Immár biztos: budapesti FBI nyomozók védik majd a szerzõi jogokat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy mennyetek oroszországba FBIkodni, majd jó pofánlõnek titeket. Bu*i amerikai seggnyalók.
Én nem lennék ellenére ennek az amerikai életvitelnek, ha ezt azzal kezdenék el ránktukmálni, hogy amerikai szintû fizetéseket adnak.
Teljesen igaz, hogy erõszakkal nem lehet "jóléti államot" létrehozni,bár most Amerika megpróbálja. Én nagyon örülnék neki, ha nem rajtunk kísérletezne. Amúgy kíváncsi vagyok, mikor lesz a ceruza és a papír is jogdíjas termék (amire adózárjegy kell) mert ezekkel is lehet reprodukálni szellemi termékeket??? Annak idején miért gyártottak másoló magnót? Most miért gyártanak írható DVD-t? Hogy el tudd menteni rajta a saját készítésû dokumentumaidat..szétverhetnél egypár key-t, mire összegépelnél egy DVDre valót...
Talán az lenne a megoldás, hogy ki kellene húzni a talajt a "maffia-drogcsempész-kalózmásolatkészítõk" <#kocsog>#kocsog>FBI szerint) és kb a megjelenés után 1-2 hónappal a mostani feketepiaci áron adni. Tehát
1500-2000 HUFért...Akkor biztos nem a drogdílernél(<#kocsog>#kocsog>FBI szerint) vásárolnál, hanem a Tecsóban, a polcról.. De ez soha sem fog bekövetkezni...inkább ránkerõszakolják (ha tudják) az amerikai életvitelt.. Inkább találjuk ki , mit lehetne ez ellen tenni, és ne egymás felmenõit emlegessük.. thx
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
És minket ki fog megvédeni a bûnözéstõl??

Ja majd elfelejtettem abban nincs pénz csak inkább befektetés...

crx: majd az ido eldonti milesz. Egyebkent is a remeny hal meg utoljara. :>
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Akkor a szibériába hurcolt nagyapám csak álmodott? Mert õ ott építette a szocializmust...
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
A fizetést meg gyorsan át lehet számolni euroba. Kiderülne menyivel is vagyunk lemaradva. Mondjuk az álami szféra fizetése megfelene minimálbérnek ijen árak mellet.
És el is menék dolgozni valahová adig meg megélek ahogy tudok.
Viszont én nem tudok olyan közgazdaságí törvénytõl, ami szükségszerûen megnövelné a valószínûségét annak, hogy amikor áttérnek egy másik valutára akkor megugorjanak az árak, vagy is hirtelen megemelkedjen az infláció.
Egy normális gazdaságban élõ polgár, ahol 5% alatt van az éves infláció csak néz nagy szemekkel, amikor e mellé kap még 2-3% ot. Ugyan azt mi észre se vennénk!
A szitu ua mint bármelyik inflációnál, szerintem.
Az államok költségvetése sehol sincs valami jó állapotban. A kereskedõk kaptak az alkalmon és emeltek egyet: a szokásos duplát , arra hívatkozva, hogy nem tudnak számolni(röhej;), az állambácsi meg szépen zsebretette a nagyobb inflációból származó extra bevételt. A sor végén álló alkalmazottak meg háborogtak, mert az állambácsi szépen széttárta a kezét és nem kompenzált egy fikarcnyit sem -állami alkalmazottak fizu emelése, minimál bér, nyugdíj stb) mer azt monnyák, amit ebbõl az "üzletbõl" nyertek azt simán megéri az euro némi presztizsvesztesége árán is.
A közvéleményt meg beetették, hogy hát azt õk nem tudták, hogy ez ilyen.
Persze, nem tudták, hogy ilyen jó üzlet, mert akkor elõbb bevezetik!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Csak annyi h
>Én szeretném azt hinni, hogy az euba való felvételünk azt jelenti, hogy a világ fejletteb részéhez tartozunk, és ez a fejlettség nem csak abban merül ki, hogy mi vagyunk akik másokat megszálunk, és nem minket szálnak meg mások.
Az eu kb annyit fog jelenteni sztem, h lehoznak ide kis toket persze a sajatjaikat, kicsit jo is lesz nekunk, de ugyanakkor elszivjak tolunk a penzt es a mar amugyis romokba hevero magyar gazdasag a fol ala sullyed. Meg annyit h ha az eurot bevezetik akkor nekunk reszeltek 1000L. kb olyan fizunk lesz mint az ukranoknak. :]

