LADA Racing Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
ez jokis összevissza faq ;) ráadásul elavult ...

Forza.

zsanet
nekem ezt a Carlist miatt(amit utólag másoltam bele)irta ki,ujratelepítettem és utána mûködött

0. A játék használatához Windows XP-re van szüksége Service Pack 2-vel

1.Tools/sfcure01/!setup.bat-re kattints majd add hozzá a Rendszerleíróadatbázis-hoz
(Ha AMD64 bites rendszered van akkor Tools/sfcure03_x64/!setup.bat-re kattints és tedd ugyanezt)

2. Indítsd újra a gépet

3. Daemon Tools 4.03 ---> Emulation---> ALL options ON (KATT RÁ)

4. Daemon Tools 4.03 virtuális meghajtójába csatlakoztasd a játék képfájlját és installáld a játékot!JAH ÉS SZÜKSÉG LESZ EGY MDS FÁJLRA AMIT A FÓRUMBAN MEGTALÁLSZ!!!!!!

5. Install végén, a Daemon Tools 4.03 virtuális meghajktójába az MDS fájlt töltsük be ez fontos!!
RESTART.

6. Tools/sfdrvup/sfdrvup.exe-re kattints, ezzel frissíted a a StarForce driverét majd ismét indítsd újra a gépet

7. Tools/sfcure01/!start.bat-re kattints (egybol el is tunik, ne lepodj meg)
(Ha AMD64 bites rendszered van, akkor Tools/sfcure03_x64/!start.bat-ra kattints)

8. Tools/sfn/SFNightmare.exe-re kattints, majd a felugró ablakban sorban:
-Disable node
-Disable CD
-Disable node
-illetve tiltsd le azt amelyik IDE-re csatlakoztatva van a CD ill. DVD Romod, pl.: Pr. Slave, Sc. Master, Sc. Slave stb. (ha fejbol nem tudod, akkor a BIOS-ban, vagy csak szimplán újraindításnál fél pillanatra láthatod)

9. A MEGHAJTÓK TÁPKÁBELÉT HÚZD LE!! (HA LEHÚZTAD A MEGHAJTÓKAT ÉS NEM INDUL A WINDOWS PROBÁLD A MEGHAJTÓT VINYÓVAL PÓTOLNI IGY 100% ELINDUL )

10. Játsz!

EZ EGY 100% MÓDSZER
REMÉLEM SEGITETTEM
Ha úgy sem megy húzd le a dvd,cd meghajtókat fizikálisan géprõl!!
Gyovai
Császtok megcsináltam mindent ugy ahogy a faqban van de ugysem volt jó nekem..mit tegyek???? #2407 ugyem sikerült pedig ugyanugy csináltam mindent mit tegyek????Valaki SEGITSEN!!!!

Truck Driver001
ezt a verzsönt még nem probáltam...de az elözöbe pl a kamaz pattogot..nem bírt normálisan menni:D...érdekes..ezt meg majd kiprobizom ha lesz idõm:P,addig walaki megnézhetné:D

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Nekem is ezt írja ki mint a #2405 -ös kollégának!
Help Me! Help Me!
Gyovai
De hogy írjam át mindkettõre az h LRC_DVD.mds ????mert nemnegedi ... Azt írja h a megadott név már léteziik mit tegyek?????

Omlás
Car list 2.5

jóéjt mindenkinek..

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
a FAQ bal megadott NODVD image aza egy MDS file neve elvileg ugyan az mint az MDF-é ezért is írtam azt! De közben kijött a másik verzió is amiben már nem az a filename
a gyengék kedvéjért leszeded a FAQ ban megadott NODVD-t bemásolod oda ahol az MDF van majd mind a 2õ fájlnevét átírod LRC_DVD-re!!

Azaz lessz egy LRC_DVD.mdf és egy LRC_DVD.mds ezzel a megoldással az elsõ warez verzió hibátlanul mükszik kábel lekötés nélkül a mostani warezokon meglelhetõ verziót nem próbáltam...

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Cukros
hali mindeninek
kellene egy kis segitség nemm tom el inditani a játékot mert mindig egy nyavajás kodot kér én be ütöm amit ö ad de nem jo a kod? help!
elöreis köszi

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

Hali!

Nekem is kiirja kérlek szépen ezt:

FELRAKTAM MÁR EGY PÁRSÍZO A DIRECTX-et uh. szerintem nem ott a gond, de ha mégis akkor mondjátok nyugostan, kérem segítsetek mert már szeretnék gémelni/ NEKEM csak az ELSÕ vereseny módnál ahol körbe körbe kell menni ott csínálja ezt a másik versenymodot is kipróbáltam akkor meg ment, segítsetek plzplzplzplz<#help><#help><#help><#help><#help>
bertino
én csak azt mondtam olvassatok vissza :-)
(najo mást is) <#hehe>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino mert mit teszel körberajzolsz és kiszinezel?
Azért van a forum hogy segitséget kérjek te kezted ezt a poénkodást, ha ideges vagy akkor ülj le sakkozni
Raylee
A FAQ-ban rosszul van irva a fájlok átnevezése-hahó AMSE!!!!-
<#fejvakaras> "AZ MDS fájlnevét átnevezed az MDF-el meg egyezore" EZT IRJÁK A FAQ-ban, de nem ,pont fordítva az MDF fájlt kell átnevezni az MDS-el megegyezöre.. ,szóval ezért nem ment nekem.....

Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....

Siluro
Pedig már F.A.Q. is van <#bee1>

\"...nagyonprofi Lockonevõ szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

bertino
olvass vissza te is, találsz megoldást

Raylee
sziasztok!
nálam az mds fájlt nem lehet betölteni a daemon v.4.03-ba,miért?<#falbav>
ezt irja ki:-Unable to mount image.File not accessable.- Van erre segítség???<#help>

Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....

bertino
találd fel magad rulez
hahaha nélkül, mielõtt felidegesítesz

ha ha ha,inkább a 2393-as kérdésemre válaszolj
bertino
nem vok passatgt, de válaszolok: tönkre

passatgt, most mit csináljak, hova menjek
passatgt
<#banplz>

Hello
Segitsetek légyszi, nem tudok tuljutni a protection system hibaüzeneten, mit kell ilyenkor csinálni? nagyon fontos lenne, elõre is kössz
Omlás

Sziasztok!

Nekem is az lenne a gondom mint amit a #2388 ban írt a kolléga, mit kellene tennem, várom a lehetséges tippeket, megoldásokat <#email><#email><#email>
zolo
A 2386-os hozzászólásba van...

http://flickr.com/photos/zolika90/

Sziasztok!Légyszi írjátok le hogy hol találok a játékhoz crack-et!!Elõre is köszi!
Nah végre elindult a gém!Csak amikor akarok versenyezni elkezd betölteni és be is tölt majd kilép valami hibaüzenettel.Pedgi felraktam a direct x -et ami a gém dvd-jén volt
hykao
Hát akkor még várok inkább. Az eddigi kommentek alapján nem érdemes erõltetni...
(van fenn a gépemen eredeti starforce-os játék, nem akarom kockáztatni, hogy azt esetleg újra kelljen installálni a trükközés miatt...)
[HUN]FaTaL
nincs crack

http://goo.gl/gd6Zi5

hykao
Olyan krekk is van, ami tényleg No-DVD krekk? Tehát nem kell ellen-Starfroce varázslatokkal bíbelõdni?
M@TriX
nem gond ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

TLD Robi
Bocs mindenkitõl nem ide akartam :)
De ha már itt vagyok,akkor leírom a rövid véleményem a gaméról.
Szerintem jó kis game és ahogy halottam a törések is jók benne,a grafika szerintem nem vészes,csak 1 gond van a gaméval méghozzá a nyelv,ami az orosz.De ez se gond,mert majd lesz angol verzió is!Én majd az angol verziót szedem le.

Üdvözlettel:Robi

U.I.: Ha egy héttel ezelött nem járt volna le a regem,akkor már tudtam volna törölni a #2382 hozzászólást!Remélem nincs gond.

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

köszi jo minden

5-10 FPS csak félre írtam.
Ezen lenne még mit javítani.Én csak azt nem értem hogy a Far Cry-nak 10000000000000000000000000 X szebb grafikája van mint ennek a szarutánzatnak és maxon bõven 30 FPS alá nem alig ment.De ez mé mediumon is 5-140 FPS néha 20 az is 10 másodpercig.<#levele><#levele><#gunyos1>
M@TriX
na akkor egy kis rendet
ezt bennt hagyom infónak ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

bld
na jó segítõkész leszek: demo=0 nincs nem is lesz semmi...
a játék teljes verzióját pedig torentrõl is leszedheted vagy #2339 pl vagy lejjebb megtalálod nem oylan nagy meló

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

M@TriX
igen, crack már van, csak angol gém nincs hozzá...

Mr Csé
van angol verzio crack?

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

M@TriX
jah azt hittem ezt te cisnáltad, de most látom, hogy ez hivatalos patch... na majd mondjatok véleményt...

Omlás
Nálam is ezt csinálta a játék DVDjérõl dobd újból fel a DX9-et és jó lessz!

rájöttem

ja meg 2200+ sempron procim van meg 768 ddr 400 mhz és a vga egy inno 3d geforce 5700 ultra, már direcx 9 támogatással és mégse az igazi, ja meg az a a hbr?????
üdv
exo

az miért van hogy ezt bemásolom a könyvtárba és töltené be a pályát és error van!!

[HUN]FaTaL
kötve hiszem hogy alig akadna mert csak a proci tér el az enyémtõl az a 600 MHZ meg nemhiszem hogy ennyit számítana:)

[HUN]FaTaL
hogyne szaggatna, mindenkinél akad. elfelejtették optimalizálni:D

Sziasztok! Fatal neked nem szaggat a játék, mert nekem minimum grafikán is eléggé döglött szegény, ahhoz képet hogy a Toca 3 vígan szalad! Nem tudjátok mi lehet a baja a játéknak?

Magnumrolcsi
Én úgy csináltam ahogy ittis #2223 levan írva.
Amúgy neked is indulnia kéne mert ugyanaz a verzió.

#2358 sry