Aranylabda

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
😄DDDDDDDDddd

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Messi kijelentette, a következõ nagy cél az életében az apaság. Felmerül a kérdés, ehhez is igénybe veszi Iniesta és Xavi assist-ját?

Tyler1
ja, tavaly eldõlt tavasszal(utolsó pár fordulóban szakadt le az Arsenal, és a CFC), elõtte évben meg az utolsó meccsen 1 ponttal, nem novemberben 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Jakuza001
Persze varjunk csak nezzuk meg akkor az elozo evet ?
Annyira szoros az angol bajnoksag is, hogy egy tavaly rem gyenge MU 80 ponttal es +41es golkulonbseggel zart 9 ponttal a masodik elott es az otodik csapatnak volt 62 pontja es +9es golkulonbsege: D
Nagyon szoros volt valoban, olyan szoros volt mint a spanyol ket nagynak. 😄

Mondom semmiben nem kulonbozik ilyen teren a ket bajnoksag, csak mig az egyik ket csapatos a masik egy csapatos.
A ket nagy kilog a mezonybol spanyolorszagban, teszem hozza mindenhol mashol kilogna. Ellenben a tobbi csapat ugyanugy megkinlodik egymassal, mint az angoloknal.
De megegyszer felteszem neked a kerdes hany PL-PD merkozes volt az egyenes kiesesi agol tavaly a BL-ben ? Ki jutott tovabb ill nyerte meg a dontot ? A nagy eros angol bajnoksag resztvevoi ? Na ilyen gyengek ezek a spanyol csapatok es ilyen konnyu ellenuk jatszani az osszes ellenfeluknek.

Tyler1
igaz, talán nem a "gyenge" és "erõs" a jó jelzõk, inkább hogy melyik izgalmas és melyik vér unalmas. a PL-ben még áprilisban is 10 ponton belül van az elsõ 4-5-6 csapat, míg a spanyolban csak az 1-3 között ez majdnem 30 😊 a szezononkénti 50-es gólátlagról nem is beszélve...

lehet a PL, Seria A, vagy a Bundesliga topjai nem verik el a 2 spanyolt, és nem is annyira erõsek, de hogy a bajnokságukban 1000x izgalmasabb meccseik vannak az is biztos.

Woodpecker
Így van. mikor a barcat és a realt egy ágra húzták el is dõlt melyik ágról kerül ki a végsõ gyõztes.

Jakuza001
Tehat az angol bajnoksag azert eros ,mert az utobbi evekben szinte csak az MU nyert es a Chelsea bajnoksagot ? 😄

Rohogni kell azon, amikor az angol fanok azzal peldaloznak, hogy azert gyengebb a spanyol mert csak a ket nagy van versenyben az elso helyert, mikozben naluk az elmult 5 evben a Premier liga kb egycsapatos.
Semmivel nem kulonb ilyen teren a PL mint a Primera Division, csak annyi a kulonbseg, hogy ha osszetalalkoznak a csapataik, mint peldaul az elozo evben akkor sima 3:0-ra fenekelik el az angolokat.

REALista
Ennél nagyobb baromságot nem is mondhattál volna.😄
Végül is csak az Europa Kupa gyõztes Sevilla és Atletico Madrid na meg a jelenleg is a BL-ben küzdõ Valencia van még a Spanyol bajnokságban.A két nagy spanyol csapat meg nem a spanyol bajnoksághoz mérten hanem az európai focihoz viszonyítva nyújt kiemelkedõt.Tavaly is egyértelmûen a két csapat meccsén dõlt el a Bajnokok ligája a döntõ már csak formalitás volt.😄

Tyler1
tehát a spanyol bajnokság azért erõs, mert a Barca megveri a BL-ben az ellenfeleit? jóóó<#rolleyes>

Voyager5
Felesleges ezen rugózni.
Mindenki nézze azt ami neki tetszik.

de a #240-re annyit még reagálnék, hogy pl. a tavalyi Liga 10000x izgalmasabb volt még 2 csapattal is, mint a tavalyi PL 😄Dd

Õszintén szólva ki sem osztottam volna a díjat
Jakuza001
De azert az a nem top csapat Valencia jatszott dontetlen a Barcelonaval es kapott ugy egy gollal a Realtol, hogy jobban jatszott naluk es egy jogos buntetot nem adtak meg nekik a vegen.

