PS2 chipek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Ps2 memo card ra hogyan lehet programokat feltenni ?
van execftps kapcsolat a pc vel .Matrix inf chip.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Akkor jöjjön a kisregény: megvettük a PS2-t SCPH 50004-es V10 használtan, chip nélkül. Megrendeltük a chipet, Matrix Infinity SE 1.38, itthon szereltük be, vitt mindent (értsd: PS1 játék, DVD-filmek, PS2 játék CD-s és DVD-s is, eredeti+másolt). Ennyit a régi szép idõkrõl. 1 hónap használat után behalt, olyan értelemben, hogy ami DVD-n volt, azt nem tudta olvasni. A CD-kkel semmi probléma nem volt. A chippel tuti nem volt semmi baj, mert akkor szvsz a másolt CD-ket sem szabadott volna vinnie. Elvittük szervízbe, ahol saját állításuk szerint megcsinálták, 21e-ért optika- és motorcsere. 1 hétig ment megint, amikor ugyanaz történt: a DVD-ket nem tudta olvasni. Visszavittük ugyanoda, õk visszaadták, hogy csak a fejen kellett állítani, de mikor itthon be lett téve az elsõ DVD játék, nem ment. Jelenleg megint ugyanott van, holnap lesz hazahozva, de telefonáltak, hogy nekik ott minden megy. Kérdésem: szerintetek mi a baj?
Nekem amúgy vesztenivalóm nincs, viszont az iso verzió chippelt ps2-mön se indult el. A rosszban meg nincs is chip. Nem tudom, el tudnám-e máshogy indítani?
Nincs olyan cd véletlenül, amit ha kiírok, chipmentes gépen is segít elf-eket indítani?
Hapci
Hapci
Hapci
A smooth sea never made a skillfull sailor
Ezen az oldalon van egy érdekes alkalmazás, a lenscharger. Az iso-változatát kiírtam cd-re de nem indult el a chipelt jó gépemen. Az a helyzet, azért csillant fel a szemem, mert van egy másik nagy 30004-es ps2-m amit kéz alól vettem, berhelni próbálták. Nos, abban khs400C fej van. A dolog érdekessége az hogy felpörög a gép, rászinkronoz a dvd elejére, majd furcsán kezd el keresni a fej és nincs hibaüzenet sem, egyszerûen eldobja a töltést. Kiderítettem, hogy 30004-es gépet sohasem szereltek 400C fejjel, csak 400B-vel.
Ezért érdekelne ezen programhármas (dev1, iso és elf verzió) futtatása valahogy azon a gépen. Ugyanis az a sanda gyanúm, hogy hátha felismertethetõ lenne vele korrektül a fejtípus, és beindulna az a gép is rendesen.
A jó gépemen a cd-re kiírt iso nem indult el, beadta a memóriakártyás töltõképernyõt.
Van esélyem hogy valahogy a csak cd-módban jól mûködõ és chippeletlen rossz ps2.mön valahogy futtassam az elf vagy a dev1 változatot?
Szóval cd-t olvas a gép, de nincs benne chip.
ha nem jó neki a tdk(pedig jónak kéne lennie) akkor próbáld meg Verbatim lemezzel.....a 4x-es írással nincs gond, a baj ott kezdõdik hogy rossz minõségû a ps2-ben lévõ fej .
nekem ugyanez a típus van csak a fekete változat, de ezzel nincs semmi bajom...
http://pspfilez.extra.hu/
Allítolag vagy a lemez fajtája vagy az írási sebesség 4x nem jó neki.
Akérdésem az hogy mijen lemezt használjak ha nem akarok minden héten fejet cserélni?Légyszi vki írja le hogy milyen lemezt használ, és hogy hányszorosan írja.A TDK-t például nem tudom 4x-nél kissebb sebességgel írni PIO-108-as az íróm.
köszi
Ez 44+9 euro ha igaz...
Adtam hát neki egy rossz ps2-t és egy jó dvd meghajtót!A fejleményekrõl beszámolok.
A modzone 14 helyett 9 euroért adta fel tegnap a somagomat, szerintem olcsóbb lett a posta MO-ra.
PS2 DMS! action replay csalókód-adatbázis heeeeelp!!! 😊 (szal hogy kell, mûxik-e rendesen ilyenek. Qoob pro-n remekül mûxik GC-n.)
Sajna ma egy szomorú hírt tudtam meg,nem gyártanak olvasófejett a vastag ps2-höz .Illetve európában nem kapható tovább.A sony csak a slim gépeket nyomja ahoz van minden...
Segítség kellene, töltöttem le játékmentést. Ezt szeretném áttenni a PS2 mem.kártyára.
Hogyan tudom.
Köszi.
A magic swap tényleg mûdödik azokkal a kis pöckökkel amit adnak hozzá, chipelés nélkül? Ergo, érdemes megvenni?
Egyszerûen mindent visz.<#hawaii>#hawaii>
A teszelt és mûködõ formátumok: DVD-R, DVD+RW, DVD+R DL, DVD-RW, CD-R, CD-RW
<#vigyor1>#vigyor1>
HHapci le vagyok maradva!!<#merges2>#merges2> Mi a legújabb/legtutibb az 50004esbe??
Hapci
Hapci
De azóta már került bele újabb chip saját beépítéssel. Ezek után csak én fogok a saját gépeimhez nyúlni.
Amíg a gépet nem bontod szét, addig reménytelen, hogy megtudd!
Amúgy énis ott vettem a gépem és a mai napig nm tudom milyen Chip van benne. Tényleg ezt hogy deríthetném ki anélkül hogy szét kéne szedni??
<#wow1>#wow1>
Mindezt onnan tudom, hogy az enyémbe mikor beszereltettem egy maszek sráccal a matrix chipet néztük, hogy mi a rák az a vacak a chip helyén! Még fényképem is van róla!
Szóval csak csínnyán azzal a hellyel!
Bár messze az a legjobb, legmegbízhatóbb konstrukció.<#vigyor1>#vigyor1> Szerény személyemnek is ilyen van Silver Limited Edition
Szóval ilyet tetess bele vagy pedig azt a Duobigyot forrasztasd be rendesen. Lehet tréül lett beforrasztva.
De az hogy "állítólag" új a fej....hát a 709es hozzászólást ismételném, azzal a különbséggel hogy a KS sztem messze a legjobb. több mint 7 éve viszek oda gépeket eddig semmi probléma leszámítva hogy picit drágák dehát ezekért nem szabad a pénzt sajnálni.
Persze ez az én szubjektív véleményem ill. tapasztalatom.
<#wave>#wave>
/neki is az van 😞(((
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Mindenesetre vissza kell vinni ha lehet és zümmögni hogyhátazémégse....
A 30004-50004-es gépek nem tehetõk ám olyan könnyen taccsra.
A kérdésem az hogy megárthatott e a napi 5-6 óra használat, vagy az írott lemezek, vagy az üzletben csesztek e el vmit esetleg a chippel lehet összefüggésben.És egyátalan 1-hét alatt tönkremehet e akármilyen lemezekke is lett volna használva.
köszi