mint Lilu élõ adásba tenni????
Szujóval nincs különösebb bajom
Elhiszem h izgulnak mert élõ adás, több millió ember, de hát ha nem tud beszélni ne legyen már müsorvezetõ

zsolesz92
Hát ez sztem már bizti nem lesz meg

stargatelost
aszondja a szujó: " az építõk lezaultak, rajtuk már nem múlik semmi" - hát ez hülye??? rajtuk fog múlni a világrekord majd amikor élõben kell építeniük...inkább hagynák abba a pofázást, elég idegesítõ, fõleg ha hülyeségeket beszélnek...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

CalebJoe
Engem nem a hajak idegesítenek hanem, hogy egyik sem beszél normálisan angolul csak szörnyû akcentussal.
Pont azt akartam írni, hogy Lilu haja nagyon gáz.
stargatelost
jézusom Lilunak de idióta frizurája van! valami hihetetlen balfaxul néz ki...
de Vandának is elég gagyi, az egyenes haj jobban áll neki...

stargatelost
kár hogy nem az rtl csinálja, õ csak leadja, de akármelyik adó leadhatná, ha nekik lenne meg a joguk...
ez világméretû esemény (vagy Európa szintû? ) mind1....

Ez a mûsor az egyik legszarabb amint az RTL csinál.

Én is. Talán az eddigi legtágasabb témát választották. Ha valaki nem tudná a téma nem más mint a nagybetüs Élet.

már alig várom 😊))

akyyy
2007. november 16-án ismét összedõl a világ. Legalábbis az a része, amelyet dominóból építenek fel.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Ebben csak az a fura az RTL Klub díszes társaságától, hogy régebben azt mondogatták, hogy minden évben januártól kezdve munkálkodnak erre a napra.
modellmaker
Elkezdõdött a magyar toborzás is az idei Dominó napra!

Jeletnkzeni, csakúgy, mint az elmúlt években, az RTL Klubnál lehet. Jelentkezés

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

tnm
én is erre gondoltam 😊
mint látszik...

Pheaper
engem az összes szám érdkeel 😛

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Checkerboy
Nemtom , sztem kérdezd meg egy fórumon 😄

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

tnm
azt nem tudja valaki, hogy mi volt annak a számnak a címe, amelyik az afrikai jelenetek alatt ment, nem találtam tracklistát sehol...😞

desigo
Jövõre ugyanitt😊
Web mester
Jó volt!

Pheaper
nagyon tévedtem szerencsére sikerült !!!!!!!!!!!!!!!!!(H)

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Pheaper
sztem nem fog sikerülni..

Pheaper
valakinek meg van az összes zene ami megy benne?

desigo
Jönnek a pop sztárok😊

Jackóóó
desigo
az egyik építõ csaj hibázott és ledõtött párat
aminek kellett volna mennie az meg megakadt...

szegény csaj😞
akyyy
mi történt?

desigo
elsõ szívás😞
Checkerboy
Húúú TÉK!

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Checkerboy
Most pajzánkodik a 2 katicabogár a németen -.-

akyyy
loál el kapcsoltam a németre h ne lilut keljen néznem erre ott reklámot adnak😄 a magyar közvetítésé a pont most

Checkerboy
Nemtom mert én a német közvetítést nézem.Nem dumálnak olyan sokat és sokkal jobb.Átment chatbe a topic 😄 Remélem nem baj 😄

desigo
Lilunak nõtt a segge?
Checkerboy
Egy német és a másikat nem láttam 😄 Vmi Mónika

Checkerboy
Most választják ki , h ki fog szívni 😄

Checkerboy
Hopp ott nem esett le mindegyik gitáron.

Checkerboy
Megint ott táncolnak -.-

akyyy
elég 5letesek😊

desigo
jóak volt😊
Checkerboy
LOL Elvis ott mozgatja a lábát xD

Checkerboy
És akkor a maradék 3 vagy mennyi órában mit mutatnak? 😄

desigo
szánalmas ahogy táncikolnak
akyyy
jah😄😄

desigo
De röhögtem volna ha megáll a kötélen😊))