3677
-
L4d4 #1855 hehe, nekem soha nem sikerült verseny alatt, de nekem amugy teccik a játék, persze többet vártam töle de végre egy ladás játék :)) b
tuti lesznek elvetemültek akik éjjel nappal azon fognak dolgozni h csináljanak hozzá lada hangokat és stb.
csak gyözzük kivárni:) -
#1854 BACK UP
-
nyaflaty #1853 én 190et is mentem vele...gyárival. Vagy az is lehet hogy az orosz nagyokosok beleszóltak hogy egy kicsit fényezzék fel az autójukat nehogy leégjenek vele a világ előtt... -
nyaflaty #1852 azonkívül ha megnézzük Omlás barátom 1823as képét ott:
1. sötét az üveg nálunk üvegfestés nincs is
2. olyan kiput én nem láttam ami a képen van
3. graf sokkal szebb a képen
4. olyan spoiler szettet se láttam, mondjuk a szamárral nem sokat foglalkoztam
5. leesett a köd -
L4d4 #1851 teljesen igazad van és egyetértek veled.
de az 1200-es még egész élethü abbola szempontbol hogy az istenér se akar elpörögni a kerék és nem megy többet 140 nél:))) bár az ötös váltó gáz:) -
nyaflaty #1850 az hogy béta a fizikára is lehet kihatással?
meg lehetett volna annyi eszük hogy nem minden ember száguldozni akar hanem visszakapni a valódi LADA érzést és nem 5ös váltót rakok a régi ladákba meg ne mennyenek 200al hanem max 160al, és ha tuningolod majd megy gyorsabban, NA MEG A HÁTSÓKERÉK HAJTÁS HOL MARADT????? -
L4d4 #1849 természetesen én naiv nem csináltam backupot :D -
#1848 nah mindjárt megvizuálom a dolgot... -
L4d4 #1847 felraktam ezt a nem hivatalos patchet meg a magyarositást és hibaüzit ir mielött képet beadná.(a menü müxik csak a gamet nem inditotta el)
esetleg valaki még felrakta a cuccokat?
neki megy? -
#1846 valameik orosz fórumon találtam... passz :) -
#1845 Egyre inkább az a gyanúm valami nem kóser ezzel a werzióval amivel itt szenvedünk !
1, Decemberben jobban nézett ki a game mint most peddig csúszott a megjelenés!
2, Totál hiányos és már az is érdekes hogy a 4.5 GB-os lemezról csak épphogy 3 GB-ot telepít fel!
3, Magyarosítgatás közben mint már volt róla szó én is megtaláltam a multi menüpontok szövegér de ez a játékban sehol nem lelhető fel ergo megint csak kérdőjel HOL a multi?? Főleg mert mont a csúszás után lett nagyon dobálva a multis téma!
4, Totál optimalizálatlan az egész grafikus motor!
5, Hangokat megintcsak nem kezeli rendesen ott vanak a külömböző kipuhangok meg motorhangok mégis csak 1 et használ ergo megintcsak hiányos valami!
és még sok sok hasonló ien dolog van amit ha öszegzünk 2 lehetőséget kapunk!
1, Vagy enyire kontár munkát végeztek a srácok de akkor golyó jár nekik fejenként legalább 5 :9
2, Ez egy BÉTA relase amivel mi szívunk! Igazából nemnagyontudni hogy most mivan!
Én minden esetre kiváncsian várom az angol verziót hogy az mien lessz továbbá egy értelmezhető cikket is szivesen látnék megbízható forrásból akor legalább tudnánk mi merre hány méter! -
nyaflaty #1844 Na szép jó reggelt emberek, látom mindenki szemét szúrja ez a sok furcsaság ami ezzel a játékkal van. Omli honnan szedted az 1823-as képet? -
#1843 Szerintem csináljatok egy F.A.Q.-t. :) -
#1842 Csak max 2 3 oldalt kellene viszaolvasnod pls tedd meg nem olyan nehéz!
köszi... -
Bambbu #1841 Sziasztok!
