2558
Melyik chip milyen?
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
-
turho #1117 Modbo-ról is jókat hallok, bár még nem dolgoztam vele, az az igazság. A legújabb PSTWO-kkal vannak olyan szempontból zűrök, hogy sok konzolszervizben nem, vagy csak nehézkesen tudják őket chippelni. Sok "szervizes" rajzról mauálisan dolgozik, és az újabb alaplapokhoz nemigen vannak még....ezért kell műszerész-szemmel vizsgálni. Pl. a H2o is belemegy mindenbe ami eddig megjelent, de ezt sokan nem tudják. A Modbo is azt hiszem sok helyen v13-v14-ig van specifikálva.
H2O-t próbáld meg a www.modzone.com oldalon esetleg. Vetettem már onnan ismerőssel. Elsőre elég olcsók a chipek, viszont jött már hibás is 1-2 alkalommal. -
bpeti71 #1116 Storno! V14-el nem kompatibilis :( -
bpeti71 #1115 turho!
A ModBo-val is van tapasztalatod? Úgy néz ki hogy a H2O körül most zűrök vannak. Az eredetiti szinte sehol nem lehet kapni, a plusz-osat meg visszahívták mert valami gáz van velük. -
#1114 Kösz turho ki is fogom próbázni nemsoká -
turho #1113 Modes:
Sleep - Press start from joypad 1 until the text "DISABLED" appear on screen. Press once reset button. The PS2 will reset and Myth is now disabled until PS2 turned off to standby position
Talán így, marha nehezen találtam meg....miért nem lehet ezt odaírni minden modder oldalon?? -
#1112 Na gyerekek ha nekem EZ a chip van benne és van szélessávu netem akkor pontosan mit kell tennem hogy tudjam online nyűzni a gammákat? -
#1111 én ezt néztem -
t256 #1110 Csöppet olvass vissza. Volt már róla szó. Jó és rossz vélemény egyaránt van róla. Mennyiért tudsz ilyet ? Én 8000 Ft-ért.
Prodigy v3-ról vki tud infót ? 12000 Ft fejvédelemmel együtt. -
#1109 vkinek mond vmit az hogy titan sx 2??? -
turho #1108 Megbízhatóságra nehéz így összehasonlítani. Csak azt mondtam, ha rendelsz egy daram dms-t vagy egy darab h2o-t pl. olaszországból, akkor négyszer akkora az esély hogy a dms szar lesz.
Amúgy én is hozatom, mert 10-eket rendelni húzós lenne egy összegben, és csak ritkán van melóm.
H2o-t javaslom, az minden gépben jól működik, a legújabbakbn is. Én azért szeretem, mert semmilyen alaplapban még egyik gépben sem hagyott cserben, jól működik az autobootja, jól kezel pal-ntsc-jap verziójú játékokat egyaránt, van dev1 módja ami működik is rendesen (memkártya-boot, én is használom), nem melegszik, kikapcsolható. Ugyanaz a csapat fejlesztette ki (meg a programkódját is, ami legalább olyan fontos, mint a hordozó PIC meg az interface-chip) mint az első értelmes és valóban műszakilag alátámaszthatóan működő v12-es pofonegyszerű fejvédelmet.
Aki nem szereti, az meg válogathat orrvérzésig. körülbelül ugyanazt nyújtja mindegyik chip, ezen a szinten. Tizenezer forintokért/db meg vannak extrák ugye.
8-ért mg voodoochip meg egyéb förmedvények, na azokból nem kérek, volt szerencsém hozzá :)
-
#1107 figyu sztem válaszd a h2o -t nekem is azvan baráti áron idáig jol müködöt gép és még jol is fog müködni a gép -
bpeti71 #1106 Felkeltetted az érdeklődésemet a H2O iránt. Az ára mindenképp meggyőző. És ettől rögtön lettek kérdéseim is:
Honnan lehet ezt a legegyszerűbben beszerezni? És H2O vagy H2O+? Megbízhatóbbnak gondolod mint a DMS-eket?
