PS2 chipek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az én ps2-öm ugyse garis! Nézd meg a galériámat.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
9-ropit kérnek, és elég jo munkát csinálnak.
Már pár haver vitte oda és semmi gond!
Még acsávo azt is mondta hogy nincs valami jo hatással a fejre az írott dvd. De megcsinálja.
Nem tudnátok mondaii nekem BP-n egy helyet, ahol tuti jó minõségben csinálják meg a csippelést? 6-10ezer ft-ig terjed az ár ahogy látom, de nem tudom ki csinál tényleg precíz munkát, mert sokáig szeretnék játszani😊
Nem tudjátok véletlenül, hogy a fehérvári Gameplay-esek foglalkoznak-e chippeléssel?
Gondolom akkor megéri kichippeltetni, mert nem akarok szenvedni a swap magic-cel.A golenkonzolon láttam, hogy 7-ért megcsinálják modbo chippel.errõl azt hallottam, hogy jó átlagos chip, én nem is akarok a ps2-n csak játszani.Itt csináltassam meg, vagy tudtok esetleg pesten vmi megbízhatóbb szakembert?
Az új ps2 slim-nek mi a kódja mostanában? Van ezekkel vmi hiba, amiért megéri régebbit venni?
Elöre is kösz
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Szerencsére az én pici 30004-smnek csak 1 tisztítás és olvasó fej beállítás kellett, és már vígan megy rajta a ismét a GT4 😄.
Szerintem nagyon korrekt hely, mindekinek ajánlom aki szakértõk kezébe szeretné tenni konzoljának javításást 😛
Golemkonzol -ra keress rá. Mondjuk velük nincs tapasztalatom.
Valakinek?
Nem tudtok helyet, ahol Bp-en chippelnek. A konzol studióban elhajtottak, hogy nem foglalkoznak vele, szerintem csak nem merték elvállalni, öltöny, nyakkendõ nem volt jó ajánlólevél 😞
ANdrás
De amúgy csak a modchip-el lehet elindítani másolt játékot? Mert én hallotam valami Swap Magic-rõl, ami úgy mûködik mint anno a Dreamcast-ben a Boot CD. Ilyet honnan lehet szerezni? Vagy egyszerûbb a modchip?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Van aki otthon megpróbálja betenni és balul sül el!
Ezekszint a modbóban van hamis? Fasza!
A titan-nal vannakmég indítási gondok,rühellem is.
Igaz én nem szerelem be, azzal nemfoglalkozom , csakha úgy hoznak gépet!
A legjobb az nemolcsó😊
A Modbo a köztes út! Nemis drága viszont egészen jó!
De hogyan deríted ki mit tettek bele?
Jobbesetben kiírja,de nemminden chipp!
Na most nemsokára viszem chippeltetni a PS2 (Slim)-em és megmondanátok nekem, hogy melyik a legjobb chipp? És hol raknak olyat bele? Remélem van olyan ami nem válogat sokat a DVD fajták között, meg elindul rajta sok fajta game...
Elõre is köszönöm!
[HUN]Kami*, kiskami*
A gép gyárilag ps1, ps2 játékokat, audio cd-t és dvd filmet tud lejátszani.
Létezik viszont mp3, divx, stb lejátszó progi, ehhez viszont chipeltetned kell a gépet (ergo így majd tudsz futtatni írott lemezen levõ dolgokat, vagy ha a chip tudja valamelyik dev módot, akkor onnan is tudsz indítani).
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
[HUN]Kami*, kiskami*
Gyõrben keresek valakit, aki tud ps2-t chipelni !
msg me, thx