2558
Melyik chip milyen?
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
-
#2078 Nemismerem őket! Nemgondoltam rosszra :)
Csak furcsán olcsók! De ettöl lehetnek jók!! -
#2077 Hát persze,de gondoltál rá!;) -
#2076 Nemmondtam hogy rossz!!! -
#2075 Attól még lehet jó... -
#2074 Érdekesek az árak:) Piacon árul a Pecsába. Nemtudom.............. -
Krisztian7 #2073 van pesten olyan csávó aki 6-ért teszi bele a chipet , csak az modbo 735.de nem hiszem, hogy sok különbség lenne. ha érdekel akkor keresd meg itt: www.multiformat.hu van vkinek esetleg tapasztalata vele? -
#2072 Verba 4x-en! -
#2071 Azért vigyázz mert nem egyszerű. 19-21 ponton kell beforrasztani cérnavékony kábellal, lehetetlen pontokra. Jó páka és tudás kell hozzá!
Én nemmerném magamnak sem :))) -
s14 #2070 Köszönöm a gyors választ - mind2t - meggyőzve érzem magam.
A lemez VERBATIM 4x-esen írva.
A szaki még a kérdéses, talán ÉN magam :) -
#2069 A modbó megbízható! Egyedül beszereléssel lehet kinyírni.
Remélem jó szaki teszi bele! -
#2068 Hát akkor ez még jobb is mint ami neked kell!:) A jó minöségü lemezre figyelj oda,meg arra hogy rendszeresen legyen takaritva.A por sokmindent ki tud nyirni.
-
s14 #2067 Hozzáértők véleményét várom!
SCPH-77004 Modbo 745-el ár/érték arányban (4.700 Ft csak a chip) korrekt választás?
Nem "szétnyúzni" akarom a gépet, hanem 7végi kocajátékosként művelődni!
(lényeg a "biztonsági másolatokat" gond nélkül vigye és ne kelljen részegységeket cserélnem néhány hónap játék után)
Előre is köszönöm építő jellegű segítségeket -
#2066 Nézesd meg a ps-ed azt javaslom,nem biztos hogy a chip hibás... -
#2065 Nem! Abba nemkell!!! scph77004 -
#2064 Üdv. Láttam az Auchanba 21900-ért ps2-őt. Melyik típus? Az amelyikbe fejvédelem is kell? -
#2063 Olvastam, hogy memkártyáról is lehet futtatni az elf fileokat. Speciel én sms playert szeretnék indítani memóriakártyáról.
Vastag PS2, a chip mindent visz, még a dvd9 írott lemezeket is. Gondolom mennie kellene a cuccnak, csak az a kérdés hova kell másolnom a BOOT.ELF filet? És melyik gombot kell lenyomnom a gép indításakor, hogy elinduljon a BOOT.ELF? Köszi a válaszokat. -
dani z #2062 játékok 500/db áron
akit érdekel írjon. -
#2061 Sziasztok!
Van egy kis problémám: Nagy Dragonball-os vagyok(hát lehet ez is probléma, de hagyjuk:D) és a Tenkaichi szériával nyomom csak a ps2-n. Most szereztem be a Sparking Meteort, és ahogy elindítottam(persze NTSC) nem volt semmi gond, a menüben is tök jó, meg minden, de amint elkezdődik a harc, olyan bugos lesz a kép, hogy nem látok belőle semmit... és csak egy pálya kiválasztásánál nem csinálja ezt, a többinél mind. A Tenkaichi 2(PAL) nál is csinált ilyet, de ott csak néhány karakternél volt olyan, hogy csak félig látszottak, vagy terljesen el is tűntek. Mi lehet a probléma? Megpróbáltam már nagyobb hz-es tv-n is(az NTSC miatt, mert a Sparking Meteor 60 hz-en fut), kiírtam többfajta dvdre, de nincs eredmény...A régebbi ps2-esemnél nem volt ilyen hiba, pedig már ott is játszottam a Tenkaichi 2-vel, és ott minden karakter látszott, egy szem hiba nem volt a játékban. Nagyon arra gyanakszom, hogy chip hiba van a dologban, mert a fej tökéletes, minden más játékot visz, mint a kisangyal, csak ez vmi cell-shaded grafika, vagy mit használnak ezeknél a játékoknál, és lehet a mostani chipem azt nem bírja... Mit gondoltok, megoldaná a problémát, ha kicseréltetném a chipet?
