LADA Racing Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elöre is köszi
on, off, low, medium, high, 1024x768, 800x600...stb.
Boldogulni fogsz!
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
[email protected]
kösz
valaki segitsen már?
én is leszedtem a lada racing clubot de nem indul el a PROTECTION SYSTEMNÉL AZT ÍRJA KI HOGY ERROR ÉS MÉG AZ VAN ALÁ ÍRVA HOGY FAILED TO IDENTIFY THE DISC IN THE DRIVE. INSERT A LICENSED DISC.ha valaki tudna segiteni azt nagyon meg köszönném valaki segitsen már elöre is köszönöm
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
ezt nálam a nem hivatalos patch vagy a sound patch okozta mert anélkül nagyon jól megy, hiba nélkül!!!
Feltettem a játékot, és kihuzgattam a meghajtókat, meg minden, mds cdképfájllal...
És amikor el akarom indítani, elkezd tölteni teljes képernyõ meg minden, és ezt írja ki:
Légyszi ha tudtok segítsetek... Elõre is kösz
A forgalom autóit mikor lehet vezetni??Megvan a carlist 2.5.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Nem rossz ez csak nem reális nem élvezhetõ.... így kicsit jobban elfogadom de a jelentés ugyanaz. Kicsit elfogultvok pedig baromi nagyot csalódtam ! De ennek ellenére elszórakozgaton a játtékkal napi pár órát.. Amúgy sem az volt a célom hogy majd hú végigjácom minélelõbb meg minden alapban csak jácani akartam vele úgy cél nélkül.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
üdv
exo
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Magyarosítást szerintem max a patch után tudjuk fojtatni vagy ha esetleg megtaláljuk valahol a hiányzó nyelvi fájlokat..
Meg mikor kapok új kocsikat???A forgalom autóit hol lehet használni??(már megvan a carlist addon)
A launcherbe a grafikai beállításnál a csuszkák mit jelentenek???Mit állítanak???Mert biztos be lehet lõni vhogy hogy forgalom mellett ne szaggasson.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
üdv
exo
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
BMW 325 iX Rallye Car :)