3677
-
#1655 Te, WR2-höz képest milyen? Fizika, forgalom, stb? -
#1654 azért mert más a neve,nevezd át ha nem egyforma az mds mdf neve akkor persze hogy nem megy:) -
#1653 Legalább hátha az autómodellek felhasználhatóak lesznek más játékokhoz... :) -
KoNi #1652 hi! leszedtem a pico féle LRC-t és nincs hozzá semmiféle .mds
az LRC_NO-DVD-ben levő .mds-t nemtudom megnyitni dt4.03-al (file not accessable)
a .mdf-et mountolva kéri a licenszelt DVD-t ....
help me! -
Jedi Master #1651 Bízzunk benne hogy lesz 2. rész vagy pedig egy pár patch.
-
#1650 hát szomorúan olvasom a véleményeket:( kár érte meg ahogy olvasom nem sok esély van rá hogy nálam egyáltalán elinduljan ilyen grafcarddal:D -
#1649 és ezt miért nekem írod?:D -
#1648 -
#1647 #1621;)) -
#1646 ejj kár volt még ezt kiadni,inkább csinálták volna tovább és hátha valami normális gamet kapunk -
#1645 Latom mar magyaritas alatt van a dolog;)))))) -
#1644 be lehet állitani kormányt,de nem valami nagy élmény:/
-
Jedi Master #1643 Pedig annyira jó lett volna.... áááá egyszer végigviszem talán utána dobom a francba. -
paj01 #1642 vegul is az slr is egesz turheto lett egy cd nyi patch utan...
bizzunk abban h jonnek majd javito csomagok vagy h a fan modderek alkotnak vmit:) -
#1641 bármilyen tga-t be lehet pakolni,hasonloképp mint slrben:)de bármit állitgatok fps nem növekszik:(
-
#1640 Na ez NEM AZ :DDD
A TRD3 nekem is nagyon tetszik, csak sajna nem volt hely így le kellett töröljem... de visszarakom és elgyepálok mindenkit simasuna szerverén :-DDDD -
#1639 :)))
A TRD3 amugy eleg komoly. Legalabbis mint technika, ami alatta mocorog. A grafikai, a hang, a tores-serules es a fizikai engine nagyon ossze van rakva. Sajnos a konzol-port es a "mindenkinek autosjatek" stilus miatt, nagyon nehez igazi velemenyt mondani rola:( Sajnos meg Pro fokozatban is "integralva" van a TC, ABS, ASR, SC stb...:) -
nyaflaty #1638 hát őszintén megmondva én is ilyesmit vártam... -
#1637 A kepek alapjan fix napszak van, nagyon shadowmap-osnak tunik az egesz:) -
nyaflaty #1636 Dinamikus napszakváltozás?????
Ha egyesbe mész egyszer 30 at megy az autó betolod kettőbe vissza egy és akkor már 60 at LOL. Pedig a legelső videókon jól nézett ki de valami hülye nagyon átvariálta SZVSZ
Mert a régi videókon a hud is más volt mint a játékban, lehet valami nagyokos nagyon nehéznek találta és azt hitte hogy egy ilyen NFS utánzattal több pénzt tud majd keresni. Ja a starforce meg minek rá aki ezt letölti sztem le is törli bár én végigtolom hogy megnézzem milyen kocsik vannak de ennyi. Már meg van a szamár -
#1635 En is mar regen egy jo szabadon autokazos, autovezetos jatekra vagyom:) Nagy varossal, cockpittel, normalisabb fizikaval, manualis valtoval, kuplunggal stb.:))) -
ssolitude #1634 Iszonyatosan elrontott játék.Indokolatlanul eltúlzott HDR,teljesen gagyi és felesleges motion blur.A törés nevetséges.Shift+del -
#1633 Ha a tippem szerinti engine-style, akkor azert hulye az AI, mert nem droton huzzak oket, hanem "vezetnek". Persze, ez nem javit a helyzeten:) -
#1632 Alex, higyj nekem: a TRD ehhez képest egy GT Legends :DDD
Bocs a képzavar miatt, de kb így lehetne jellemezni :D -
#1631 Én mindenféleképp le fogom tölteni,már csak azért is mert szeretek vezetni cak úgy céltalanul.
Még nem volt említés ilyenről,tehát megkérdem:Van a játékban dinamikus napszakváltozás??Mert sötétben készült képet még egyáltalán nem láttam. -
Newfronter #1630 De milyen buta már az AI, megy előttem a kocsi és elkezd indokolatlanul kacsázni, jön a kanyar és nekimegy a kerítésnek, és szinte én vagyok az aki beveszi a kanyart. Na ne már, ez már azért túlzás...
Meg ha el kell érni egy pontot, akkor ha van előtte valami akadály, annak simán nekimennek..LOL -
#1629 Hát srácok nem akarok ünneprontó lenni, de én megmondtam :( Abban ugyan nem volt igazam, hogy nem fog kijönni...hát kijött :C
De az hogy milyen lett...hát inkább dolgoztak volna vele még...
AI akkora barom, és a scripteket is elbaszták ráadásul. Egy erősebb gépen is akad mint az állat, ha be van kapcsolva a forgalom, merthogy volt olyan sok eszük a készítőknek hogy ugyanannyi poligonból vannak a forgalom autói....
Szerintem ez nem 1.0 hanem 0.1 maximum. Bétának is gyenge.... -
#1628 En meg nem tudok donteni:) "Itt" van FTP-n, es azon filozok hogy lehuzzam vagy ne huzzam:)
Ha ugyanolyan hasznalhatatlanul lassu es bugos mint az SL(R) volt, orosznyelvu, raadasul SF3-as szivas es meg erosen arkados is, nem pazarolnek ra idot:)
Ja, es az 5. indok, hogy be van mountolva a TRD3 es lehuzas nelkul megy, felo, ha megpiszkalom a "rendszert" az sem fog elindulni:)))) Nem mintha olyan nagy szam lenne a TRD3, de azert sajnalnam:)))))))) -
Jedi Master #1627 Hát nemtom nekem még nem jött le, de amit elmondtatok róla eddig nem lehet vmi jó.Pedig a reklám meg a videók meg az hogy ilyen játék készül tök örültem nah mind1. -
#1626 nekem, mert még nem ért le :D -
ssolitude #1625 Úgyvan. -
nyaflaty #1624 Kinek teccik? -
#1623 tök jó lett, htx :D -
ntex #1622 Én is inkább megvárok valami angolosabb Release-t mert orosz nyelvet már (hál istennek) nem tanítanak -
#1621 leforditottam pár dolgot,de csak alap dolgok,szal tul nagy durrt ne várjatok:)KATT
menü/opcio/controll és egyéb alap dolgok -
ntex #1620 Idézet "PiCO" Release NFO-jából:
[install_notes]
Unzip this russian shit - burn or mount using DTools 4.o3 -
enjoy "bruming" a Lada
"This russian shit"... Ebből azt lehet lehozni hogy neki sem tetszik ? -
nyaflaty #1619 a no dvd.rar-ral írd felül az eredeti mds fájlt.
De télleg nem gondoltam volna hogy még az NFS MW-től is szarabb lesz, pedig attól nem lett voplna nehéz jobb játékot csinálni -
#1618 Nektek hogy indult el a cucc? Mert sikerült felrakni meg lehúztam a dvd olvasóm is de csak nem indul. -
#1617 Jeeee sikerülttt :D:D:D Lejött végreeeee. -
kicsirobi #1616 Mivel Starforce védelem van rajta le kell húzni az öszzes cd-dvd romot.