284
Rekord-kisérlet
-
#244 hivatalos oldalon -
kovi04 #243 Ezt te hol olvastad ? -
kovi04 #242 Már várom. Szerintem a Dominónapot a Gundelnek kellene közvetítenie. Kár, hogy másik csatornán van. -
#241 remélem megcsinálják
érdekesség:
lesz egy ember vs. dominó versenyszám, egy olimpiai bajnok futó fog versenyt futni a dominókkal... izgi :D -
#240 up :D
vajon lesz új világrekord? -
#239 lehet jelentkezni a 2008-asra emailben -.-
jön valaki még ?:D -
#238 Szerencsétlen építők... mondjuk akkor se lett volna rekord, ha megvan a végén a 400000es zóna, így annyira nem gáz, hogy nem sikerült nekik. Legalábbis én így gondolom. -
CsepeLee fiú #237 Szerintem van valami szabály, hogy mennyi lehet a maximum. Mittomén, egyik évben 4 millióból 3 milliós rekord volt, akkor meghatározzák, hogy mennyivel többet állíthatnak fel. -
#236 hihi ez egyik csajt ismerem a magyar csapatból. :)) majdnemszomszéd -
Apocalipto #235 Eh loál, honnan jöttek ide a mai hozzásólások? -
Apocalipto #234 Nem lett világrekord :( -
#233 mert így hoyg a játékokat adiominó építés közbe el rontják nem néztem teljesen d e 1et el rontottak akkor már kevesebb az esélyünk szóval gondoltma hoyg nem lessz meg -
#232 sokat kockáztatott MR.Domino nem tudo memnyn imsot a rekord de 3.4-5.7 milliót felállítana az jobb lenne és akkor 1000% hogy sikerül a rekord + oda nyugott szível rendezhetne bele játékokat!!
-
#231 ugye direkt írtad "ly"-al a "hajat"? -
timantes #230 Úristen hogy nézett ki tegnap Lilu halya , szánalmas , nem bírtam amiatt nézni a dominónapot , istenem... -
CsepeLee fiú #229 Miért nem használhatták volna fel a végén azt a belenyúlást? Nem emlékszem, hogy előtte felhasználták volna. (De lehet, hogy valahogy lemaradtam róla, ha mégis megtörtént.) -
#228 nem lett meg a rekord... -
#227 Ja, de nemis kötelező nézni:), hol érdekel engem mit dumálnak? ha nem akarom nem figyelek oda... -
#226 szörnyű ez a két müsorvezető. váááááá
Mostmár majdnem biztos hogy körülbelül 2 millió forintot....
Zoli horvát zászlóra szlovákot mond, elsüt engy óriási poént: át kell néznem a nemzeti zászlókat"
Lilu mexakad a röhögéstől
Normálisak ezek? Na meg az RTL hogy ilyen ...-okat mint Lilu élő adásba tenni????
Szujóval nincs különösebb bajom
Elhiszem h izgulnak mert élő adás, több millió ember, de hát ha nem tud beszélni ne legyen már müsorvezető -
#225 Hát ez sztem már bizti nem lesz meg -
#224 aszondja a szujó: " az építők lezaultak, rajtuk már nem múlik semmi" - hát ez hülye??? rajtuk fog múlni a világrekord majd amikor élőben kell építeniük...inkább hagynák abba a pofázást, elég idegesítő, főleg ha hülyeségeket beszélnek... -
#223 Engem nem a hajak idegesítenek hanem, hogy egyik sem beszél normálisan angolul csak szörnyű akcentussal. -
CsepeLee fiú #222 Pont azt akartam írni, hogy Lilu haja nagyon gáz. -
#221 jézusom Lilunak de idióta frizurája van! valami hihetetlen balfaxul néz ki...
de Vandának is elég gagyi, az egyenes haj jobban áll neki... -
#220 kár hogy nem az rtl csinálja, ő csak leadja, de akármelyik adó leadhatná, ha nekik lenne meg a joguk...
ez világméretű esemény (vagy Európa szintű? ) mind1.... -
TomDantes #219 Ez a műsor az egyik legszarabb amint az RTL csinál. -
kovi04 #218 Én is. Talán az eddigi legtágasabb témát választották. Ha valaki nem tudná a téma nem más mint a nagybetüs Élet. -
adsa #217 már alig várom :))) -
#216 2007. november 16-án ismét összedől a világ. Legalábbis az a része, amelyet dominóból építenek fel. -
CsepeLee fiú #215 Ebben csak az a fura az RTL Klub díszes társaságától, hogy régebben azt mondogatták, hogy minden évben januártól kezdve munkálkodnak erre a napra. -
#214 Elkezdődött a magyar toborzás is az idei Dominó napra!
Jeletnkzeni, csakúgy, mint az elmúlt években, az RTL Klubnál lehet. Jelentkezés -
#213 én is erre gondoltam :)
mint látszik... -
#212 engem az összes szám érdkeel :P -
#211 Nemtom , sztem kérdezd meg egy fórumon :D -
#210 azt nem tudja valaki, hogy mi volt annak a számnak a címe, amelyik az afrikai jelenetek alatt ment, nem találtam tracklistát sehol...:( -
#209 Jövőre ugyanitt:) -
#208 Jó volt! -
#207 nagyon tévedtem szerencsére sikerült !!!!!!!!!!!!!!!!!(H) -
#206 sztem nem fog sikerülni.. -
#205 valakinek meg van az összes zene ami megy benne?