284
Rekord-kisérlet
-
Apocalipto #284 Nekem is fura, úgy látszik a válság most ért el oda. Nem tűnt fel hogy eddig mindig November 14-18 között volt, most meg már 20 van? :) RTL klub sem reklámozta. Hát ez van, remélem jövőre kárpótlásul valami nagyszabású műsorral készülnek. Egyébként 2003-ban sem volt. -
#283 Csaknemár. -
82freddy #282 Ez komoly? Szerintem csak a tv közvetítések jogdíjaiból simán össze lehetne hozni. Ha tényleg elmarad, akkor az csak Mr. Domino kielégíthetetlen pénzéhségét mutatja. -
Apocalipto #281 2010ben a Domino Nap elmarad a megfelelő anyagi támogatás hiányában. -
#280 Szerintem ők ezt nem fogják fel ennyire véresen komolyan... -
Sulopest #279 Én ezt a Lilut nem értem: miért nem maradt otthon a kölkivel? Látszott, miylen ide3gbeteg, hoyg nem tud végig ő nyafogni, szinte rángatódzott az idegtől amikor a Szujó beszélt. -
Apocalipto #278 Sikerült jah. Ha az nem sikerült volna, nem lett volna világrekord. -
Suffering #277 utolso kihivás sikerült?
Amug nagy köcsög mr domino hogy egy ember vállára terheli a felelöséget ha nem sikerül az utolso kihivás. ha nem sikerül akkor mindenki azt az embert fogja okolni le lesz járatva a világ elött. -
Apocalipto #276 2004 óta ő van. Jövőre is tuti ő lesz. -
#275 baze ez a Szuujó mennyire irritáló. Minden mondatában idiótaság vagy baromság, és csak mondja a fasságait tovább tovább.... remélem jövőre nem ő lesz -
Apocalipto #274 Meglett a világrekord. 4,491,863 dominó dőlt el. Várhatunk újabb 1 évet egy másik rekordra. -
#273 fail -
#272 nem fog szvsz:S -
Apocalipto #271 Ha most az utolsó kihívás sikerül (500.000 dominó), akkor talán lehet világrekord. -
#270 szerintetek meg lesz? szerintem nem:S bár gondolkozzunk pozitívan. bár szerintem azzal elkúták az egészet hogy azon múlik a rekord hogy felépítik-e amit fel kell a próbán. szerintem nem fog sikerülni, mégpedig azért, mert azok, akik építeni fogják a "sorsdöntő" kihívást, azok tudják majd hogy: "rajtam múlik a világrekord, jujj!" és ezért még idegesebbek lesznek. -
Apocalipto #269 Na fiatalok, megint lehet izgulni hogy meg lesz e a világrekord. Az első dominó 1 óra 38 perc múlva dől el. -
#268 Péntek 13-án 2009-es dominó nap! Idei téma a wikipédia szerint: A világ, dominóban. 4 800 000 dominót állítanak fel. -
#267 és akkor most egy évig megin csönd... :D:D -
#266 na, megvan a világrekord! -
#265 4345027 dominó dölt le -
#264 megvan :D -
#263 2008, megcsináltuk..!!XDXD:) -
#262 tuti a világ rekord 4.2-4.3 -
#261 uccsó próbán múlik:S:S:S -
#260 izé, döntő* :D -
#259 na, közeleg a sorsfordító pillanat :D -
#258 és tényleg jön majd a sprinter gyerek..:O:D -
#257 ügyesek voltak, hajrá magyarok :D -
#256 új világrekord: vajon kibírja a nő a műsor végéig a kötélen??:O :) XDXD -
#255 VILÁGREKORD!!! xD -
#254 :) -
#253 a nőt meg nem szedték le a kötélről :D -
#252 Hát nem a legjobb kezdés :DDDD Csomó minden állva maradt... :) -
#251 fúú bazd:S:S nagyon el kurták:S:S:S:S: -
kovi04 #250 Lilu és a Horváth Éva takarodjon !!!!!! Az élő bejelentkezés valami eszméletlenül amatőr volt. -
#249 Szerintem az est fénypontja Lilu haja lesz...:)XD -
#248 annak milyen haja van... -
#247 oh köszi háát ha túl sok ilyen 200.000db-os dominós közben lévő játékkal "szarakodnak" ami még bonyolult is meg kombinált akkro nem fog össze jönni -
kovi04 #246 4 és fél millió diminót állítottak fel. A mostani rekord: 4 079 381 ledöntött dominó -
#245 összesen mennyi dominó van most felállítva???
és mennyi a Világrekord???