LADA Racing Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.Tools/sfcure01/!setup.bat-re kattints majd add hozzá a Rendszerleíróadatbázis-hoz
(Ha AMD64 bites rendszered van akkor Tools/sfcure03_x64/!setup.bat-re kattints és tedd ugyanezt)
2. Indítsd újra a gépet
3. Daemon Tools 4.03 ---> Emulation---> ALL options ON (KATT RÁ)
4. Daemon Tools 4.03 virtuális meghajtójába csatlakoztasd a játék képfájlját és installáld a játékot!JAH ÉS SZÜKSÉG LESZ EGY MDS FÁJLRA AMIT A FÓRUMBAN MEGTALÁLSZ!!!!!!
5. Install végén, a Daemon Tools 4.03 virtuális meghajktójába az MDS fájlt töltsük be ez fontos!!
RESTART.
6. Tools/sfdrvup/sfdrvup.exe-re kattints, ezzel frissíted a a StarForce driverét majd ismét indítsd újra a gépet
7. Tools/sfcure01/!start.bat-re kattints (egybol el is tunik, ne lepodj meg)
(Ha AMD64 bites rendszered van, akkor Tools/sfcure03_x64/!start.bat-ra kattints)
8. Tools/sfn/SFNightmare.exe-re kattints, majd a felugró ablakban sorban:
-Disable node
-Disable CD
-Disable node
-illetve tiltsd le azt amelyik IDE-re csatlakoztatva van a CD ill. DVD Romod, pl.: Pr. Slave, Sc. Master, Sc. Slave stb. (ha fejbol nem tudod, akkor a BIOS-ban, vagy csak szimplán újraindításnál fél pillanatra láthatod)
9. A MEGHAJTÓK TÁPKÁBELÉT HÚZD LE!! (HA LEHÚZTAD A MEGHAJTÓKAT ÉS NEM INDUL A WINDOWS PROBÁLD A MEGHAJTÓT VINYÓVAL PÓTOLNI IGY 100% ELINDUL )
10. Játsz!
EZ EGY 100% MÓDSZER
REMÉLEM SEGITETTEM
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Help Me! Help Me!
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
a gyengék kedvéjért leszeded a FAQ ban megadott NODVD-t bemásolod oda ahol az MDF van majd mind a 2õ fájlnevét átírod LRC_DVD-re!!
Azaz lessz egy LRC_DVD.mdf és egy LRC_DVD.mds ezzel a megoldással az elsõ warez verzió hibátlanul mükszik kábel lekötés nélkül a mostani warezokon meglelhetõ verziót nem próbáltam...
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
kellene egy kis segitség nemm tom el inditani a játékot mert mindig egy nyavajás kodot kér én be ütöm amit ö ad de nem jo a kod? help!
elöreis köszi
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
Nekem is kiirja kérlek szépen ezt:
FELRAKTAM MÁR EGY PÁRSÍZO A DIRECTX-et uh. szerintem nem ott a gond, de ha mégis akkor mondjátok nyugostan, kérem segítsetek mert már szeretnék gémelni/ NEKEM csak az ELSÕ vereseny módnál ahol körbe körbe kell menni ott csínálja ezt a másik versenymodot is kipróbáltam akkor meg ment, segítsetek plzplzplzplz<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
(najo mást is) <#hehe>#hehe>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Azért van a forum hogy segitséget kérjek te kezted ezt a poénkodást, ha ideges vagy akkor ülj le sakkozni
<#fejvakaras>#fejvakaras> "AZ MDS fájlnevét átnevezed az MDF-el meg egyezore" EZT IRJÁK A FAQ-ban, de nem ,pont fordítva az
Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....
\"...nagyonprofi Lockonevõ szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
nálam az mds fájlt nem lehet betölteni a daemon v.4.03-ba,miért?<#falbav>#falbav>
ezt irja ki:-Unable to mount image.File not accessable.- Van erre segítség???<#help>#help>
Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....
hahaha nélkül, mielõtt felidegesítesz
Segitsetek légyszi, nem tudok tuljutni a protection system hibaüzeneten, mit kell ilyenkor csinálni? nagyon fontos lenne, elõre is kössz
Nekem is az lenne a gondom mint amit a #2388 ban írt a kolléga, mit kellene tennem, várom a lehetséges tippeket, megoldásokat <#email>#email><#email>#email><#email>#email>
(van fenn a gépemen eredeti starforce-os játék, nem akarom kockáztatni, hogy azt esetleg újra kelljen installálni a trükközés miatt...)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
De ha már itt vagyok,akkor leírom a rövid véleményem a gaméról.
Szerintem jó kis game és ahogy halottam a törések is jók benne,a grafika szerintem nem vészes,csak 1 gond van a gaméval méghozzá a nyelv,ami az orosz.De ez se gond,mert majd lesz angol verzió is!Én majd az angol verziót szedem le.
Üdvözlettel:Robi
U.I.: Ha egy héttel ezelött nem járt volna le a regem,akkor már tudtam volna törölni a #2382 hozzászólást!Remélem nincs gond.
GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/
ezt bennt hagyom infónak ;)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
a játék teljes verzióját pedig torentrõl is leszedheted vagy #2339 pl vagy lejjebb megtalálod nem oylan nagy meló
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
üdv
exo
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
Amúgy neked is indulnia kéne mert ugyanaz a verzió.
#2358 sry