PS2 chipek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ugyanaz mint a ps1 csak van bent plusz 1 vezeték.

Hapci

www.modzone.com
onnan lehetne rendelned esetleg. Nekünk haverral már 2-szer jött csomagunk. Mondjuk õ intézte, valami webkártyás átutalással. 14 euro-ért házhos jött neki, 3 nap múlva.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Ez katasztrófa tehát marad a kiszolgáltatottság a konzolboltoknak ...
Mert ugye nem lehetsz ott a cserénél.A multkor a kinizsi studió😊 is leszerepelt volna ha hagyom,inkább kivettem belõle a teljes fejet ,ugy kértem a cserét egybõl 20 k lett az ára azóta olvas mindent,de kéne még egy sanyo fej is.Kár ,hogy nincs más megoldás ami biztonságosabb lenne,szerintetek usb-n se lehetne megoldani a cd kép bevitelét?Egyet nem értek ha írni lehet pc-vel gamét akkor miért nem lehet mást is...
Én még nem találtam, de lenéztem egy másikról egy kábelcsere alkalmával 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

sziasztok megtudná valaki mondani hogy hol lehet letölteni ps2joy-hoz bekötési rajzot ha van ilyen oldal eggyáltalán köszi elõre is.
Alul lehet, a 2 poti a cd illetve dvd lasert állítja (megnemmondom hirtelen melyik melyiket). Mondjuk ha abszlút nem üzemel már a HD7 fej, akkor nemigen támad fel ezzel sem.
Kínai olcsó fej: néztem már én is ezeket, van ahol felújítottat, van ahol utángyártottat árulnak, igaz hogy 10 k alatt, de mire onnan hazaszerválnál akár 5 db-ot is...ez a baj.
Nekem is kellene egy khs430B. Ahol van is meg haza is jön, ott mindenütt 55-60 euro egy fej.

Hello !
Nekem ugyanez a bajom már semmit sem olvas be az olvasófej (hd7 sanyo).
Hol lehet feszt adni neki? Az olvasófej hátulján v. alul lévõ 2 db potin?
Egyébként van hozzá fej egy kínai oldalon de a minimum 10 db amit szállítanak db-ja kb 5kra jön ki.Kínai tolmácsok hajrá,illetve perfekt englisek,szerintem nekem helybõl 3 kell,szerintem...
Al Age
Próbálj ki esetleg egy cd-s ps2-es játékot. Ha viszi, akkor chip, ha nem akkor fej.
Ha fej, akkor próbálj kicsit több feszejt adni a cd-olvasónak, hátha életet lehet még lehelni bele - akár csak kis idõre is - mondjuk amíg megjön az új fej 😛
De én inkább arra gyanakszom, hogy a chiped SCEX összeköttetése engedett el valamelyik ponton, PS1-es játékoknál a chipek csak ahhoz nyúlnak - olvasófejhez, bioshoz nem.
Plusz ha fej lenne, akkor a browserben nem Palystation 2 disc-et írna, hanem inkább disc read errort kapnál.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Lammer
hat jah, mert a dvdfilmeket is eddig 2, inditasbol talan 1X bekapta , azota nem megy.. ami nem is erdekel, mert boxon nezek dvdt(azon ugye xbmc popecul keni) csak kiproszaltam... hat sajni chip es/vagy! fej 😞(( nem mintha kulonosebben erdekel(mindent hdrol jatszok 😄), de ameddig nem tudom beszervalni eredetibe a regi nagy ps1 cimeket(szamomra kedvencek) addig tolnam backupbol... 😞

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

öregharcsa
nem feltételezetm hogy hülye vagy....gondoltam segítek , de ha bizti hogy chip/fej probléma akkor nem szóltam...<#wave>

http://pspfilez.extra.hu/

Miért ne lehetne 😊 Rendelsz 1 chipet a környezõ nagyobb országokból, letöltöd a bekötést, beforrasztod, megflasheled-ha kell és kész 😊

peace!
Nem lehet házilag megoldani a ps2 chipelését?
kösz
Lammer
nem nem es kosz tudom az infokat... 😛 ismerem a cdiras/dvdiras "szakirodalmat" nem gyors lemezre irtam ,direkt, mert huyle azert ensem vagyok... amugy nem ez a problema tuti chip/fej + a traineres vagrant, szal osszejott minden! 😄DDD de mas sem megy, amik regebben irtam ki, es azok havernal,meg emubol mennek lazan 😄

öregharcsa
ez az a Vagrant story amelyiknek az elején van egy pal-ntsc szelektor?+ örökélet...stb?
mert az nekem sem ment csak ps1-en de ott kafán...

ja és írd nyugodtan 4x-en vagy 8x-an Verbatim lemezre vagy valamilyen márkásabb cuccra(csak ne omega meg ilyen szarságokra)esetleg kipróbálhatnád a Philipset én régen csak arra írtam a ps1-es lemezeket.

Mai 32x-52x cd-kre nem szabad 1x írni, mert "túlég" így hívja a szakirodalom szlengben. 4-8 alatt nem nagyon szabad(na).
A jelenség létezik, több és többcélú olvasóban teszteltem.
De nálad más baj van....csip és/vagy fej és/vagy vezetékezés 😊

Nem nézlek épn semminek, beszélgetünk csak 😊

Lammer
jajjjne plz ne nezz noobnak... az imagebol kiirt jatekkal frankon megy egy mezei ps1en(haveren, csakhat ezt nem adja oda 😛)... es a HC mod azt takarja, hogy SCSI YAMAHA ROXXX, mert a hiperszuper modern irok firm stratjaban mar ugye nincs 1X cdiras 😛PPPPPPPPPPP

Mi az hogy hc mód? Milyen image volt a kiinduló? Mivel is írtad ki? (program).
Honnan szedted az image-t? Gondolkodjunk csak, miért lett ps2....már ha az optika esetleg neme-bekavar-e 😊

ffxi
Azt nem lehet tudni! Mi van ha én veszek újat és elviszem chipeztetni?