-
Krisztian7 #2060 FID:nem tudod véletlenül, hogy milyen chipet tesz ez a csávó a ps-ekbe? -
turho #2059 Az alaplap 1 szabad pontjára ahová elfér. Utána 20-22 vezetélkkel gyakorlatilag be kell hálózni az adott alaplapot, sok alattomos aprócska forrpontra :) -
FID #2058 Hova teszik a chippet? -
FID #2057 Szerintem igen. De nem kérdeztem soha!
Az én ps2-öm ugyse garis! Nézd meg a galériámat. -
turho #2056 Így van. Ha nem esik le bizonytalan 1 vezető sem, akkor annak meg is kell maradnia. -
#2055 Ez igaz! Azért írtam vagy jó vagy nem. Olyan nemlessz hogy ma tökéletes 2 hónap mulva meg megváltozik a "forrasztások, jelutak, jelhosszok, tápzavarok" -
turho #2054 Függ azért....forrasztások, jelutak, jelhosszok, tápzavarok.... -
#2053 Nemlehet csak egyféle képpen betenni. Vagy jó, vagy nem! -
Wheeler #2052 és attól nem függ, hogyan szerelik be a chippet? amúgy köszi a válaszokat^^ -
#2051 Jóminőségü, nemkarcos lemez! 4X esen írva! Pormentes gép! Ennyi! -
Wheeler #2050 Akkor mitől függ ez az egész? nekem vannak ismerőseim akik jó pár éve tolják írottakkal és semmi baj a gépükkel. -
#2049 A chippelésre bizos. De a fejre senki sem ad. Azt szétlehet nyírni hamar írott lemezzel! -
Wheeler #2048 és adnak rá pár hónap garit? -
FID #2047 13.-kerület gömb utca a béketéren szélsz le a 14-es villamosról.
9-ropit kérnek, és elég jo munkát csinálnak.
Már pár haver vitte oda és semmi gond!
Még acsávo azt is mondta hogy nincs valami jo hatással a fejre az írott dvd. De megcsinálja.
-
Krisztian7 #2046 engem is egy ilyen hely érdekelne.pm-ben is jöhet.kösz -
Wheeler #2045 Hali!
Nem tudnátok mondaii nekem BP-n egy helyet, ahol tuti jó minőségben csinálják meg a csippelést? 6-10ezer ft-ig terjed az ár ahogy látom, de nem tudom ki csinál tényleg precíz munkát, mert sokáig szeretnék játszani:) -
#2044 Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a fehérvári Gameplay-esek foglalkoznak-e chippeléssel? -
Krisztian7 #2043 Hello, én is szeretnék venni új ps2 -t .most láttam az auchanban, hogy le lesz akciózva 20-ra, ennyiért meg megérné.ehhez kell esetleg tápegység vagy ami amit direkt kihagytak belőle, hogy olcsóbban el lehessen adni?
Gondolom akkor megéri kichippeltetni, mert nem akarok szenvedni a swap magic-cel.A golenkonzolon láttam, hogy 7-ért megcsinálják modbo chippel.erről azt hallottam, hogy jó átlagos chip, én nem is akarok a ps2-n csak játszani.Itt csináltassam meg, vagy tudtok esetleg pesten vmi megbízhatóbb szakembert?
Az új ps2 slim-nek mi a kódja mostanában? Van ezekkel vmi hiba, amiért megéri régebbit venni?
Elöre is kösz -
#2042 A fantáziádra bízom!;) -
#2041 Ja :) hahaha Mit alakítanak át? A burkolatát!
Mind1 nem kötekedtem csak szépen szóltam! -
#2040 Ki irta hogy chippelnek?Átalakitás szerepel a mondatban... -
Petyko #2039 HDL 8.b++ elf direkt a GOW2-re lett patch-elve, letölt -> elindít -> játszható.