Dominónap
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Amug nagy köcsög mr domino hogy egy ember vállára terheli a felelöséget ha nem sikerül az utolso kihivás. ha nem sikerül akkor mindenki azt az embert fogja okolni le lesz járatva a világ elött.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Becsapott a villám pedig én hittem neki,
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
és mennyi a Világrekord???
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
érdekesség:
lesz egy ember vs. dominó versenyszám, egy olimpiai bajnok futó fog versenyt futni a dominókkal... izgi 😄
jön valaki még ?😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly