PS2 chipek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BONO
Thanx jólvan csak azért kérdeztem mert beszéltem emailben egy konzol servizzel és õk azt mondták, hogy ilyet szerelnek be egy 10-es ért de abban benne van magának a chepnek is az ára! De akkor értem már miért ilyen olcsó feltéve ha ezért a chepért ez az ár olcsónak számit?

Jó alapkategóriás. De a fõ feladatát kiválóan ellátja, ez a lényeg 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

BONO
Szóval ezzel azt akarod kifejezni, hogy egy jó középkategóriás chip???<#nemtudom>

Lammer
Gyerekek, mondjatok mar boltokat ha tudtok: Frankfurt am Main, Dreieich, Offenbach, Urberach es kornyeke, mert a cegtol megy egy emberke akiben joban vagyok az anyaceghez treningre es mondta, hogy hozna szivesen barmit nekem... szal nem tudtok olyan szervizeket, kicsit 'ándörgránd' boltokat ahol lehet fejet(ha nem is rossz, legalabb lenne tartalekba) venni, chipet(dms4 pro) beszervalni??? (v10 50004es gepemhez)??? nagyon megkoszonnem <#worship>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Stabil belépõ sint, a fõként lemezrõl játszóknak. Kicsi hibalehetõséggel, jó ár-érték viszonnyal. Szerintem.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Al Age
Az utolsó sor után nem értem mi a kérdés?

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

BONO
Titan SX2-es chiprõl mi a véleményetek ha egyáltalán ismeritek? Mik jellemzõk rá, jó tulajdonságok, rosz tulajdonságok, esetleg tapasztalatok vele kapcsolatban és igazából az érdekelne, hogy milyen helyet fogalal el a jelenlegi "chip piacon"???<#confused>

hello!
Ps2 memo card ra hogyan lehet programokat feltenni ?
van execftps kapcsolat a pc vel .Matrix inf chip.
Apróbb áramköri módosítások, áttervezések, általában egyszerûsítés a hatékonyabb gyártás érdekében...ezért van 14 féle ps2 elektronika 😄

SZilaJMaGGoT
Na bocs ezért a láma kérdésért de mi a különbség ezek közt a v1 v2 v3 v4 stb.. ps-ek között?? Nekem pl SCPH30004-es és ez asszem v3 vagy v4, ez mit tud és mit nem tud??

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Segítsen már valaki értelmezni hogyan kell egyszerûen DMS4 pro se chipbe cheat kódokat feltölteni....Qoob pro-val gamecube-on nem volt gond, ott felment 1 adatbázis, 400 game és kész...itt nem értem miként lehetne ezt megvalósítani Toxic OS 0.4 alatt. Bár még nem tettem be a chipet, de olvasgatni próbálok mire számítsak.

Sziasztok!
Akkor jöjjön a kisregény: megvettük a PS2-t SCPH 50004-es V10 használtan, chip nélkül. Megrendeltük a chipet, Matrix Infinity SE 1.38, itthon szereltük be, vitt mindent (értsd: PS1 játék, DVD-filmek, PS2 játék CD-s és DVD-s is, eredeti+másolt). Ennyit a régi szép idõkrõl. 1 hónap használat után behalt, olyan értelemben, hogy ami DVD-n volt, azt nem tudta olvasni. A CD-kkel semmi probléma nem volt. A chippel tuti nem volt semmi baj, mert akkor szvsz a másolt CD-ket sem szabadott volna vinnie. Elvittük szervízbe, ahol saját állításuk szerint megcsinálták, 21e-ért optika- és motorcsere. 1 hétig ment megint, amikor ugyanaz történt: a DVD-ket nem tudta olvasni. Visszavittük ugyanoda, õk visszaadták, hogy csak a fejen kellett állítani, de mikor itthon be lett téve az elsõ DVD játék, nem ment. Jelenleg megint ugyanott van, holnap lesz hazahozva, de telefonáltak, hogy nekik ott minden megy. Kérdésem: szerintetek mi a baj?
Kaptam egy hiteles visszajelzést már arról (szeviz BP) hogy a khs400C és a SanyoHD7 fejek felcserélgetésére szokták használni. Arra tuti jó.
Nekem amúgy vesztenivalóm nincs, viszont az iso verzió chippelt ps2-mön se indult el. A rosszban meg nincs is chip. Nem tudom, el tudnám-e máshogy indítani?

