LADA Racing Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
semmi reakció?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
hmmm....
ehhez mit szóltok?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

bertino
vagyis nem GSC, mert az Stalker... félreirtam aztatat bocsánat <#duma><#vigyor3>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

M@TriX
meg nem mellékesen van két dátum (14,24), azután majd lehet megint rinyálni.

bertino
nem lesz igazad, ha a GSC cikket is elolvastad, mikor elmentek meglesni a játékot és körülményeit a kiadóhoz, láthatnád, hogy ezt biztos ki fogják adni, szal sztem korai lenne még kiadatlan projectnek nyilvánítani az egészet

geri15
már a topiknyitás, meg a játék bejelentése óta figyelem a dolgokat, és sajnos ez a tendencia...
Igaz, volt egy két egészen jó videó is, de lehet hogy azok is csak a jobb pillanatokból lettek összevágva... de ne legyen igazam, és legyen belõle egy jó játék! :o) Ezt kívánom, csakhát a kívánság édeskevés.

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

bld
ezek szerint nem nagyon

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

bertino
Csirke bazze, nem ismerek rád...
visszaolvastál egyáltalán és megnézted a videókat ?

geri15
csak abból, hogy negyed évvel az elsõ hivatalos megjelenési dátum után sincs normális béta, se semmi használható/értékelhetõ, és csak csúsztatják-csúsztatják ki tudja meddig.

ha egyszer egyáltalán megjelenik, már akkor is veszteséges lesz, így nemhiszem hogy egyáltalán megjelenik. ami nagy kár lenne, de ezek a tények 😞

Omlás
És mibõl gondolod?

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

geri15
ahogy látom már ez is süllyesztõ, bravó :|

bertino
jóóóóóóólvan, elég volt <#duma>

nemis 2006 márc 14 hanem 2007 LOL<#nyes>

[HUN]FaTaL
decemberre..

http://goo.gl/gd6Zi5

szeptemberre...
bertino
nemsoká adják a hírt: eltolják juniusra <#idiota>

remélem a 14-i dátum lesz az igazi és jövõ héten már nyomhatnám is.már nem birom kivárni,
M@TriX
em hát, legalábbis nem ez az általános, de ha így lesz, jó lesz 😉

bertino
akik ilyen soká csinálják a game-t, azoktól sztem ilyet ne várjunk :| tény, hogy az lenne az igazi, valamelyest lehetne tanulni oroszt <#kuss>

minimum, hogy egyszerre jönne, és csak egy kattintással lehetne választani... hát de nem? 😊

bertino
minimum, hogy nem sokkal utána <#wink>

[HUN]FaTaL
köszi

M@TriX
orosz, angolt nemtom mikor fog megjelenni

bertino
akkormeg pláne nem tudom mit aggódnak annyira egyesek...

csm
a game már rég kész de vmi faszság miatt csúszik mindig, mert baszaxik a kiadó vagy mittomén.

BMW 325 iX Rallye Car :)

bertino
persze, hogy amiatt van... nézzetek már rá, köze nincs az egészhez, ez csak egy elkezdett vmi... semmi optimalizálás nincs benne vagy hasonló, ez egy nagyon kezdetleges dologból lehet egy részlet, nem tudom miért nem világos, hogy a game már egy összerakott dolog ehhez képest, kiadás elõtt van, lassan már full kész ^_^

[HUN]FaTaL
Tényleg srácok. A márc. 14 illetve 24-i dátumok az angol vagy az orosz megjelenésre vonatkoznak?

M@TriX
sztem tuti, negem 6800GT van és kb 12 FPS ha jól látom, szóval... ez sztem még alfa korszakból van a textúrákból ítélve maj dmeglátjuk hgamarosan

csm
remélem ez az fps-hiány csak a béta miatt van .

BMW 325 iX Rallye Car :)

gumikacsa
Ja, nekem is igen alacsony volt, pedig azt hittem, bika gépem van 😊 És itt még nincs is város....

Renault magnum http://kamionszim.hu

bld
megnéztem énis--- hát van kemény 5 fpsem😊 remélem a teljessel nem így lesz😄

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

M@TriX
lentebb már beírtad én válaszoltam is, és úgy tûnik jól, tedd fel a DX9c-t

báttyó02
az nem dx9? :|

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

nem vlmi d3d9-dll-t kér
bepe79
A képet akkor inkább nem szúrom be, gondolom jó link formájában is: http://web.t-online.hu/bepe1979/bepeladaracingsimulator20060302.jpg

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Persze, ezt vágom. Tudom, hogy nem szabad sokat várni a beta demo-tól, hisz' ki szoktam próbálni a linux disztribúcióknál a snapshot, aztán a beta, aztán az RC (release candidate) verzsönöket is a final/stable elõtt. Csak ez így éhgyomorra számomra cseppet ijesztõ volt. <#worship>

Suzuki Swift GL 1.3

M@TriX
képet töröltem mert bazi nagy max 800 szélest rakj be.

1. nyugizzál, ez nem promo béta, hanem egy korai bemutatbéta ebbõl nem kell levonni semmit, mondjuk gondolom te a grafra gondolsz, de ebben a bétában pont nem arra kellene figyelni
2. nézd meg a képeket és videókat és rakd össze a dolgot, ha nem túl nagy kihivás.

M@TriX
olvass lentebb

bepe79
Kipróbáltam a beta-t. Remélem, hogy ez csak egy rossz vicc (egy nagyon rossz vicc).. Bár a jelek szerint nem. Ugyanis szerintem jó beta-t húztam le. Csináltam screenshotot is belõle:

Suzuki Swift GL 1.3

kovecses
honnan lehet beszerezni a bétát? én is szeretném kipróbálni!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Bocs, de én tényleg nem találom, hogy honnan lehetne leszedni a bétát... Tudna vki segíteni???
M@TriX
😉

tudtam hogy rád számíthatok 😉

gumikacsa
Nekem már ebben az állapotban is jobban tetszik, mint az nfs mw 😛

Renault magnum http://kamionszim.hu

M@TriX
jah úgy legyen, majd meglátjuk...

arty
ez a mini beta elég meggyõzõ ... remélem irányitás fizika ennél már NEM lesz árkádosabb!

Forza.

Omlás
jah carier módban történet lessz vagy valami iesmi ...

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

M@TriX
sok videó is lesz, mint az NFSMW-nél vagy valami olyasmi.

Omlás
2105 2101 2106 forevaaaaaaaaaaaaaa

Omlás
nah ja és ha azt nézzük hogy 4 CD vagy DVD akkor lesz azé cucos rendessen 😊

M@TriX
milyen dll-t kér?
csak nem dx-el kezdõdõt? 😉
szóval ha igen akkor rakd fel a DX9c-t
vagy frissíts hangk/vidk drivert...

és az erroronál kihagyást nyomj