3677
-
#1935 valaki itt említette h végigvitte! van esetleg valami szévgéme? a játék versenyrésze annyira nem érdekel! Arra ott a mosztvantid! meg őszíntén lusta is vagyok! -
#1934 egyéként szerintem ha nem ladákról lenne szó mindenki a felhők magasából szarna erre a játékra -
#1933 tényleg ennyire kevés alkatrész van benne? vagy később bead többet is? nagyon gyér a kínálat! mindenből rátettem a lehető legjobban és semmi különbség a menettulajdonságokat illetően! :D vicces! -
#1932 Vagy 2magos 3500ös AMDkkel, 7600 GT, 4giga rammal :D -
#1931 Csak nekem közel hasonló grafot se sikerült kihozni. 800x600ba meg medium graf melett is szaggat. Nem tudom milyen erőgéppel tesztelték az oroszok....Lehet hogy ők már tudnak valamit amit mi nem. Lehet nekik valami Pentium6 4gigás procijuk van vagy nemtom -
dzsozefo #1930 sorry igen katt a banerre és minden megvan ;)
Ebben a kategóriában találod Példa GyIK-eket!
Ez a kategória jelenleg üres nice -
#1929 ja megy valamit elnyomhattam -
#1928 nekem nem megy ez a makemerich lehozom a konzolt beírom és sszongya unnón kommand! elnyomtam valamit? -
#1927 katt a bannere ;) -
dzsozefo #1926 Sziasztok skacok egyre népszerűbb lesz a game... mindenki számára
szerintem csináljunk egy FAQ részt! adom a tárhelyet! valaki csinál FAQ page neki? thx -
#1925 háát oroszban is eddig leszerepelt vagy mi.
de majd kiderül a héten sztem mi az ábra. -
#1924 ha valakinek kell kód, mert csak nézelődni akar:
konzol: "shift + ~"
lóvé : "makemerich"
gamma: "gamma 1.0"
ez utóbbi gra természetesen ezzel lehet emelni vagy csökkenteni a gammát. -
#1923 vattafakk? hol a fakk? -
paj01 #1922 jajj remelem ez tenyleg nem vegleges....
vegul is a bal also sarokba 1.0 van de a datum az 2006 jan 23
lehet h nem beta de a boltokba se mindig az 1.0 kerul -
#1921 hát igen! azt azé megnézném! bár lehet h ez a legizmosabb gépen is akadna -
#1920 tök mindegy mivel telepíted! a lényeg az h játék előtt az mds legyen bemántóva -
#1919 Néztem az oldaon elvileg 128 mega rammal és 32megás vidivel is mennie kéne:) -
kulkris #1918 nah megvan és akkor az mds el telepitsem??
-
#1917 erre vevő lennék :D:D -
#1916 http://www.playground.ru/download/?mirror=7272&from=ftp itt van egyépként hasznáj google-t
és persze az mds-t máúntód be -
kulkris #1915 vagy honnan szedjek 4.03 at
LINK?
-
kulkris #1914 ???? -
kulkris #1913 4.00 HE nemjó -
#1912 akkó végső esetben húzd le a cdromot és hasznáj 4.03as démont -
kulkris #1911 jah a wanadoo-ról van -
#1910 szerintem felesleges aggódni azért mer nem megy el jól! biztos lesz hozzá peccs vagy valami! nekem is szaggat! azért nemhoszem h egy ilyen játékhoz kevés lenne 2giga ram vagy 256vga! szal ugy is lesz valami! ez tök oan mint a deus ex 2, peccs nélkül az is egy rakat szar volt -
kulkris #1909 ÁÁÁÁÁÁ
Már mindenféle kombinációban megpróbáltam!!
mdf telepít mdf-el indít nemjó
mdf telepít mds-el indít nemjó
mds telepít mdf-el indít nemjó
mds telepít mds-el indít nemjó
mindig kilyön az a szar ellenőrzés és nem enged át
Ti hogy csináltátok? -
#1908 Ahogy élnéztem van mód modolásra, esetleg lehetne készíteni egy házi javító csomagot :) Asszem a hangokat megfogom csinálni először is, csak kéne egy diktafon. :)) Jah, asszem megfogom csinálni :) -
#1907 Nem valószínű. Oroszországban ugyanezt adják el mától!! -
#1906 remélem ez a release tényleg csak egy rossz vicc vagy egy béta verzió -
#1905 mds-t -
kulkris #1904 De melyiket kell bemountolni????? -
#1903 nem hiszem hogy régebb óta lennél itt:) 2003ban regisztráltam (ezt a nicket), előtte is már két éve itt voltam:D -
#1902 van...de sok köszönet nincs benne... -
#1901 Belső nézet van-e mert egy képen se láttam amit beraktatok ide!? -
nyaflaty #1900 hát barátom sajnos ehhez a játékhoz mindenki gépe gyenge -
#1899 Azt szeretném kérdezni, hogy nektek, akik tudtok vele játszani, milyen gépetek van? Nekem csak 1,6-os a procim de 768 ram és radeon 9600xt-m van. A beállításoknál rontok el valamit vagy gyenge a gépem hozzá? -
#1898 Van vagy lesz angolosítás/magyarosítás?????? -
nyaflaty #1897 hát amíg rohadok a suliba addig nem tudom megnézni :) -
#1896 hmm, ez egy jó kérdés, Watson ;)
meg kell nézni ;)