2558
Melyik chip milyen?
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
-
zutyu #1037 Köszi.
És a firmware frissitése miért is jó?Miaz a firmware? -
#1036 Működését tekintve egy az egyben az eredeti, sőt általában az eredetinek adja ki magát. Probléma akkor lehet, amikor megpróbálod frissíteni rajta a firmware-t, gondolván, hogy tényleg egy eredeti chiped van. -
zutyu #1035 Az enyém is így müködik.
Lenne egy kérdésem ha nekem klón chipem van az mennyiben "rosszabb", mint a normál?
Milyen hátránya van.Klón ugyanolyan mint az eredeti nem?
Kicsit süti vagyok hozzá.... -
#1034 Köszönöm! -
#1033 Ezt a szolgáltatást hívják autoboot-nak. Beraksz egy akármilyen lemezt (ps1, ps2, dvd-video) és a gép indítja mindenféle ügyeskedés nélkül.
A "nevesebb" chipek -sőt szinte már az összes klón is- ezt már alapfunkcióként tudja. -
#1032 Turho: Nagyon köszönöm a segítséget sajnos azóta nem jártam errefelé ezért csak most tudtam visszaolvasni. Most lesz még egy nagyon idióta kérdésem. Van olyan chip már ami pl a régi ps1-emben volt,hogy betettem azt írt lemezt és ment is nem kellett indításnál semmit nyomvatartani és bütykölni? Egyébként ahogy ismerősöktöl kérdezősködtem senki sem tud chippeltetni,úgyhogy egyedüli lehetőségként a KS marad de eléggé tartok tőle azokután amiket itt írtatok. -
turho #1031 Nincs mit. Ha így se megy akkor szerintem nemigen tudja... -
addikt #1030 A gombokat már végigpróbálgattam, a resetes megoldást még nem. Megnézem, hátha...
Köszi még egyszer. -
turho #1029 Autoboot-ot úgy értem hogy bármilye lemezt megfelelő módban indít betétel és egy rövid reset után. Ha tudja ezt, tudhatja a devmode-ot is.
Próbáld ki az összes gombbal ami szóbajöhet, illetve a h2o boot-módszerével is: standbyból úgy kapcsold be a gépet hogy a gombot nyomva tartod addig, amíg bejön a bejelentkező anim, és egy rövid reset. -
addikt #1028 Köszi az infót. Arra gyanakszom én is, hogy a sima SX nem tudja. Végigtúrtam a netet, de egy normális leírást nem sikerült összeszednem erről a chipről. Az olasz fórumokból meg nem nagyon tudok kihámozni semmit, nyelvtudás hiányában...:(
Bocs a láma kérdésért, de az autoboot az azt jelenti, hogy beteszem az írott lemezt és mindenféle gombnyomás nélkül indul a game? Mert ha igen, akkor ezt tudja a Chipem.
Lassan egy éves a chip, amire eddig kelett arra tökéletesen megfelelt. Most kezdtem el divx-et nézni PS2-n és lusta vagyok mindig betenni a bootlemezt, amvel elindítom a lejátszóprogit a memóriakártyáról. Csak ezért érdekel a téma. -
turho #1027 Titan sx nemigen tudja...talán az sx 2. De ezt csak hallottam én is. Ha nm tud autobootot, akkor régi titan, és akkor devmode sincs benne... -
#1026 A chip honlapján biztos megtalálsz minden infot, de a legvalószínűbb talán a háromszög. -
addikt #1025 Hali.
Egy kérdésem lenne, remélem tud valaki segíteni.
Slim PS2-m van Titan SX chippel. Ez a chip - ha minden igaz - tudja a DEV1 módot. Viszont fogalmam sincs milyen gombot kellene nyomva tartanom bootoláskor, hogy a gép a memoria kártyáról induljon.
Az mc0:/BOOT könyvtárba bemásoltam a launchelf-et BOOT.ELF néven. -
gergelyanevem #1024 konzolstudió -
dakela #1023 Akkor tud valaki egy helyet ahol lehetne csippeltetni?
Légyszi írjon már valaki! -
#1022 biztos valami klont -
zutyu #1021 azt így nem vágom, de elég korekt volt a csávó.
És egy éve nyüstölöm és semmi problémám nincs vele.... -
#1020 És annyiért mit raktak bele? -
zutyu #1019 Meg vagy Te örűlve?Mikor lett ekkora az infláció?
Én egy éve csináltattam 10.000-ért. -
#1018 10-12-ért jó chipet sem kapsz.
Illene legalább egy 20askában gondolkodni... -
dakela #1017 Sziasztok!
