3677
  • hykao #1655
    Te, WR2-höz képest milyen? Fizika, forgalom, stb?
  • malter
    azért mert más a neve,nevezd át ha nem egyforma az mds mdf neve akkor persze hogy nem megy:)
  • hykao #1653
    Legalább hátha az autómodellek felhasználhatóak lesznek más játékokhoz... :)
  • KoNi
    hi! leszedtem a pico féle LRC-t és nincs hozzá semmiféle .mds
    az LRC_NO-DVD-ben levő .mds-t nemtudom megnyitni dt4.03-al (file not accessable)

a .mdf-et mountolva kéri a licenszelt DVD-t ....
    help me!
  • Jedi Master
    Bízzunk benne hogy lesz 2. rész vagy pedig egy pár patch.
  • [HUN]FaTaL
    hát szomorúan olvasom a véleményeket:( kár érte meg ahogy olvasom nem sok esély van rá hogy nálam egyáltalán elinduljan ilyen grafcarddal:D
  • [HUN]FaTaL
    és ezt miért nekem írod?:D
  • Alexease
  • malter
    #1621;))
  • malter
    ejj kár volt még ezt kiadni,inkább csinálták volna tovább és hátha valami normális gamet kapunk
  • Alexease
    Latom mar magyaritas alatt van a dolog;))))))
  • malter
    be lehet állitani kormányt,de nem valami nagy élmény:/
  • Jedi Master
    Pedig annyira jó lett volna.... áááá egyszer végigviszem talán utána dobom a francba.
  • paj01
    vegul is az slr is egesz turheto lett egy cd nyi patch utan...
    bizzunk abban h jonnek majd javito csomagok vagy h a fan modderek alkotnak vmit:)
  • malter
    bármilyen tga-t be lehet pakolni,hasonloképp mint slrben:)de bármit állitgatok fps nem növekszik:(
  • geri15
    Na ez NEM AZ :DDD
    A TRD3 nekem is nagyon tetszik, csak sajna nem volt hely így le kellett töröljem... de visszarakom és elgyepálok mindenkit simasuna szerverén :-DDDD
  • Alexease
    :)))
    A TRD3 amugy eleg komoly. Legalabbis mint technika, ami alatta mocorog. A grafikai, a hang, a tores-serules es a fizikai engine nagyon ossze van rakva. Sajnos a konzol-port es a "mindenkinek autosjatek" stilus miatt, nagyon nehez igazi velemenyt mondani rola:( Sajnos meg Pro fokozatban is "integralva" van a TC, ABS, ASR, SC stb...:)
  • nyaflaty
    hát őszintén megmondva én is ilyesmit vártam...
  • Alexease
    A kepek alapjan fix napszak van, nagyon shadowmap-osnak tunik az egesz:)
  • nyaflaty
    Dinamikus napszakváltozás?????
    Ha egyesbe mész egyszer 30 at megy az autó betolod kettőbe vissza egy és akkor már 60 at LOL. Pedig a legelső videókon jól nézett ki de valami hülye nagyon átvariálta SZVSZ
    Mert a régi videókon a hud is más volt mint a játékban, lehet valami nagyokos nagyon nehéznek találta és azt hitte hogy egy ilyen NFS utánzattal több pénzt tud majd keresni. Ja a starforce meg minek rá aki ezt letölti sztem le is törli bár én végigtolom hogy megnézzem milyen kocsik vannak de ennyi. Már meg van a szamár
  • Alexease
    En is mar regen egy jo szabadon autokazos, autovezetos jatekra vagyom:) Nagy varossal, cockpittel, normalisabb fizikaval, manualis valtoval, kuplunggal stb.:)))
  • ssolitude
    Iszonyatosan elrontott játék.Indokolatlanul eltúlzott HDR,teljesen gagyi és felesleges motion blur.A törés nevetséges.Shift+del
  • Alexease
    Ha a tippem szerinti engine-style, akkor azert hulye az AI, mert nem droton huzzak oket, hanem "vezetnek". Persze, ez nem javit a helyzeten:)
  • geri15
    Alex, higyj nekem: a TRD ehhez képest egy GT Legends :DDD

