3677
-
nyaflaty #1895 És ez mit takar?
-
#1894 megjelent a ГАРАЖ(Garázs) 1.0
és a Carlist 2.0 -
nyaflaty #1893 hát én se mert szerintem se véletlenül 1.0 -
#1892 jah, értem, hát mint mondtam meglátjuk, hivatalosan mostantól a boltokba szóval ha ez egy béta volt akkor most lesz egy végleges vagy mi...
(de azért nem csodálkoznék ha ez lenne az ;)) -
nyaflaty #1891 Csak azt akartam mutatni hogy ezekvoltak ígérve és semmi sincs belőle -
#1890 TotalCommanderben nézve:
LRC_DVD.mds 39 918 KB
LRC_DVD.mdf 4 663 640 064 KB
Ezek 1 mappában legyenek ien névvel ! Így mennie kel lha nem akor sajna ez van :( -
#1889 Szívessen :) DE lassan érik egy FAQ szerintem is :)) -
citrodante #1888 legalabbis nekem
emulerol szedtem -
citrodante #1887 amugy az LRC_NO-DVD.RAR-ban ugyanugy van elnevezve az mds mint a 4.5GB os mdf es 39k-s -
citrodante #1886 kosy szepen nagyon halas vagyok -
#1885 egy helyen legyen mind a NO_DVD-s .mds és a 4.5 GB os .mdf! Ez fontos !!! -
#1884 Nah először és utoljára :)
Install:
Elvileg egy 9 K körüli .MDS file van az .MDF mellet azt törlöd leszeded a LRC_NO-DVD.rar abban találsz egy 39 K körüli .MDS fájlt egyforma vévre nevezed min a 2őt Daemon 4.03 !!! FONTOS !!!! Bemountol Install!
Optikai meghajtókba ne legyen lemez nekem úgy nem indul de leötnöm nem kell és újraindítást sem kér! Ami azé érdekes kicsit !
Elvileg ha így telepíted indítod akkor működnie kell!
A segédprogis megoldást felejtsd el nagyon kis esetben jön be jobb ha lekötöd az optikai meghajtókat de akkor meg ez a sorrend!
1, Leköt!
2, Install!
3, Play!
Ha ígysem indul nincs ötletem sajna megesik hogy PC konfigja válogatja hogy fut vagy nemfut ez a StarForce :S -
citrodante #1883 ha kiraktam egy kulon konyvtarba az eredeti mds-t az bezavarhat
a lrc_dvd.mds(NO DVD) es a lrc_dvd.mdf kulonkonyvtarban van -
kensesboy #1882 Köszi ,lesem
-
citrodante #1881 omli megirnad mit csinaljak visszaolvastam mindent megcsinaltam amit irtatok de nem es nem
-
citrodante #1880 mar reg ugy is volt felinstalalva a nev ugyanaz -
#1879 Kb 4 oldallal visszább megtalálod a keresett infót! -
citrodante #1878 estetleg www.wanadoo.atw.hu -
#1877 Leszedted az LRC_NO-DVD.rar-t? Ebben van 1 db .MDS kiterjesztésű fájl törlöd a régi .MDS-t és ezt teszed a helyére fontos hogy mind az MDS és mind az MDF fájl neve ugyan az legyen nekem kábel lehúzkodás nélkül megy! -
citrodante #1876 emule vagy torrent par oldallal hatrebb megtalalsz mindent
-
kensesboy #1875 Hi!
Le lehet tölteni a játékot valahonnan?
