56
  • Alfa Of NS
    Hat nem is tudom. Igaz, hogy sok hiba napfenyre kerult mar a win2k-bol, de azert megis benen van az emberben a felsz. Meg nem tudom, hogy ha fegyverrendszert is rakotnek, hat akkor mi lehet ebbol.
  • Sub
    inkább DOS-t kéne használni...
  • Axon
    :-)

A rendszerben súlyos kivétel történt, kérjük vegye fel a kapcsolatot a rendszergazdával vagy indítsa újra a számítógépet.
  • Axon
    A jó öreg Bill bácsi már megint megtömött néhány zsebet zöldhasúakkal.
    Gondolom porosodott még a raktárakban néhány doboz win2000. A fejlődő országoknak nem kell, hát eladjuk a "fejletteknek".
  • Jimmyke
    Gép: Torpedó becsapódása a hajónkba 30 sec.
    Kapt.: Kitérő manőver!
    Gép: Biztos benne?
    Kapt.:Igen!
    Gép: A rendszer nem tudja végrehajtani a műveletet. Valószínűleg az adatok amivel dolgozott elveszett.
    Kapt.: Hogyaza... (Bill Gates anyja csuklik)
    Bummmmmmmm.... Mindenki halott :D
  • b2nary
    Vegyes erzelmek fogtak el a cikk elolvasasa utan. Az igaz, hogy osszehasonlitasi alapom nincs, Unix rendszert latni lattam, de mukodtetni nem mukodtettem, de azert ez eleg erdekes.

Mi van, ha egy hacker feltori az egyik rombolot, es pukk, kilovoldozi az osszes raketat... Vagy, csinalnak egy szeparalt halozatot, a katonai jarmuvek szamara, s csinalnak egy intelligens rendszert, ami iranyitja, s maris nem allunk tavol SkyNet-tol...
  • Sityi
    Fizetned se kell, elég megvárni az első kékhalált...
  • Sityi
    Néha komolyan kételkedem abban, hogy az intelligencia jelen van a legfelsőbb vezetés fejeiben, akármelyik országot nézzük. Mert az, hogy egy cég megpróbál hülyét csinálni a vezetőkből és jól megfejni, az egy dolog...
  • [HUN]PAStheLoD
    sztem én meg maradok a kézivezérlésnél, ha el akarok süllyeszteni egy hajót , minek fizessek még külön érte ?
  • Jimmyke
    Huhha ez veszélyes :D
  • ttt ttt
    Miniszterekből ott sem jobb a helyzet :O Azt sem tudja mennyibe kerül, de ezt kell megvenni; szaglik.

2007-ben Win2000 -> korszerű és biztonságos lesz :-)
  • Commandante
    ööö... talált-süllyedt?
  • HUmanEmber41st
    jobb
  • HUmanEmber41st
    A 3.1 nem lett volna job???
  • [NST]Cifu
    A brit fegyveres erők minisztere szerint a Királyi Haditengerészet számára a Windows 2000 operációs rendszer jár a "legkisebb kockázattal" és a megbízhatósággal kapcsolatos problémák "mind jól ismertek a beszállító előtt".

Legkissebb kockázat (az ellenséges katonai erők számára)
  • Lacc
    Ez igen, csak gratulálni tudok nekik.