362
Aranylabda
-
#242 Én is Messinek adnám. BL+bajnokság+gólok -
Gaba94 #241 Szerintem az, aki egy naptári éven belül 50 gól felett termel az messze az év legjobban teljesítő játékosa.
Most is Messi a legnagyobb favorit. Ez miért is vicces? Idén is 50 gól felett jár, zsinórban harmadszor lett a BL gólkirálya, ráadásul Bajnokok Ligája győzelemig és spanyol bajnoki címig vezette csapatát. -
#240 hát még így is izgalmasabb, mint a spanyol -
#239 A díjat év legjobban teljesítő játékosa kapja nem pedig a legjobb csatára de mindegy.
Amúgy vicces lesz ha megint Messi kapja főleg hogy már lassan fél Argentína utálja a gyenge válogatottbeli teljesítménye miatt...:D -
#238 Mert az egy csapatos angol bajnokság az jobb :D ahol Otthon! 1:6ra szop ki a második az elsőtől -
#237 Amiota Sneider a tiz goljaval nem tudott versenyezni egy 56 golos jatekossal ? :D -
#236 +1 -
#235 ??? -
#234 nem tokmind1? aranylabda mar reg elvesztette az erteket, fake dij -
Gaba94 #233 Mr. Uefa
savanyú a szőlő? :c -
#232 Xavi kizárt. vagy Mr. Uefa vagy CR... -
IXEMGabeo #231 Xavi végre már megérdemelné -
#230 Biztos, hogy nem. -
#229 Messi, CR, Xavi...
Lesz még olyan Aranylabdás játékos az életben, aki nem azért kapja meg, mert egy 2 csapatos ligában 100 millió gólt rúg a szinten aluli ellenfeleinek? -
#228 ja mert sokkal jobb:D -
#227 Nem tudom őt már a Chelsea-be is nagyon alábecsülték, Sneider nekem a madridba tetszett amiikor jó időszaka volt, amúgy fejlődött, de nem az aminek indult.
-
IXEMGabeo #226 mindenki hibázhat...nézd meg a gólját, amit lőtt a MAN-nek kapásból a szögletnél...legtöbbet Robben fejlődött a Hollandok közül, mondjuk Sneider is fejlődött Madridban, de azért ő még nem a világ legjobbja;) Robben sem az, de ő rohadtul technikás lett csak éppen sokkal sérülékenyebb, mint Sneider -
#225 egyforma tehetség... sneijder olyan labdákat adott robbennek a vb döntőn hogy hihetetlen és képes volt őket kihagyni mikor üresen vitte a kapusra
ennyit a nagy robbenről -
IXEMGabeo #224 azt sejtettem, hogy az Interesek nem értenek velem egyet...a 2 Holland egyforma nagy tehetség az más kérdés én nekem nem jön be a stílusa Sneinak, a vb-n csupa potyagólt lőtt, amiből az egyik lehet öngól volt csak neki adták... Robbent se bírtam amikor a Realba volt, de, a Bayernba csoda goljai voltak...
ForzaInter: a focihoz nem lehet érteni, csak azt hiszed, hogy értesz hozzá, ez csak vélemény volt -
#223 hát aki vak a focihoz annak láthatatlan volt Sneijder:D
Robben meg pont egyáltalán nem játszott jól a vbn.. -
#222 köszönjük -
IXEMGabeo #221 idén, akit jelöltek mindenki megérdemelné...tökmind1 ki kapja csak Sneider és CR ne:D ki nem állhatom őket...
