LADA Racing Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Irjátok már le légyszi hol pinába lehet kiválasztani a forgalomba szereplõ kocsikat, a carlist-es file-okat már bemásoltam a helyukre
kovecses
Ha ezt mégegyszer valaki megkérdezi személyesen nyírom ki!!!

Húzzátok le a cd/dvd meghajtókat!!!

Daemon tools 4.03-mat tessék használni!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítõket!

Hát, sorry akkor...<#shakehead>
Csak saját tapasztalat.
hát én meg felraktam, de alig lett gyorsabb.

&not;&not;3dfxsite.tvn.hu&not;&not; MSI KT3 ultra2 | AMD Athlon 2700+ | 3dfx VooDoo 5/ATi 9800se@9800

De ti mit csináltatok,hogy elindult a játék? A második elindítási mód az sikerült? Vagy kiírtátok DVD-re vagy mi? Mondjon már valaki egy tuti tippet

GA-P31DS3L; Core2Duo E6420(3133Mhz :P); 2x2GB GeIL DDRII; Ati HD 3870; WD 250GB + LG L192WS 19\" LCD

Már párszor kirakták a linket..<#integet2> ( pl.: #2475, #2476 )

http://ladaracingclub.webidea.hu/
http://www.ladaracing.ru/workarea/lrc_sound_patch.rar

Én össz-vissz ezt raktam fel, és ezerszer gyorsabb lett.
sikerült valahogy belõnöm a játékot, mostmár nem annyira akad. elvittem egészen az új ladáig... és még mindig 6 ezret pörög!!! kurvára idegesít... érdekes a filmbejátszásba 8-ezret pörgött... és a játékban a hangja... áááááá sirvafakadok minnyá... a másikfele hogy valamiért a hátulja legalább 1méterrel ki van emelve azt ne kérdezzétek miért

&not;&not;3dfxsite.tvn.hu&not;&not; MSI KT3 ultra2 | AMD Athlon 2700+ | 3dfx VooDoo 5/ATi 9800se@9800

a tüköroldal egész türhetõ
kovecses
OK

M@TriX
lehet csinálni kuplerját ;) szóval kissé realisztikusabb lesz a gém.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

kovecses
Nem értem hogy ez mire jó!

kovecses
Melyik patchet????

Hali!!
Feltoltam a patchet a játékra és max grafikán HDR-rel épp hogy csak beakad néha a kép :))
Szóval tudom ajánlani!! Sokkal élvezhetõbb lett.

Ja, AMD Barton 3200+ procim van meg 1 GeForce 6800 GT kari.
nickwaren
na kipróbáltam amit beírtál,így végre verseny közbe,ha neki megyek valami másik kocsinak,akkor nem ragadok bele,hanem félretudom normálisan lökni:D

Ez szanaszét akadja magát!!!<#mf3> Ez a játék kb. az oroszok street legal-ja!!!<#duhos2>

Ne fürgyé! Le! Amúgy te nem a Móni vagy? A pókember imádja a világhálót!

1. .../Lrc/Resources/Game/tracks.blk megnyitás jegyzettömb-el
2. kitörölni a 2 ferde vonalat a "RaceMode {ref:t=defaultDeathmatch;}" sor elött
3. zárjátok be a tracks.blk és nyissátok meg a ladagame file-t, ugyan abba a mappába van és ugyanúgy jegyzettömb-el.
4. Az elsõ bekezdést a STAGE szótol a RACE szóig, a következõ képpen változtassátok meg:

stage {
common_races {
race {
desc {
name:t = "Deathmatch"
desc:t = "Deathmatch на Комсомольском проспекте."
}
prize {
money:p3 =8000,5000,2000
textBonus:t = "Выжить и убить всех"
}

conditions {
minStake:r = 2000
maxStake:r = 13000
}

raceMode:t = "deathmatch"
layout:t = "resources/races/deathmatch04.blk"
trafficCfg:t = "resources/traffic/default.blk"
trafficCfgFreeRide:t = "resources/traffic/free_race.blk"

params {
laps:i = 2
}
}

race {

5. A .../LRC/resources/races/race04.blk file-t nevezzétek át "deathmatch04.blk"-ra
Jó mókázást

Omlás
Úgylátszik egyeseknek külön FAQultációs tanfolyamot kéne indítani .... :)

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Megcsináltam a carlist-et de nem találom a kocsikat, hogy kell kiválasztani öket?

Késöbb megirom hogy lehet crash day-t csinálni a játékba csak még le kell forditanom.Állitólag nagyon durva karambolok vannak
passatgt
FElraktam a játékot,de nem indul el mert kéri az eredeti cd-jét.Van valami patch hozzá???

Nyugi cask vicc volt<#nyes><#nyes><#kacsint>

már letöltöttem, csak a játék könyvtárba melyik mappába másoljam be??
üdv

kovecses
olvass vissza és megtalálod hozzá a letöltési linket

köszi

kovecses
carlist 2.5...de csinálj biztonsági másolatot mert van akinél nem megy...csak ügyesen

sziastok a bmwt hogy birom behozni meg az mtzét:D???
üdv
exo
az a repülõsdi sirály:D

BiG G
sziasztok mijjezaszar <#smile>

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Hali! Hát én alég nagyot csalódtam a cuccban... azt hittem, mivel oroszok csinálják meglessz a lada feeling, de tévedtem... kocsi hangja borzalmas, nem is hasonlít egy ladájéra (és micsoda dolog hogy csak 6 ezret pörög?! bátyámé kiforgatta az órát:))) 9800se@9800 karim van, és minimum grafikán úgy akad mint a fos... egyszerûen játszhatatlan

Magnumrolcsi
#1877, #1884 !!!!!!!!

