PS2 chipek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítségr lenne szükségem!
Van 1 ps2-õm,ami chippelve van,de 2 vezetéknél elengedte a forrasztás!
Esetleg lenne valaki aki vissza tudná pöttyinteni nekem azt a 2 vezetéket?
Lehetõleg Vwszprém környékérõl érdekelne <#worship>#worship>
A modbochip-el van vmi gáz haeredeti NTSC game-ekkel használnám?
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Action Replay 2-s chip van benne ezt kéne kicserélni valami komolyabbra 😛
msn/e-mail: [email protected]
A smooth sea never made a skillfull sailor
Amgúgy tényleg jobban jársz ha eladod a géped és veszel egy újat Modbo 4.0 chippel az eléggé jó.
<#hehe>#hehe>
4 4ever!
<#nyes>#nyes><#vigyor2>#vigyor2>
A smooth sea never made a skillfull sailor
Inkább vegyél egy 75004 est vagy 77004 est és azt chippeltesd ki!
Tud valaki Kecskeméten(vagy a közelben)olyan embert,aki foglalkozik chippeléssel?
bye
Ha valakit érdekel: 20/261-1658
[HUN]Kami*, kiskami*
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
1: hibás bekötés vagy panelsérülés mely nem befolyásolta a gyári mûködést
2: hibás dms4 chip 😞
1 biztos, rohadt szakszerûen kell beszerelni és halál precízen, mert olyan érzékeny a bios-timingekre és hasonlókra mint egy szûzjány. Precíz ón, rövid strukturált vezetékek, lehetõle egyeres 0.1-0.3 mm közötti anyag.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Azért köszi,nagy RESPECT a segítségért!
ToxicOS
Amúgy szerintem kár volt ennyit költeni a chipre, mert 75004-en a lényegi dolgait nem tudod szerintem kihasználni.
Kezdem az elején:Rendeltünk egy DMS4 S.E. Pro chipet,apa beszerelte(biztos hogy jól,mert amúgy is ilyen elektronikai cuccokkal foglalkozik,szal vágja a forrasztást nagyon),kész lett,kötjük be próbálnánk ki,de se kép se hang,az eredetit pörgeti a másoltat megállítja.Írtunk a gyártónak visszaírták hogy valszeg nincsenek rendezve a kábelek és adatveszteség van (és flashelni kéne),így is volt,apa újrakötötte most olyan mintha "gyári" lenne.Van már kép és hang,az eredeti gammák futnak rendesen de a másoltakat visszadobja a szokásos "Please insert a PS or PS2 disc" szöveggel.Most jönne gondolom az a flash dolog,leszedtem a DMS4 eredeti oldaláról a legújabb flash upgrad-et,readmeben az van hogy vagy nyissam meg az ELF fájlt a kedvenc progimmal vagy írjam ki CDre az cdképet és azt bootoljam be.Na már most az ELF betöltéséhez alapból vinyón,memcardon vagy a flash memórián kéne lennie a programnak,amihez alapból a chip mûködése kéne.A CD bootolásához szintén,szal nem vágom hogyan kéne flashelnem a chipet!Így írtunk még egy ímélt:jött a válasz hogy a ToxicOS 0.41el flasheljem ne az original DMS4 upgrade-el.A szitu ugyanaz ELF fájl vagy CD és a már "megszokott" Please insert...Szóval teljesen letört vagyok,azt hittem milyen jó lesz,rendelek egy fasza chipet,apa beszereli és minden happy,ehhez képest szopok rendesen!Remélem tud valaki segíteni és bocsesz hogy ilyen hosszan fejtettem ki,de minnél több a részlet annál könnyebben tud vki segíteni(remélem)!A gépem SCPH-75004es típusú,ez V14es ha jól tudom és GH-41es panelszámú!
Válaszokat elõre köszi!
Nagy PS2 fejcsere ügyben ne keressetek viszont, nem tudok segíteni felelõsségteljesen....
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
Szerintetek milyen chip-et raknak be 10e FT-ért? Mármint, hogy jó chipp-et vagy nem jót. Annyira nem értek hozzá. Ja meg szerintetek úgy jó lenne a kép minõség monitoron, hogyha egy TV Tuner-en keresztül lenne bekötve?
(meghalt a TV-m<#szomoru1>#szomoru1>)
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Biztos, hogy RGB kábel van? Pl. ilyen:RGB kábel ?
Köszi a segítséget még kicsit lámer vagyok 1 napos PS2 tulajként 😊