2558
Melyik chip milyen?
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
-
#957 Rendben, szűkítem a kört. A chipek tény és való, hogy ugyanabból a célból születnek egytől egyig, ezzel nem is vitatkoztam. Viszont az már nem mindegy, hogy minden játékot elsőre indít-e és egyáltalán visz-e minden játékot. Ez egyáltalán nem luxus, ez az alapkövetelmény, hogy mindent, és mindent elsőre vigyen és van olyan chip, aminek ez nem megy. A Dev mód pl egy nagyon hasznos megoldás, de nem alapkövetelmény egy átlagusernek. -
Simi 18 #956 Akkor neked jó a helyzeted nekem is ezt mondták 2 éve gyenge a fejem mondom nekeik gyári -- erre azt mondja de gyenge--- mondom neki csapd bele a chipet --- erre ő belerakta 2 éve a chip azóta is mükszik--- olvasófejjel pedig csak annyi probim volt hogy koszos lett meg elálklítodott 1 alkalommal -
Simi 18 #955 Pontosan ahogy mondod 15-18e körül mozog a vastag masinához a fej.
Csak azért vitatkoztam veled mert nekem a legmezeibb masinám vana azaz régi már nagyon és eddig túl sok problémó nem volt vele. esetleg annyi hogy mocskos meg koszos lett a fej -
Sliderx #954 Amúgy érdekes, hogy hallottam olyan rémhíreket, hogy a vastag PS2-höz már nem lehet kapni olvasófejet. Körbetelefonáltam pár konzol szaküzletet és elég sokban volt, mondjuk jó pénzért is, szerintem külföldről hozatják be. Konzoliumban pl: 18e az olvasófej. -
Sliderx #953 Arra gondolsz, hogy egy mezei alap chip is viszi a másolt játékokat és a többségnek ez a lényeg. -
Simi 18 #952 De hiszen a chippek mint már mondtam u.a teknikát alkalmazzák alphelyzetben amit te mondasz aza luxus része.
Ez olyan mintha veszel egy telót és az nem működiuk 900/1800/1900 sávban.
Érted ugye mindegy hogy szuper teló vagy sima de az alaptulik megegyeznek-- s erre jön rá a luxus része -
Sliderx #951 Szerintem aki normálisan áll hozzájuk azokkal normálisan is fognak viselkedni.
A helyszínen megchippelték volna nekem és meg is várhattam volna ott, de nem rakattam bele, mert mint kiderült az olvasófejem elég gyenge és voltak olyan rendesek, hogy nem basztak bele egy chipet, hanem szóltak, hogy ők nem ajánlják, mert ha be is rakják a chipet, az olvasófej fáradása következtében valószínűleg nem menne sokáig. Ezért nem vállaltam a kockázatot, szal inkább várok még és veszek egy újat.
Ha tényleg akkora köcsögök lennének, mint ahogy itt leírtátok, akkor belerakták volna a chipet és gondolták volna magukban, hogy "jólvan menjél hülyegyerek", de szóltak, hogy nem ajánlják és ez nálam pozitívum. Ráadásul tök ingyen kipucolták a gépet és állítottak a fejen, így már az írott filmeket is meg tudom nézni.
Nekem nem volt velük bajom. -
#950 ehez csak gratulálni tudok....
mond a pozitív dolgokat......
becsippelték a helyszínen?(ez biztos pozitív de ugyanazt a gépet kaptad vissza??)
remélem nem hibásodik meg a géped, mert akkor kíváncsi leszek mennyire pozitív dolgokat fogsz mondani a garanciális ügyintézésükről...
félre ne értsd nem veled van problémám csak ezekkel a gyökerekkel...
üdv -
Sliderx #949 KS-ban 12500 a chip, ha ott veszel gépet akkor 10000 -
#948 A modchipről sokan hiszik, hogy csak egy apróság, pedig:
- árban kb 10-től 70 Euro-ig mozognak
- nem mindegy, hogy hány százalékban indítja a játékokat elsőre
- ugyebár az autoboot sem lényegtelen
- tud-e memóriakártyáról bootoltatni?
