3677
  • bertino
    interNET
  • daf xf
    Sziasztok lehet hogy már televan a pöcsötök az ilyen kérésekkel de honnan tudom leszedni ezt a gémet?Válaszotokat előreis köszi.:)
    Üdv 1 nagy LADA fan!
  • Volkovy
    várom mióta, leszenvedem, felrakom az új daemon toolst, lehúzom a cd-t, berakom a nodvd-s verziót, és nem megy
    valaki helpeljen má
  • bertino
    tapsolj kettőt és kot kodácsolj fejjel lefelé ?!!?!
  • Volkovy
    Leszedtem, lemezt kér, mit csináljak?
  • Volkovy
    Leszedtem, lemezt kér, mit csináljak?
  • bld
    és azt h kell?:)
  • LeePí17
    nekem ennyivel jön...(jól át kell vágni a trackert)

• arty
    jesszusom, te tényleg ekkora - idézet tőled - fasz vagy?

alaplapi chipset függő, h megy e lehuzás nélkül ... kapis?
  • csm
    haggyátok már ezt a tápkábel kihúz dolgot. melyik fasz találta ki? nekem enélkül is megy mint sok más játék, viszont amelyik nem megy annál hiába húzom ki. amúgy ez a játék kb olyan szar mint a street legal volt amikor kijött :(
  • bld
    eza sznikersz gyakori dolgo a játékban? az egyik előzetesben is ez volt az egyik ladán
  • malter
    én elökörködök vele:D

kaptam ezt,de köv verseny sorozatban megint alaprol kell kezdeni samaraval:(
  • [HUN]FaTaL
    xD
  • bertino
    ezen én is töprengtem már xD
  • [HUN]FaTaL
    és mit kezdjünk vele ha használhatatlan?:D
  • bertino
    hát olvass vissza jobban!
  • bertino

nem véletlenül ilyen, gondolom nem sűrűn csinált ez a csapat ilyen játékot, nem véletlenül huzodott idáig, ha igazán értenének a programozáshoz, nyilván hamarabb kész lett volna, és nyilván jobb lett volna, egyenlőre örüljetek neki, hogy van :D
  • citrodante
    ha vissza olvasok ha nem nem talalom hogy
    ?
  • [HUN]FaTaL
    Nah felraktam én is, majd a harmadik patch után megnézem újra. Ilyen optimalizálatlan szart. Ezt még az se menti meg hogy LADA. Tudom hogy szar a videókártyám de annyira talán mégse hogy ilyen grafikát ne tudjun megjeleníteni. A World Racing 2 fényévekkel szebb és legalább 10x gyorsabban fut.
  • eNiX
    vagy már lehet h most is fenn van vmi külföldi oldalon csak rá kell keresni
  • bertino
    visszaolvasás rulz
  • citrodante
    mindenkepp kell starforce?vagy eleg ha csak deamon 4.03 at használok es lekotom a cd,dvd meghajtokat?
  • eNiX
    az nem lehet h a majd megjelenő angol verzióból át lehessen rakni a nyelvi fájlt az oroszba? akkor nem kéne letölteni az angolt is (már aki nem akar tovább oroszozni) hanem egyvalaki leszedi és feltölti valahová azt a fájlt
    egyszerű, nem?
  • baggu
    Honnan lehet leszedni?Nem torrentre gondolok.
  • Schwarz
    na, kiróbáltam énis.
    1. kezdve ezzel a kábelhúzkodós dologgal, starforce széb***za a rendszeremet, kapásból -20 pont
    2. bejön a menü, viszonylag jól megy, feljön a kilépés ablak beszaggat!?? -5 pont
    3. a viszonylag friss magyarosításnak hála sikerült is elindítani, hát... nemvagyok egy grafbuzi, de az nfsmw simán megy, ezmeg csak akkor, ha senki más nincs az úton, +csúnya a látvány -20 pont
    4. irányítás sz*r -5 pont
    5. hangok sz*rok -5 pont
    6. törik az autó, csak 3 gigát foglal +1 pont
    7. nekemis volt ladám +10 pont (nekem)
    8. lehet gyalogost ütni +2 pont
    9. város modellezése jó, át lehet szántani a parkokon +3 pont

összeségében: a magyarosítás magasabb készültségi státuszt kap, mint maga a játék
  • citrodante
    Daemon-Tools 4.03
  • citrodante
    leszedem remelem majd mukszik
  • killer123
    Hali fiuk.

Ez a játék tényleg oroszul van?????
    Mert én oroszul egy kukkot sem tudok.

Ha neg orosz akkor majd faterom leforditja nekem
  • Duddits
    Ha letudod oroszról angolra forditani, akkor nem menne megyarra is? Vagy elöszőr angolra, aztán magyar?
  • [HUN]FaTaL
    nálam is ez a kérdés:D
  • Newfronter
    Bocs de már mindenki Daemon-Tools 4.03-at használ. Szedd le és mountold be, DVD tápkábel kihúz, játék indít...
  • Newfronter
    Csapnivalóak sajnos...
  • citrodante
    sracok segitsetek ezzel a starforceval megvolt:disable cd,disable node,stb,lekotottema cd meghajtokat es meg akkor is error-t ir ki
  • DonManó
    az autóhangok milyenek a játékban
  • Volkovy
    Most tuningoltatom a 2105-ösömet, kíváncsi vagyok, a játékban össze lehet-e hozni olyan tuningot, amit akarok..
    Nagy királyság lesz ez a játék, csak kérdés, hogy radeon 9200-on elmegy-e.
  • malter
  • malter
    nagyon gyenge wr2 hard szimuátor ehez képest sajna:(ami jo benne a lada feeling:)
  • Godman
    Hi all.. Én is leszettem ezt a " Pico" féle játékot de nekem egyáltalán nincs is semmiféle MDS-file (pico-lrc.mdf van.) =( ha valaki lenne olyan kedves és megmondaná hogy azt a Nodvd-s fájlt esetleg elküldené nekem az MDS-t azt nagyon megtunnám köszönni.. [email protected]
  • Loco
    Lehet, hoyg valami beállítás rossz, de vehemensen fagyogat. Kár hogy semmit nem tudok oroszul. Az intró büntet.
  • KoNi
    köszi a tippet, működik ;)