3677
  • yodee
    nah tessék két sorral lejjebb volt :P

bocsi
  • yodee
    Hali! Nincs lelki erőm végignézni az összes hozzászólást, és arra szeretnélek titeket kérni, hogy aki tud akármilyen pici angolosítást az írjon! köszi
  • Laca10
    Sziasztok! Szeretném veletek megosztani tapasztalataimat a Játékkal kapcsolatban, többek közt azért, hogy mások is okuljanak a hibáimból, ne járjanak úgy mint én.
    Tehát nagy nehezen hozzá juttottam a game-hez és én avval a problémával kerültem szembe mnt sokan mások nem tudtam elindítani. Probáltam hozzá cracket keresni de hiába. Beirtam a játk nevét a keresőbe ahol is rá akadtam erre az oldalra elolvatam majdnem az összes hozzá szolást. Arra jutottam hogy lehuzoma a tápkábelt. Azonban elkövettem azt a hibát, hogy nem olvastam elég figyelmesen, és a következő restartkor a windows nem akart bee enegdni. Mondván hogy egy ismeretlen hiba miatt nem tudja ellenőrizni a windoes licensének hitelességt. Na akkor vissza dugtam a kábelt de hiába ugynaz maradt. Így hát ujra kellett raknom az egész windowst. A következő probálkozásomkor már figyelmesebb voltam és minden t úgy csináltam ahogy az az FAQ-ban le volt írva. És lássatok csodát elindult a game. Igen ám de borzaszton akadt és eszméletlenü unrealisztikus volt.
    Beraktam a az új fikát és mingyárt sokkal reálisabb lett kicseréltem a hangokat is de nem volt az igazi. Felraktam a hivatalos patchet, először nem íakart elindulni, de vissza másolgattam a az eredeti fileokat. Elindult és megelepően tapasztaltam hogy vesenyen kívül sokkal folyékonyabban szinte akadás menetsen futott a game. Ezért úgy döntöttem engedélyezem a forgalamt is az is türhetően ment nem úgy mint az elöször. Igen ám de amikor újra vesrsenyezni szeretnék ki lép a game a windowsba és ki ír valami hiba üzenetett ezt a problémát még nem sikerült megoldanom, ezért most jelenleg csak úgy a városban csapatgatok. Apropó ki probáltam a Ladasound0.8-at és egész jó kis hangokat kezdett ki adni magából a játék. eddig szerintem ez a leg valóságosabb azonban az lehet a baj hogy a játék nem folyamatosan adja gyorsúlás hangját hanem mint egy fúrógép vagy egy daráló amikor valami nehéz dolgon dolgozik ütemesen ha ezt sikerülne ki küszöbölni akkor nagyon pöpec hangja lenne a ladáknak. Amik viszont nem igazán tetszenek a játékban azok a optikaituningok egyészt mert kevés van belőlük, más részt mer olyan igazán eredti ladához való tuning pl.: VFTS és társai kimaradtak a játékból. 4,2 GB-be ez is beleférhetett volna viszont matrica van egy csomo teljesen feleslegesn de egyik se nagyon a Ladához való. Amúgy mindenz összevetve
    ellehet játszogatni vele. De szerintem mindnki jobbra számított. Végezetül mindnkinek jó játékot és berhelést kívánok! Csapassátok!
    Üdv.: Laca10
  • Clipi
    köszi!

mostmárcsak azt a kurva akadást kell megoldanom... megpróbálom megkeresni a fórumon a megoldást...
  • Ati46

Itt
  • Clipi
    szasztok!

most akkor honnan tudok félkész vagy bármilyen magyarítást leszedni?

mert már vagy 1 órája nézema fórumot de nagyon nem találom....
  • [HUN]FaTaL
    miért én optimalizáljam, nem én írtam a programot lol
  • Slayerboy
    "Lehúzod a virtuális meghajtót"... Magyarul?
  • kovecses
    Úgy csináltam! akkor elindül, de versenynél kilép! Hibaüzenet!
  • airsuni
    mostwanted
    úgy csináld hogy felrakod a pöcs-t valahova máshova, nem a gém mappájába, aztán te magad másolod be manuálisan a benne lévőket, kivéve azt a 4 filet!
  • ahavasi
    Na mi az senki nem próbálta ki a Lada motorhangot?