Woodpecker
Na ja. Illetve a közel nem top csapatnak számító Valencia játszik ki ki meccset az elméletileg sztár csapat cselszivel 😄

Effe88
nem tom én abban az ében inkább deconak vagy dinhonak adtam volna esetleg henrynek😊

Jakuza001
Valoban az lett. A vilag ket legerosebb csapataval amelyik az osszes bajnoksagban kb siman nyerne.

Csak az elmult evek termesebol. Real Madrid-Tottenham 4:0
Barcelona-Arsenal 4-1
Barcelona - Bayern Munich 4-0
Barcelona - MU 2:0 (BL donto)
Barcelona - MU 3:1 (BL donto)

Kb a tizedet ha elvesztik merkozeseibol a ket nagycsapat a kulfoldiekkel szemben.
De valoban csupa szar csapat van a sspanyol bajnoksagban es halal gyenge a bajnoksag, olyan magyar megye 2 szinvonal. 😄

Nuno88
Shevchenkoval mi volt a bajod?

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Effe88
jogos
kegyetlen mi gyenge lett a spanyol bajnokság

Effe88
mióta cannavaro meg sevcsenko megkapta kb értelmét vesztette

Nem tudhatjuk, hogy teljesítene más bajnokságban, de remélem nem is fogjuk megtudni 😊 Szerintem nem sokkal maradna el a mostani teljesítményétõl. Viszont 2-3. soroddal nem értek egyet. Eleve az nem lehet véletlen, hogy zsinórban 3x lett a legrangosabb kupasorozat gólkirálya, ráadásul idén is meglehet neki. Azt meg már számtalanszor bizonyította, hogy nem csak a spanyol kis, harmatfos csapatok ellen megy neki. 13-szor(!) volt eredményes a Madrid ellen, 2 Bajnokok Ligája döntõben is fontos gólt szerzett, valamint óriásit játszott Anglia legjobb együttese ellen. Tavaly 4-et lõtt az Arsenalnak... lehetne sorolni. Ha valaki, akkor Messi az elit csapatok ellen is a legjobbját nyújtja.
Lehet itt kifogásokat keresni, de fölösleges, jelenleg õ a legjobb és az Aranylabdát a legjobban teljesítõ játékosnak kell kapnia. Cristiano teljesítménye is ember feletti, ezt elismerem, õ is maximálisan megérdemelné, de Messitõl azért elmarad. Xavinak is rettentõen kijárna, mert évek óta a Barca és a spanyol válogatott karmestere, a legmagasabb szinten játszik, de nem valószínû, hogy megkapja. Iniestát sajnálom még borzasztóan, mert a tudása és a teljesítménye alapján bõven rászolgál az Aranybogyóra, csak Messi mellett esélye sincs.

cesc fábregas

Jakuza001
Tevedes az ev legjobb jatekosa kapja, mar pardon a szakvezetok es ujsagirok szavazatai alapjan.

SLICK
Azt azért megnézném, hogy egy angol vagy olasz bajnokságban hogy teljesítene a kisgyerek. Az olaszban legjobb esetben is max 15-20 gólig jutna.
50 gólt nem nehéz szerezni ilyen harmatfos csapatok ellen, mint akiket rendre megkaptak BL-ben az elmúlt pár évben a csoportkörben, meg a spanyol bajnokságban szereplõ kis csapatok ellen...
Teljesen értékét vesztette már ez a díj is...
Ha most is a törpe kapná, év vicce lenne. A 3 ember közzül akkor már inkább Xavi kapja, jobban kijárna neki. Tavaly is neki vagy Sneijdernek kellett volna kapnia. De akkor is inkább Sneijdernek.

banok
Én is Messinek adnám. BL+bajnokság+gólok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Szerintem az, aki egy naptári éven belül 50 gól felett termel az messze az év legjobban teljesítõ játékosa.
Most is Messi a legnagyobb favorit. Ez miért is vicces? Idén is 50 gól felett jár, zsinórban harmadszor lett a BL gólkirálya, ráadásul Bajnokok Ligája gyõzelemig és spanyol bajnoki címig vezette csapatát.

