PS2 chipek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Al Age
DMS4, Matrix Infinity, Ghost2.
Én személy szerint a Ghost2-t ajánlom, nekem ilyen van és a rendelésem után két héttel az egyik barátom is ugyanilyet vett, tökéletes chip. Plusz a három közül a legolcsóbb is.
A DMS4 elõnye a többivel szemben az, hogy tudja a Dev.2 módot is (egy progi közvetlenül vinyóról futtatása), a Ghost2-é meg hogy a memóriakártyáról 6 különbözõ progit tud futtatni. A többi tulajdonságuk lényegében teljesen azonos. Plusz a Ghost2 hamarosan érkezõ firmware-jével online lehet játszani backup játékokat is.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

BONO
jóh akkor ajánl egy olyan chipet ami faja és tudok rendelni! Csak mondj vmit!<#dumcsi>

petyka2
Pont ezért kell-sajnos-rendelni...

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

BONO
Akkor ajánljatok egy könnyen elérhetõ megbizható chippet és kész! Feltéve ha van ilyen?<#confused>

petyka2
Igen ám csak melyiket...<#fejvakaras>

petyka2
Nem.
Selejt mindenbõl létezik,ez sem kivétel-csak itt az"igy jártál"érvényesül.Postával együtt 15-20 ezres+szerelés min 8e/aki ez alatt hozzákezd tuti nem ért hozzá./

BONO
Természetesen szeretnék bele fejvédelmet mert hallotam egy olyan fülest is, hogy az qrva sokat számít szerintetek???

BONO
DMS4-et kapok Magyarországon (állítólag ez egy elég faja chip de a chipekhez nem konyitok) ha kapok mennyiért és mennyiért szerelik be és sztetek ilyen chip ügyben mire kell vigyázni???

Én már úgy vettem, hogy benne volt a chip. Több, mint 1 éve simán megy, bár nem mindig olvassa be a DVDt elsõre.
Bekapcs majd zöld hosszan vagy bekapcs kék, lemez be, zöld. Igy szoktam.

Egy olyan ember (család), aki semmit nem ért hozzá, csak kapott egy fülest, hogy csip kell a gépbe, akkor persze, hogy örülnek, ha minél olcsóbban kijönne. Aztán majd rájönnek, hogy olcsó húsnak híg a leve...ÁLTALÁBAN!

petyka2
Ilyet-szerintem-nem találsz...
Általában az a felfogás,hogy olcsó legyen...Ne felejtsük el,hogy be is kell szerelni-magamból indulok ki,10e alatt neki sem állnék+a chip ára...

Al Age
Ennyire jó chipet nem hiszem, hogy ilyen könnyedén be tudsz szerezni MO-n.

Al Age
MO-n nem tudok róla -ettõl föggetlenül persze lehet, hogy van valahol-, a banki átutalás díja otp-nél netrõl utalva az összeg -ha jól emlékszem- 0,15%-a, minimum 2000 HUF.

BONO
Kérdés melyik az a chip ami jelenpillanatban az egyik legjobb a piacon, a legmegbizhatobb stb. jó tulajdonsággal elátott és magyarországon is könnyen beszerezhetõ (nem csak neten keresztûl) bármelyik konzol boltban vagy szervízben kéz alatt??? Ja és ez a chip mennyibe kerül és mennyi a beszerelése ja és milyen tulajdonságokkal rendelkezik amik jobbá teszik egy átlagos chip-nél? Ha mindere tudnátok válaszolni azt írtozatosan megköszönném!<#worship>

hi! lehet vhol Mo.-n swap magic 3.6 ot kapni vagy muszaj lesz megrendelni...kicsit felek ettol a rendelestol meg aztan nincs is visa v mastercard a csaladban...bank transfer vagy csekk az mennyi plusz, marha vki csinalt mar ilyet...

SZilaJMaGGoT
A dvd region x lemezt le tudom tölteni valahonnan?? Megvettem haverom ps2-jét, de abba olyan chip van hogy csak boot lemezzel üzemel, és azt meg csak hétfõn, vagy csak késõbb tudok venni, és addig nem bírom ki...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Al Age
Rendicsek, már ki is kapcsoltam, hál'sten tudja a tv-m az ntsc-t is. :-)
Bár mondjuk a Tony Hawk's nekem is NTSC és nem vettem észre hogy beszaggatna. De végülis mind1.

petyka2
ha sok pénzed van,nekem is adhatod...<#nyes>

petyka2
Tapasztaltam.

Pont ezt magyaráztam, de egyettlen hátránya hogy 60hz en nyomja a pal-t meg a xarabb képminõség az rgb-hez képest.

Hapci

RGB kábel kell neked. Nekem is ez volt a bajom hogy az ntsc játékok fekete-fehéren jelent meg a kép.Aztán vettem 1500FT egy RGB kábelt onnantól kezdve gyönyörü szines képpel jönnek be a gamek. Habár nekem nem szar tévém van,hanem Panasonic. Ha nem jó az RGB kábel akkor a tévéd a szar...

GamerAdams007
Amúgy meg megvan a megoldás! A KonzolStúdióban lehet kapni 4000 Ft-ért egy olyan eszközt, ami az NTSC jelet PAL-ra konvertálja!

