2558
Melyik chip milyen?
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
-
Sliderx #917 Értem. És akkor kell valamilyen progi is a PS-re amivel tudod kezelni a HDD-t?
Lemezképfájlokat lehet így futtatni?
Belegondolva lehet, hogy hosszútávon ez a megoldás kifizetődőbb, mert így legalább a fej nem kopik.
Eszembe jutott valami: Egyik ismerősnek van egy olyan PS2-je amiben el lett állítva a fej dőlésszöge meg az alatta lévő két poti és ezért nem lehet használni, viszont, ha lenne benne egy Network Adapter, akkor lehetséges, hogy lehtne használni a gépet? -
#916 Az írt dvd-filmet igen. -
#915 Csak a szokásost tudom ismételgetni: DMS4, Matrix Infinity, Ghost2, Ripper valamelyik verziója. Ezek konzolverziótól függetlenül a legjobbak. -
Sliderx #914 Érdemes szerintem, mert jó állapotban van és alig volt használva. A fejjel szerintem nincs gond.
Egyébként a PS2-ők alapból chip nélkül viszik az írott dvd-t?
-
#913 Igen, ha leveszed a takarólemezt, látsz egy nagy lyukat, oda megy a vinyó és a lyuk fölött látsz egy kis csatlakozót, ott csatlakozik a network adapter a gépre. Én 25 Euroért rendeltem ModZone-tól, itthon boltban 12-13 ezer körül mocorog, vaterán talán kapsz olcsóbban - igaz garancia nélkül. -
#912 3.4-essel menni fog, 3.2-essel viszont semmiképp, azt frissíteni sem lehet, mivel V14-es konzolokhoz módosítani kellett az actel ic kódján és azt később már nem lehet frissíteni. -
HHapci #911 Na erre mondjatok valamit.
Ripper3.2u upgrade 3.4u_v14+ al mehet a a v14es alaplapban?
Még nem próbáltam, de kellene mert most v14.et kellene csinálni és nincs 3.4u ripperem. -
HHapci #910 30004-es már nem biztos hogy érdemes , ennyi idő után már nagyon le szoktak hervadni. Csak ha penge a fej. -
Sliderx #909 Egyébként a 30-as szériában melyik a legjobb chip ami szerelhető? -
Sliderx #908 wow! Ezt nem is tudtam. Akkor biztos az Expansion bay a neki való hely (már nézegettem korábban, hogy minek az oda, gondoltam is ilyesmire)... most már vágom!
És mennyit kósál egy ilyen Network Adapter? Internet csatlakozás ugye nem szükséges hozzá? -
#907 A DMS4 egy helyen szerepel _biztosan_ a topon: az árlistán. Tény, hogy jó chip, de egy kicsit már kezdem úgy érezni, hogy túl van hájpolva. :-)
MO-n félő, hogy nem fogsz kapni ilyen chipet, itthon csak a gagyibb klón-chipek mennek.
Beépítésre pedig az lenne a legjobb, ha lenne valami ismerősöd, aki ért a forrasztáshoz, aki rajz alapján simán meg tudja csinálni. -
Sliderx #906 Helló!
Üdv a fórumon!
Én is most fogom chippelni a gépemet a héten, nekem 30004-esem van ez még az első kiadás.
Ha kicsit visszaolvasol akkor láthatod, hogy turho írta, hogy a titansx volt szar, de azt írta hogy az sx2-es az megéri.
A DMS4-ről én is sok jót hallottam, de semmivel sem tudok többet mint te szerintem.
Talán más több infót tud majd adni... -
#905 Ha veszel egy network adaptert akkor a ps2-be tehetsz vinyót. Sima mezei pc-s vinyót. -
DaProducer #904 Sziasztok!
Még új vagyok. (Konzolosként is, meg fórumosként is).
Van egy SCPH 39004-es (asszem ez V7) PS2-esem. Nincs chipelve, de szeretném, ha lenne, többek között DIVX-es filmek nézése miatt is :) Majdnem beleugrottam egy Titan SX2-be, amit 10rúgóért tettek volna a gépbe, de végül semmilyen pozitív infot nem találtam róla a neten. Ellentétben egy DMS4 nevű csodával. Az összes moddinggal foglalkozó site-on ez a chip szerepel a topon. Egy ilyet szeretnék venni, de nem tudom, hogy itthon hol kapok ilyet, és be sem tudnám szerelni.
Ennek tükrében tehát kérdéseim a láthatóan tapasztalt kollégákhoz a következőek:
1. Szerintetek hol érdemes ilyesmit vásárolni?
2. Kivel építtessem be, ha nekem egyáltalán nincs műszaki affinitásom? Eléggé bizalmi munka ez a modolás, sok rémtörténetet hallani, hogy ezt-azt elbarmolnak az ember gépében, meghogy nem is azt kapja vissza, amit bead...
B.U.É.K. mindenkinek, várom válaszotokat, akár emailben is. -
Sliderx #903 Asszem sejtem mire gondolsz. Már a PC-s vinyót mondod? Össze lehet kötni PS2-őt PC-vel?
