PS2 chipek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
régebben a sok cd-s szarsággal mocskosmód szétlehetett pörgetni a szerencsétlent...
http://pspfilez.extra.hu/
Egy kérdés.
Mindegyik chip tud memokártyárol olvasni? Csakmert a ps2info oldalon csak a dms-ekhez van odairva... Plusz ami a legfontosabb nem tudnátok véletlenül olyan helyet, illetve olyan embert mondani, akitol lehet szervélni már kichippelt ps2-öt fejvédelemmel stb??
Mibol lehet tudni, hogy melyik PS2-be kell fejvedelem es melyikbe nem?
Es ki, illetve mennyiert tudja ezt megcsinalni?
Mi tortenik ha nem teszek bele fejvedelmet?
Kosz S.
Érdekelne, hogy kb. milyen árban mozog egy konzol chippelése. Értem ez alatt az összes legalább 2. generációs gépet, nem csak Sonyt, egészen a még meg nem jelent PS3-mal egyetemben.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Van nekem egy oldalam : ps2info
Van benne egy részleg, ahol chipekrõl vannak rövid leírások.
Ezt Én szeretném bõvíteni, ezért a segítségeteket szeretném kérni:
Ha olyan chipetek van, ami nincs a listán írhatnátok róla pár szót (lényegében annyit, hogy jó-e vagy nem). Azokról a chipekrõl is várok véleményeket, amik rajta vannak a listán, viszont nem értetek egyet a leírással vagy kiegészítenétek.
Elõre is Köszönöm!
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
Ismere valaki Szombathely kornyekerol szakit, aki uj PS2-t chippelne?
MSN: [email protected]. elõreis köszi
ha úgy fogalmaztál volna hogy az írott cd! lemezktõl, akkor azt mondom igazad van(dvdrip cd-n)...így viszont nincs!
http://pspfilez.extra.hu/
Az olvasófej tönkre megy a másolt játékoktol, mert nem ilyenekrea van kitatlálva.
Hát nagyon szomoru lennék, ha lebuktak volna, mert szerettem azt az odlalt, és jo dolgaik voltak...
Mindegy! Ha valaki netán tudna olyan oldalt, ahol Hasonloan KICSIPELT Ps2-öket árulnak, az kérem mindeképp jelezzze nekem: [email protected]
köszi elöre is...
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
REAL MADRID
Mi történt a Golem konzollal? Nekem nem jön be (www.golemkonzol.hu)...😞
Valami szar electromusic oldal jön be...
REAL MADRID
Sakkoo.......Baszkiiii
Ebbõl Én arra következtetek, hogy viszi a DL lemezeket is. Van még benne RGB fix, viszi a filmeket és a PS1 játékokat is.
Slim nem érdekelt,de azt is tudtam volna ugyanígy használtan faxa állapotban 25 környékén.
Titan Sx3-as chipprõl tud valaki vmit? DL lemezeket viszi? Megbízható? Thx!
30000 alatt újonnan szerintem nincs, pláne chipelve.
Imádom az internetet. Nem tudok élni nélküle. (nincs elég szabad terület) :D
Titan sx3-ról lehet valamit tudni? Viszi a DL lemezeket,ill az összes játékot? Megbízható? thx!
Most akarok venni egy playstation 2 slimet!
Hamár most veszem, mikor kijön lassan a ps3, akkor már a legjobbat szeretném, mind a gépbõl mind a chipbõl!
www.golemzkonzol.hu-n találtam 43ért garis,kichippeltet, de nekem ez gyanúsan kevés!
Melyik most a legjobb chip és melyik soroatszámú ps2 slim a legujjabb!?
Segitségeteket elõre is köszi!
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
Az van irva rgb,kábelel egyböl szines lesz a NTSC játék képe,az okés.
De gépemben csip ohne,igy is lejácca a PAL gép a NTSC gameket?
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
"A lényeg, hogy max. 4x-es sebességgel írjunk jó minõségû lemezre, mint a TDK vagy a Verbatim (dvd-r)."
legujabb mcc es ty mediakoddal kezdodo verbatimokra 8X irassal jobb PI-PO tesztet kapsz 😛
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ha konkrét cím kell, ahol tudnak chipelni, akkor küldj egy pü-t.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
A vaterán szokogatott lenni a konzolok és kiegészítõk kategórián belül, néha árulnak. Sajna 1-2 hely már megszûnt ahol régen tudtam...
BA5815 helyettesítõt tud valaki szerezni? Fontos lenne.
Köszi!
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
SCPH-75004 Myth Lite 600 chippel!
43e-ért!
fozelek: Próbáld meg azt, hogy amikor bekapcsolod a gépet 3 mp-ig nyomod a gombot.
Egyébként nem rossz chip. Arra, hogy elindítsa a másolt játékokat tökéletes.
Mi a véleményetek a Myth Lite 600 chiprõl?
Bocsánat ha már volt róla szó!
Ezt a chipet állítolag a legújabb SCPH-75004 gépekbe rakják.
Ebbe a gépbe lehet jobb chipet rakatni?
A válaszokat elõre is köszönöm!