362
Aranylabda
  • banok
    Én is Messinek adnám. BL+bajnokság+gólok
  • Gaba94
    Szerintem az, aki egy naptári éven belül 50 gól felett termel az messze az év legjobban teljesítő játékosa.
    Most is Messi a legnagyobb favorit. Ez miért is vicces? Idén is 50 gól felett jár, zsinórban harmadszor lett a BL gólkirálya, ráadásul Bajnokok Ligája győzelemig és spanyol bajnoki címig vezette csapatát.
  • Tyler1
    hát még így is izgalmasabb, mint a spanyol
  • REALista
    A díjat év legjobban teljesítő játékosa kapja nem pedig a legjobb csatára de mindegy.
    Amúgy vicces lesz ha megint Messi kapja főleg hogy már lassan fél Argentína utálja a gyenge válogatottbeli teljesítménye miatt...:D
  • Woodpecker
    Mert az egy csapatos angol bajnokság az jobb :D ahol Otthon! 1:6ra szop ki a második az elsőtől
  • Jakuza001
    Amiota Sneider a tiz goljaval nem tudott versenyezni egy 56 golos jatekossal ? :D
  • Voyager5
    +1
  • Tyler1
    ???
  • limperatore
    nem tokmind1? aranylabda mar reg elvesztette az erteket, fake dij
  • Gaba94
    Mr. Uefa

savanyú a szőlő? :c
  • Tyler1
    Xavi kizárt. vagy Mr. Uefa vagy CR...
  • IXEMGabeo
    Xavi végre már megérdemelné
  • Voyager5
    Biztos, hogy nem.
  • Tyler1
    Messi, CR, Xavi...

Lesz még olyan Aranylabdás játékos az életben, aki nem azért kapja meg, mert egy 2 csapatos ligában 100 millió gólt rúg a szinten aluli ellenfeleinek?
  • ForzaInter
    ja mert sokkal jobb:D
  • Murder3
    Nem tudom őt már a Chelsea-be is nagyon alábecsülték, Sneider nekem a madridba tetszett amiikor jó időszaka volt, amúgy fejlődött, de nem az aminek indult.
  • IXEMGabeo
    mindenki hibázhat...nézd meg a gólját, amit lőtt a MAN-nek kapásból a szögletnél...legtöbbet Robben fejlődött a Hollandok közül, mondjuk Sneider is fejlődött Madridban, de azért ő még nem a világ legjobbja;) Robben sem az, de ő rohadtul technikás lett csak éppen sokkal sérülékenyebb, mint Sneider
  • limperatore
    egyforma tehetség... sneijder olyan labdákat adott robbennek a vb döntőn hogy hihetetlen és képes volt őket kihagyni mikor üresen vitte a kapusra

ennyit a nagy robbenről
  • IXEMGabeo
    azt sejtettem, hogy az Interesek nem értenek velem egyet...a 2 Holland egyforma nagy tehetség az más kérdés én nekem nem jön be a stílusa Sneinak, a vb-n csupa potyagólt lőtt, amiből az egyik lehet öngól volt csak neki adták... Robbent se bírtam amikor a Realba volt, de, a Bayernba csoda goljai voltak...

ForzaInter: a focihoz nem lehet érteni, csak azt hiszed, hogy értesz hozzá, ez csak vélemény volt
  • ForzaInter
    hát aki vak a focihoz annak láthatatlan volt Sneijder:D

Robben meg pont egyáltalán nem játszott jól a vbn..
  • limperatore
    köszönjük
  • IXEMGabeo
    idén, akit jelöltek mindenki megérdemelné...tökmind1 ki kapja csak Sneider és CR ne:D ki nem állhatom őket...

ha nem lett volna sérült meg ilyenek én még Robbennak is odaadtam volna, ő vezette a hátán a Bayernt, Holland válogatottban is nagyot nyújtott, Német bajnok és kupagyőztes lett, BL döntős, Vb döntős ilyen alapon ő is megkaphatta volna. Csak sajnos az őszi szezonja sérüléses volt:// amúgy nem igaz miket művelt az a faszi nekem jobban bejön a játéka, mint a láthatatlan Sneidernak
  • Oziris666
    Jajj ne vicceljünk már...
  • gabber_saviola
    \o/
  • Tyler1
    Dzsudzsák Balázsé az Aranylabda
  • WuFraZselic
    az végképp a futball szégyene lenne