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Sok igyzság vagyon abban amit írtál de azért leírnám mi a gáz velük. (Szerintem);)))
Kezdjük ott, hogy valóban egyfajta anyagi megoldás kimenni külföldre dolgozni és pénzt haza hozni. Ez mindíg is megvolt. Régebben mehettél a szuba gázt bányászni (Tengiz), csak éppen nem bizti, hogy csak pénzt hoztál vissza magaddal.
Ma is kimehetsz 1-2 évre külföldre pénzmagot keresni, de...
Az egész marha jól hangzik, ha egyedülálló vagy, és csak utána akarsz családot. Mert különben 2 év után nem kizárt, hogy mire visszajössz már mást találsz az ágyadban, a pár éves gyereked meg mást hív papának.
Haverokkal, barátokkal hasonló a szitu.
Írtad ugye, hogy kint is ugyan az a szar van, ha nem még rosszabb mint itton. Kint csak egy vendégmunkás vagy és alig várják, hogy eltakarodj haza, kint még több a külföldi és még nagyobb a gyûlölet is velük szemben!
Örülsz a pénznek, amit ott kapsz, csak éppen azért a pénzért ott senki nem dolgozna, MERT UGYE ABBÓL A PÉNZBÕL SENKI NEM TUD OTT MEGÉLNI, olyan szinten biztosan nem mint itthon!
És itt érkezünk el a lényeghez. Asszondod nem kell nájki cipõ meg mekdonalc, meg stb sõt kocsi se kell, ja és dévédét szoftvert se vegyünk. De öregem csupa olyan dolgokról beszélsz ami KINT NEM LUXUS CIKK!!!!
Én szeretném azt hinni, hogy az euba való felvételünk azt jelenti, hogy a világ fejletteb részéhez tartozunk, és ez a fejlettség nem csak abban merül ki, hogy mi vagyunk akik másokat megszálunk, és nem minket szálnak meg mások.
Nekem mint kisembernek elegem van a politikai lózungból, én a nagyságot a fizetésembõl megvásárolható sörökben mérem!!!!!!
Azt mondod ez már handabanda, ha nem teccik a rendszer meg a fizu húzzak ki külföldre dolgozni!
De könyörgöm belegondoltál abba, hogy miért van ez így? Tartsd csak szépen a pénzedet forintban, majd váltsd át euróra, vagy fordítva! Lesz egy kis különbség!
Miért is van az, hogy egy állam , az EU-ról beszélek, egyik felén 5X-annyit keresnek az emberek ua munkával mint pár száz km-el arrébb? Ez a tény, amit te is leírtál és amivel itt mindenki tisztában van! Te kihasználtad, más meg nem szívesen vállalja a kockázatot, pl azt amit az elején írtam.
Nézd, '74-ben mutatkoztak elõször válság jelei a magyar gazdaságban. Abban az idõszakban ért a legtöbbet az amit az átlagpógár készhez kapott. Lehet hogy elnyomás volt, de abban az idõszakban még szaporodtunk is, (ugye kedves jobboldali barátaim, nem fogyott a magyar;)) 30 éve folyamatos pénzügyi majd egyre súlyosbodó gazdasági válság van M.o-n. Nem is sírnék, ha az olyan 3. világbeli országok, mint Dél-korea, Indonézia, Kína, Spanyolország stb nem húztak volna el mellettünk mint állat.
30 éve elbasszák a magyar állam pénzügyi gazdasági politikáját (thank jú többek között miszter édzsent meggyesi, csak még azt nem tudom melyik ország ügynöke vagy valójában)
Erre te azt mondod ne nyavajogjak már, húzzak ki külföldre és kuporgasam össze a lakásra valót a többivel meg ne törödjek!
És én egész kisgyermek korom óta, 30 éve hallgatom azt a politikusoktól, hogy még egy-két év aztán kúrva jó lesz, de addig is ha gondolom kimehetek külföldre dolgozni (pl Tengizbe)...
Nem gondolod, hogy azért itthon kéne elõbb valamit rendbehozni?
Na és most lehet moderálni;(((
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
http://www.lohere.net - a MagyarChan
I have a vision.
EfBiÁj csóka ül a nagykövetségen és a szuperkomputerével pásztázza az országot.Ez mostmár eléggé valóságos dolog,azt csodálom hogy eddig miért nem csinálták.Õk a szent nép és nekik mindent meglehet csinálni.
Züllésbe és háborúkba taszítják a világot, vagy ha éppen nem akkor az õ általuk kreált torz, elme és idegbeteg sablonba kényszerítik a népeket bele.Nem tudják elképzelni hogy van egy másik fajta 'kultúra'.
Bocs hogy ezt így írtam, de már hányok a médiából ömlõ USA fetisiszta sz*rtól.
A warez is olyan mint a prostitúció.Állandóan hadakozás van ellene, de megszüntetni a büdös életbe sem fogja senki,mert mindig lesz olyan ember aki kuffantani akar de nincs kivel, viszont pénze van erre.
Azt senki nem gondolja rajtuk kívül komolyan hogy megtudják szüntetni az illegális másolást.Nem azt mondom hogy senkinek ne kelljen fizetni, de ne ennyit!Nekem sincs arra pénzem hogy havonta több 10 huf-ot költsek szoftverre.Ez van, csoringer informatikus vagyok aki naponta 8 órát dolgozik, meg sokszor utána is.
Ebbe az egészbe meg kár politikát belekeverni, mert jobb vagy bal mind egyfele nyal.