- és vinyóról?
- melyikről mennyi progit tud közvetlenül indítani?
- tud-e alapból DL backupot indítani?
- lehet-e vele online játszani backup játékokkal?
- minden játékot indít-e probléma nélkül?
- filmeknél RGB módban színes képet fog adni, vagy zöldet?
- tud-e NTSC játékból PAL képet kicsikarni?
- van-e a chipen integrált fejvédelem?
- stbstbstb....
Szóvel ezt a "nagyon kicsi a különbség", meg "csak kényelem" dolgot ne nagyon hangzotasd inkább - máshol se (pl PS2 topik). :-) -
Simi 18 #947 Arra értettem hogy esetleg az indítással nem lesz annyi gond habár nrkrm eddig se volt pedig nagyon régi masinám van.
A chipek mégis szinte egyforma árban mozognak.( Nem aranyból készültre kell gondolni ) Ugyan azt a funkciót látják el így ahogy mondtad csak kényelmessé vált:) -
Sliderx #946 Megjártam Pestet, mivel más lehetőség nem volt maradt a KS, csak pozitív dolgokatz tudok mondani. -
#945 hogy nem sokkal tud többet a réginél :)
leszakad az arcom csak annyival tud többet annyival kényelmesebb mint egy merci a tarbihoz képest. pedig mindkető német autó. -
Simi 18 #944 ha új chipet akarsz akkor attól nem kell új fejet venni csak kapsz egy újabb chippet ami azért nem sokkal tud többet aréginél :) -
tomijee #943 hello ha van egy haveromnak egy ps2-je és kivan neki chippelteteve és uj chipet szeretne bele tenni azt hogy lehet , uj fejet kell venni vagy hogy van ez?
a másik hogy dms4 pro -t szeretne venni azt honnan tud beszerezni? meg mennyi körül van? köszi -
turho #942 Köszi szépen :) -
#941 A lényeg, hogy az elf futtató progit indítsa a chiped dev.1 módban. Utána szerintem a progin belül már böngészheted a memcard tartalmát és bárhol lehet a többi elf. -
turho #940 Köszi, Al :)
Gondolom, ha átnevezem boot.elf-re akkor kilistázza majd a többi elf-emet.... -
#939 Elf futtató progi ha jól tudom pl a keylauncher, a launchelf, mindkettőt megtalálod eurasia-n.
Nekem most 6 progi van a memcardon (ugyebár a Ghost2 ennyit tud közvetlenül futtatni - nem győzöm fényezni, tényleg király ), a következők:
Config Manager - hát ez csak Ghost2knél hasznos
HDLoader - egyértelmű
ExecFTPs - FTP progi, bár van benne egy hiányosság
HDLDumb - mégegy FTP szerver a HDLDumb progihoz
DMS HDD Format Utility - hasznos, partíciókat lehet létrehozni és törölni, szerkesztgetni a ps2ben levő vinyón
myPS2 - ilyen OS szerűség, háttérben futó FTP szerverrel, amiben nincs bug, mint az execftps-ben -
turho #938 H2o chipem van ami tud memcard boot-ot, de csak 1 darab boot.elf file-t indít.
Van-e valami módja hogy megoldjam, 3-4 dolog legyen a memcardon, meg egy boot.elf-re átnevezett bootmenu. És milyen progik lehetnek a memomon amik kicsik, de hasznosak. kimerítő válasz kellene, köszi :) -
Sliderx #937 Na holnap, mindenre fény derül. Már kiba kíváncsi vagyok, hogy mi lesz. -
Sliderx #936 A Konzone korrektnek tűnik a titansx2-es chippel szereléssel 8e-ért.
Mik a talpasztalataitok ezzel a szervízzel? -
Sliderx #935 Kész vagyok bazze...! De most már teljesen! E-mailben bebizonyosodott, hogy a KS tényleg nem valami jó választás lenne. Rájukkérdeztem pár dologról és elég bunkón válaszoltak. Szép... Most mi a f*szt csináljak? Kellene az a rohadt chip a gépbe!
