2558
Melyik chip milyen?
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
-
Elar #1157 :)
És ha bővebben? :) -
#1156 Ha gyors és egyszerű választ vársz, akkor: nem. :-) -
Elar #1155 Sziasztok!
Most szándékozom vásárolni PS2-t :)
Számít, h melyik modelt veszem?
Erről a chip dologról annyiféle verziűt hallottam már... Általában mindenki azt mondja, h "ha chip akkor hamar tönkremegy a gép".
Ez igaz? -
#1154 MX4 infók -
#1153 "Turning Off the MX4:
Press start from Joypad 1 until the writing "DISABLED" will appear on screen.
Press once reset button.
The Ps2 will reset and the MX4 is now disabled until PS2 turned off to Standby Position."
Az MX4 kikapcsolása:
Az első kontrolleren nyomd a start gombot amíg a "DISABLED" felirat megjelenik a képernyőn.
Nyomd meg egyszer a reset gombot.
A Ps2 újraindul és az MX4es kikapcsol egészen addig amíg a gépet le nem állítod. -
#1152 valaki nem tudna megmondani hogy hogyan tudom Matrix Mx4 chipemet kikapcsolni, mivel online szeretnek jaccani.
Elore is koszi -
barnamed #1151 Sziasztok!
Hamarosan venni fogok egy fekete slim ps2 gépet használtan és gondolkodom, hogy chipet tetetek bele. Emaileztem az egyik bp-i konzolos bolttal, azt mondták verziótol (7xxx/75xx) függően 8-10 e-ből megcsinálják és 3 hónap garit vállalnak rá.
Szerintetek megéri? Általában ennyi gari van rá?
Milyen chip lehet ez, milyen márkájú lemezt fog olvasni, dvd-rw??, mit fog tudni a gép a beavatkozás után? Hülye kérdés: mp3 esetleg?
Köszi -
#1150 nahát -
#1149 Na ezt tényleg nem tudtam :( -
#1148 jaja, csak ha tudnad, hogy a decryptert elmeszeltek a crypt funkcioja miatt(rgo illegalis volt) igy a KESZITOJE!!!! folytatta IMGBURN neven... immaron nem tud rippelni, de az irasminoseget/kompatibilitast folyamatosan csiszolja... gg (most 1.3.0.0nal jar) -
turho #1147 Summone-féle ellenállásos mod-ot kérj fejvédelemnek. -
#1146 Jujj elírtam :) nekem 75004 van :) -
turho #1145 Szervizt nem merek egyértelműen, de értelmes nem diódás fejvédelmet is kellene beletetetned. Ugyanis v12-es géped van a száma alapján, ő a "fekete bárány".
H2O, Totan SX2, Modbo....mind jók. Tudod mit? Priviben mégis ajánlok valakit, írd meg neki hogy én küldtelek (turho). -
#1144 Myth chip.Nekem ugyanez a típusu PS2-m van Myth chip-el és fasza. -
sleepyhead #1143 Nagyon lamer vagyok ehhez az egeszhez, mar 1 eve van ps2om de alig van jatekom, szeretnem chippelni. fekete slim ps2om van egesz pontosan scph-70004 fekete slim. Milyen chippet ajanlatok?(nem kell high-end csucsszuper, de azert ne is dogoljon meg 2 dvd utan). Az is nagy segitseg lenne ha ajanlanatok valamilyen 'szervizt' ahol be lehet szerezni+beszereltetni, BP kornyeken.
Ja es meg annyi, hogy ez kb mennyibe kerulne? -
turho #1142 Titan 2 vagy klónja, h20, meg még vagy 10 fajta lehet. CD-RW-t ne nagyon, baráti tanács... -
#1141 milyen chip lehet a ps2-esembe szerintetek
boot cd nincs hozzá
viszi az irott cd-ket is az cd-rw-t is
schp-70004-es fekete slim ps2 -
moralosan #1140 srácok, csak érdeklődöm: egy ilyen titansx2es chip nekem elég lenne... Hogyan lehet kikapcsolni mondjuk egy 50004es - silver, ha az számít valamit - gépen? (most az ilyen "nyomod a resetet 5 másodpercig aztán megvárod míg bejön a ps2 logo és megint reset"-ekre gondolok)
Mondjuk netes játék miatt, vagy mittudomén...
