Aranylabda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Menj el szerintem kepezd magad meg egy kicsit. :D
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
aug 21-én volt az elsõ meccs, az utolsó december 3
5 hónap az 150 nap mondjuk
na menjél számolni kisgyerek :)
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Szerintem ne erolkodj tovabb, felesleges. :D
203: <#eljen>#eljen>
azért elég nagy butaság azt mondani hogy elkerülték a sérülések miközben majdnem félbeszakadt a karrierje egy térdsérülés után(pont amikor a csúcson volt) és kihagyott konkrétan egy teljes szezont(ez elég ritka manapság)
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Raadasul probalj ertelmezni mondatokat: "es azt kell mondjam a merkozesek tobbsegen Sneijder meg csak nem is jatszott jol"
Szoval haz at mondjak hogy a merkozesekek tobbsegen, az nalad nem jelent kivetelt a BL donto alol. Ulj le egyes! :D
3 honapja megy a szezon. Tenyleg ? Hm erdekes en ugy emlekszem mar augusztusban jatszott Sneijder az Interben, meghozza a Roma elleni 3:1-es talalkozon.
Aug,szept,okt,nov,dec. Oh akkor biztos nem a mostani decemberi honap az 5. honap. Johet a kovetkezo magyarazat es felrebeszeles a reszedrol.
-Messi érdemli meg,ha:
-VB-t nem nézzük,hanem csak a tavaszt és a jelenlegi õszt
-2010-es naptári évet nézzük STATISZTIKAILAG egy játékos sem ér oda.
-Sneijder érdemli meg,ha
-azt nézzük,hogy triplázott az Interrel,tavasszal kiváálóan játszott,VB-n is kiválóan játszott,de csak ezüstöt nyer. Õsszel gyengébb formát mutat eddig.
Xavi érdemli meg,ha
-nem felejtjük el azt a tényt,hogy VB-t nyert,amiben eléggé benne is volt,egész naptári évben egyenletes,jó teljesítményt nyújtott,de a Barcával csak BL elõdöntõig jutott.
Ott van még Iniesta,Milito,és Robben is ugye.
-Iniesta nem érdemli meg,mert nem nyújtott akkora kiemelkedõt 2010-ben,mint a fennt említett 3-as,bár VB-t nyertek a spanyolok az õ góljával.
-Milito triplázott az Interrel,sok gólt lõtt tavasszal,többségük fontos is volt,VB-n tûrhetõ teljesítményt nyújtott,õsszel viszont gyenge,szerintem nem érdemli meg.
-Robben BL döntõig vezette a bajorokat,fantasztikusan tolta tavasszal,sokat adott a Bayernnek. VB-n se játszott rosszul,ott is döntõig jutott. Õsszel viszont tudtommal(???) még nem játszott,szóval kizártnak tartom számára a lasztit.
Továbbiakban nem foglalkozom a témával. A véleményem 1 része szubjektív dolgokra alapul,másik része tényekre,ha valaki máshogy gondolja,normálisan hangnemben ossza meg velem! Peace!
????????????????????????????????????????? bl döntõbe is lecserélték :D
Sneijder mar 5 honapja szarul jatszik es az aranylabda az egesz 2010-es evrol szol.
milyen 5 hónapja? 3 hónapja megy a szezon
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Amit pedig tavasszal es osszel csinalt kozben az a vilagklasszis kategoriaba sorolando. Sneijdernek kb volt 3 honap jo szeriaja es ennyi.
Raadasul en Eto'o miatt az osszes Inter merkozest lattam 2010-ben, es azt kell mondjam a merkozesek tobbsegen Sneijder meg csak nem is jatszott jol.Valami iszonyat hibaszazalekkal jatszott nem egyszer emiatt mar le is csereltek a felidoben vagy a 60. perc tajekan.
Yo, Bitch!
Ha a teljesítményt néznék, akkor felesleges lenne a vita. Messit idén se verné senki. Egyénileg kiemelkedõ, vele egy lapon senki nem említhetõ. Sajnálom, hogy reális esélye nincs az Aranylabdára, pedig ez az éve még a tavalyinál is jobb!
cesc fábregas
azért lett õ a BL gólkirálya -.-
cesc fábregas
Raadasul csak halkan megjegyzem szamodra a VB 2 het volt,amin Merssi nem jatszott rosszul, csak nem kiemelkedoen, ellenben Sneijder mar 5 honapja szarul jatszik es az aranylabda az egesz 2010-es evrol szol.
De szimplan ha csak teljesitmenyre szukitjuk le.Sneijder ugy lott 10 golt hogy beleszamolom a 2009-es fel idenyt is es adott 12 golpasszt.
Ellenben Messi lott 56 golt es tobb mint 25 golpasszt adott.
Hat nem is tudom eg es fold a ket teljesitmeny kozotti kulonbseg.
vagy messi mert olyan jó volt a vb-n meg a bl-ben :D
Raadasul a VB ota egy nagy nulla szinte egyeneset nem rugott a labdaba azota.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
bl:
Bayern München GER
FRA Lyon
Internazionale ITA
ESP Barcelona
vb:
Uruguay
Holland
Németország
Spanyolország
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
de az aranylabdát 1 évre adják és ebben az évben Sneijder volt a legjobb
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Fabio Capello. Igen. Elfelejtettem a randomgenerált 16 karakteres jelszavam. :D Az e-mail amire regeltem meg megszûnt. FAIL.