Ma vettem egy új PS2-est. Még kezdő vagyok ebben a dologban! Olvasgattam itt a fórumban hogy sok hely van ahol átverik az embert meg kiszedik az új alkatrészeket és gyengét raknak bele.. Tudna nekem valaki mondani egy megbízható helyet Budapesten ahol beszerelnek jó minőségű chippet kb. 10-12 ezer Ft-ért?
Itt az emailem: [email protected]
Aki tud segíteni az írjon légyszi! -
sirGalahad #1016 milyen marhaság? a PES sorozat egy igazi foci szimulátor... odab....sz a FIFA-nak is... lol
-
dige #1015 nem tud valaki segiteni megpróbáltam elindítani az nfsu2 online-ba
és kiírta hogy DNAS error:402 -
#1014 nem tud véletlenül valaki Debrecen fele megbíz6ó ps2 szervízt chip-eléshez ? -
#1013 PS2 Reality Media Player
A chipnek pedig semmi köze a divx film nézéshez. -
#1012 Én már meg sem szólalok :) -
#1011 és akkor most mondan már valaki egy megbizhato helyet pesten ahol lehet chip et
beszerelni -
DaProducer #1010 Srácok, valakinek van valami tippje (főleg DMS4-et használók válaszát várom), hogy hogyan lehet DIVX filmet nézni a PS2-n? -
turho #1009 Mindkét tábornak igaza van egy kicsit. Jól dolgoznak de volt ott már 1-2 pittyputty... -
#1008 Így van nekem is ez a lényeg!Le7 barmilyen véleménye barkinek ha egyszer itt mindenkinek jo halk és visz mindent elsőre.Nekem Myth chip van benne és eddig piros képernyöt nem kaptam pedig megfordult mar benne egy két lemez. -
#1007 örülünk hogy neked pozitív tapasztalatod volt velük de az emberek 90% csalódott bennük...
én még ha fizetnének nekem akkor sem vinném soha többet hozzájuk a gépemet...
-
#1006 és mond hol van ez a KS én is meglátogatnám őket kéne már chip
-
#1005 gyerekek én egy nyíregyházi "paraszt" gyerek vagyok!Itt a haveri körömbe mindenki a KS-be csináltatta a gépét.Van aki mostanába van aki mar nagyon de nagyon régen.Ezzel nem reklámozni vagy isteniteni akarom őket, de évek óta mennek az általuk csinált gépek és semmi gond nincs velük pedig egykét cimboram nem igazán nézi hogy milyen lemezt rak bele stb.
Remélem nem ért félre senki de elhihetitek hogy az ország másik végébe nehéz ezt a csipelés dolgot megoldani úgy, hogy egy ember csinálta az egész városba és mar hazahozatal utan szar volt, naeg iszonyat drága. -
DaProducer #1004 Na srácok! Miután a múlthéten megjött angliából a DMS4 SE Pro chipem, tegnap egy haverral beszereltük, állítom a gépet szétszedni és összerakni bonyolultabb művelet, mint a forrasztások. Először sokáig gondolkodtunk, hogyan rögzítsük a chip-et, hogy ne lötyögjön, aztán forróragasztóval ráhekkeltük az alaplapra, majd jött az a 18 db. vezeték... Az egész művelet kb. 3 óra volt (hozzáteszem, sem én, sem a barátom nem szedett még szét ps2-t), aztán a chip megflashelése és a ToxicOS installálása után gyönyörűen mennek a backupok. Tapasztalat szerint a Verbatim lemezt szereti (1x-esen írva), gond nélkül viszi. A 2x-esen írt Ridata nem minden esetben működik, úgyhogy maradok a Verbatimnál. Szóval, DMS4 rulez. Köszi srácok, hogy van ez a fórum, nélkületek nem tudom, mit választottam volna. Talán valami béna konzolüzletet, gagyi chippel. :)
Mindenkinek kellemetes moddolást, gamezolást! -
#1003 Küldtem neked 1 PM et turho^^ -
turho #1002 Számít az aznapi elkészülés, vagy jó munka a fontosabb? Ha a második válasz, akkor közvetetten tudok segíteni. PÜ-zz. -
#1001 hellosztok tudna nekem valaki mondani egy helyet Pesten ahol jominőségü
chippet beszerelnek olyan 10 12 ezer forinkörül
köszi a segitséget előre is
-
#1000 Jó dolog az emule csak tényleg baxot lassú. -
turho #999 emule-n megleltem dvd-sben, csak iszony lassan jön. Amúgy nem minden rip olyan szörnyű, a vastag ps2 toleránsabb is ezekkel a lemezekkel. -
#998 pl a Clock Tower 3 hiaba PS2-es game, neten mégis csak 1CD-s változatban található meg.