PS2 chipek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én vettem egy ps2-t ki van chippelve de ahogy olvasgatom itt amiket írtatok "több féle chipp is létezik" nem mind1 miylen chipp? lejátsza az írott dvd-t és kész? vagy ennek a kép minõséghez is köze van?
Na de amiért ide írok az az, hogy játszok 1-2 játékkal de én azt veszem észre hogy pixeles pl a ned for speed most wanted is tökre pixeles, látom a pályát de sokkla szebb is lehetne, azt mondták azért mert nem valami nagy mhz-en mûködnek ezek, ehez nem lehet venni valami kábelt amivel ha a tv-re kikötöm szebb elsz a kép?
Elõrre is köszönöm e baromi sok kérdésre a válaszokat😊
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Van egy kis problémám. Az egyik az, hogy tokaji vagyok és itt nincs semmi ps szervíz. A konkrét pedig az, hogy kiakartam csippelni egy modbo760-sal a gépem(70004), de voltam olyan állat, hogy magam akartam megcsinálni, de csak buherálás lett belõle. Aztán miután egy két vezetéket felforrasztottam a helyére egy icipici alkatrészt elcsesztem a lapon. Na ekkor kerestem fel egy helyi "szakit" aki bele is rakta a csipet+a fejvédelmet, ahogy tudta még (utánam), de most azt csinálja a gép, hogy bekapcsoljuk, és színes függõleges csíkokat rak a képernyõre, semmi mást nem csinál. A lemezt pörgeti, de a gép be sem bootol... :-( Alaplap csere? ... Vagy van valami tipped? Kicsit hosszú voltam, de remélem érthetõ! Elõre is köszi a választ!
Üdv: chriss6
akkor nem <#zavart2>#zavart2><#wow3>#wow3>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
<#worship>#worship>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Nagy gondom nincs vele (játékok problémamentesen mennek, általában elsõre), de DVD-t nem akar normálisan lejátszani: nem lehet 4:3-as és 16:9-es üzemmód között váltani. A 4:3-as TV képernyõre a 16:9-es képet nem normálisan (Letterbox/Panscan) teszi ki, hanem a képet áttorzítja (függõlegesen kihúzza) 4:3-ra...
Lehet, hogy nem a chip hibája, de nem tudtam rájönni mi okozhatja.
Ja és az üzemmód váltás sohasem aktív DVD üzemmódban és a kézikönyvben leírt 5 mp-ig gombnyomogatós (asszem select) módszer sem mûködik.
AE
Adott egy 77004-es PS2. Akkor milyen chipet javasolsz bele és mennyiért szereled be? A postai megoldáson hogyan oldható meg a fizetés?
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
<OFF>
Mellesleg Ti hogyan szoktatok játékot/lemezt cserélni?
1. RESET > Lemezcsere
2. Lemezcsere > RESET
3. Máshogy
</OFF>
Ha chip van benne, akkor hogy érdemes?
<b>smusher:</b> Hogy érted, hogy a fej gyárihibás? Eredeti lemezeket jól olvassa, a másoltaknál van csak gond, de ott sem az, hogy nem olvassa be, hanem az, hogy másoltnak látja.
Videojátékok (PS2, Xbox360, Xbox, PSP, NDS) olcsó s gyors szervízelése. Futárral (biztosabb mint a posta) megoldható gépfelküldés a pesti szervizbe! A gépeket mindig elõször bevizsgáljuk. Ezt díjmentesen végezzük. Fejcsere/javítás, alaplapjavítás, tápjavítás/csere, szoftverfrissítés, egyéb alkatrészek cseréje, javítása megoldható.Minden munkánkraí garanciát vállalunk Régebbi típusú (Gamecube, PS1, GBA stb..) gépeidet is tudjuk javítani. ÚJ ÉS HASZNÁLT GÉPEK ADÁSA VÉTELE CSERÉJE!
Részletes gép, szervizalkatrész, illetve szervízszolgáltatás árlistát levélben kérjetek. Az átfutási idõ, átlag maximum 1 nap, de a legtöbb esetben megvárható.
Telefonszám 10-17 óráig hívható! 06-70-217-12-28. e-mail: [email protected]
Szeretnék venni egy Sony PlayStation Two-t.
Két helyet találtam, ahonnan rendelni lehet. Egyikbe modbo 735, a másikba Titan Sx-3 TE chip van. Melyiket ajánlájtok?
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Lehet hogy tényleg a fej,de lehet pld.hogy maga a chip a hibás..
Because fuck you. That\'s why.