Nincs olyan cd véletlenül, amit ha kiírok, chipmentes gépen is segít elf-eket indítani?

Most látom modzoneknál bekerültünk a listába. <#vigyor2>

Hapci

ezt a progit én is ki akarom próbálni de még nem volt rá idõm. De vigyázzni kell vele mert átirja a belsõ eepromot és ha véletlen nem jóra akkor rosszabb is lehet a gép. A póba elött a lementést javasolnám.

Hapci

látom felesleges tanácsot osztani

Hapci

tyler82
Én CloneDVD-t használok. verbatim lemezekkel. 2-2.4X sebességgel.

A smooth sea never made a skillfull sailor

http://www.eurasia.nu/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=45&min=200&orderby=titleA&show=50
Ezen az oldalon van egy érdekes alkalmazás, a lenscharger. Az iso-változatát kiírtam cd-re de nem indult el a chipelt jó gépemen. Az a helyzet, azért csillant fel a szemem, mert van egy másik nagy 30004-es ps2-m amit kéz alól vettem, berhelni próbálták. Nos, abban khs400C fej van. A dolog érdekessége az hogy felpörög a gép, rászinkronoz a dvd elejére, majd furcsán kezd el keresni a fej és nincs hibaüzenet sem, egyszerûen eldobja a töltést. Kiderítettem, hogy 30004-es gépet sohasem szereltek 400C fejjel, csak 400B-vel.
Ezért érdekelne ezen programhármas (dev1, iso és elf verzió) futtatása valahogy azon a gépen. Ugyanis az a sanda gyanúm, hogy hátha felismertethetõ lenne vele korrektül a fejtípus, és beindulna az a gép is rendesen.
A jó gépemen a cd-re kiírt iso nem indult el, beadta a memóriakártyás töltõképernyõt.
Van esélyem hogy valahogy a csak cd-módban jól mûködõ és chippeletlen rossz ps2.mön valahogy futtassam az elf vagy a dev1 változatot?
Szóval cd-t olvas a gép, de nincs benne chip.

ffxi
Úgy mint illegális szerverek? Mert PC-nél is ugyamígy lehet lehet.

Fákjúal!

öregharcsa
szia

ha nem jó neki a tdk(pedig jónak kéne lennie) akkor próbáld meg Verbatim lemezzel.....a 4x-es írással nincs gond, a baj ott kezdõdik hogy rossz minõségû a ps2-ben lévõ fej .
nekem ugyanez a típus van csak a fekete változat, de ezzel nincs semmi bajom...

http://pspfilez.extra.hu/

johnny quest
A fej ment tönkre állítólag a gépben /50004 silver edition/, de azt monták hogy lehet elég kicserélni a szervó ic-t...kicsit kiakasztó a dolog mert csak TDK-ra TTH01 vannak írva 4x-sen meg Ridisc-re RitekM02 1x-2x írással.
Allítolag vagy a lemez fajtája vagy az írási sebesség 4x nem jó neki.
Akérdésem az hogy mijen lemezt használjak ha nem akarok minden héten fejet cserélni?Légyszi vki írja le hogy milyen lemezt használ, és hogy hányszorosan írja.A TDK-t például nem tudom 4x-nél kissebb sebességgel írni PIO-108-as az íróm.
köszi

ez nem igaz!lehet csak ügyesen
ffxi
Igaz, hogy warez(másolt) játékkal nem lehet online-on jáccani? Olyan ez mint PC-nél?

Fákjúal!

