58
-
troc #18 fúj! fúj MATÁV! le vele! (ööö vagy most nem ezt kéne mondani? bocs más nem jut eszembe) - hát ja kb. ílyen a fogadtatás... -
Mihoock #17 Nem vagyok egy matáv rajongó, de erre a hírre, minimum ujjongani kellene minden ADSL előfizetőnek.
Ahhoz képest elég langyos ez a fogadtatás... -
pepe003 #16 A chellon csak 15 giga adatforgalom van. Az elég gagyi.... -
fapapi #15 Felhivtam az Axelerot hogy ez nem e egy gagyi hir es ott is mondtak hogy ez igy lesz -
fapapi #14 Mit akarnak ezzel eltusolni ? -
Nálunk br 5000ft a 512/128 és nincs korlát egyik sávban sem.
3000 384/64
5000 512/128
8000 768/256
12000 1024/384
a többit nem tudom, azok már a cégesek, de a maxot tudom 4096/1024 br 40000ért -
Bret #12 Hát a dupla sávszélességnek tényleg örülök. De az igazi az lenne, hogy amikor rágondolok hová kéne klikkelni és elindul az ujjam az egér felé, már letöltődött az oldal. -
Egy dolog miatt nem váltok most a chellorol adsl-re. 80%, hogy megszívnám. :D Biztos hogy emelni fogja a chello a sebességet... :) Erre lépniük kell! -
Milyen visszafogott mindenki! -
mondd le -
Figy. a kábel nem azt jelenti, amit ti ismertek! A kábel az TVNET minimum, nekem amíg ki nem kötötték, kereken 1488kb/s volt és messze nem nekem volt a leggyorsabb. Kereken 7000 pénzt kellett érte csengetni és nem volt semmilyen chello féle adatmennyiségi korlátozás meg ilyen szarságok. Csak kivonultak a kerületünkből, de sok helyen továbbra is nyomják. Na az a rendes kábel! -
bezzeg a kábelt nem akarják növelni!
szemétség!!! havi 14e Ft-ért 512/128?????
-
avman #6 hát ha az európa,h a matáv oldalon semmi hivatalos hír sincs erről meg a fókáson sem, nekem meg már a freeweb tegnap elküldte ezt a hírt körlevéllel... szóval amíg nem jelenik meg hivatalosan az oldalakon...:) -
Sityi #5 Kezdem megváltoztatni a véleményem a magyar internetszolgáltatókról... Végre közeledünk Európához... -
kicsizoz #4 No ez legalább 1 konkrét hír... -
_Vegeta_ #3 Jaja, enis most fizuztam elo adslre. Kiraly lesz, vegre nem kapok levelet h tul sokat hallgattam a netradiot v neztem a nettvt. :>> -
Mire gondolsz? Adnak még öt gigát a hihetetlen letöltésmennyiség mellé? MUHAHAHAA!
-
És a chello is megteszi a maga lépését erre... szép mikulás ajándék lesz mind ADSL-esnek, mind chello-snak!