PS2 chipek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Szeretném chipeltetni a Ps2-met, tudnátok ajánlani valakit Gyõr vagy Veszprém környékén?
Hálóba akarunk játszani a haverral csak ha jól tudom kell hozzá egy hálózati dvd amivel a beállításokat csinálom.
honnan tudom ezt megvenni és mennyibe kerül kb???
és ha én ezt megveszem akkor a haverom is betudja ezzel állítani az övét???
Segítségeteket elõre is kössz
Hapci
Hapci
Hapci
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Hapci
Onnan veszed észre, hogy nem megy az írt játék.
Szerintem a szerelésre vállal garanciát, amire nem nehéz. Ha valaki nomrálisan beforrasztja akkor annak bizony jó sokáig ott kell maradnia, hacsak nem feszegeted le, vagy ég porrá a gép. Ugyanakkor akármi besz@rik nem fog ingyen cserélni semmit, mert õ csak a szerelésre vállalt garit, chipre, olvasófejre stbstb nem.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
http://www.activated.de/
Hapci
Hapci
Hapci
Köszi
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Hapci
Mi történik akkor, hogyha egy olyan PS2be raknak fejvédelmet, amibe nem kell? (Slim two 75004-es széria). Melyik a jobb fajta fejvédelem a diódás vagy az elenálásos? Ha ki chippelik nekem a PS2 slim two gépemet, akkor, ha berakok egy írt lemezt több idõ, kell a gépnek, hogy beolvassa a lemezt? Honnan veszem észre kipróbálás után, hogy valami nem stimmel a chippelésel? Azt mondta nekem, hogy a chippelésre örök garanciát vállal. Az hogyan lehetséges, mindenki más csak fél évet vállal rá? Remélem nem probléma, hogy sokat kérdezek.
Köszönöm a választ.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
Hapci
Hapci
Amúgy mondjuk mondok 70 percet.
HHapci: diódást nem szeressük, ellenállásost azt igen. Minden körre természetesen, tekercsek és laser driver .... PIC az változó, de szükségtelen, fõleg ha diódákat kapcsol.
Menyi idõbe telik KB egy slim two ki chippelése?
Tud valaki 1 megbízható helyet,embert Chipelésre Pesten vagy környékén(Gödöllõ) ???
HUNviliszakacs
Hapci
Hapci
A ragasztó leszedésre, arra gondoltam, hogy megnézném belülrõl és meg jelölnék egy-két dolgot benne mielött elvinném ki chipeltetni.
Volna megint kérdésem. Remélem, segítetek nekem
Nem rég kaptam egy helyet itt Veszprémben ahol ki chippelnék a slim two gépemet. Mi a véleményetek arrol amit, most leírok.
Bementem elõször a boltba érdeklõdni a chippelés után. Azt mondta nekem egy srác a boltba, hogy ki lehet chippeltetni semmi gond,(15-ezerért) de KB félévente majd cserélni kell valamit benne KB 23ezer Ft-ért, mert az gajra megy. Most felhívtam õket telefonon és most egy másik sráccal beszéltem, és az azt mondta, hogy az USA szabványú játékokat fekete fehérbe fogja meg jeleníteni. (A kérdésem. Ezekbõl mi az igaz?) Én azt hiszem, hogy ez egy humbug társaság. (Persze ha ezek, amit fent írtam igaz, akkor viszont egy nagyon korrekt társaság.) Remélem érthetõen írtam le a dolgokat.
Legyetek szívesek az elõzõ két kérdésemre is válaszoljatok. (1315-1316)
Köszönöm a segítségeteket.
Meg szeretném kérdezni töletek, hogy a PS2-be csak a 70004-es tipusú slim gépbe kell fejvédelem a chippelésnél? A DUO3 chipp az milyen minöségû?
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
a chippelésrõl szeretnék kérdezni mégpedig azt hogy Ti milyet használtok és hogy bevált e nektek.Debrecenben nem tud valaki valakit aki ps2õt chppel?
elõre is kõõõõõszi!
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
Arról nem is beszélve hogy jópárjáték nem indul vele mert csak bootolást segít viszont ha játékon belül pl demókat próbálnánk vagy csak simán a START után "ujraindul" a játék (pl: Splinter Cell) akkor bejön a nem ps2 formátumu lemez kiírás azonnal.
Amúgy nekem meg kéne egy kis help,nem nagyon bízom a chippelõsökben,egyik ismerõsöm például nem csipet kapott,hanem áthidaltak valamit a ps2-jében és így nem dolgozik a védelem,viszont 1 év alatt a 2. fejet fogyasztja a gép és sok játék nehezen indul. Én most vettem egy ps2-t de nem akarom elkóklerkodni,tudtok mondani akár privátban akár itt vmi jó helyet ahol frankón kichippelik jó minõségü chippel fejvédelemmel? Thx!
Sima chip egybõl imdít mindent játékot, de semmi több (nincs DEV mod, firmware frissítés stb...)
Mik azok a plussz opciók a 50xxx-nél?
Az optikai tuningoláson én is gondolkoztam, de én a neonos megoldáson meg az élvilágított plexin. Vettem is egy burkolatot. Ha lesz ídõm meg cucom hozzá lehet megcsinálom!