MÁTRIX:

A fõöldalon lejebb van egy artysock-kos kép, menj ráarra hogy bõvebben, ott lessz egy pár hivatalos levél, ahol ve van irva ki kit vert át a tervezés során.Lejebb pedig már az elsõ hozzászólás is arról szól hogy lesz új játék

hahóóóóóóó.
Mit kell csináln azzal a NO DVD.rar-ral???

GA-P31DS3L; Core2Duo E6420(3133Mhz :P); 2x2GB GeIL DDRII; Ati HD 3870; WD 250GB + LG L192WS 19\" LCD

M@TriX
keresd az élet értelmét.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

akkor nincs ilyen javitás ??
Hali!!!

Letöltötte, a game-et elindítottam de még midig kéri a fasza CD-ét.
Mit csináljak?

még a ruszkik sem tudnak ilyenrõl....
legalábbis azon a 3-4 forumon amit átnéztem ezt olvastam...
császtok
Azt hallodtam hogy van olyan patch hogy akinek szagat a játék azt ki javitsa igaz ez ha igen küldjétek már el azt az oldalt ahonnan letudom szedni elöreis köszi
kovecses
A grafika nem vacak! Még HDR is van meg amit akarsz! Valami más gond van vele, nincs optimalizálva vagy a fene tudja de szaggat(ott) mint állat...

Hi all!

Én most kaptam meg a LRC-t. Ahogy elnézem az itt leírtakat több lesz vele a szívás mint az öröm... meglássuk.
Azt mindenesetre már látom, hogy végignyomni nem lesz kedvem.
Találtam egy csítet amivel talán kicsit jkönnyebebn juthatok új kocsikhoz:)

В гараже включаем консоль нажатием + <~>, там вводим:

makemerich - 1.000.000 деревянных

Ha jól értelmeztem:
A garázsnál nyomj egy SHIF+~ gombot majd írd be makemerich, és dõl a lóvé:)

Egy vmit még nem igazán értek. Ha jól látom egy laza 4.5Gb-os DVD-n terül el teljesben a game iso-ja. Ha tényleg ennyire vacak a grafika, akor mi eszik ennyi helyet????? Na majd ezt is meglássuk:)
M@TriX
hát én itt nem nagyon találtam semmit, de ha csak srácok beszélgetnek róla akkor az csak olyan mint amit mi itt beszélgettünk.

kovecses
Nem rossz a játék, csak kevés a pálya és csak Ladát lehet tuningolni..
pedig ez a BMW

Lada Racing Club

kovecses
Ja én is próbáltam! Mi ez a röpködés, nekem nem akar összejönni! A trolival pedig durva lenne!

Még egy lehetséges grafika javitás:
A lancherbe HDR kikapcs, a másik szart 0-ra levenni.Utánna a játékon belül a hol a grafikát be lehet állitani benyomni a Shift+ 1es vagy 0ás (amelyiken a hullám van) billentyüt be kell jönnie egy ablaknak,ha sikerült akkor irjátok be azt hogy: gamma 1.5 ez sokat javit.Figyeljétek a kocsi üvegét a garázsba, azon lehet a legjobban látni a kölönbséget.

Aki unja a kocsikázást az repülhet:
Elinditasz egy szabad futamot ellenfelek nélkül, ha bejött akkor Shift+F12 be kell jönnie egy menünek, ott válaszd ki azt hogy Game Gui utánna jobb oldalt 2katt arra hogy game/modeswitch és válassz egy billentyüt melyikkel szeretnél repülni ha megvan a legalján lesz egy szó amely 3al kezdõdik arra kattincs és kellemes repülést, csak ne szédüljetek el
Omlás
Ezt már kitettem a http://ladaracingclub.webidea.hu/ -ra is amúgy nálam minimális a javulás de legalább javult :)

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Már nem tudok mit forditani ennyi a lényeg amit leirtam, ezt is csak egymás közt beszélték, nem hivatalos info(az eggyik gyereknek a haverja dolgozik az artyshoknál onnan van a hir).
Van egy hivatalos patch a artyshok-kosoktól amit segithet akinek akad
http://www.ladaracing.ru/workarea/lrc_sound_patch.rar
Omlás
M@TriX : Nem eszközölnél egy fordíást a magyar közöségnek a hírbõl ... ? Én bogarásztam kicsit de töredékeket értek csak hülyeséget meg nam akarok írni..

info:www.lrc.gameslife.ru
M@TriX
infó honnan?

Omlás
Azért nem tudsz indulni saját autóval mert ez egy "gyári" versen szal csak a megadott autóval tudsz menni amit ingyen és bérmetve aktiválhatsz a garácsban de csak akkor ha már minden más versenyt megnyertél.

zolo
A faq-ba be van linkelve egy mds fájl,amit egy mappába kell másolni az mdf-fel és ugyazt a nevet kell adni mindkettõnek.És ha így mountolod be menni fog.
Ja és a dvd legyen lehúzva.

http://flickr.com/photos/zolika90/

bertino
remek, arra is várhatunk ki tudja mennyit...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Most olvastam egy orosz fórumon, hogy azért lett olyan gagyi a játék mert a gelios kiszállt a projektbõl és az artyshock nem tudta befejezni egyedül a játékot.
De olvastam egy örömhirt hogy most az artyshock egyedül fog csinálni egy játékot ami sokkal jobban lesz megoldva mint az LRC, de az alapgondolat megmarad úgyan úgy moszkvába lehet nyomulni és a kocsik is ladák maradnak csak öszetetebbek lesznek a versenyek és minden benne lesz ami az LRC-bõl kimaradt a köcsög gelios miatt
[HUN]FaTaL
jah okés aszittem orosz:D, thx:D

http://goo.gl/gd6Zi5