3677
  • nyaflaty
    Ember pihennyél már. Mit kell emberkedni úgyse fogtok soha az életbe találkozni itt meg mindenkinek nagy a pofája pedig semmi értelme. Ez a fórum azért van hogy segítsünk egymásnak meg hogy elmondjuk a véleményünket SZVSZ, ha meg egymást akarjátok fikázni mennyetek a chat.hu-ra a gumiszobába
  • báttyó02
    kussoljmán :>
  • Gerisone
    jézusom mi az isten folyik itt? ez egy fórum! szemtől szemben senkisem pattogna! nemtudom mit hisztek! inkább privátba beszéljétek meg! ez rád nem vonatkozik RT! Ez hihetetlen! ez olyan dolog mint a "nagy auto kis fütyi" aki a netek keresztül kemény az máshol nem az! ergo itt vezeti le a feszültséget amit másutt nem tud! szal ennyi

egyébként azt a nyamvadt mds-t hunnan szedtétek le? dc-n 7 hubon voltam fenn és sehol!
  • nyaflaty
    hát kb 3 óra, de lehet még annyi se. van benne 4 rész, a 4 részbe meg 14-14 pálya.
    Ezeket megcsináltam és nem tom kell e még valamit vagy ennyi volt de ez nekem nagyon furcsa. A 4,3 gigás telepítőből felrak 2,8at, a régi videókon jó volt a fitikája a játéknak, meg a fordulatszámmérő is már volt, meg tetszett az hogy egy kis váltóval mutatta hogy hanyadikba vagy, minden jót kiszedtek belőle de vajon miért? Ettől még az a gagyi béta is jobb volt. Abba aránylag normális fizika volt ebbe meg még olyan se mint a GTA-ba. Nem tudom mi lehet emögött...
  • _Neo
    Orosz szöveg és kérdőjelek. Melyik csúszkát toljuk feljebb, hogy a játék ne szaggasson? Ha nagyon hülye kérdés volt akkor bocsánat :) de nekem nagyon szaggat...
  • csm
    figyelj, én már régebb óta vagyok itt mint te nem hiszem hogy pattognod kéne...
    talán ha szemtől-szembe lennénk nem lenne ilyen nagy pofád, legalábbis nem sokáig. RT ugyanilyen kis fasz mint te...
  • arty
    inkább az lenne jó, ha a hozzád hasonló trágár dezinformátorok megtanulnák befogni ;)

nyaflaty : kb mennyi volt a tiszta játékidő ? pár óra vagy egész nap ezt toltad? :)
  • kigyi
    Most már ugyan elindul a game csak az a gond hogy amikor egy versenyre kattintok elszáll a köv üzenettel:
    Hibauzi
    Találkozott már ezzel valaki?
    Esetleg tudja rá valaki a megoldást?
  • malter
    a játék fökönyvtárában "launcher"exe
  • LeePí17
    nekem pls irja le valaki a graf beállitásokat mert a gaméban levettem de szinte az orromig nem láttam de ugyanúgy szaggatott.
    pls irja le vki h hol lehet beállítani.
  • malter
    ahogy turkáltam könyvtárba találtam multi parancsokat stb,nem fejezték be?
  • kigyi
    Ja igen közben rájöttem, szokás szerint én voltam a hülye :D
    Na mindegy legalább megy és nem kell lehúznom a meghajtókat ha nyomulni akarok.
  • bertino
    biztos van még valami... D:
  • malter
    tehát nevezd át,már ezt is leirtam ha eltér az mdf mds neve akkor nem megy
  • nyaflaty
    emberek nyugalom!
    Nem kell idegeskedni. Én úgy néz ki végigvittem vagy mi mert az összes verseny megvan és nem tom mit lehetne csinálni még...
    valami ötlet ha van szivesen várom
    izgalmas játék voltgratulálok orosz barátainknak nagyon kitettek magukért, előre félek hogy mi lesz a stalkerrel...
  • SNAKE01
    mert nem is azt kell hanem az mdf-t csak kell hozzá az mds -is...
  • kigyi
    Nekem a No DVD image-re aztmondja a daemon hogy: Unable to mount image. File not accessable.
    Tehát nemtudom bemountolni a mini image-t.
  • báttyó02
    kurvára igazad van :>
  • Gerisone
    valaki külgye má el nekem emailbe léci az mds-t! [email protected]
    köszi
  • Provi
    grafikát hol lehet beállítani?...nekem 1általán nem szaggat,pedig elég nagy forgalom van...amúgy 1etlen szót se tudok oroszul,szal jó lenne ha segítenétek,előre is kösz...
  • SNAKE01
    ne személyeskedjünk ok?-.-
  • geri15
    akkor csak kurvára meg kellett volna keresned DC-n, torrenten, a neten, vagy csak kurvára visszaolvasni 2 oldalnyit, vagy kurvára befogni a pofádat
  • SNAKE01
    ezt most kinek írtad?nekem így már megy,csak az a kúrva mds hiányzott... -.-
  • baggu
    Ezen az első oldalon kb 3x leirták hogy hogyan kell elinditani... Ha ugy sem megy akkor Megfogod a táp kábelt kitéped és a géppel együtt Kibaszod a szemetesbe a Kotlát.Ennyi
  • Istencsászár
    Neki is ugyan annyit kell visszakeresni, miért nem sporoljátok meg a várakozást?
  • DjSylent
    valaki segitsen már
  • SNAKE01
    köszönöm szépen!most áruljátok el ilyen nehéz segíteni másoknak? -.-
  • streeter
    Hát jah. Ami nincs azt nem lehet demonstrálni :D
  • Gerisone
    valaki tud akko segíteni?
  • malter
    fizika demostráciot?nehéz lesz
  • malter
  • Istencsászár
    csinálj ingem videót, egy kis fizika demonstrációt:)) hadlássam milyen
  • SNAKE01
    mért nem tudod elküldeni azt a szaros mds-t ha?
  • streeter
    Hát jah nem valami leleményesek :D Nemtom mindek kellett ide 4,3giga meg minek telepít fel 2,8 gigát. Csak mert nálam az egész cucc olyan mint valami diavetítés 800x600 meg medium graf melett
  • malter
    nem valami ötletesek a srácok festés terén:D

• Gerisone
    lehúztam a cd-t! felraktam a démon 4.03 mat! és nem megy! ötlet?
  • bertino
    télleg ? nemmondod ?

még ha esetleg le is irnád mi meg hol a gond ?

issstenem
  • Gerisone
    Na! szal nekem is elindítási gondjaim vannak!
    valaki tud segíteni?
  • [HUN]FaTaL
    olyan jó lenne ha eltakarodnál a picsába innen:F
  • DjSylent
    Na hali akkor most le tudná nekem irni hogy hogy tudom elinditani?