Bocs a képzavar miatt, de kb így lehetne jellemezni :D
  • zolo
    Én mindenféleképp le fogom tölteni,már csak azért is mert szeretek vezetni cak úgy céltalanul.
    Még nem volt említés ilyenről,tehát megkérdem:Van a játékban dinamikus napszakváltozás??Mert sötétben készült képet még egyáltalán nem láttam.
  • Newfronter
    De milyen buta már az AI, megy előttem a kocsi és elkezd indokolatlanul kacsázni, jön a kanyar és nekimegy a kerítésnek, és szinte én vagyok az aki beveszi a kanyart. Na ne már, ez már azért túlzás...
    Meg ha el kell érni egy pontot, akkor ha van előtte valami akadály, annak simán nekimennek..LOL
  • geri15
    Hát srácok nem akarok ünneprontó lenni, de én megmondtam :( Abban ugyan nem volt igazam, hogy nem fog kijönni...hát kijött :C
    De az hogy milyen lett...hát inkább dolgoztak volna vele még...
    AI akkora barom, és a scripteket is elbaszták ráadásul. Egy erősebb gépen is akad mint az állat, ha be van kapcsolva a forgalom, merthogy volt olyan sok eszük a készítőknek hogy ugyanannyi poligonból vannak a forgalom autói....

Szerintem ez nem 1.0 hanem 0.1 maximum. Bétának is gyenge....
  • Alexease
    En meg nem tudok donteni:) "Itt" van FTP-n, es azon filozok hogy lehuzzam vagy ne huzzam:)
    Ha ugyanolyan hasznalhatatlanul lassu es bugos mint az SL(R) volt, orosznyelvu, raadasul SF3-as szivas es meg erosen arkados is, nem pazarolnek ra idot:)

Ja, es az 5. indok, hogy be van mountolva a TRD3 es lehuzas nelkul megy, felo, ha megpiszkalom a "rendszert" az sem fog elindulni:)))) Nem mintha olyan nagy szam lenne a TRD3, de azert sajnalnam:))))))))
  • Jedi Master
    Hát nemtom nekem még nem jött le, de amit elmondtatok róla eddig nem lehet vmi jó.Pedig a reklám meg a videók meg az hogy ilyen játék készül tök örültem nah mind1.
  • gumikacsa
    nekem, mert még nem ért le :D
  • ssolitude
    Úgyvan.
  • nyaflaty
    Kinek teccik?
  • geri15
    tök jó lett, htx :D
  • ntex
    Én is inkább megvárok valami angolosabb Release-t mert orosz nyelvet már (hál istennek) nem tanítanak
  • malter
    leforditottam pár dolgot,de csak alap dolgok,szal tul nagy durrt ne várjatok:)KATT
    menü/opcio/controll és egyéb alap dolgok
  • ntex
    Idézet "PiCO" Release NFO-jából:

[install_notes]
    Unzip this russian shit - burn or mount using DTools 4.o3 -
    enjoy "bruming" a Lada

"This russian shit"... Ebből azt lehet lehozni hogy neki sem tetszik ?
  • nyaflaty
    a no dvd.rar-ral írd felül az eredeti mds fájlt.
    De télleg nem gondoltam volna hogy még az NFS MW-től is szarabb lesz, pedig attól nem lett voplna nehéz jobb játékot csinálni
  • streeter
    Nektek hogy indult el a cucc? Mert sikerült felrakni meg lehúztam a dvd olvasóm is de csak nem indul.
  • streeter
    Jeeee sikerülttt :D:D:D Lejött végreeeee.
  • kicsirobi
    Mivel Starforce védelem van rajta le kell húzni az öszzes cd-dvd romot.