-
#1105 köszönöm -
turho #1104 Igen ez a legtökéletesebb leírások egyike... -
bpeti71 #1103 Verzió -
#1102 Egy gyors hülye villámkérdést engedjetek meg.Honnan tudhatom meg, h a gépem v12 vagy v13 vagy vX?? -
bpeti71 #1101 Én is sok hibáról olvastam de annak tudtam be, biztos ebből adnak el a legtöbbet. Igény a mindentboot-olás, esetleg memóriakártyáról is (media player), de főleg egyszerű kezelhetőség és megbízhatóság. Ha nincs képernyőmenüje az meg külön jó. A berakásra sajnos nincs e téren tapasztalt kapcsolatom, de van egy haverom akiben teljes mértékig megbízom annak ellenére hogy még nem látott PS2-t. (jobban mint egy ismeretlen de profi "chip-előben" mert azokról is sok rosszat hallani). Persze minden jó tanácsot szivesen fogadok! -
turho #1100 Ha használod ezt a jelzést is valamire, ez biza a xarrászedett gép csupasz alaplapjáa van nyomtatva, az Emotion engine túloldali részén nagyjából... -
turho #1099 Kérdés, mi az igény. Amit én nem szeretek a DMS4-ben:
1. ha már DMS4 akkor úgyis pro-t akarnék :DDD
2. Ha meg nincs igényem Toxic OS-re meg képernyőmenüs chipre, akkor H2O vagy ModBO is megteszi.
3. Nem bántom és a DMS4-et de mindenképpen értelmes helyen tetesd be vagy tegyétek be, mert sajna sok hibás chip kerül eladásra a DMS sorozatokból. Olvastam már nem egy helyen. DMSforum szóra rákeresel google, és van neki akkora fóruma mint 1 ház :) tele x-aktákkal (bár userhiba több mint a fele). -
bpeti71 #1098 Különben a verzió mellett a GH... jelzést hol találom?
-
bpeti71 #1097 Azért bosszantó hogy az említett neofix XIV kimodottan a V14 miatt született! Valahol a DMS4 SE mellé ajándékba adják a neofix XIII-t. Nincs tapasztalatom de nekem a DMS4 SE tünik a legjobb megoldásnak. Tévedek-e? -
turho #1096 Amúgy csináltam már v4-től v16-ig (GH041-34) majd mindet. :) -
turho #1095 V14-be nincs szükség a fejvédelmekre, való igaz. Hdd-nek is annyi, ez is stimm. Amúgy, DMS4-eket nem is szabad mindenféle fix-szel együtt használni, mert kemény kimenetele lehet a dolognak.Cimborámmal anno nem néztünk utána, és egy készre gyártott diódás védelnmi xarral a v12-ese nemkicsit leégett 2-3 helyen. Utána elolvasta szegény, hogy az a fix konfliktusba keveredhet a dms3-dms4-ekkel....ez a gép azóta dísz a szekrányben. Alaplap, fej kaputt.
Amúgy tényleg semmi szükség védelemre, csak v12-ben. Ott is elég egy jó kis summone-elvű. A legjobb védelem, a minőségi tiszta karbantartott lemez (nemcsak írott). -
bpeti71 #1094 Van valakinek tapasztalata v14-es ps2 chipeléséről? Most készülök rendeleni "DMS4 SE Lite-ot" "Neo Fix XIV"-el de elég nagy a bizonytalanság a V14 körül. Például a DMS fórumon valaki azt is írta hogy a v13 és a v14 már nem igényli a slimfix-et (sőt árt neki). Az sajnos egyértelműnek tűnik, hogy a v14-ből már "kiszedték" a hdd connect-hez alkalmas pontokat, úgyhogy annak annyi :(
-
turho #1093 Személyes kedvencem, a H2O chip pl. így kapcsolható ki:
Standby-ban legyen a gép. Nyomjuk meg a powert, de tartsuk is nyomva amíg a bejelentkező kép megjelenik, majd engedjük el. Ekkor kikapcsol a chip.
