LADA Racing Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Húzzátok le a cd/dvd meghajtókat!!!
Daemon tools 4.03-mat tessék használni!
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítõket!
Csak saját tapasztalat.
¬¬3dfxsite.tvn.hu¬¬ MSI KT3 ultra2 | AMD Athlon 2700+ | 3dfx VooDoo 5/ATi 9800se@9800
GA-P31DS3L; Core2Duo E6420(3133Mhz :P); 2x2GB GeIL DDRII; Ati HD 3870; WD 250GB + LG L192WS 19\" LCD
http://ladaracingclub.webidea.hu/
http://www.ladaracing.ru/workarea/lrc_sound_patch.rar
Én össz-vissz ezt raktam fel, és ezerszer gyorsabb lett.
¬¬3dfxsite.tvn.hu¬¬ MSI KT3 ultra2 | AMD Athlon 2700+ | 3dfx VooDoo 5/ATi 9800se@9800

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Feltoltam a patchet a játékra és max grafikán HDR-rel épp hogy csak beakad néha a kép :))
Szóval tudom ajánlani!! Sokkal élvezhetõbb lett.
Ja, AMD Barton 3200+ procim van meg 1 GeForce 6800 GT kari.
Ne fürgyé! Le! Amúgy te nem a Móni vagy? A pókember imádja a világhálót!
2. kitörölni a 2 ferde vonalat a "RaceMode {ref:t=defaultDeathmatch;}" sor elött
3. zárjátok be a tracks.blk és nyissátok meg a ladagame file-t, ugyan abba a mappába van és ugyanúgy jegyzettömb-el.
4. Az elsõ bekezdést a STAGE szótol a RACE szóig, a következõ képpen változtassátok meg:
stage {
common_races {
race {
desc {
name:t = "Deathmatch"
desc:t = "Deathmatch на Комсомольском проспекте."
}
prize {
money:p3 =8000,5000,2000
textBonus:t = "Выжить и убить всех"
}
conditions {
minStake:r = 2000
maxStake:r = 13000
}
raceMode:t = "deathmatch"
layout:t = "resources/races/deathmatch04.blk"
trafficCfg:t = "resources/traffic/default.blk"
trafficCfgFreeRide:t = "resources/traffic/free_race.blk"
params {
laps:i = 2
}
}
race {
5. A .../LRC/resources/races/race04.blk file-t nevezzétek át "deathmatch04.blk"-ra
Jó mókázást
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Késöbb megirom hogy lehet crash day-t csinálni a játékba csak még le kell forditanom.Állitólag nagyon durva karambolok vannak
Nyugi cask vicc volt<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#kacsint>#kacsint>
üdv
üdv
exo
az a repülõsdi sirály:D
A fõöldalon lejebb van egy artysock-kos kép, menj ráarra hogy bõvebben, ott lessz egy pár hivatalos levél, ahol ve van irva ki kit vert át a tervezés során.Lejebb pedig már az elsõ hozzászólás is arról szól hogy lesz új játék
Mit kell csináln azzal a NO DVD.rar-ral???
GA-P31DS3L; Core2Duo E6420(3133Mhz :P); 2x2GB GeIL DDRII; Ati HD 3870; WD 250GB + LG L192WS 19\" LCD
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Letöltötte, a game-et elindítottam de még midig kéri a fasza CD-ét.
Mit csináljak?
legalábbis azon a 3-4 forumon amit átnéztem ezt olvastam...
Azt hallodtam hogy van olyan patch hogy akinek szagat a játék azt ki javitsa igaz ez ha igen küldjétek már el azt az oldalt ahonnan letudom szedni elöreis köszi
Én most kaptam meg a LRC-t. Ahogy elnézem az itt leírtakat több lesz vele a szívás mint az öröm... meglássuk.
Azt mindenesetre már látom, hogy végignyomni nem lesz kedvem.
Találtam egy csítet amivel talán kicsit jkönnyebebn juthatok új kocsikhoz:)
В гараже включаем консоль нажатием
makemerich - 1.000.000 деревянных
Ha jól értelmeztem:
A garázsnál nyomj egy SHIF+~ gombot majd írd be makemerich, és dõl a lóvé:)
Egy vmit még nem igazán értek. Ha jól látom egy laza 4.5Gb-os DVD-n terül el teljesben a game iso-ja. Ha tényleg ennyire vacak a grafika, akor mi eszik ennyi helyet????? Na majd ezt is meglássuk:)
pedig ez a BMW
Lada Racing Club
A lancherbe HDR kikapcs, a másik szart 0-ra levenni.Utánna a játékon belül a hol a grafikát be lehet állitani benyomni a Shift+ 1es vagy 0ás (amelyiken a hullám van) billentyüt be kell jönnie egy ablaknak,ha sikerült akkor irjátok be azt hogy: gamma 1.5 ez sokat javit.Figyeljétek a kocsi üvegét a garázsba, azon lehet a legjobban látni a kölönbséget.
Aki unja a kocsikázást az repülhet:
Elinditasz egy szabad futamot ellenfelek nélkül, ha bejött akkor Shift+F12 be kell jönnie egy menünek, ott válaszd ki azt hogy Game Gui utánna jobb oldalt 2katt arra hogy game/modeswitch és válassz egy billentyüt melyikkel szeretnél repülni ha megvan a legalján lesz egy szó amely 3al kezdõdik arra kattincs és kellemes repülést, csak ne szédüljetek el
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Van egy hivatalos patch a artyshok-kosoktól amit segithet akinek akad
http://www.ladaracing.ru/workarea/lrc_sound_patch.rar
Ja és a dvd legyen lehúzva.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
De olvastam egy örömhirt hogy most az artyshock egyedül fog csinálni egy játékot ami sokkal jobban lesz megoldva mint az LRC, de az alapgondolat megmarad úgyan úgy moszkvába lehet nyomulni és a kocsik is ladák maradnak csak öszetetebbek lesznek a versenyek és minden benne lesz ami az LRC-bõl kimaradt a köcsög gelios miatt