Az angol haditengerészet Windows 2000-et telepít hajóira
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- perszeee!!! nyomjá' nekik atomóóót!!!
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
nyertem
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
Remélem a fegyverrendszerekhez nem lesz köze.
a biztonságosabb világért, közbe mindenhol vadászgépek meg hadihajók vannak rajta - vérkomolyan gondolják
egyébként itt a romboló honlapja
Mit használtak eddig? 3.1-et? 98-at?
Bizti, hogy mindent számítógép vezérlésûre kell megcsinálni, és mindezt egy átlagember számára is elérhetõ op.rendszerre kell építeni?
Gondoljatok bele, ha mondjuk egy sasser típusú vírus jut fel a gépre? Fél percenként menne a hajó utánna bootolás <#eljen>#eljen>
És Win 2000 -et akarnak rajta futattni? Mé a Win 1.0 már nem is jó. Vagy az még nem elég öreg? :D
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
"Udvozli On a Kire Kivanja Loni A Raketat Varazslo!"
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
http://www.reasonunderground.hu - reason portál
Cat: igazad van, de nem is ilyes perspektivara gondoltam, hanem pc hardver kornyezet (legyen az barmilyen gyartotol is) vs Unix hardver kornyezet kapcsolatban
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
http://lolscript.uw.hu , mIRC script, IRC tipp ... Nem vagyok agresszív, letépem a fejed! Tévedni emberi dolog. Másra kenni még emberibb...
konspiráció rulz
Unix> legjobb tudomasom szerint, maga a Unix rendszer, magaval vonz egy hardver kornyezetet is, azaz nem PC-s kornyezetben mukodik. Ha jol tudom, akkor a Linux a Unix PC-s kornyezetbeli megfeleloje.
Windows> a legtobb M$ termek, PC alapu, leven a windows is. Legnagyobb elonye, az elterjedt, konnyen "testre" szabhato hardver kornyezet, ami egyben a legnagyobb hatranya is.
Tapasztalat. En w2k, es XP rendszert is uzemeltettem, sajat gepen is hasznalok XP-t. A tapasztalataim alapjan azt tudom levonni, hogy alapul veve, egy jol karbantartott rendszert (legyen az minimum havi szintu frissites, egy alap tuzfal+virusirtoval definialva), a hardver az, ami megszabja az adott kornyezet eletkepesseget.
Azaz. Ha kelloen minosegi termekekbol epitkezel, nem lesz, csak ugy kekhalal, hardver problema, igaz, akkor meg mindig nem beszeltunk a szoftveres hibakrol.
Gondolom Unixnal alapbol olyan hardver kornyezetet kivannak meg, melyek minosegi dolgokbol peitkeznek, de ez csak felteves, nem foglalkoztam Unix rendszerrel eddig meg.
Miert w2k megis? Talan azert mert mar most 4 evnyi debug van benne, kelloen vedve stabil, es biztonsagosnak mondhato, es most nem az otthoni PC-dre gondolok! Valamint majdhogynem biztos vagyok benne, hogy egy hasonlo szintu (teljesitmenyu) PC-kbol epulo rendszer olcsobb, mint a Unix rendszer. Azaz, meg mindig olcsobb egy PC+w2k rendszer hardverrel egyutt+termek ellatottsag, mint Unix+hardver+termek ellatottsag.
Aki tud elvenni ebbol epito jelleggel, illetve hozzatenni, kerem reagaljon!
No war, make love!<#love11>#love11>
Mellesleg vki mondja már meg, hogy miért jobb a "kernel pánik", mint a kék halál?:D<#taps>#taps>
#10:
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Sajna nem vagyok járatos a hiadieszközök fejlettségében ,de ez nekem furcsa:egy csatahajóra oprendszer?
De ha 1 kicsit elvonatkoztatjuk már ott vagyunk hogy egérrel célozni és katt...<#conf>#conf>?
Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
Viszont egy olyan területen ahol a megbízhatóság kiemelt fontosságú elég necces Win XP-t vagy 2000-et használni.
Félõ, hogy hamarosan az egész britt flotta a tenger fenekén lesz:)))))))))
Jézus nem létezett, a Biblia hazugság!
A rendszerben súlyos kivétel történt, kérjük vegye fel a kapcsolatot a rendszergazdával vagy indítsa újra a számítógépet.
Gondolom porosodott még a raktárakban néhány doboz win2000. A fejlõdõ országoknak nem kell, hát eladjuk a "fejletteknek".
Kapt.: Kitérõ manõver!
Gép: Biztos benne?
Kapt.:Igen!
Gép: A rendszer nem tudja végrehajtani a mûveletet. Valószínûleg az adatok amivel dolgozott elveszett.
Kapt.: Hogyaza... (Bill Gates anyja csuklik)
Bummmmmmmm.... Mindenki halott :D
Mi van, ha egy hacker feltori az egyik rombolot, es pukk, kilovoldozi az osszes raketat... Vagy, csinalnak egy szeparalt halozatot, a katonai jarmuvek szamara, s csinalnak egy intelligens rendszert, ami iranyitja, s maris nem allunk tavol SkyNet-tol...<#vigyor5>#vigyor5>
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]