LADA 2101től2107 Hangok!!!

Tuning lada hangja!!! (Normális felvétel)
  • kovecses
    Na:

Először is a patch nem javított csak rontott!
    a védelem miatt nem indul ha visszamásolod a régi cuccokat rá akkor meg ahogy versenyezni indulnál a Ladáddal kilép a játékból és kidob egy szép kis hibaüzenet ablakot!

Kár hogy már elfelejtettem oroszul káronkodni...
  • bld
    a hárdvert kell optimalizálni lehet úgy gondolták, végülis elkészítették a programot
  • airsuni
    fatal optimalizáld te!!!
  • Drag Racer
    na bazzmeg ez az életbe nem szedi le
  • Drag Racer
    nem bay de üres a gépem és imádom a ladákat! Hajrá 2107!!!
  • ngcsnet
    amúgy ratyi a játék
  • Drag Racer
    thx
  • Drag Racer
    Bocs. Nem vok paraszt csak bénán irok...Tudom vok....
  • ngcsnet
    © passatgt #2107
  • Drag Racer
    Hello! Nagyon teccik ez a jatek és nézte mén mindenütt de nem tom hogy honnan lehetne letülteni ezt a játékot. Valaki elmondaná a cimet?
  • [HUN]FaTaL
    optimalizálták vmennyire a patchben a játékot?
  • Ati46
    Igen feltettem és már nagyon várom a full verziot.
  • airsuni
    erre annyit hogy van magyarosítás, nem full, de sokat segít
  • Ati46
    Hali

Nekem ez az eslő starforce védelmes game ami elindult a gépemen.
    Dvd cd-rom le daemon 4.03 mds (mdf) file install ellenőrzés és már megy is.
    Nem is indította újra ellenőrzés után.
    Viszont a nyelv egy kicsit gáz
    Alig tudtam elindítani kattintgattam össze vissza
  • airsuni
    na megymá mindenkinek?
  • partotmos
    forza raikonnen:O
  • airsuni
    na még 1* utójára leírom mert ráérek:

csak a daemon 4.03 al lehet:
    1 bemuntotlod az mds filet
    2 kikapcsolod a gépet
    3 lehúzod a virtuális meghajtókat, a floppy-t nem kell csak a cd, dvd-t
    4 bekapcsolod a gépet
    5 kiveszed, majd újra mountolod az mds-t
    6 felrakod a gémet
    7 aztán azt a codeket amit megkérdez azt is felrakod
    8 izgulás, majd a majom belökése a vízbe, azaz a game elindítása

menni kell ha nem megy vagy elcsesztél valamit vagy szar valami

és üzenem mindekinek hogy nem lessz többet leírva hogy kell, ne kérjétek, és ha kérik, ne írjátok le márt már épp elég* van
  • partotmos
    de nem szarod le, mert most is irkálgatsz ide, te kis kiváncsi:))))
  • airsuni
    jah és azokat a hangokat amit @Ahavasi csinált próbálgassátok, mi meg javítgattyuk jó lesz ne féjjetek (mert mostmég nem tökéletes)
  • airsuni
    ez a hivatalos javítás patch pedig sztem nagyon jó, a fizika sokat javult, mert az eredeti sem nagyszám, a javított túl...., de nekem ez teccik legjobban, nem tökéletes, de jobb mint eddigi bármelyik
  • ngcsnet
    visszaolvastam sokszor, de mostmár leszarom
  • partotmos
    ott a pont:))))
  • airsuni
    akinek meg nem megy a game az olvasson vissza pár oldalt vagy 5* levan írva részletesen
  • airsuni
    na profik: nézzétek meg hogy a 2101-es zsiga belső nézetbeni km/h órájában a mutató visszafele megy, ha valaki tuggya lécci csinájja meg
  • partotmos
    ? link?
  • ngcsnet
    aha kár hogy szar a link:)
  • partotmos
    szerejjé' egy ilyen starfuck switchert a gépedbe, meg olvasgassál (#2646)...
  • ngcsnet
    énis nyugi, és én több hétig töltöttem:D
  • Slayerboy
    De úúgy ki akarom próbálni, hogy milyen szar.. :(