akkor ha már ennyire a barcát kell erőltetni, akkor kapja Xavi, de ő is inkább az évek óta nyújtott jó teljesítmény miatt
  • Jakuza001
    Megerdemelhetne, de Xavi sokkal jobban megerdemelne szvsz.
  • banok
    Én szerintem Iniesta megérdemelné.
  • Jakuza001
    Majd miutan a sajat leirt szavaidat ertelmezni tudod. :D
  • limperatore
    legalább olvasnád el miket írtál :DD
  • Jakuza001
    Jo ember az otodik azaz 5. honap nem egyenlo ot honappal. :DDDDD
    Menj el szerintem kepezd magad meg egy kicsit. :D
  • bakkerman
    megy a személyeskedés itt is keményen :DS
  • limperatore
    hozzád képest... :D :D
  • DONGUBA
    Birom hogy mindenki buta csak te vagy okos:DDDD
  • limperatore
    te mennyire buta vagy :D
    aug 21-én volt az első meccs, az utolsó december 3
    5 hónap az 150 nap mondjuk
    na menjél számolni kisgyerek :)
  • Jakuza001
    Tenyleg ? Oke enbeszelek hulyesegeket, de te szamodra az augusztus,szeptember,oktober,november,december az nem az 5. csak a 3. honap.
    Szerintem ne erolkodj tovabb, felesleges. :D
  • limperatore
    akkora hülyeségeket beszélsz :D
    203:
  • 9csöves9
    viszonyítás kérdése.Rosickyhoz képest gyémántlábú,Zanettihez képest meg mondjuk üveg

azért elég nagy butaság azt mondani hogy elkerülték a sérülések miközben majdnem félbeszakadt a karrierje egy térdsérülés után(pont amikor a csúcson volt) és kihagyott konkrétan egy teljes szezont(ez elég ritka manapság)
  • Jakuza001
    Kar forgatnod a szavakat, a felrebeszelessel nem ersz celt.
    Raadasul probalj ertelmezni mondatokat: "es azt kell mondjam a merkozesek tobbsegen Sneijder meg csak nem is jatszott jol"

Szoval haz at mondjak hogy a merkozesekek tobbsegen, az nalad nem jelent kivetelt a BL donto alol. Ulj le egyes! :D

3 honapja megy a szezon. Tenyleg ? Hm erdekes en ugy emlekszem mar augusztusban jatszott Sneijder az Interben, meghozza a Roma elleni 3:1-es talalkozon.
    Aug,szept,okt,nov,dec. Oh akkor biztos nem a mostani decemberi honap az 5. honap. Johet a kovetkezo magyarazat es felrebeszeles a reszedrol.
  • bakkerman
    leegyszerűsítem itt pár ember kedvéért,hátha véget ér a vita Kedves Futballbarátok :)
    -Messi érdemli meg,ha:
    -VB-t nem nézzük,hanem csak a tavaszt és a jelenlegi őszt
    -2010-es naptári évet nézzük STATISZTIKAILAG egy játékos sem ér oda.

-Sneijder érdemli meg,ha
    -azt nézzük,hogy triplázott az Interrel,tavasszal kiváálóan játszott,VB-n is kiválóan játszott,de csak ezüstöt nyer. Ősszel gyengébb formát mutat eddig.

Xavi érdemli meg,ha
    -nem felejtjük el azt a tényt,hogy VB-t nyert,amiben eléggé benne is volt,egész naptári évben egyenletes,jó teljesítményt nyújtott,de a Barcával csak BL elődöntőig jutott.

Ott van még Iniesta,Milito,és Robben is ugye.
    -Iniesta nem érdemli meg,mert nem nyújtott akkora kiemelkedőt 2010-ben,mint a fennt említett 3-as,bár VB-t nyertek a spanyolok az ő góljával.
    -Milito triplázott az Interrel,sok gólt lőtt tavasszal,többségük fontos is volt,VB-n tűrhető teljesítményt nyújtott,ősszel viszont gyenge,szerintem nem érdemli meg.
    -Robben BL döntőig vezette a bajorokat,fantasztikusan tolta tavasszal,sokat adott a Bayernnek. VB-n se játszott rosszul,ott is döntőig jutott. Ősszel viszont tudtommal(???) még nem játszott,szóval kizártnak tartom számára a lasztit.

Továbbiakban nem foglalkozom a témával. A véleményem 1 része szubjektív dolgokra alapul,másik része tényekre,ha valaki máshogy gondolja,normálisan hangnemben ossza meg velem! Peace!