PS2 chipek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
varom a tapasztalatokat <#papakacsint>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Akkor már csak azt áruld el hogy hogyan?
Nekem még mindig nincs válasz.
Milyen cimre irtál és milyen nyelven?

Hapci

Al Age
Megjött a chip meg a network adapter.<#beka2><#gonosz1><#taps><#eljen>

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

A ps2 lézernek az jó ha nem raksz bele lemezt.

Hapci

Sini-t hagyjuk. inkább általánosságban elmondanám hogy én cseréltem kettõt és akkor megfogadtam hogy az volt az utolsó mert hulladék az összes, kb fél évig mentek aztán kakukk.

Hapci

öregharcsa
az új gépeknél már nem lényeges, ezek támogatják nem úgy mint a régi szériák.
legalábbis hivatalosan a sony nem támogatta az elsõ pár szériánál de ez utána megváltozott az írható média támogatásával egyetemben...

http://pspfilez.extra.hu/

Al Age
A Ghost2 csippentyû honlapján az egyik fejlesztõ srác mindenképpen mínuszos dvd-ket javasol PS2-höz, állítólag az jobb a lézernek. Nem kérdeztem meg még tõle, hogy miért, de sok topikba írta már ezt és mint fejlesztõnek elhiszem.

öregharcsa
na akkor elmondom most mi van.....(szerintem, mert nekem is ez volt)
a TDK eddig TTG02-es layert használt, most pedig váltottak Ritek G05-re...na ezt annyira nem szeretik a gépek(régen sem , most sem), pláne ha full-ra van írva a lemez...
próbáld meg egy VERBATIM lemezre kiírni hátha...
no nem azt mondom hogy szar lenne a ritek alapanyagú csupán csak azt, hogy nem szereti a PS2!!

http://pspfilez.extra.hu/

petyka2
Én eddig azt mondtam,hogy 2x-en kell írni...A Pio 106-os amit 4x megírt akadt,amit most a Pio 109-el megírok azt tökéletesen olvassa...<#guluszem1> Szóval szerintem ha nem akadnak-általában a videók,a lemez szélén szoktak lenni-ezt nehezebb olvasni-lehet írni 4x-en is.
Mindegy,hogy +/- -ra írod.

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

GamerAdams007
Annak mi jelentõsége van, hogy hány szorosan és milyen dvd-re írom? Az mindegy, hogy plusszos vagy minuszos dvd-r?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

A többi játékot is úgyanolyan TDkra irtam 4x. De most érdekes amikor berakom egyböl indul az a játék.

GamerAdams007
Kössz, akkor majd ezt teszem.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Crack nem kell, 2x vagy 4x-esen kell írni.

GamerAdams007
PS" helyett PS2

GamerAdams007
Nero Expressel is jó? Mondjuk Imation DVD-R-re hányszorosan írjak? A PS" játékokhoz is kell egy crack?

tyler82
Ultraisoval csinálj egy ISOt a játékból és írd ki-egy jó minõségû DVDre- CloneDVDvel.
Én ezt tanácsolom.

A smooth sea never made a skillfull sailor

Al Age
Többi játék is ugyanilyen lemezen van és azokat is így írod?

TDK lemez 2,4X állítottam az irási sebességet de 4x irta

Al Age
Így elsõre a lemez, vagy az írás minõségére tippelek.

Hali! Nrkem is hasonló lenne a kérdésem mint GamerAdamsnak. Pl van egy ps2-es játékom és az nem mindig indul el. Pl vmikor 5.jére indítom újra a ps2 és akkor elindul. A PS2-t 1 hete vette és akkor azonnal ki is chipeltettem. Más játéknál ilyen problémával nem találkozok.Ötlet??

Al Age
A torrent mûködési elvébõl ered a problémád. Van, hogy alig vánszorog lefele, de az is lehet, hogy maximális sávszélességen jön.

GamerAdams007
Most veszem észre, az elõbb rosszul írtam. Szóval nálatok is 20 Kb/s a MAX torrent töltésénél? <#conf> Nekem ADSL kapcsolatom van, és ha máshonnan töltök, onnan jön akár 200-300-al is!

GamerAdams007
Torrentnél a letöltési sebesség nálatok is kb. 10 KB/s. ADSL-em van, és <#conf>máshonnan 200-300 Kb\s-el szokott tölteni?

petyka2
Miért?Írd ide nyugodtan,hogy mi is tudjunk róla...<#confused>

A sininél inkább hagyjuk a laserfejet.

Hapci

Köszi a választ! én is érdeklõdtem de nekem nem válaszoltak, ugy meg nehéz átutalni a pénzt hogy a számlaszámot sem tudom.

