3677
  • Gerisone
    zsír! kiváncsi vagyok! de leginkább két dolog kellene: peccs és valami emberi nyelv
  • Gerisone
    ja! de igy félpercenként egy kicsit! nem értem!
  • Omlás
    Jelenleg szerintem nemnagyon van olyan konfig amin ez a verzió ne szaggatna! Amúgy van pár érdekes dolog amit majd öszegyűjtök és holnai nap folyamán közzéteszem...
  • Omlás
    HDR OFF és nem lessz tejfehér minden!
  • bld
    ilyen konfigonis szaggat???
  • Gerisone
    nekem jól elmegy csak néha szaggat be! jópofa játék! pénzcsalás van hozzá?
  • Bendoo
    Hát nálam a saját driverei sem oldották meg a problémát .
    Ugyanugy tejfehér minden a játékban, annyi különbséggel, hogy egy bizonyos idő után az egész fehérséget mintha lehúznák a monitorról. Így viszont megláttam a játék valódi grafikáját, és hát azt kell mondjam, ha kényszerítenének, hogy játszak vele, inkább tejfehérben .
  • Gerisone
    Kösszi omlás
  • Omlás
  • Omlás

Kis eligazítás hogy mi mi .
  • Bendoo
    Kipróbálom én is azt a drivert, ami a dvd-n van, hátha. De a hangokat az sem javítja
    Kár érte télleg.
  • LeePí17
    nekem is kipróbálásként volt fent..max fél órát még beletúrkáltam a winfos könyvtárba+hasolnók..
    de nem voltam megelégedve...
    meg most ezzel a vistával se...
    10 féle OPrendszert próbáltam ki..
    de a saját buherált Xp-t használom..
  • Schwarz
    néha énis alkalmazom ezt a módszert idomításra, már efogyasztottam néhány billt
  • Schwarz
    <OT>
    kipróbáltam a vistát, kár volt, hót régi hwhez fele driver nem volt benne, mégis 6gigás lett a vindóz könyvtár...
    nesze, ott a vadiúj OSed, használd egészséggel
    5perc alatt sikerült a szűsz rendszernek elindulni
    persze a hálózat se ment...
    </OT>
  • Omlás
    Ha megcsapkodom ököllel akor utánna jó :D
  • Omlás
    jah az meg a másik gix valamiért néha nem jók a gombok de csak pár betű azt nagy kómás fejjell észre sem vettem csak utólag :S
  • Omlás
    3 napja nem aludtam nézzétek el pls ...

thx :(
  • priluki
    Ja,bocs most olvasom szar a bill
  • priluki
    Helyesirás
  • L4d4
    köszi omlás.megprobálom.
    amugy ha launcehrben beállitom fullra csak azt ahol számokat lehet megadni hagyom nullán, a játékban visszaveszem minimumra a dolgokat kivéve azt h mien messzire lássak, akkor egész jol fut...
  • Omlás
    Jah amúgy ha valakinek kell pár plussz FPS ! Nézzetek szétt a DVD-n és tegyétek fel a fentlévő Drivert és utánna a directX et ! nekem + 5 FPS és így azért már elfogadhatóan el lehet vele hülyülni ne várjatok nagy csodát de az a pár FPSS van akinek jól jöhet !

üdv ...
  • LeePí17
    aha...
    de nincs helyed se a bf2-t felrakni se a toca-t...
    inkább mond azt h nem akarod azt elhisszük..
  • bertino
    34 GB szabad helyem van, miről beszélsz ?
  • gumikacsa
    elindult, kösz a segítséget. Na, most megyek csalódni.
  • Omlás
    Itt van az MDS file amit az MDF mellé kel tenni ezt mountolni a név ugyanaz legyen !! Nálam így lehúzás nélkül mükszik havernál nem gépe válogatja kinek hogy de ezzel mindenképp mennie kéne ha lekötötek a tápkábelt!
  • LeePí17
    de majd meglesem a tieden..jaaaa..nincs elég hely a lemezeden..
    bocs nem szóltam...
  • bertino
  • Bendoo
    Aki szenved a pico félével : Itt a fórumon a harmadik oldalon van egy link, egy nodvd-rar. Töltsétek le, abban van egy mds fájl. Ezt tegyétek a mdf mellé, legyen ugyanaz a neve. Majd a 4.03as Daemonnal ezt az mds fájlt mountoljátok. Nekem így megy.

