Dominónap
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!
Nem baj. Nincs harag. Majd igyekszem köv. életben verébnek szüleni, akkor majd szeretni fogsz. :)
Viszont ahogy mindig mondták, hogyjajj, ha sok állva marad akkor annyi a rekordnak... Mint a híradóban...
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Sztem nagyon jól sikerült alig történt valami baj.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
viszont az emberbõl is sok van, tehát te sem vagy nagy veszteség, ha lelõnek. nem fogok virágot vinni a sírodra.
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Egyébként meg az ordibálás miatt

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Át kéne neveztetni a totyikot :)
válasznak ez kellett volna:
"HONNAN tudjuk, hülye PICSA?!?"
Aszongya, hogy FELFELÉ dõlnek a dominók. Hogyne! És az a tükör mér volt ott? :D
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!