PS2 chipek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én személy szerint a Ghost2-t ajánlom, nekem ilyen van és a rendelésem után két héttel az egyik barátom is ugyanilyet vett, tökéletes chip. Plusz a három közül a legolcsóbb is.
A DMS4 elõnye a többivel szemben az, hogy tudja a Dev.2 módot is (egy progi közvetlenül vinyóról futtatása), a Ghost2-é meg hogy a memóriakártyáról 6 különbözõ progit tud futtatni. A többi tulajdonságuk lényegében teljesen azonos. Plusz a Ghost2 hamarosan érkezõ firmware-jével online lehet játszani backup játékokat is.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Selejt mindenbõl létezik,ez sem kivétel-csak itt az"igy jártál"érvényesül.Postával együtt 15-20 ezres+szerelés min 8e/aki ez alatt hozzákezd tuti nem ért hozzá./
Bekapcs majd zöld hosszan vagy bekapcs kék, lemez be, zöld. Igy szoktam.
Általában az a felfogás,hogy olcsó legyen...Ne felejtsük el,hogy be is kell szerelni-magamból indulok ki,10e alatt neki sem állnék+a chip ára...
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Bár mondjuk a Tony Hawk's nekem is NTSC és nem vettem észre hogy beszaggatna. De végülis mind1.
Hapci
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Kötözködünk? Két napja neked próbálok segíteni, de még mindig nem próbáltad ki másik tv-n.
nyah szerintem ezt ne eroltesd, szerezz be egy normalisabb Tvt... ez van 😞
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Hapci
szeretnék venni ps2-t.
De nincsen kedvem chipre külteni, de van boot cd-m
PS2 Boot CD version 2.0 - - - - - Swap Magic v2.0
ez jó az ujj fajta ps2-höz???
egyébként szerintetek jó a ps2, megéri még venni?
A pc-ps2 linket próbálta már valaki?
Hapci
Hapci
van egy olyan megoldás is hogy rf konverter pár ezer ft és akkor minden szines ugyanis konvertál mindent pal-ba, igaz 60hz-en.
Hapci
elmagyaráznád?
http://www.agumi.hu/
szeretnék venni ps2-t.
De nincsen kedvem chipre külteni, de van boot cd-m
PS2 Boot CD version 2.0 - - - - - Swap Magic v2.0
ez jó az ujj fajta ps2-höz???
egyébként szerintetek jó a ps2, megéri még venni?
akkor menjel bele a ps2 system configurationbe (lemez nelkul aljon fel a gep)
ott Component Video out-> ez RGB van??? (mivel emlitetted, hogy RGB kabeled van mar)
ha nem lesz szines, akkor telleg a TVd sz4r... ez van...😞
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Itt vannak a délután említett képek egy zipben, de nem hinném, hogy ez lesz a megoldás a problémádra.