LADA Racing Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
és az mé baj ? :|

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ÁjjLe BoBBi
elsõ utam egy 1200-es cigányladával teszem meg :\

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
énis

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

báttyó02
énis

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Apus
én már rohadtul várom.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Tomo15
Hát nem valami nagy a várakozás:D...legalábbis a forumból itélve.
streeter
Szóval holnap már elvileg lehet tesztelni a game-t??
Remélem jó lesz.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Tomo15
Nagyon laza a szöveg:DD<#pias>
Tomo15
Nagyon laza a szöveg:DD<#pias>
M@TriX
Lméletileg, addig is egy kis kóstoló a játék zenéjébõl (wma, 3MB)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

BaLeeX
Holnap? <#eplus2>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Apus
Szerintem nem lesz streetlegal szerû. Énszerintem Ladánként lesz 1 stock meg egy tuning változat, nemlesz tuning inkább olyan korábbi nfs szerûség. Tökmind1 csak jelenjen már meg :D

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Hunter of Deer
Engem már nem izgat semmi! Csak hogy a fizikája marha jó legyen és hogy kormánnyal is élvezetes legyen!! Bár a belsõteret remélem megcsinálják hogy a kilóméteróra mozogjon, és a táj remélem kicsit szebb lesz de majd kiderül! Nem élem bele magam a játékba mert nem akarok akkorát csalódni mint az NFSMW-ben!!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

bestGP
:S
milyen stilusu lesz azt már tudjuk?
h ugylesz e mmint a streetlegalba h garázs azt adjad neki?
mondjuk azt se bánnám a lényeg h lada ^^

hüje vagy hamán szép nem!4

bertino
zsigulátor powa :D

+fav

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

cicai
remélem a játék megelenése után már megjelenik az angol is
14-én fog megjelenni

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

gumikacsa
én már épp kezdtem az asztalba verni a fejem...még jó, hogy elolvastam a 541-et :)

Renault magnum http://kamionszim.hu

DJ Bee18
ha ha ha ha...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

games4ever
Nehogy komolyan vegyétek!
Csak poénkodtam!
Egyszerûen nem tudtam kihagyni!<#hehe><#hehe><#hehe>

1ébként zsír lesz a gém!(már csak pár nap)

games4ever
Hi all!

Tudja vki h honnan lehet letölteni a gammát?

Én kerestem de nem találtam sehol!

Lécci segítsen már vki!

Köszi!

Azért nem hittem volna, hogy egy fórum használata valakiknek ilyen nagy problémát okoz. De hát ez van ! <#nyes>

csm
az ilyen barmokat hogy lehet megszûntetni? olvassatok vissza buzik és ne azt kérdezzétek h honnan lehet letölteni.

BMW 325 iX Rallye Car :)

[HUN]FaTaL
akkor próbáld INNEN

http://goo.gl/gd6Zi5

Istencsászár
#518 ezt nézd meg alaposabban

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gumikacsa
uhhh... ez már fááj

de azok nem jönnek be

\\__/) (O.o) ( } { )

malter
#515#517#518
honnan lehet letölteni?

\\__/) (O.o) ( } { )

gumikacsa
Zsiguli forever

Opelfan
Nem csak orosz játék sajátosság az alacsony gépigény. Ilyen volt és még mindig ilyen az NFS sorozat, talán a HP2-t leszámítva nekem ilyen téren mindig kellemes meglepi volt az új NFS. Laptopos Ati 9100-on (32 mega úgy, hogy a rendszer memóból szedi (256-ból)) gyönyörûen fut így 196MB ram-on is a játék, mondjuk nincs szép képe de élvezhetõ. Minimumba van írva a 256 mega szóval le a kalappal az EA elõtt.

Az autó benzinnel mûködik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

M@TriX
képek alapján annyira nem rossz a belsõnézet, de külsõ nézet látványosabb kocsik mozgása stb. ha tesztelném én is megnézném kívülrõl...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Istencsászár
viszont mind külsõ nézetbõl tolják vagy hülyék a belsõ nézethez vagy nincs vagy szar :D:D:D

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

M@TriX
ha itt a lenti képeken látszik, hogy játszanak vele és nem hanyat homlok elrohannak annyira rossz csaknem lesz ;)

malter
hmm azt már csak kibirjuk:)
Raho
Csak jönne már ki valami demo.

VW Jetta II 1,8T

M@TriX
nekem, tetszik ;)

Tomo15
Épp ezt akartam irniD:
Istencsászár
ááá külsõ nézetbõl kormánnyal:D:D:D uramisten

BaLeeX

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

M@TriX
na még egy hét...

malter
na hogy kapjátok be,ahogy benéztem már azt hittem kijött a demo hogy tele van linkel a topic:D
TLD Robi
Itt az igazi link:
Katt!

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

geri15
FaTaL véletlenül elírta a linket, innen le tudod szedni:
!! LADA RACING CLUB DOWNLOAD !!

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

DJ Bee18
<#nyes><#nyes>

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

[HUN]FaTaL
Innen letölthetõ teljesen ingyen.

http://goo.gl/gd6Zi5

Rayden14
Ha ezt a progit lelehet vhonan tölteni ingyen vki irja meg plz [email protected]

M@TriX
naná ;)

bld
az komolyság:)
és megérdemli az asszony?:))

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

M@TriX
a házasélet elveszi az idõmet ;)

Zetorg
a héten kiadhatnának egy demót...