Amúgy a KS-ben mennyiért chipelnek? -
#934 Tehát a 3.2u-k ha kifutnak, utána már csak 3.4u-t rendelhetsz, és arra csak a 3.4u -> 3.4 firmware fog felmenni.
Ami viszont eredetileg 3.2u volt, annál továbbra is az ahhoz készült frissítéseket kell használni. -
#933 Sorry, hülyeséget mondtam. Ha frissíted a 3.2-est 3.4-esre, akkor menni fog V14es gépben, de ezután régebbi firmware-t nem tehetsz fel újra.
V14-ben nem kell frissítened, azért van csak a 3.4u -> 3.4 file fent, mert a chip üresen érkezik gyári állapotban hozzád, és arra nem tudnád feltenni a 3.2u -> 3.4 fw-t. -
#932 #927 - és ő talán be is szereli neked :-)
Én nem vállalok beépítést senkinek, a saját gépem természetesen más téma, mivel nem ismertem senkit és végülis van gyakorlatom forrasztásban, ezért vágtam bele. -
#931 Bizonyos minimális szinten meg van szabva persze, de a fej típusától egyáltalán nem függ. -
#930 Vinyós megoldásról itt megtalálsz mindent, amit mégsem, azt kérdezd meg: link -
HHapci #929 Nem akarlak kiábránditani, de mivel ps-eket javítok sokszor találkoztam ezzel hogy a gyári jó a backup nem. Pont emiatt irtam neked a 30004-es gépeddel kapcsolatban.
-
Sliderx #928 Bebaszik ha nem fog menni!
Egyébként nem tudom... Az eredeti filmek és játékok mennek csont nélkül, szal az olvasófejjel csak nincs hiba. -
HHapci #927 ripper3.2u -
HHapci #926 De pont itt lesz majd a gond, hogy nem fog menni, ha a film sem megy. Persze sok minden még közrejátszhat. -
HHapci #925 igen , szerintem is ezek a számításba jöhetőek. -
Sliderx #924 Na ez majd szombaton kiderül.
Mondjuk annyira ez nem is lényeg, csak menjenek a másolt játékok. -
HHapci #923 Ez ok, én is olvastam a ripper honlapján.
addig ok hogy a ripper3.2u t frissitem 3.4u ra v13ban.
De azt nem értem hogy a ripper3.4u -t miért kell frissiteni 3.4 re? -
HHapci #922 Lehet ez amiről beszéltem, a chip nem fog segíteni. -
Sliderx #921 Lehetséges az, hogy ha lesz benne chip akkor rendesen fogja vinni az írott filmeket?
Mert pl: a gyári dvd filmeket csont nélkül viszi mindet! -
Sliderx #920 Bakker... Próbálkoztam az írott filmekkel, de csak néhányat indított el. Pedig a fej is meg lett pucolva. Próbáltam olyat is hogy két ugyanolyan lemezt raktam bele ugyanúgy megírva és akkor is volt hogy csak az 1-ik ment. -
DaProducer #919 Al_age!
És az általad felsorolt 4 chip közül melyiket lehet beszerezni itthon?
És mondjuk te beszerelnéd-e a konzolomba, természetesen kifizetem a fáradalmakat.
Ebben az esetben nem a spóroláson van a hangsúly, hanem azon, hogy tudjam, a gépem jó kezekben van, és a chip, amit beletesznek nem a leggagyibb xar. :) Féltem a kütyümet, na! :) Az se baj, ha nem kell állandóan lemezt cserélgetni, nem kell különböző billentyűkombinációkat nyomogatni, hogy a gép tudja, mit akarok tőle. Olyat szeretnék, hogy a gép azt csinálja, amit kell. Ha backup dvd-t teszek be, akkor azt játssza, ha orig. game-t, akkor azt.. ha meg esetleg divx-et akarok nézni rajt', az se legyen túl bonyi. :) valaki segítsen már! :) Köszi! :) -
Sliderx #918 Azt hittem, hogy meg van szabva, hogy melyik szériába milyen chipet lehet beszerelni. Ezek szerint tévedtem. Abból gondoltam, hogy pl: az olvasófej az egyes szériák között tökmás.