Fákjúal!

Lammer
najo elegem van skacok....
most direkt kiirtam HC modban a VAgrant SToryt... (YAMAHA SCSI CDIRO 1X!!!!) es nem viszi... a dolog erdekessege, hogy visszadob a browsehoz es ott playstation 2 lemezt ir!!! megneztem a ps2OSnel ott meg PS2 CDt ir, persze paszik elinditani azt is ;( feladom, minnya hirtelen felindulasbol rendelek egy fejet, meg egy dms4et, a f4szkiva!!!!!!!!!fourtzfour <#szomoru1>

Énis újat mondtam, apronet.hu is televan velük...

ffxi
ÚJ!!!

Fákjúal!

Nem tudom mit mondjak erre, 41-43 ezer egy alap de jól mûködõ chippelt pstwo Pesten több helyen. 60-ért kicsit húzós, még a legkomolyabb létezõ chippel is.

ffxi
Skacok! Szeretnék egy új chipelt PS2 gépet, csak kizárólag DVD játékra. A helyi "dealer" 60-ért hirdeti. Megéri? Mert nem értek ehhez.

Fákjúal!

Miért nem tudok privátüzit küldeni?

Hapci

Talán kicsit személyesnek gondoltam a hsz-t.

Hapci

Lammer
onbizalom azert van <#gonosz1>

Mûszaki hátteret inkább hagyjuk meg a garanciát is ,persze mindíg vannak kivételek de egyértelmüen nem merném kijelenteni hogy ált jobb. Szoktam másnak is beépíteni meg nagyon sok ps1 ps2 õt javítok és, biztosíthatlak benneteket hogy a konzolboltok helyett inkább nekem csókolnak kezet. Persze lehet hogy én vagyok a kivétel.

Hapci

😊

Lammer
naakkor te itt vagy (nagyon) noob hozzamkepest, ottmeg(Öcsisajt nick) en vagyok hozzad kepest 😄

Vagyok ott is 😊

Lammer
nana... ez igy igaz... sajnos 😞
(te nem a hwsws turho vagy? 😄)

öregharcsa
aha...akkor nem szóltam...

BONO
A mûszaki háttér nekem már ilyen esetben döntõ befolyásoló!<#smile>

Viszont szomorú, ha visszaélnek dolgokkal. Sok konzolszerviz csinál ilyeneket sajnos. Meghajtók kicserélése, chip helyett flash és softmod (xbox rendre), pstwo-nál v12 alaplap helyett v14 behelyezése (mert másik ügyfél HDL kitet szeretne) meg ilyen disznóságok...és ez a szomorú része.

Lammer
igy van AGenek igaza van, csak a bolt max annyiban kulonbozik, hogy van mogotte egy komplett musszaki hatter(otthonra azert nem mindenki vesz szazezrekert egy oszcit peldul 😉), illetve garanciavallalas is konnyeben megy, mivel sokkal nagyobb a forgalma, igy tobb alkatresz megfordul naluk, mint egy egyszeru maganszemelynel ... peldul 😉

Al Age
Szerintem a biztosíték mindenhol "csak" ennyi.

BONO
És csak annyi a biztositék arra, hogy jól szereled be, hogy értesz hozzá? Egyébként én konzol boltban szereltetném be!

Al Age
Szûrd le az iróniát petyka hozzászólásából és meg fogod látni, hogy ugyanazt írtad, mint õ. 😉

Én ismeröstöl vettem és azért az ártért amit irtam, annyiért van most is. Saját magam szereltem be.

Hapci

öregharcsa
faxa hely????...úristen hová tettétek a szemeteket<#ijedt><#guluszem1><#falbav><#wilting><#wilting>

H2o se rossz chip.

BONO
Oda akarom vinni vagy GameStoreba ti melyiket ajánlanátok (csak ugy, hogy CHEAPBOY megne halja)?!<#wink>

petyka2
A Konzolstúdió köztudottan faxa hely,vki írta itt a kérés nélküli alaplapcserét...

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

BONO
És ha bemegyek mondjuk a konzol stúdióba és azt mondom, hogy nekem egy ilyen ripper 3.2 kell és szeretném töllük megvásárolni és velük beszereltetni + még egy fejvédelmet is õk ezt megtudják csinálni nekem vagy mondjuk a GameStore? Egyébként te hol szereltetted be és, hogy jutottál hozzá a chiphez???

Én ripper 3.2u tudok , ez a dms klónja. Tud mindent ami kell, és szuperül müködnek pár ismerösömnek ilyen van. az ára 10e500. A beszerelés ált 8e. Fejvédelem 1e.

Hapci

Al Age
Na látod errõl nem tudok semmit, mivel ezt magam építettem be, a barátom szintén a sajátját. De petyka írta valahol lejjebb, hogy 8 alatt nemigen fog megállni.

BONO
és az ára a beszerelésnek???

petyka2
Én elfogult vagyok,a DMS4-re szavazok...

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Al Age
MO-n nem tudok róla. A beszerelése nagyon ráérõsen kb 2 óra. 😄DD

BONO
Kösz szépen MO-n Ghost2-höz valahol nem tudok hozzá jutni? Ja és neki a beszerelése mennyi???