e téren láma vagyok, ne bántsatok :D -
turho #1139 A h2o saját fejvédelem-kiegészítője működtethető a plusz lábakkal. -
#1138 Ja egyszerübb is nem?? :)Minek 88 millio variacio. Decrypter lement, Decrypter kiír. -
Dévids #1137 De a készített iso-t kírhatom dvd decrypterrel is? -
#1136 vesszoig stimmel... utana IMGBURN-nel kiiras :P -
#1135 dvd decrypterrel iso készítése, majd néróval "cd-kép felírása" -
Dévids #1134 Helo
Elkértem egy barátomtól egy teljes játékot (eredeti) és leszeretném másolni hogy működjön de nem sikerült. lécci írjátok le hogyan kell!!
-
#1133 Európai masinán azt a négy pontot nem kell bekötni.
A join pads nem tudom mit takar, de még a chip honlapján körülnézve sem találtam semmit róla, annyi biztos, hogy ha oda nem kötsz semmit akkor a chipnek működnie kell. -
gammar #1132 hello! h2o modcip bekötésénél az f j h k- pontokat hová kell kötni?A neten lévő rajzokról nem derül ki,és a joint pads kifejezés mit takar?Várom a segítségeteket!itt a rajza a v9 PS2/ h20-nak -
logan23 #1131 hello!
ha veszek egy új gépet azt hol chipeltessem? -
turho #1130 Segítenék, de messze vagyok tőled (Szolnok alatt). De tanácsom: ne add oda az első jöttmentnek, volt már 2 V3-as a kezem alatt amiken alig tudtam segíteni. Nehezebb csippelni a V4-v-16-nál a V3-V1 szériát, még kialakulatlanabb a panelja. -
jk1992 #1129 Mi az a Swap Magic 3.6 , mire jó és hol lehet kapni?Előre is kösz a válaszokat. -
hunvagy #1128 Hi!
Nos, mint abszolut n00b lenne egy-két kérdésem. Van már jó másfél éve egy V3as PS2m. Most már lejárt a gari, és annyira nem féltem szegényt, de még mindig nem igazán lenne kedvem vmi kókány sz*rt belerakatni. Úgyhogy első kérdés: Mit ajánlotok hozzá, chipet vagy Swap Magic 3.6? Ha chip, akkor egy Matrix Infinityre gondoltam, bár ha tudtok jobbat ajánlani :D Második kérdés pedig: hogy kivel és hol, ha chip. Mert én itt kint vagyok a világ végén (Debrecen) És még csak hirből sem hallottam, hogy hol lehetne :D Előre is kösz a válaszokat, meg ilyenek. -
turho #1127 Budapest?
-
moralosan #1126 értem, no akkor elkezdek nézelődni. :) -
turho #1125 Keresel egy jó hírű "konzolszervizt" és pl. úgy. -
moralosan #1124 sztetek, hogy megy ez az egész chipelés? Bemegyek X maszek boltba, megkérdezem foglalkoznak-e ilyennel, és kész? Szívesen megbabráltatnám már a gépet, de egyszerűen nem tudok elindulni egy úton sem. -
kgabi01 #1123 Köszi -
#1122 A gép indításakor kell valamit bűvészkedni, a chiped honlapján találod meg a pontos leírást, ahány chip, annyiféle módszer. -
kgabi01 #1121 Hello! Online játéknál mikor és hogyan kell kikapcsolni a chipet? -
#1120 Lenne szíves még vki lefirkálná hogy pontosan mit kell letöltenem hogy tudjak DivX-es filmeket nézni PS2-n?
THANKS
(jöhet privátba is) :) -
crx #1119 Szia Nézz meg ezt az oldalt hátha!!
http://www.psxchip.atw.hu/ -
fosiwarez #1118 Sziasztok, mitől lehet az hogy a másolt játékot rendesen betölti(PS2 Slim) de egyes játékoknál nem reagál a joystick-ra?