LADA Racing Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem ez abszolut mellékes, majd meglátjuk ha megjelenik valami belõle...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
CD-версия (4 CD-диска😉
Минимальные системные требования (игра не устанавливает данные на диск - работает с CD):
* Pentium-совместимый процессор 1 GHz
* 128 Mb памяти
* свободного места на диске - 100 Mb
* DirectX 7.0 совместимый акселератор (GeForce2) с 32 Mb видеопамяти
* 16Х CD-привод
* DirectX-совместимая звуковая карта
Рекомендуемые системные требования (игра устанавливает данные на диск😉:
* Pentium4 2.0GHz
* 256 Мб памяти
* свободного места на диске - 3 Gb
* DirectX 9.0 совместимый акселератор (GeForce FX 5900,
* ATI Radeon 9800) со 128 Mb видеопамяти
* 4Х CD-привод
Максимальные системные требования (игра устанавливает данные на диск😉:
* Pentium4 2.8GHz
* 512 Мб памяти
* свободного места на диске - 3 Gb
* DirectX 9.0 совместимый акселератор (GeForce FX 6800,
* ATI Radeon X800) со 128 Mb видеопамяти
* 16Х CD-привод
DVD-версия (1 DVD-диск😉
Минимальные системные требования (игра не устанавливает данные на диск - работает с DVD):
* Pentium-совместимый процессор 1 GHz
* 128 Mb памяти
* свободного места на диске - 100 Mb
* DirectX 7.0 совместимый акселератор (GeForce2) с 32 Mb видеопамяти
* 4Х DVD-привод
Рекомендуемые системные требования (игра устанавливает данные на диск😉:
* Pentium4 2.0GHz
* 256 Мб памяти
* свободного места на диске - 9 Gb
* DirectX 9.0 совместимый акселератор (GeForce FX 5900,
* ATI Radeon 9800) со 128 Mb видеопамяти
* 2Х DVD-привод
Максимальные системные требования (игра устанавливает данные на диск😉:
* Pentium4 2.8GHz
* 512 Мб памяти
* свободного места на диске - 9 Gb
* DirectX 9.0 совместимый акселератор (GeForce FX 6800,
* ATI Radeon X800) со 128 Mb видеопамяти
* 4Х DVD-привод
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Hát mégsem véletlen, hogy létezik ez a topic 😞((
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
...sose azt nézd...
...sose azt nézd...
Decemberben jön ki amúgy sztem inkább jan: ))
de ha érdekel akkor gyere ide a topicba 14-15.e után gyakrabban és megtudod
Lenne egy kérdésem.
Mikor jelenik meg ez a gém?
Köszi.
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
BMW 325 iX Rallye Car :)
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
szembõl oldalról már nem szép, mert roadsterhez képest keskeny és túl magas.
de a hátulja nekem tetszik...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
ez csúnya 😄D
mármint egy ladához mérten biztosan <#ravasz1>#ravasz1>
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
szal jobb volt mint alego anno: ))
és menni is jó volt vele, igaz én max 2x 3x ha vezettem, nem lehetett érezni h sebességberaktad olyan volt mintha csak lógana váltó és akuplunknak is lelke volt de egy élmény volt vele minden
a hangja a szaga ahogy kinézett...
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Ja a II-es GTI az 1.8-as <#papakacsint>#papakacsint>.
Üdv.
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Amúgy jó verdák a golfok is rokonomnak 2 es GTI je van 1600 os megy mint álat!Szal nem szólom én se le a golfokat se semien más márkát!Da valaki odaáll mellém és feszeng egy 1000 es Suzukival vagy 1.3 as suzukival azér annak a mai napig elkenem a száját a jó õreg 1.3 as kockával 😊!
BMW 325 iX Rallye Car :)
Mellesleg azért lenne jó pl II-es Golf vagy egyéb a játékhoz mert az olyan fanatikusok mint Te pl azok legyorsíthatnák ezeket 😊. Énis emiatt szeretném, bár mondjuk lehet, hogy ha ott lenne a Nyugatnémet vetéjtárs belsõnézettel akkor inkább azt választanám 😊. Egyébként nfs-ben nincsenek ilyen régi golfok csak a 4-es és utálom az Undergroundot! Mondjuk alapvetõen engem az is izgat hogy végig szeretném majd játszani a gémet ha kijön egy optikai tuning mentes Zsigával vagy 1600-as Ladával 😊. Egyébként a kelti blokkból az egyik kedvencem az 1600-as Lada a másik az M24-es Volga 😊.
Amúgy nagyban nem értek egyet ezzel a Golf os hasonlattal feldobok egy példát!
1600 os ladamoci 2101 es kaszniban dupla 40 es delrto karbi 296 os veztengely Hall os gyujtás futómû stb stb enyhén jól guruló szekér max terhelés alatt sem evett többet mint !!!! 11 L !!! az alapban tévhit hogy a Lada sokat eszik tapasztalatból mondom nem 100 Km van a hátam mögött ladával nem szoktak 8 L nél többet kajálni ha erõssen megpöccinted 10 max 12 de akkor azért kapsz is cserébe élményt rendessen!Amúgy hogy elavult teknika ?? Nemhinném talán kicsit divatja múlt de baromi nagy népszerûségnek örvend a mai napig és még sokáig szerintem!Amúgy nem széthajtott jól tartott tuningolt moci simán úgy teljesített Zöldkártyán hogy a szabályzott katalizátoros verdák is megirigyelhetnék!NEM nem volt szétrohadva a kipu és nem fújt ki 5000 helyen 😊!Van más eszköz is !Amúgy szabályos mérés volt és maguk a szakértõk sem értették a dolgot 😊! Hogy a kaszni menyit bír meg hogy nem arra a tempóra van tervezve?? Igaz nem arra tervezték de gond nélkül alkalmas amúgy meg ha 170 180 körül elszál oly mondegy hogy mien verdában ülsz 😊 nem kell le esni az útról enyi a képlet!
OK OK elismerem elfogult vok de csak azért írtam eme pár sort mert sok sok tévhit van amit az emberek a Ladával szemben elhisznek vagy tök általánossan beszélnek róla holott a legtöbb dolog annak tudható be hogy szar a beálítás szétkopott a motor azaz gondatlanul van használva a vas!
Üdv
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
pl be lehetne ragasztani ilyen régi orosz(de sztem még ma is van.. régen jártam én má' ruszkiba) gyáraknak a plakettjeit
amúgy az a boxkesztyû tényleg nagyon szánalmas...remélem ki lehet majd venni vhogy ha benemarada játékban....