Kiprobálnám szivesen.
köszi. -
citrodante #1874 segitsen vki
-
citrodante #1873 nekem se igy se ugy nem indul nem tudom mi lehet a problema
felraktam starforce-disable node,disable cd,disable primary slave(CD-DVD combo),disable secondary master(DVD IRO),gep kikapcs comborol le a tapkabel viszakapcs es nem megy
-
#1872 Jókérdés mondjuk a mérete nagyon hasonlít a torentes 2.valahány GB oshoz mivel ez is tömörítve meg darabolva van! De paszolom! KI teszteli be ? :) adok neki FTP címet ahonnét leszedheti ingyé ... -
#1871 jaja ;)
na majd meglátjuk
jah most jut eszembe a hétvégén láttam egy FTPn:
PICO féle verzió:
o3.18.o6 - 49 rars x 50 mb - O_O
[description]
Brum-Brum, come and drive your Lada in Lada Racing Club!
[install_notes]
Unzip this russian shit - burn or mount using DTools 4.o3 -
ez van fönnt a torrenten és a szamáron is? -
Newfronter #1870 Jobb lesz megvárni az angol verziót, hátha más valamennyivel, kiderül....
Viszont a StarForce védelemért nem hiszem hogy nagy árat kellett volna fizetnie a fejlesztőcsapatnak, valszeg megegyeztek egymás között egy jó üveg vodkával... :)
-
#1869 Szerintem semmi csak azért hozta fel hogy ott mit mutattak meg mi volt a vidiken azt ahoz képest most mivan .
De én is amondó vagyok a hét folyamán kiderül, hogy mi a szitu! -
#1868 Nekem ezekkel a képekkel nem is lenne bajm ha normálisan menne a game meg tényleg tudá ezt a rafot! -
#1867 ezt én írtam mi a gond vele? -
#1866 A bekarikázott részt érdemes megfigyelni!
M@TRIX : teljes mértékben egyetértek veled ;-)
-
nyaflaty #1865 ezt olvassátok végig a leírást! -
#1864 jaja, amúgy egyszerű ahuivatalos oldalon vannak szerintem a legfullosabb képek, azoknál aligha szebb a gém.
-
#1863 #1595 -
#1862 hmm ezzel olyan szinten szálnék csak vitába hogy mekkora meló a magyarosítás kb hasonló meló lehet áttírni a béta verszámot esetlegessen 1.0-ra! De csak tippelek mondom lehet hülyeség és tényleg ez a végleges mindenesetre az utolsó remény az angol verzióban van. Én egyszerűen épp észel nemtudom felfogni hogy abból amit mutattak hol tartanak nem látszik semmi a végleges verzióban?? Nekem ez zavarja a fantáziámat! egyszerűen anyit csúszott a game hogy elvileg még stabilabbnak kellett volna lennie nem rosszabnak? Kérdés az vagyon mit csináltak a kedves fejlesztő kollegák december óta amortizálták a játékot ?
Amúgy meg
nyaflaty mutatott tegnap egy érdekes képet mindjárt be is dobom ide! -
#1861 Annak a képnek számomnra nagyon PhotoShop szaga van. Legalább is azokból a matricákból meg a felniből ítélve. Meg az az üveg se stimmel szerintem. -
Bambbu #1860 Valaki írja le nekem hogy kell elindítani a játékot mert nem tudom a check disctől tovább vinni :D :S
-
Newfronter #1859 Sajnos van egy szomorú hírem: A játékon belül a menüben bal sarokban ott figyel az 1.0, tehát ez a végleges teljes verzió. A béta maximum 0.99 lehet.
Másik dolog, hogy a lemez mérete azért ilyen nagy, mert StarForce védelmet csak így tudja a Daemon-Tools emulálni (lásd: Worms 4: Mayhem, ahol 1,5 GB körüli a méret, a lemez meg 4,4GB-ot mutat).
A csapatnak nagyon össze kellene kapnia magát, hogy helyrerázza a játékot.(AI kiigazítás, optimalizálás, hangok, stb..) -
#1858 na ma jelent meg full hivatalosan a gém, hamarosan kiderül, hogy mi az ábra.... -
#1857 Nem tartom valószinűnek! Lada inkább a strapa bírásáról volt elhíresült és nem a barominagy teljesítményéről :) -
L4d4 #1856 köszönöm! :)