cesc fábregas

Tyler1
hát még így is izgalmasabb, mint a spanyol<#puszis>

REALista
A díjat év legjobban teljesítõ játékosa kapja nem pedig a legjobb csatára de mindegy.
Amúgy vicces lesz ha megint Messi kapja fõleg hogy már lassan fél Argentína utálja a gyenge válogatottbeli teljesítménye miatt...😄

Woodpecker
Mert az egy csapatos angol bajnokság az jobb 😄 ahol Otthon! 1:6ra szop ki a második az elsõtõl <#zavart2><#wow3>

Jakuza001
Amiota Sneider a tiz goljaval nem tudott versenyezni egy 56 golos jatekossal ? 😄

Voyager5
+1
Tyler1
???<#fejvakaras>

limperatore
nem tokmind1? aranylabda mar reg elvesztette az erteket, fake dij

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Mr. Uefa

savanyú a szõlõ? :c

cesc fábregas

Tyler1
Xavi kizárt. vagy Mr. Uefa vagy CR...

Xavi végre már megérdemelné

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Voyager5
Biztos, hogy nem.
Tyler1
Messi, CR, Xavi...

Lesz még olyan Aranylabdás játékos az életben, aki nem azért kapja meg, mert egy 2 csapatos ligában 100 millió gólt rúg a szinten aluli ellenfeleinek?

ForzaInter
ja mert sokkal jobb😄

Yo, Bitch!

Murder3
Nem tudom õt már a Chelsea-be is nagyon alábecsülték, Sneider nekem a madridba tetszett amiikor jó idõszaka volt, amúgy fejlõdött, de nem az aminek indult.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

mindenki hibázhat...nézd meg a gólját, amit lõtt a MAN-nek kapásból a szögletnél...legtöbbet Robben fejlõdött a Hollandok közül, mondjuk Sneider is fejlõdött Madridban, de azért õ még nem a világ legjobbja😉 Robben sem az, de õ rohadtul technikás lett csak éppen sokkal sérülékenyebb, mint Sneider

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

limperatore
egyforma tehetség... sneijder olyan labdákat adott robbennek a vb döntõn hogy hihetetlen és képes volt õket kihagyni mikor üresen vitte a kapusra

ennyit a nagy robbenrõl

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

azt sejtettem, hogy az Interesek nem értenek velem egyet...a 2 Holland egyforma nagy tehetség az más kérdés én nekem nem jön be a stílusa Sneinak, a vb-n csupa potyagólt lõtt, amibõl az egyik lehet öngól volt csak neki adták... Robbent se bírtam amikor a Realba volt, de, a Bayernba csoda goljai voltak...

ForzaInter: a focihoz nem lehet érteni, csak azt hiszed, hogy értesz hozzá, ez csak vélemény volt

ForzaInter
hát aki vak a focihoz annak láthatatlan volt Sneijder😄

Robben meg pont egyáltalán nem játszott jól a vbn..

Yo, Bitch!

limperatore
köszönjük

idén, akit jelöltek mindenki megérdemelné...tökmind1 ki kapja csak Sneider és CR ne😄 ki nem állhatom õket...

ha nem lett volna sérült meg ilyenek én még Robbennak is odaadtam volna, õ vezette a hátán a Bayernt, Holland válogatottban is nagyot nyújtott, Német bajnok és kupagyõztes lett, BL döntõs, Vb döntõs ilyen alapon õ is megkaphatta volna. Csak sajnos az õszi szezonja sérüléses volt:// amúgy nem igaz miket mûvelt az a faszi nekem jobban bejön a játéka, mint a láthatatlan Sneidernak

Oziris666
Jajj ne vicceljünk már...

gabber_saviola
\o/

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Tyler1

WuFraZselic
az végképp a futball szégyene lenne

akkor ha már ennyire a barcát kell erõltetni, akkor kapja Xavi, de õ is inkább az évek óta nyújtott jó teljesítmény miatt

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Jakuza001
Megerdemelhetne, de Xavi sokkal jobban megerdemelne szvsz.

banok
Én szerintem Iniesta megérdemelné.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Jakuza001
Majd miutan a sajat leirt szavaidat ertelmezni tudod. 😄

limperatore
legalább olvasnád el miket írtál 😄D