Persze, hogy nem igazságos sosem, ott van Czvitkovics Péter. Bajnok lett, Magyarország legjobb játékosa lett, EL-be vezette a Debrecent... sosincs igazság. :D
iniesta meg mit keres ott? alig játszott mert sérült volt
hagyjuk már a bábszínházat, azért nem sneijder nyeri mert interes
miután milito se került fel a 23as listára az aranylabda már semmit nem ér
REAL MADRID
Nem is értem, hogy min megy a vita.
VB döntõ+triplázás, másik oldalon meg mi van?
Egy liga gyõzelem meg egy vb cím. És nem kell azzal jönni, hogy Ini milyen fontos láncszem volt a válogatottban, mert abszolút nem tûnt ki abból a csapatból, ahogy Xavi sem különösképpen. Ha mindenáron ki kell emelni vkit akkor az Villa.
A Holland válogatottból, meg az Interbõl is egyértelmûen kitûnt Sneijder az elmúlt szezonban.
Ha Sneijder nincs akkor a Hollandok idejekorán repülhettek volna haza.
5 gólt rúgott a VB-n, és ha Robben nem balfasz, akkor Sneijder gólpasszát gólra válthatta volna, akkor pedig kitudja mi lett volna...
Ha már mindenáron Barcelonás focistát kell választanunk mert hegyiivánok vagyunk, akkor pedig 1000x inkább Xavi, mint Iniesta.
Xavi vagy Sneijder, más nem szólhat bele. Messi bajnokságban jó volt, vbn beégett, blbe is fontos meccseken, 8 góljából 4-et az arsenalnak lõtt, többi meg a csoportmeccseken ilyen sahtar donechekek ellen, ezért nem jár aranylabda, bár tény nagyon jó volt õ is.
Yo, Bitch!
lehet évek óta jó valaki, de sokszor elmondták már h az aranylabda nem életmû díj hanem 1 év teljesítménye
vb-t nyertek iniesta góljával ami ráadásul szabálytalan volt.. bár mióta militot nem tették be... bármi lehet :D
20 meccs 25 gól 12 gólpassz
Megpróbáltam kiszámolni, hogy ebben a naptári évben (2010) milyen mutatóval rendelkezik a Barcelona színeiben (tétmeccsek)
48 meccs 56 gól
Elképesztõ ez az ember! Már lassan kifejezések sem léteznek a teljesítményére, mert emberfeletti. A második adat nem biztos, hogy pontos, de valós.
Ehhez az emberhez hasonlítják Cristiano Ronaldot... viccnek is rossz!
Sajnos idén nem kaphatja meg az Aranylabdát, az viszont vigasztal, hogy nagy valószínûség szerint Barcelona játékos fogja kapni.
Még nagyon az elején vagyunk, de szerintem nem merész kijelentés, hogy, ha elkerülik a sérülések, akkor jövõre is az egyik legnagyobb esélyese lesz a szavazásnak.
Üdv :)
cesc fábregas
164# miért lenne bunda? az egész Spanyol válogatott megérdemelné szinte az Aranylabdát
Villa, Xavi, Iniesta, Casillas, ha más nem legalább õk négyen és persze Messi is lazán...Sneijder is jó volt, dehát a vb trófea sokat nyom a latba:) nem bunda ez sztem
Nagyon remélem, hogy Xavi fogja megkapni, mert az alapján, amit nyújt már évek óta, és amit idén is produkált a VB-n, kijárna neki!
Ha idén nem lett volna a VB, akkor senki sem vehetné el az Aranylabdát Messitõl, mert az valami hihetetlen, amit ebben az évben is nyújtott/nyújt.
cesc fábregas
Olasz sajtóértesülés szerint Andrés Iniesta nyerte az idei Aranylabdát, két barcelonai csapattársát, Xavi Hernándezt és Leo Messit megelõzve.
A Gazzetta dello Sport azt állítja, már tudja a végeredményt: Andrés Iniesta, a világbajnoki döntõ egyetlen góljának szerzõje a gyõztes, míg a sokáig nagy esélyesnek tartott Wesley Sneijder, az Inter középpályása még az elsõ háromba sem fért be, noha triplázott a milánóiakkal, majd a világbajnokság döntõjébe vezette a holland válogatottat.
Mégis, a Bajnokok Ligájában épp a Sneijder vezette Inter ellen kiesõ Barcelona tarolt, ha hihetünk az olasz lapnak: két világbajnoka, Andrés Iniesta és Xavi Hernández végzett az elsõ helyen, míg az argentin válogatottal gyengén szereplõ, ám a klubjával fantasztikus évet produkáló, címvédõ Lionel Messi lett a harmadik.
Ez az eredmény természetesen nem hivatalos, egyelõre nem erõsítették meg, ám tény, hogy már a jelöltek listájának nyilvánosságra hozatalakor kiderült, az Inter BL-gyõzelme nem feltétlenül nyom sokat a latban, hiszen például a döntõ hõse, a tavasszal remekelõ Diego Milito még a nevezettek közé sem került be. Igaz, Sneijderhez hasonlóan õ is pocsékul szerepelt az õsz folyamán.
Az Aranylabda idén elõször már nem csak a France Football égisze alatt kerül kiosztásra: 2010-tõl összevonták a FIFA Év Játékosa díjat az egyébként jóval nagyobb presztízsû Aranylabdával, és megtartották az eredeti, "Ballon D'or" elnevezést. A gyõztes kilétére, hivatalosa, csak január 10-én, a díjátadó gálán derül fény, Zürichben, a FIFA székházában.
ha ez igaz akkor hatalmas bunda
De persze ez rohadt szubjektív.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/