Nem vagyok profi, de tegnap magamnak építettem be a V16-os PS2-be egy DUO3 ULTRA chippet. Hát nem volt egyszerû... Végül is sikerült, de van pár érdekes jelenség. Másolt lemezekkel töténõ bootoláskor elõfordul, hogy mint ha nem is lenne benne a chip, betöltõdik a "Kérem helyezzen be egy PS vagy PS2 komatibilis lemezt!" angol nyelvû változata (gondolom ismerõs piros hátteres animált kép) A furcsa, hogy ugyanazzal a lemezzel néha OK néha meg a fenti jelenség tapasztalható. Ez fõleg akkor fordul elõ, ha bekapcsolt állapotban lemezt cserélek. Ha lemezcsere után teljesen kikapcsolom és vissza, akkor OK. Mi lehet ez? HA egyszer jól be van forrasztva a chip akkor az mindig jó kell hogy legyen! A lemezeket 4* es sebességen írtam, Verbatim anyagra. Kiírás elõtt természetesen "REBUILT" volt (Isobuster-SONY PC/DVD Converter 2.0/IMLtoISO módszer) tehát nem gondolom, hogy a lemezekkel lenne gond.
Az lehet gond, hogy a chip vezetékeket nem sikerült mindenhol párhuzamosítanom, fõleg az O,P,T,U,V,W pontokhoz menõ vezetékek. Tápkábelt és a GND vezetéket a lehetõ legrövidebbre vágtam. Utóbbi nincs 1,5 cm.
Szóval ezek vannak. Van tippetek hogy mi a gond?
Engem is érdekelne hogy hol lehet Kecskeméten chippeltetni PS2-õt?
Köszönöm elõre is a segítségeteket!
válaszokat elõre is köszönöm!
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Hogy írjam ki a letöltött játékot, hogy mûködjön is? (Nem az ISO-t írom ki)
Elõre is köszi
Az érdekelne hogy egy ps2two-ban amiben modbochip van a chippet hogyan lehet ki és bekapcsolni hogy lehessen vele neten játszani eredeti játékkal???
Válaszokat elõre is köszönöm!
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Én nemmerném magamnak sem 😊))
A lemez VERBATIM 4x-esen írva.
A szaki még a kérdéses, talán ÉN magam 😊
SCPH-77004 Modbo 745-el ár/érték arányban (4.700 Ft csak a chip) korrekt választás?
Nem "szétnyúzni" akarom a gépet, hanem 7végi kocajátékosként mûvelõdni!
(lényeg a "biztonsági másolatokat" gond nélkül vigye és ne kelljen részegységeket cserélnem néhány hónap játék után)
Elõre is köszönöm építõ jellegû segítségeket
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Vastag PS2, a chip mindent visz, még a dvd9 írott lemezeket is. Gondolom mennie kellene a cuccnak, csak az a kérdés hova kell másolnom a BOOT.ELF filet? És melyik gombot kell lenyomnom a gép indításakor, hogy elinduljon a BOOT.ELF? Köszi a válaszokat. <#worship>#worship>
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
akit érdekel írjon.
Van egy kis problémám: Nagy Dragonball-os vagyok(hát lehet ez is probléma, de hagyjuk😄) és a Tenkaichi szériával nyomom csak a ps2-n. Most szereztem be a Sparking Meteort, és ahogy elindítottam(persze NTSC) nem volt semmi gond, a menüben is tök jó, meg minden, de amint elkezdõdik a harc, olyan bugos lesz a kép, hogy nem látok belõle semmit... és csak egy pálya kiválasztásánál nem csinálja ezt, a többinél mind. A Tenkaichi 2(PAL) nál is csinált ilyet, de ott csak néhány karakternél volt olyan, hogy csak félig látszottak, vagy terljesen el is tûntek. Mi lehet a probléma? Megpróbáltam már nagyobb hz-es tv-n is(az NTSC miatt, mert a Sparking Meteor 60 hz-en fut), kiírtam többfajta dvdre, de nincs eredmény...A régebbi ps2-esemnél nem volt ilyen hiba, pedig már ott is játszottam a Tenkaichi 2-vel, és ott minden karakter látszott, egy szem hiba nem volt a játékban. Nagyon arra gyanakszom, hogy chip hiba van a dologban, mert a fej tökéletes, minden más játékot visz, mint a kisangyal, csak ez vmi cell-shaded grafika, vagy mit használnak ezeknél a játékoknál, és lehet a mostani chipem azt nem bírja... Mit gondoltok, megoldaná a problémát, ha kicseréltetném a chipet?
,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)