ha nem lett volna sérült meg ilyenek én még Robbennak is odaadtam volna, ő vezette a hátán a Bayernt, Holland válogatottban is nagyot nyújtott, Német bajnok és kupagyőztes lett, BL döntős, Vb döntős ilyen alapon ő is megkaphatta volna. Csak sajnos az őszi szezonja sérüléses volt:// amúgy nem igaz miket művelt az a faszi nekem jobban bejön a játéka, mint a láthatatlan Sneidernak -
#220 Jajj ne vicceljünk már... -
#219 \o/ -
#218 Dzsudzsák Balázsé az Aranylabda -
#217 az végképp a futball szégyene lenne
akkor ha már ennyire a barcát kell erőltetni, akkor kapja Xavi, de ő is inkább az évek óta nyújtott jó teljesítmény miatt -
#216 Megerdemelhetne, de Xavi sokkal jobban megerdemelne szvsz. -
#215 Én szerintem Iniesta megérdemelné. -
#214 Majd miutan a sajat leirt szavaidat ertelmezni tudod. :D -
#213 legalább olvasnád el miket írtál :DD -
#212 Jo ember az otodik azaz 5. honap nem egyenlo ot honappal. :DDDDD
Menj el szerintem kepezd magad meg egy kicsit. :D -
#211 megy a személyeskedés itt is keményen :DS -
#210 hozzád képest... :D :D -
#209 Birom hogy mindenki buta csak te vagy okos:DDDD -
#208 te mennyire buta vagy :D
aug 21-én volt az első meccs, az utolsó december 3
5 hónap az 150 nap mondjuk
na menjél számolni kisgyerek :) -
#207 Tenyleg ? Oke enbeszelek hulyesegeket, de te szamodra az augusztus,szeptember,oktober,november,december az nem az 5. csak a 3. honap.
Szerintem ne erolkodj tovabb, felesleges. :D
-
#206 akkora hülyeségeket beszélsz :D
203: -
#205 viszonyítás kérdése.Rosickyhoz képest gyémántlábú,Zanettihez képest meg mondjuk üveg
azért elég nagy butaság azt mondani hogy elkerülték a sérülések miközben majdnem félbeszakadt a karrierje egy térdsérülés után(pont amikor a csúcson volt) és kihagyott konkrétan egy teljes szezont(ez elég ritka manapság) -
#204 Kar forgatnod a szavakat, a felrebeszelessel nem ersz celt.
Raadasul probalj ertelmezni mondatokat: "es azt kell mondjam a merkozesek tobbsegen Sneijder meg csak nem is jatszott jol"
Szoval haz at mondjak hogy a merkozesekek tobbsegen, az nalad nem jelent kivetelt a BL donto alol. Ulj le egyes! :D
3 honapja megy a szezon. Tenyleg ? Hm erdekes en ugy emlekszem mar augusztusban jatszott Sneijder az Interben, meghozza a Roma elleni 3:1-es talalkozon.
Aug,szept,okt,nov,dec. Oh akkor biztos nem a mostani decemberi honap az 5. honap. Johet a kovetkezo magyarazat es felrebeszeles a reszedrol. -
#203 leegyszerűsítem itt pár ember kedvéért,hátha véget ér a vita Kedves Futballbarátok :)
-Messi érdemli meg,ha:
-VB-t nem nézzük,hanem csak a tavaszt és a jelenlegi őszt
-2010-es naptári évet nézzük STATISZTIKAILAG egy játékos sem ér oda.
-Sneijder érdemli meg,ha
-azt nézzük,hogy triplázott az Interrel,tavasszal kiváálóan játszott,VB-n is kiválóan játszott,de csak ezüstöt nyer. Ősszel gyengébb formát mutat eddig.
Xavi érdemli meg,ha
-nem felejtjük el azt a tényt,hogy VB-t nyert,amiben eléggé benne is volt,egész naptári évben egyenletes,jó teljesítményt nyújtott,de a Barcával csak BL elődöntőig jutott.
Ott van még Iniesta,Milito,és Robben is ugye.
-Iniesta nem érdemli meg,mert nem nyújtott akkora kiemelkedőt 2010-ben,mint a fennt említett 3-as,bár VB-t nyertek a spanyolok az ő góljával.
-Milito triplázott az Interrel,sok gólt lőtt tavasszal,többségük fontos is volt,VB-n tűrhető teljesítményt nyújtott,ősszel viszont gyenge,szerintem nem érdemli meg.
-Robben BL döntőig vezette a bajorokat,fantasztikusan tolta tavasszal,sokat adott a Bayernnek. VB-n se játszott rosszul,ott is döntőig jutott. Ősszel viszont tudtommal(???) még nem játszott,szóval kizártnak tartom számára a lasztit.
Továbbiakban nem foglalkozom a témával. A véleményem 1 része szubjektív dolgokra alapul,másik része tényekre,ha valaki máshogy gondolja,normálisan hangnemben ossza meg velem! Peace!