Hapci

Al Age
Hát jah az lesz a legjobb, de a lustaság nagy úr és nem érdemes szembenézni vele, erre már én is rájöttem. Néha még MSN-en "csetelni" is lusta vagyok mert nem akarom levenni a kezem az egérrõl. 😄DD

Lammer
haaat eccer mar szetszedtem maert tisztitottam fejet, de basszus aki csinalta, hat grat... godnolhatod a forrasztasi anyag... ott volt melettem muszeresz isemrosom aki uzi is a szakmat(nemugy mint en😛) es felrohogott gyorsba 😄 szal lehet ujra kene soldierelni a cumot, nomajd meglatom 😄 (lehet lemegyek hozza egy uveg borral azt megkerem csengesse ki, meg nezzen ra, mert o inkabb TV meg video szaki dehat... 😄)

Al Age
Ha az aktuális lemezhez illõ üzemmódban indítod és nem megy akkor a chip lesz a ludas, forrasztások nem szoktak úgy maguktól szétjönni szvsz, pláne ha jó darabig semmi gond nem volt velük. <#confused>

Lammer
igen ezen erolkodom(elmeletben) en is... ha asszondom a cds jatekok(ps2,ps1) nem menne, akkor ugye a cdpotin kene utanhuzni... hmmmmmmmmz
akkor lehet a chip egyik soldiere adta meg magat, node ehhez szet kene szerelni es heves vezetekcsengetesbe kene fognom <#idiota>
JAJJJDENEMAKAROM(LUUUSTA VAOK 😄), inkabb fizetnek valakinek 2 uveg sort(haveri alapon) hogy nezze mar meg 😄DDDDDDDD

Al Age
Egyébként tényleg jó oldal, én is ez alapján mértem ki kb 2 hete az ellenállásokat és innen tudom, hogy a V7es konzolom olvasófeje valszeg rendben van köszöni szépen. :-)

Al Age
Ha 3 Ohm alatt van akkor az már nem fej, hanem egy széndarab gyanítom. 😄D

Al Age
Ennél a csipnél még te magad választod az indítási módot nem? (pl: ps2 mód szimpla reset, ps1 mód kétszer reset és dvd mód hosszú reset)
Ha PS2-es gémek mennek, akkor nem hinném, hogy fej, mert akkor attól még a dvd filmek is mennének.

Lammer
korrekt oldal!!!
/berakta kedvencekbe

petyka2
Bal oldalon keresd a Laser Repair-t

petyka2
Szétszeded,fejtekercset megméred,ha 3 Ohm alatt van új fej...
Itt az útmutató. <#awink>

petyka2
Ne veszekedjetek már a hiper-szuper szoni xarságán...<#puszi>

Lammer
#469<#whatever>

Lammer
ez volt a celom igen, es ha meg mindig nem esett le... akkor a szadba ragom: UGYSEM FOX RAJONNI, MERT ANNYI DE ANNYI TENYEZO LEHET FELELOS A NEM INDULASI PROBLEMADERT, HOGY VAGY SZAKEMBERHEZ KENE ELVINNI, VAGY FEL KENE TARNI ES MEG KENE VIZSGALNI(amit belolek nem nezek ki sorry ugye nem haraxol meg) MUSZERREL STBSTB erthetO????
ahelyett, hogy itt puposkocc, inkabb vinned el egy szakihoz aki pikkpakk megmondana a frankot(van a forumon par emberke) kicsit speckos a problemad... nem egy ilyen felrakom a directxet es akkor csiribucsiriba menni fog style az eset, nezd meg az en problemamat, nekem sem ahogy leirtam... nekem is nek ikene ulnom es lemernem a cumokat benne, mert lehet csak egy fejallitas lenne az egesz(ugyenez akar fennalhat nalad is, de meg lehet megannyi sok lehetoseg) EHTED????

GamerAdams007
ok, de mi lehet a hiba?

Lammer
bytheway, mindazonaltal 😛

GamerAdams007
teljesen bekavartál...

GamerAdams007
BTW??? Akkor most mi miatt lehet???

Lammer
ha te ezt szurted le akkor igen! ^^

btw van VALASZ ERRE GOMB IS

GamerAdams007
Szóval karcolás, vagy a rossz cd miatt van?

Lammer
csakhogy bekavarjak(hogy minnel jobban elbizonytalaondj 😛) nekem az elo pelda sajnos a piacon kaphato legjobb minosegu irhato -Res lemez... ami nem hajlando elindulni a gepemen... 😞(( (TYG02 MID Verbatim 25os csomagolas made in JAPAN! 8X DVD-R) viszont a hasonlo kategoriaju(egy csoppet rosszabb ha lehet iylet mondani, de meg mindig a piac tetejen tartozkodo) MCC 03RG20(mitshubishi chemical) mediakodu 25os(10es is van nalam most) VErbatim csomizasu Made in taiwan 16X DVD-R lemezek meg kivaloan poccre mennek...
kaparom a falat, mert kiirtam a Taiyora vagy 10 jatekot es egy sem indul... mig xboxra irva meg pcre irva hibatlanok...
nah? 😄DDDDD(ez van, az en V10es 50004es gepem Ripper2Gold chippel, amivel gond van szerintem mert nem indit PS1 sem DVDfilmet sem) mostmar meg kene neznem 😄DDD /me lusta 😄DDD

GamerAdams007
Hogyha a játék a "Playstation 2" felirat után nem csinál semmit (feketeség), az elõfordulhat attól, hogy csupa karcolás a cd?

Al Age
Tudom, épp ezért írtam, hogy az enyémben még jól bírja a fej a gyárilag beállított értékeken, ergo nem kell hozzányúlnom, hogy lejjebb vegyem az ellenállást.. :-)

petyka2
Konkrétan jól átbaxták szegényt...<#szomoru1>

petyka2
Az a gond,ha kicsi az ellenállása-minél nagyobb az ellenállás annál kevesebb feszkót kap a fej,igy tovább bírja.