Általános ADSL sávszélesség-emelés a Matávnál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FoodLFG
https://twitter.com/foodlfg
Persze elõtte még futnak 1-2 kört...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Az 5-30 napos kínlódás meg valószínûleg nem lesz egy hónap, de most nyáron is iszonyúan sokat tököltek, mire a 384-es csomagomból végre 768-as lett. Idióták vannak ott, akik csak azt látják, hogy "né, A4-es lap, tele van betûkkel", aztán papírrepülõgépet hajtogatnak belõle, mert akkor jobb lesz. <#falbav>#falbav>
Már egy hónapja ui az eddigi 30-50 Kb/s helyett 60/70-el jönnek a cuccosok.
Enternet rulez😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A már belinkelt matáv oldalból kiragadva:
"Az Axelero Internet az intézkedéstõl azt várja, hogy a tulajdonában lévõ
Khmm!-khmm!
Amúgy a MATÁV-ellenesség hosszú évek kitartó munkája, de ha tényleg plussz pénz nélkül emelnek, thx.
Amúgy a magam 12000es ADSLével megfizettem már jóelõre az egészet, min 2 évig. :-(
Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ottvan...
<#vigyor2>#vigyor2><#wave>#wave><#taps>#taps>
Egyébként most már kb. két éve váltottam Matávra, a rendelkezésre állásuk a chello-hoz képest majdhogynem tökéletes 😊. (Két év alatt 2 leállás, chello-val havonta 2...)
Ne feledd! Noé bárkáját amatőrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE
lett), és azóta is nagyon korrektül megy és az elõfizetés sem lett drágább. <#eljen>#eljen><#nyes>#nyes>
Szerintem ez a Matáv ellenesség egy berögzült dolog, én már több mint 5 éve matávos vagyok (Modem, ISDN, ADSL) és szinte azt mondhatnám, hogy semmi bajom nem volt vele.
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Itt
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
<#email>#email><#violent>#violent><#gun>#gun><#idiota>#idiota><#taps>#taps>
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
A Matáv nem errõl híres! Biztos van benne valami csavar, ami bevételeiket növeli majd... Szerintem a matáv területen levõ internet-szolgáltatóknak kell majd nagyobb nagykerárat fizetni, de ez is csak tipp...
Ja ás ezen kivül, mivel nem változnak a szerzõdések, a garantált sebesség sem, így hát vagy jön gyorsabban, vagy ha nem, akkor sem reklamálhatsz. De reklámnak qvajó.
ELBÚJHAT A SEBESSÉGÉVEL AZ ADSL
Ja igen... mielõtt még vki nem értené mirõl van szó egy kis összehasonlítás.:
ADSL:
1500/256 - 1 év hûség - 11990 Ft (Datanet mint legolcsóbb)
3000/768 - Sok helyen semmi, ami van legolcsóbb: 31250 Ft (Tvnet)
Chello classic:
1532/512 - 1/2 év hûség - 10900/9900 Ft
3072/512 - 1/2 év hûség - 16900/15900 Ft
Teszem hozzá, hogy mindkét fél össze-vissza akciózik (ingyen hónapok, chello-nál most 3) és így még olcsóbb a chello hasonszõrû szolgáltatása. A korlátról meg annyit, hogy chello+ esetén ez 60 GB! után egy 308 kbit/s-es (38 kB/s) büntetõ vonalat jelent, vagyis korlát képpen visszavágnak majd egy mostani legolcsóbb ADSL-es korlátlan sávra (közel akkora a sebessége ugye a 384-es ADSL-nek)... egye fene legyen hát. 😄DD
"A BC a jobbik csapat jutalma."
kár, hogy nincs "gyökér " szmájli...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Ahhoz képest elég langyos ez a fogadtatás...<#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
Mindenki az élet meghosszabbítására törekszik. Pedig inkább kiszélesíteni kellene.
3000 384/64
5000 512/128
8000 768/256
12000 1024/384
a többit nem tudom, azok már a cégesek, de a maxot tudom 4096/1024 br 40000ért