Nem tudjátok hogy a 30004-es PS2-be milyen fajta chipek szerelhetőek? -
#902 Egy program közvetlen futtatását vinyóról. -
#901 Magam chipeltem. Régebbi, V7-es konzolom van (39004). A fejet sosem a chip vágja haza. -
#900 Hát érdekes ez a hozzáállás, hogy "nem a fejre rakta, hanem az alaplapra", igazat adok HHapcinak, ez tényleg nonszensz ökörség. -
Sliderx #899 Egyébként most már tuti, hogy szombaton utazok pestre, szóval már nem sok időm van arra, hogy kitaláljam hová is vigyem a gépet. Mindenképpen olyan helyre kell vinnem ahol rögtön megcsinálják. -
Sliderx #898 Értem, kössz.
Ez a dev2 mit takar? -
Sliderx #897 Kössz az infót! -
HHapci #896 az ötlet jó csak kérdés: hogy kivitelezhető? -
#895 hali!
al_age te hol chippeltettél?mennyiért?és slim ps ed van?Ez a g2 chip nem b*ssza haza a fejet?
bocs ha olyat kérdezek ami le van írva vhol, de nem találtam, mondjuk nem is olvastam el 600hsz-t, de légyszi válaszolj -
HHapci #894 Sokszor hallok ilyeneket hogy a szerelő ezt meg ezt mondta, és mindig azon gondolkodom hogy a szerelő vagy a kuncsaft egy ökör vagy engem néz annak -
HHapci #893 rippernél még nem találkoztam 1 hibással sem pedig már jó sokat szereltem.
-
tomijee #892 most vettem egy ps2 es gépet és a boltban ahol chippeltettem azt mondta a csávó hogy ez a slim gépek közt is uj fajta és hogy nem is a fejre hanem a alaplapra rakta a chipet és hogy igy tovább fog menni , mondtam ok kb enyire vágtam hogy most ez jó vagy nem , ez télleg jobb hogy oda rakta? és és a konzol kuckó ban csináltattam valakinek vanróla jó vagy rossz tapasztalata a helyről? -
#891 #826-os hozzászólás...olvasd el...ez is megtörtént...sajnos -
Gábor #890 Olvass vissza kérlek, leírtam, hogy velem mi történt! -
#889 Kétszer csak nem küldenek rosszat... remélem...
De ha beszélsz a sráccal szerintem még abban is bent lenne, hogy másik chipet vegyél, vagy az egész összeget jóváírná vásárlási kuponként.
Bár ha jól emlékszem DMS-t pont a Toxic OS miatt akartál venni, az más chippel nem megy. -
#888 Honnan találtad el? Mik a tapasztalataid vagy véleményeid vele kapcsolatban??? -
Gábor #887 Kerüld.Messziről.Főleg, ha a KS-nél akarsz chipeltetni. -
turho #886 Ok, igaz-igaz, nem az ő hibájuk. Csak még nem vagyok tisztában a visszaküldés postai lehetőségével. A rendeléseket sem én intéztem eddig. Viszont ami tény (sajnos): a dmsforum igencsak kövér valami, szóval a dms chipek hibaszázalékát lehetne kissé visszábbszorítani.
Mondom ezt úgy hogy azért látszik: az esetek 80 százaléka ott is userhiba. De így is sok.
Kis pénzemből nem merek venni másik dms4 pro se-t pedig ez volt az álmom :(
Sima dms4-ük meg nincs már hónapok óta, sztem nem is lesz. -
#885 Szvsz ez nem a ModZone hibája.
Viszont írják a honlapon, hogy ha garis probléma van, akkor visszaküldöd és ha tényleg hibás az alkatrész -már pedig ez tényleg az- akkor kicserélik Neked, ingyen visszaküldik és a Te odafele postaköltségedet az alkatrész odaérésekor jóváírják Neked egy vásárlási kupon formájában maximum 5 Euro-ig (nem sok de ez is valami).
Lépjél kapcsolatba velük az e-mail címükön szerintem. -
turho #884 Én most xoptam be egy dms4 pro se-t a la Modzone. Nem tudom, vissza merjem-e küldeni, mert a a postát is bebukom, szép lesz :( Installáltam 3!! gépbe és nem indul, illletve le is fogja a gépeket, BSOD. -
#883 A Magic chipről mik a vélemények??? -
#882 Gyerkocok dobjunk ossze 200 euros rendelest, es akkor free shipping van! raadas DHL ami nalunk is van... de jo lenne... en kapasbol 76 eurot osszebrowsoltam, pedig nincs se GC viper extreme sem DVDrmodos haz GCre ami szimpi lett volna... nah? -
tomijee #881 és aki nem tud rendelni onnan ? mint pl én az hogyan szerezze be , esetleg ha valaki megrendelné nekem és kifizetem ? meg kéne egy kis segítség is pl ha most leakarom cserélni a chipet akkor azt hogy kell hogy belerakjam a ujjat amit szeretnék, kell venni új fejet vagy uj ps-t, vagy hogy van ez ?
-
#880 És a Ghost2, nem győzőm hangsúlyozni. ;)
Pl itt: ModZone -
tomijee #879 szevasztok ugy vettem ki a fórum olvasgatásából hogy a matrix meg a dms4 es chipek a legjobbak, tudtok nekem segíteni hogy hol lehet kapni ezeket? meg hogy kb milyen árban köszi -
#878 igen de azota ugylaccik utalja oket, sooot a modernebb hdloadereket mar el sem fogadta rwrol :( audiocdt priman jatszik btw