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

GamerAdams007
Nem rád értettem.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Hogy megéri-e? Nézzd meg a játékokat, ha találsz néhány olyat ami érdekel akkor már megéri megvenni. Még egy ev a PS3 megjelenése és indulásnál nyilván rohadt drága is lesz, mint volt annó a PS2. Ha eddig nem volt akkor még évekig ellehetsz a PS2 játékokkal, még warez nélkül is.
Al Age
Ha a chip PAL-osít, akkor miért fog szaggatni? Ez tapasztalatod, vagy olvastad valahol?

Al Age
Nyugodtság van...
Kötözködünk? Két napja neked próbálok segíteni, de még mindig nem próbáltad ki másik tv-n.

Lammer
jolvan 😛
nyah szerintem ezt ne eroltesd, szerezz be egy normalisabb Tvt... ez van 😞

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

GamerAdams007
Amúgy meg ennyire hülye azért nem vagyok! Persze, hogy RGB-n van!

GamerAdams007
Az nem lehet, hogy a kábel egy utángyártmány? Esetleg bemegyeg egy SONY boltba, és ott talán tudnának adni egy olyat, amin van egy bizonyos PAL-NTSC kapcsoló, és akkor azzal átkapcsolom PAL-ra. Hozzáteszem létezik ilyen, mielõtt ezt is elkezditek kritizálni, meg kötöszködtök.

szerintem ez nem jó az ujhoz sõt a réginél is csak chippel.

Hapci

csá
szeretnék venni ps2-t.
De nincsen kedvem chipre külteni, de van boot cd-m
PS2 Boot CD version 2.0 - - - - - Swap Magic v2.0
ez jó az ujj fajta ps2-höz???
egyébként szerintetek jó a ps2, megéri még venni?

Al Age
Na igen, viszont kompozit kábellel sem zöldül jut eszembe. Ergo #625

Al Age
Erre is gondoltam, ezért is mondom neki, hogy próbálja már ki másik tv-n. Találkoztam már olyan esettel, amikor egy tv-n kettõ scart dugalj volt és csak az egyik volt teljes bekötésû és a másikon rgb kábellel is csak a kompozit jel ment a tv-be.

Al Age
Ott csak arra az Y cB/.... (nemtom pontosan hogyan van)-re lehet még állítani, amivel viszont zöldül a kép chip nélkül (vagy gyengébb chippel) RGB kábellel.

Al Age
Igen. ExecFTPs progi PS2n felállít egy szervert, crossover kábellel kötöttük össze pc-vel, ott pedig Total Commanderrel ügyködtünk. Mivel vinyó még nincs a PS2-ben ezért csak a memóriakártyáról tudtunk oda-vissza másolni, de elméletileg ugyanezt tudja vinyóval is. Ha jól emlékszem Mohus már így másolgatja fel a játékait, nem szedi ki a vinyót és teszi be a pcbe.

Új dolog, legalábbis nekem:
A pc-ps2 linket próbálta már valaki?

Hapci

alsó kategóriás.

Hapci

Még lehet az is hogy a tv nem tudja az rgb bemenetet.
van egy olyan megoldás is hogy rf konverter pár ezer ft és akkor minden szines ugyanis konvertál mindent pal-ba, igaz 60hz-en.

Hapci

Most mivan?
elmagyaráznád?

KillYou
Remélhetöleg internetrõl szedted és reménykedsz <#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

http://www.agumi.hu/

csá
szeretnék venni ps2-t.
De nincsen kedvem chipre külteni, de van boot cd-m
PS2 Boot CD version 2.0 - - - - - Swap Magic v2.0
ez jó az ujj fajta ps2-höz???
egyébként szerintetek jó a ps2, megéri még venni?

Lammer
nyah vegigolvastam mit ossze nem szerencsetlenkedtek 😛
akkor menjel bele a ps2 system configurationbe (lemez nelkul aljon fel a gep)
ott Component Video out-> ez RGB van??? (mivel emlitetted, hogy RGB kabeled van mar)
ha nem lesz szines, akkor telleg a TVd sz4r... ez van...😞

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Al Age
RGB kábele már van, úgyhogy szerintem a tv miatt nem okés a dolog, mert az NTSC játék még mindig fekete-fehér nála.

Al Age
Nem tudom, fogalmam sincs. De amíg nem próbálod ki másik tv-n addig nem tudok többet segíteni - mondjuk ha kipróbálod lényegében akkor sem, de legalább látni fogod, hogy a tv-d miatt olyan amilyen, vagy nem.
Itt vannak a délután említett képek egy zipben, de nem hinném, hogy ez lesz a megoldás a problémádra.

Banyapapa
GamerAdams007
egyébként mindig kiszedem a pipát, mert jó nekem az is, ha közvetlen azt alakítja át

GamerAdams007
másik cucc?

Banyapapa
nem fog az segiteni,azzal a progival kell ügyeskedni (alapon ha nem megy,vedd ki a pipát a duplikálástol,de vigyi ugy az eredeti fog átalakulni,szal kell rola másolat ha akarod),meg van 1 másik cucc ilyenhez, de ahhoz nem értek.

GamerAdams007
Szóval akkor az mit segít, ha felírom a gépre iso-ba, majd újból kiírom egy üres DVD-re? Attól miért lenne színes a fekete-fehérbõl?

GamerAdams007
Nekem meg beledöglik a gépem, és át sem tudom konvertálni.