Más, csináltam egy képet a játékból én is :

Persze videokártya drájver frissités elkellene, de azt anélkül is láttam, hogy szaggat mint állat. Ez nem is lett volna meglepetés, mert itt olvastam a hozzászólásaitokat. De a kocsik hangja...szóval aszittem az ennyire nem lesz elbaszarintva. Rémes. Okádék. Nagyon vártam ezt a játékot, és én is nagyot csalódtam benne :(

Most a frissitéseket várom nagyon, hátha azok megoldják a problémákat.
  • L4d4
    LRC_DVD.rar
    LRC_DVD.mds

ha esetleg kellene valakinek
  • bertino
  • LeePí17
    jaaa..nem is tom h mé..
    mert lusta vagy vazze új dolgokat kipróbálni..
    leszedted a longhornt(vista) ugyan ki próbálta ki ha nem én?.. a többi Os-t kipróbálta ki??én..
    mert te nem mered.....
    nem vagy vevő az új dolgokra...
    én nem tagadom kipróbálom az új dolgokat..
    te meg nem..
    jaa igen...a szöveged: "nincs kihasználva.."
  • LeePí17
    nekem 2 filém van..
    1: 4,663Mbos mdf
    2: 39kbes mds

nekem ezzel megy a game
  • bertino
    hát monnyuk a te gépeden, amelyiken 4x van format 1 hónapban... ez nem is csoda
  • gumikacsa
    Hát én itt szopok vele, már egész délután... leszedtem a Pico féle verziót, kicsomagoltam, egyetlen darab árva mdf file. Arra nagy nehezen rájöttem, ha átnevezem mds-nek, akkor beolvassa a daemon, fel is tettem a gammát, de a starforce bekavar. a tápkábelt lehúztam a meghajtókról, de mivelcsak egy árva mdf file az egész, mini image-t nem igazán találtam.
  • LeePí17
    én naon nagyot csalódtam benne...
    lehúztam mindent minimumra..hátha az a 4-5 Fps felmegy legalább 30ra...
    ellenszemben a legmagasabb fps szám 24....
    szaggatott mint atom..
    haver is kipróbálta (erősebb gépen mint az enyém) ott is akadozott..de ott a max fps 28 volt..de ugyanúgy szggatott..kikapcsoltam a HDR-t... a vonalsimitást...
    szal mindent a minimumra...de az istenért se jáccható..
    csak nálam ijen?? vgy nálatok is?
  • Omlás
    Az üzi eleje bill hiba miat karakter hiányos sorry érte :S :((
  • Omlás
    Üd indenki ! Hát láto int én is indenki ás is salódott! Sajnos ez a gae is a SLR szituban an kiadják de erősen ne neethető 10 -ás erziónak optializálás nuku grafikától én ne is árta sokat őszintén egallo neke íg is egfelelne ha norálissan enne! Törés hmmm hát legalább szebb mint az NFS MW ben a farcolósás itt valahogyszebb de ez nem menti meg a játékot! Amúgy én "kellemesen" elvagyogatok vele és eljácogatok 3. sorozatnál tartok tuningolgatom a verdákat és remélem a készítők 1000 el dolgoznak a javításon avagy egy teljesen átszabott Európai verzión ! De nagyon nem reménykedek! :( Amúgy Meglehet nézni SRL-t ahozképest hogy mivolt mikor kijött mindenki hú meg szar meg minden kb ugyanezen a szinten volt és valahogy mégis azért baromi sokan tolják ill elő előveszik! Ez talán tipikusan az a szitu hogy, Anyira rosz hogy az már jó! Nemtom talán magához a típushoz való vonzódásom köt enyire a játékhoz de hibái ellenére is órákat elszórakozgatok vele... ki ki más véleményen van ez nem is gond! De remélem nem megy átt a topic abba az irányba hogy minden HSZ : Húdeszar miez a hulladék stb.. a helyzeten ez mitsem változtat akinek nem tetszik törölje azt felejtse el de értelmét nem látom hogy szapolja a progit ! Ezt csak megelőzésképp írom holott tudom nemnagyon fog érdekelni senkit :).

Amúgy szerintem egy erős optimalizáló Patch minimum a készítők kötelessége mert szerintem nem egy vásárló fog reklamálni a program használhatatlansága miatt illetve nem is használhatatlan inkább azt mondanám élvezhetetlen elég nagy mértékben az az 1 2 pillanat amit kellemesen tölt az ember nemigen menti meg a játékot :(.

Összeségében nemsokkal számítottam többre de arra nem számítottam hogy enyire bugos lesz KÁR érte NAGYON KÁR mert nem egy LADA fan szíve szakadt meg miután feltelepítette és elindította a játékot!

Üdv. . .
  • nyaflaty
    Épp most néztem meg azt a bétát, hát mintha két külön játék lenne. Ebbe ha 60 fölé mentem már kiírta h overspeed, meg ha rossz oldalon mentem azt is, ilyennel a játékba nem találkoztam, meg a km is ezerszer élethűbb mint ebben a szarban...
    Mér szarták ennyire el?
  • Gerisone
    igazat beszélsz! ez a megfelelő kifejezés
  • geri15
    ám ;>>