De van más chip is ami hasonló módon deaktiválhgató. Persze nem a pesten tömegesen beszerelt félautomata rutykokra gondolok, oda tényleg kapcsoló kell :)))) -
tomijee #1092 helló olyan chipet nem tudtok amit ki lehet kapcsolni egy kapcsolóval mert nekem olyan van benne ami nem kikapcsolható és ugy sokkal egyserűbb lenne online jáccani
ha igen akkor hol csinálják ezt? -
#1091 Mit gondoltok, a HD Connect vagy a HDCombo a faszább? -
#1090 dank -
#1089 kérdezd meg töle hátha. -
#1088 thx -
#1087 szinte minden chip hozzahaxol a mechaconhoz (a mechacon felelos a powergombert is, es ugye azt szoktad hasznalni a chip kikapcsolasahoz meg fastboothoz, meg stbhez). azt meg nemtom hogy chip nelkul van e ilyen, nekem (lekopogom) meg chippel se volt. -
#1086 Persze, minden játék sajnos nem megy vinyóról. De ami PS2+Network adapter+vinyó megoldással megy, az szerintem nagy valószínűséggel PSTwo+hdcombo+vinyóval is megy.
Itt a lista. -
#1085 Ha van chip akkor beszarhat? Hmmm, ezt nem tudtam, de igazából nem is értem, hogy miért számít a chip jelenléte? Tehát péládul szerintem ha nincs chip a gépben de valaki nonstop írott és/vagy karcos dvd lemezen lévő filmeket néz, abban az esetben is lehet mechacon crash.
És igen, a Comsoft pedig annyit csinál, hogy amikor észleli a mechacon halálát egyszerűen leállítja a gépet. -
#1084 oh thx. de hdloaderrel se ment minden nem? igaz regen nezegettem en ezt azota biztos frissitettek a softwaret. -
#1083 Igazából az első megoldás a network adapter IDE-csatijának pótlására lett kitalálva, a második pedig lényegében ennek a továbbfejlesztése.
Nem is igényel másik progit, mint a régi "nagy" gépes megoldás, ergo szerintem ami régi gépeken hdloaderrel ment, az itt is megy. -
#1082 ja meg allitolag onnan lehet tudni hogy beszart a mechacon hogy a powergomb nem mukodik se resetre, se kikapcsra, ki kell huzni hatul a tapkabelt. -
#1081 egesz pontosan en sem tudom mi miatt van, de ugye minden ujraolvasasnal (pl koszos a lemez, irott(!) a lemez) a ps2 tobb aramot ad az olvasofejnek, namost ha chipelt a cucc akkor tortenhet az hogy beszarik a mechacon (siman lefagy, ez nem lenne gaz csak resetelni kene a gepet), viszont a gep meg szepen adja az aramot a fejnek tovabb, egyre erosebbet, az meg egy ido utan leeg. a fix meg elvileg csak annyit csinal hogy limitalja a max bemeno aramot a fejnek, igy ha fagy a gep akkorse jut annyi aram a fejbe hogy tonkretegye. legalabbis nekem igy magyaraztak el, de maxconsole-n, ps2nfo-n vagy afterdawn-on biztos talalhatsz infot errol. -
#1080 istenem ha tudnék most módosítani....
Szóval a javítások:
mechacon
szajkóznám
piszkálgatja -
#1079 Pedig leírhatnád, mert már én is hallottam a "machacon crash"-ről és az az elleni védekezésről (pl ComSoft), de nem tudom pontosan mitől és hogyan "van". Ha tényleg igazad van, akkor én többet nem szajkózzam azt, hogy nem a chip teszi tönkre a fejet, de szerintem továbbra is pusztán egy chip jelenléte nem vágja haza a ps2 egyik részét sem.
Klón chip pedig kvázi tényleg jó tud lenni, amíg a júzer nem piszkálhatja, pláne, hogy tudtommal Magic4-es chip nem is létezik, én 3.1-ról, 3.6-ról és Magic5-ről tudok mindössze. -
#1078 passz... :P gugli :P de ez mar itt nagyon off ;)