öregharcsa
próbáld meg a Konzol Doktort...esetleg hoznak neked rendelésre...

http://pspfilez.extra.hu/

Nem, nem az EZI pro. Az még drágább és szerintem elég kreténség.
Ez 44+9 euro ha igaz...

ez a dms amit nem kell forrasztani sem?mennyi be kerül a végén?
Én is ebben az álomban voltam, de a PS2-ben egy komplett egyedi dvd-rom van kitalálva, ügyesen. Nem lehetetlen megoldani amit írsz, csak majdnem. Tuti kéne 1 labor meg fél év nyugalom hozzá 😊 Amúgy DMS4 Pro SE-t rendeltem 😊 és keresek olyat akinek már van DMS4-e 😊 a cheat menu miatt.

Thuro! mit rendeltél?
konzolium és ks nincs hd7 fej,globalgame nincs ,hq sini,stb szintén zenész.
Szóval várom a javaslatokat,a pc-s dvd rom átalakitására,azt mondta egy elektromüszerész haver hogy megoldhatónak kell lennie,mert a sony sem találta fel a dvd meghajtót a ps-be....állitása szerint a dvd rom elektronika része kerülne átalakitásra !
Adtam hát neki egy rossz ps2-t és egy jó dvd meghajtót!A fejleményekrõl beszámolok.
A www.modzone.com-on megint van fej. Nem a legolcsóbb de mindenhol kb. ennyi. Illetve konzolium, konzolstudio.
A modzone 14 helyett 9 euroért adta fel tegnap a somagomat, szerintem olcsóbb lett a posta MO-ra.

PS2 DMS! action replay csalókód-adatbázis heeeeelp!!! 😊 (szal hogy kell, mûxik-e rendesen ilyenek. Qoob pro-n remekül mûxik GC-n.)

hello!
Sajna ma egy szomorú hírt tudtam meg,nem gyártanak olvasófejett a vastag ps2-höz .Illetve európában nem kapható tovább.A sony csak a slim gépeket nyomja ahoz van minden...
Kinek van itt DMS4 Pro chipje Toxic OS-sel? Konkrétan az érdekelne, a cheats menüt hogy lehet feltölteni actionreplay vagymilyen kódokkal, csalásokkal....Már úton van a DMS4 Pro SE chipem.

Al Age
Írtam ps2 topikban.

Sziasztok!
Segítség kellene, töltöttem le játékmentést. Ezt szeretném áttenni a PS2 mem.kártyára.
Hogyan tudom.
Köszi.

ja és 70004-esem van...
Sziasztok
A magic swap tényleg mûdödik azokkal a kis pöckökkel amit adnak hozzá, chipelés nélkül? Ergo, érdemes megvenni?
tyler82
Nekem volt SCPH 30004(Neo 2.2es chip-el meg AR kódkarival), SCPH70004 és utána kötöttem ki az SCPH50004nél. 5év tapasztalata után nekem az utolsó jött be a legjobban. Ez a gép olyan mint a piros7es.<#vigyor1>
Egyszerûen mindent visz.<#hawaii>
A teszelt és mûködõ formátumok: DVD-R, DVD+RW, DVD+R DL, DVD-RW, CD-R, CD-RW
<#vigyor1>
HHapci le vagyok maradva!!<#merges2> Mi a legújabb/legtutibb az 50004esbe??

A szervo ic mehetett tönkre ami 50004-esnél tipushiba ,fõleg ha sokat nyuzzák. Ugylátszik az átalakítást elfelejtették megoldani ami pár ft-bõl megoldható, az uj fej meg a chip mellett ez már semmiség lett volna.

Hapci

Szerintem a másoikban sem. Mivel a magic5 alap chip és nem a legjobban sikerült. Az meg hogy az 50004-es a legjobb gép hát azt is kétlem fõleg ha a szervo ic-s megoldást nézem.

