2558
Melyik chip milyen?
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
-
Sera26 #2158 ModBo 4.0 vagy DUO3 Ultra?
Ez a nagy kérdés... -
kissnewl #2157 küldtem privát üzenetet chippel kapcsolatban -
turho #2156 Ment reprivát. -
turho #2155 Hogy érted hogy felismeri? Logoig bejön? Mert ha nem, akkor nem ismeri fel olyan értelemben.... -
pee1 #2154 és valaki az én gondom/bajomra? tehát ps2 játékot szó nélkül cdről/dvdről,ps1et felismeri de nem bootol teljesen -
Sera26 #2153 Szia Turho!
77004-es gépbe milyet chipet építesz és mennyiért?
Postai úton hogyan történik a fizetés?
Elég messze (Miskolc) vagyok ugyanis tőled... -
turho #2152 Néhány manuálisan kapcsolható régi chip úgy vitte a filmet ha ps1 módba kapcsolták. De ez nem egészséges működés annyira.....Manapság ilyen nincs, megy és kész. -
kilcsir #2151 köszi srácok, amugy azért kérdeztem mert egy haverom vastag ps2je chippelt és nem viszi a filmeket -
elims #2150 Ps1es chipet vennék bekötési rajzzal,ha tud vki,írjon. -
turho #2149 DVD filmet minden normális chip lejátssza azután is, sőt, régiómentes filmlejátszás is támogatott. Továbbá automtán a megfelelő kímélő módban indít, nincs egy halom félredetektálás meg felesleges laser-indítgatások mindkét optikai tubuson. -
pee1 #2148 viszi -
pee1 #2147 dvdt még nem próbáltam de mindjárt kopróbálom multiformait.hu ps2->szervíz -
kilcsir #2146 és a dvd-filmet lejátsza?
hol chipeltetted?
Elöre is köszi -
pee1 #2145 ja, de a leírása szerint támogat ps1 et is, sztem csak gyenge az olvasófejem..rengeteget darálja amíg felismeri..ps2 gammánál benyomom a lemezt és gyorsabban felismeri mint a gép -
#2144 Ez jó??? Megéri? :) -
#2143 Nah most már tuti, hogy chip-elés lesz! :)
Nos akkor milyen chip-et is ajánlotok?
Hol és mennyiért chip-elik be? Tud valaki egy jó helyet? :)
-
kilcsir #2142 neked modboo 735öd van? -
pee1 #2141 hát nekem sitty-sutty bevesz minden ps2 gammát 4xen írva de ps1 cd-t nem... ps2cd-t igen, nemtom miért lehet..egyszerűen gagyi a csipem, vigyem vissza? -
kilcsir #2140 hello!
A modbo 735 chip az jó?miben rossz?
modbo 760 jobb? -
ecneb #2139 am következő dolfgom az lesz, hogy csinálok valami ps2faq és felrakjuk ide mert ez már nagyon para :) -
turho #2138 Igen de a hackelt hdloaderek chip nélkül nem mennek (sokkal több játékot visznek mint a gyári, ez tény).
50004 igen strapabíró gép már, nyugodtan chipelhető, tiszta környezetben minőségibb lemezekkel használva bírja.... -
Sera26 #2137 Akkor most hogy van ez?
Bármelyik szériájú PS2-re lehet vinyót aggatni?
Arra felteszem a játékot és chip nélkül viszi?
Vagy hogy??:) -
pee1 #2136 na írtam mindkét fajta cédére 4x sebességgel, alkoholizáltam is meg imgburn-al próbáltam de semmi. mi ajánlott ps írásra? -
pee1 #2135 hát ha hdd-t veszel bele network adapterrel(ugyanis ezzel lehet rádugni a vinyót)+egy hdd loader progit akkor az semmilyen fizikai módosítást nem igényel..rámásolod a játékot gépről aztán uccu -
pee1 #2134 hi
nekem modbo 735 csipem van, 30003-ps2ben. gond nélkül elviszi az összes ps2 játékot, de ha belerakok egy ps1et nem mutatja a logót, tehát felismeri a lemezt, elkezdi játszani majd visszalép azzal hogy nem eredeti...4xen írom verbára.most fogok írni tdkra meg traxdata-ra -
#2133 Sziasztok!
Most jutottam el oda, hogy vagy chip-et vagy winchestert szeretnék bele!
Melyik a jobb? Melyik a biztonságosabb? Mennyibe kerülnek kb? Ha Chip akkor milyet érdemes venni?
A gépem: PAL SCPH-50004
Előre is köszi a segítséget! :) -
#2132 Én kiírtam és megy, semmi gondja, csak a 9G lemezekkel vagyok gondba idáig... -
duality666 #2131 Halihó!
Kiírtam a pro streetet, berakom a dvd-t várok a plastation 2 felirat be is jön na mondom tuti lesz game, erre se kép se hang utánna... ez miért van?
Vagy valami boot cd-t kellene betenni előtte? -
kilcsir #2130 hali
vettem egy ps2-t és van pár kérdésem.:)
Ha chipeltetem a ps-t mien baja lehet töle az olvasofejen kivül?
Az olvasofejhibát meglehet elözni vagy egyszer befog következni?
Mien chippet tegyek bele?
Én is néztem a multiformatot, az ő chipjük jo, lejátsza vele a dvd-t?
Bocsi a sok kérdésért, és elöre köszi. -
turho #2129 Tipikus, de legalább a hozzáállás ok volt... -
turho #2128 nem -
#2127 "magyar ps2 amerikai játékot" Hmmmm most amerikai vagy magyar?
Az NTSC-s játékot nemviszi a PAL os gép. Kivétel ha chippelt! -
bhtzf #2126 Hello!
Valaki tudna segíteni nekem? Hol csinálnapk Pécsen PS2 chippelést?
Előre is köszönöm a segítséget. -
darthb #2125 Sziaztok!
A következő problémám van, remélem tudtok segíteni. E-bayen keresztül rendeltem Angliából egy játékot (jedi starfighter), ami elvileg angol. Nálam viszont csak franciául megy, a nyelvválasztás lehetőségét nem ajánlja fel bekapcsoláskor. Egy ismerősömet megkértem, hogy nézze meg, de nála is csak franciául megy. A manual teljesen angol, a lemezen fel sincs tüntetve, hogy egyáltalán van francia nyelv, ott is minden írás angolul van. Szóval a kérdés, hogy mit lehet evvel kezdeni (a francia nyelv elsajátításán kívül)?
Más: a PAL formátumra beállított ps2 képes-e NTSC formátumot lejátszani, létezik-e valamilyen átalakító. Konkrétan magyar ps2 amerikai játékot visz-e?
Előre is köszi a segítséget :) -
zsuzska #2124 Tegnap felvittem a gépemet az üzletbe, mint kiderült a forrasztással volt gond az egyik lábnál. Most már működik viszi a biztonsági másolatokat.
Amúgy rendesek voltak, elnézést kértek a kellemetlenségért.
Az üzlet a Multiformat. -
SPANYOLVIgASZ #2123 Sziasztok,
erre az SCPH-77004-re kell fejvédelem is? -
#2122 Nagyon korrektek! Bízhatsz bennük! -
#2121 Engem a chipes érdekelne, de ígyis várom a beszámolód :) -
#2120 Én ma rendeltem tőlük egyet, chipmenteset. Szólok, hogy mizu, ha megjön. -
zsuzska #2119 Még nem írnám meg, hogy honnan rendeltem, nem akarom rontani az üzletüket.
Viszem a gépet vissza nekik, majd utána megosztom a helyet veletek - nem akarom indokolatlanul rossz hírüket kelteni.