3677
-
#1695 interNET -
#1694 Sziasztok lehet hogy már televan a pöcsötök az ilyen kérésekkel de honnan tudom leszedni ezt a gémet?Válaszotokat előreis köszi.:)
Üdv 1 nagy LADA fan! -
Volkovy #1693 várom mióta, leszenvedem, felrakom az új daemon toolst, lehúzom a cd-t, berakom a nodvd-s verziót, és nem megy
valaki helpeljen má -
#1692 tapsolj kettőt és kot kodácsolj fejjel lefelé ?!!?! -
Volkovy #1691 Leszedtem, lemezt kér, mit csináljak? -
Volkovy #1690 Leszedtem, lemezt kér, mit csináljak? -
#1689 és azt h kell?:) -
LeePí17 #1688 nekem ennyivel jön...(jól át kell vágni a trackert)
-
#1687 jesszusom, te tényleg ekkora - idézet tőled - fasz vagy?
alaplapi chipset függő, h megy e lehuzás nélkül ... kapis? -
#1686 haggyátok már ezt a tápkábel kihúz dolgot. melyik fasz találta ki? nekem enélkül is megy mint sok más játék, viszont amelyik nem megy annál hiába húzom ki. amúgy ez a játék kb olyan szar mint a street legal volt amikor kijött :( -
#1685 eza sznikersz gyakori dolgo a játékban? az egyik előzetesben is ez volt az egyik ladán
-
#1684 én elökörködök vele:D
kaptam ezt,de köv verseny sorozatban megint alaprol kell kezdeni samaraval:(
-
#1683 xD -
#1682 ezen én is töprengtem már xD -
#1681 és mit kezdjünk vele ha használhatatlan?:D -
#1680 hát olvass vissza jobban! -
nem véletlenül ilyen, gondolom nem sűrűn csinált ez a csapat ilyen játékot, nem véletlenül huzodott idáig, ha igazán értenének a programozáshoz, nyilván hamarabb kész lett volna, és nyilván jobb lett volna, egyenlőre örüljetek neki, hogy van :D -
citrodante #1678 ha vissza olvasok ha nem nem talalom hogy
? -
#1677 Nah felraktam én is, majd a harmadik patch után megnézem újra. Ilyen optimalizálatlan szart. Ezt még az se menti meg hogy LADA. Tudom hogy szar a videókártyám de annyira talán mégse hogy ilyen grafikát ne tudjun megjeleníteni. A World Racing 2 fényévekkel szebb és legalább 10x gyorsabban fut. -
#1676 vagy már lehet h most is fenn van vmi külföldi oldalon csak rá kell keresni -
#1675 visszaolvasás rulz -
citrodante #1674 mindenkepp kell starforce?vagy eleg ha csak deamon 4.03 at használok es lekotom a cd,dvd meghajtokat? -
#1673 az nem lehet h a majd megjelenő angol verzióból át lehessen rakni a nyelvi fájlt az oroszba? akkor nem kéne letölteni az angolt is (már aki nem akar tovább oroszozni) hanem egyvalaki leszedi és feltölti valahová azt a fájlt
egyszerű, nem? -
baggu #1672 Honnan lehet leszedni?Nem torrentre gondolok. -
#1671 na, kiróbáltam énis.
1. kezdve ezzel a kábelhúzkodós dologgal, starforce széb***za a rendszeremet, kapásból -20 pont
2. bejön a menü, viszonylag jól megy, feljön a kilépés ablak beszaggat!?? -5 pont
3. a viszonylag friss magyarosításnak hála sikerült is elindítani, hát... nemvagyok egy grafbuzi, de az nfsmw simán megy, ezmeg csak akkor, ha senki más nincs az úton, +csúnya a látvány -20 pont
4. irányítás sz*r -5 pont
5. hangok sz*rok -5 pont
6. törik az autó, csak 3 gigát foglal +1 pont
7. nekemis volt ladám +10 pont (nekem)
8. lehet gyalogost ütni +2 pont
9. város modellezése jó, át lehet szántani a parkokon +3 pont
összeségében: a magyarosítás magasabb készültségi státuszt kap, mint maga a játék -
citrodante #1670 Daemon-Tools 4.03 -
citrodante #1669 leszedem remelem majd mukszik -
#1668 Hali fiuk.
Ez a játék tényleg oroszul van?????
Mert én oroszul egy kukkot sem tudok.
Ha neg orosz akkor majd faterom leforditja nekem -
#1667 Ha letudod oroszról angolra forditani, akkor nem menne megyarra is? Vagy elöszőr angolra, aztán magyar? -
#1666 nálam is ez a kérdés:D -
Newfronter #1665 Bocs de már mindenki Daemon-Tools 4.03-at használ. Szedd le és mountold be, DVD tápkábel kihúz, játék indít... -
Newfronter #1664 Csapnivalóak sajnos... -
citrodante #1663 sracok segitsetek ezzel a starforceval megvolt:disable cd,disable node,stb,lekotottema cd meghajtokat es meg akkor is error-t ir ki -
DonManó #1662 az autóhangok milyenek a játékban -
Volkovy #1661 Most tuningoltatom a 2105-ösömet, kíváncsi vagyok, a játékban össze lehet-e hozni olyan tuningot, amit akarok..
Nagy királyság lesz ez a játék, csak kérdés, hogy radeon 9200-on elmegy-e.
-
#1660 #1595 -
#1659 nagyon gyenge wr2 hard szimuátor ehez képest sajna:(ami jo benne a lada feeling:) -
Godman #1658 Hi all.. Én is leszettem ezt a " Pico" féle játékot de nekem egyáltalán nincs is semmiféle MDS-file (pico-lrc.mdf van.) =( ha valaki lenne olyan kedves és megmondaná hogy azt a Nodvd-s fájlt esetleg elküldené nekem az MDS-t azt nagyon megtunnám köszönni.. [email protected] -
Loco #1657 Lehet, hoyg valami beállítás rossz, de vehemensen fagyogat. Kár hogy semmit nem tudok oroszul. Az intró büntet. -
KoNi #1656 köszi a tippet, működik ;)