Hapci

Al Age
Az elsõ mondatban jobb is, hogy nem vagy biztos. 😛

Al Age
Nekem is van ilyen fotóm, fel is töltöttem kepfeltoltes.hu-ra, ebben a topikban már linkeltem is korábban. :-)
De azóta már került bele újabb chip saját beépítéssel. Ezek után csak én fogok a saját gépeimhez nyúlni.

Sehogy. Az alkatrész ugyanazt a sw-t tartalmazza, de fizikailag egy bármelyik számtech boltban kapható programozható alkatrészre lett kicserélve!
Amíg a gépet nem bontod szét, addig reménytelen, hogy megtudd!

tyler82
Hát mondom én nem tapasztaltam semmi negatívumot attól függetlenül nem mondom hogy nem lehet igazad.
Amúgy énis ott vettem a gépem és a mai napig nm tudom milyen Chip van benne. Tényleg ezt hogy deríthetném ki anélkül hogy szét kéne szedni??
<#wow1>

KS-sel csak az a probléma, hogy nem magic-et raknak a gépbe, hanem vmi 500ft-os programozható alkatrészt, amire rátöltik a magic biosát.
Mindezt onnan tudom, hogy az enyémbe mikor beszereltettem egy maszek sráccal a matrix chipet néztük, hogy mi a rák az a vacak a chip helyén! Még fényképem is van róla!
Szóval csak csínnyán azzal a hellyel!

tyler82
Üdv. Ha SCPH50004es a géped, akkor asszem abba a Magic5 a legfullosabb chip 12és fél rongyért. (Bár ebbe nem vagyok biztos) De nem hiszem hogy kijött volna újabb az SCPH50004 nem tartozik a legújabb szériák közé. 😊
Bár messze az a legjobb, legmegbízhatóbb konstrukció.<#vigyor1> Szerény személyemnek is ilyen van Silver Limited Edition
Szóval ilyet tetess bele vagy pedig azt a Duobigyot forrasztasd be rendesen. Lehet tréül lett beforrasztva.
De az hogy "állítólag" új a fej....hát a 709es hozzászólást ismételném, azzal a különbséggel hogy a KS sztem messze a legjobb. több mint 7 éve viszek oda gépeket eddig semmi probléma leszámítva hogy picit drágák dehát ezekért nem szabad a pénzt sajnálni.

Persze ez az én szubjektív véleményem ill. tapasztalatom.
<#wave>

Lammer
foleg, hogy az 50004es gepeknek van hirhedten default szar feje <#szomoru1><#buck>
/neki is az van 😞(((

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Amire nagyon kicsi az esély, de nem lehetetlen: a chip bekötésével történt valami, leszakadt 1 drót vagy ilyenek.
Mindenesetre vissza kell vinni ha lehet és zümmögni hogyhátazémégse....
A 30004-50004-es gépek nem tehetõk ám olyan könnyen taccsra.

Al Age
Ha semmilyen lemezt nem olvas be, pláne ha cincogó hangot ad, akkor a fejjel történt valami, viszont õszintén kétlem, hogy 1 hét alatt _ennyire_ ki lehet nyírni akármilyen fejet. 50004-es gépet már csak használtan vehettél, ergo szerintem az üzletben vertek át, ha meg külön megemlítették, hogy új benne a fej akkor pláne, nagyon KS-ra vall az eset szvsz.

johnny quest
A problémám a következõ 2 hete vettem a gépet 5004-es DUO 2 SE chip van benne állítólag új a feje is.De most nem olvas be egy lemezt se furca cicogó hangot ad, egy hetet volt használva fõleg gyári lemezekkel, az írott lemezek pedig TDK-ra vannak írva 4x-sen TTH01 meg Ridisc-re 1x-2x írással RitekM02.Egy hét használat alatt mindennap elég sokat ment.
A kérdésem az hogy megárthatott e a napi 5-6 óra használat, vagy az írott lemezek, vagy az üzletben csesztek e el vmit esetleg a chippel lehet összefüggésben.És egyátalan 1-hét alatt tönkremehet e akármilyen lemezekke is lett volna használva.
köszi