Valaki segítene nekem h hogyan kell elindítani a játékot hogy az a check disc ne írjon ki errort? segítsetek létszi -
LeePí17 #1840 csak lehet h löpí nem adja oda -
#1839 kösz a tippet -
#1838 Újabb WinRAR -al próbáld kicsomizni! -
#1837 Valaki egy torrent linket plz mert amit szedtem eddig CRC-s volt (privibe) -
#1836 Valaki fordíja le pls :)
Not Official LRC Patch
===============================================
LRC NapPatch - Not Official LRC Patch
Version: 0.0.1
Date: 4:36 20.03.2006
===============================================
0.0.1 - первая альфа
- отключено радио LRC
- оптимизированный файл настроек (для хороших компов)
- Уменьшена скорость адаптации HDR
- изменена дальность прорисовки объектов на карте
ЖДИТЕ ЕЩЕ!!! -
#1835 csak összejön :) -
#1834 -
#1833 Ebből is látszik nem vok Photoshop mester :) megint okosabb lettem thx a felvilágosítást!
A jelenlegi hejzet sajnos EZ!!
Amit vártunk és amit kaptunk :S -
#1832 -
#1831 ez a két kép nem moddolás, hanem photoshop
akinek van egy kis szeme hozzá, és látott már PS munkát az élből levágja
azért se lehetne mer ennél ezerszer szarabbul néz ki ingame ;-| -
#1830 próbáld/játok ki és ha jó, majd szedem én is -
#1829 Biztonsági mentést ne felejtsétek sosem lehet tudni.. -
#1828 Kora reggel kis finomság!
NotOfficial_LRC_Patch
-
#1827 én meg egyelőre ma este kérem majd el a leepí-től -
#1826 Nekem is :) Szerintem mozgalmas 1 2 hét elé nézünk én mindenesetre nem temetem a játékot mert vannak sanda gyanúim! -
#1825 nekem van egy olyan sejtésem, hogy fognak itt még kiderülni dolgok... :) -
Modolják a gamét vagy nemtom de ez azé brutal :P -
Én most valamit nem vágok elvileg ez ugyan az a game mint amivel mi szenvedünk de én akármit csináltam ennek a közelében sem volt a grafika!
Érdekes... -
#1822 ^^
szó sem volt róla, hogy azon a meghajtón kell helynek lennie, ahol a gamek vannak ;) így nem mondom, mivel egyáltalán nem mondtam hazugságot... nincs hely felrakni, egyelőre kell a hely, majd ha megvettem a henger üres DVDt, na akkor majd felrakom a BF2t -
#1821 LRC HUN BETA 3 ....
jóreggelt.. -
L4d4 #1820 KÉP
repesztek a 07-esemmel, 183 km/h:)) -
#1819 Amúgy érdekes pl ez a gagyi hang dolog! Mivel megnéztem kicsit jobban a dolgokat :
6 külömböző motorhang
3 külömböző kipuhang
Jó kérdés hogy miért nem változik semmi ha az ember kiput változtat pl és miért oly egyformák a motorhangok is!
Aki kicsit jobban jártas ezekben a dolgokban (PL iesmi volt az SLR nél is) az utánna nézhetne :)
üdv...
Én most eldőlök pihizni majd re valamikor a nap folyamán... Jó8 all! -
#1818 LOL most olvasom a game info-ját, hátezen feküdtem :D
[description]
Brum-Brum, come and drive your Lada in Lada Racing Club!
[install_notes]
Unzip this russian shit - burn or mount using DTools 4.o3 -
enjoy "bruming" a Lada -
#1817 Az elkezdett magyarosításba belenyúltam kicsit én is most eléggé hulla vok talán holnap nagy részét be tudom felyezni! -
Bendoo #1816 HDR volt az első amit kikapcsoltam, de az sem segít. Ez fehér, most azt néztem, hogy nem is idő függvénye, mikor tűnik el a fehérség, hanem sebességé :)