nagykispeter #128: Thats right.
frank talán azért nem volt ruszki bsa, mert akkora számítógépek voltak akkoriban, hogy köréük épültek a városok és nem fordítva és minden egyes lyukszallagot amit lemásoltál és használtad az egész megye észre tudta venni mert áramingadozást okozott. Szvsz kijött belõlem
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
és tessék
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Frank99 #123: Dejo teis baloldali vagy ? :>
az oroszok nem fenyegettek senkit sem....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Még jó, hogy ez a legnagyobb bûn az országunkban, hogy valaki lemásolta a windows paintot egy lemezre. Komolyan, nagyon ráérhetnek ezek az FBI-osok, ha Magyarországra jönnek dolgozni :DD
Én is játszom de viszont nem CSAK ez a szórakozásom.
Én azokról beszélek akiknek ez az egyetlen szórakozásuk. Ettõl még nem állok felettük.
Ez olyan számomra mint sajnálni a háborús ártatlan áldozatokat. Csak sajnálat.
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Nos, nemtom mi a fasze beszeltek itt 8000forintos mobilszamlarol meg anyamtudja mirol ilyet csak az ubergazdag elkenyeztetett kisfiucska szulei engedhetik meg maguknak, de olyanbol se sok van. Nemtom ti hogyvagytok, nincs markas cipom, se ruham egyse (pontosabban van 1-2de azt nem itt vettuk, hehe), netet is alig h kitudjuk fizetni. Hogy a brantba vehetnek eredeti dolgokat? Vennek en szivesen, de mi a lofaszbol?
Nemertem ezeket a hozzaszolasokat, akiknek tetszik h ezek idejonnek es igy javitjak a szamgep bunozes elharitasat. Ilyen gazdasagba ki a fsz engedheti meg maganak legyen eredeti dvdje, jatekszoftvere?? Hat szvsz nemsokan.
gazgoblin #57: Háát nemtom, de azert lenezni vkit azert, mert gep elott ul es jatszik szabadidejeben 20-30evesen, eleg bolondsag.
Talan ha az amcsik penzt dobnanak ide, es nem megbszni akarnanak minket, jobb lenne a helyzet. Ja de akkor penzt kell adniuk nekunk, igy mar mindjart nemjo nekik ugye. Egyszeruen tonkre akarnak tenni minket, es konnyen sikerulhet nekik.
Cat #71:
Mindig elkap a rohogogorcs, ha ilyesmit olvasok. :D
Honnan veszik h az aki letolti/lemasolja az adott filmet, egyebkent megvenne az eredetit? Erdekes gondolkodasmod.
Mike #99: En bizony sajnalom a lovét az amerikai filmkeszitoktol. Igyis megvehetnek mindent amit akarnak. (Cegekre gondolok es nem hasznalati cikkekre) MAshol meg eheznek. De meg ez nemis olyan baj, mert hat ha csinalnak vmi jot, akkor egyefene. De az amcsi filmek 80%-a koppintott vacaksag. :|
Lenne egy kerdesem:
Tehat ha en japan ill. koreai filmeket toltok le, akkor bekibe hagynak az FBIosok ? :D
Lassan azt akarja a RIAA meg az MPAA hogy mennyél moziba de csukd be a szemet, fogd be a füled, menny el a boltba fizesd ki a CD-t, de ne vidd haza, mert elmeséled másnak, eléknekled másnak és az a másik már nem fizet érte... Sarkítva ez a gond... A tulajdonhoz lévõ jogok arcultiprása... És ez nem csak az USA... Vannak Árpa Attiláink, Van Artisjus-unk, van Mahaszunk... Dolgoznak is rendesen meg viszik a pénzt... És feltételezik, ha veszel egy írható DVD-t vagy CD-t akkor te egy zugmásoló, hamisító szervezett bûnözõ vagy... Holott csak backupolni szeretted volna a Mail servert... Ennyi és nem több..
Ez mindennek a kulcsa: $
Pá
Ha még mindig nem értenéd az álláspontomat akkor olvasd el te is még1x.
Ha érted, de nem értesz vele egyet akkor ne ezen mérgelõdj máskor hanem arra ott vannak a politikusok meg a sztárocskák a sztárgázsival. Ja!
meg ez a cikk is jóval idegesítõbb mint az én véleményem (ugyanis nekem nincs hatalmamban megtorolni azokat akiket "lenézek") viszont õk meg*aszhatnak minnyájunkat.
És most lehet fasisztázni meg ilyenek de a hataloméhség távol áll tõlem. + nem vagyok az a fajta ember aki valami karhatalmi szerv végrehajtó emberpajzsa akar lenni.
Nem hajlandók alkalmazkodni a változásokhoz a kiadók, inkább a jogot próbálják felhasználni arra, hogy a változásokat visszafordítsák úgy, hogy az nekik jó legyen.
Csak éppen nem fog menni.

az egy baromság, amikor arra hivatkoznak, hogy ha lopod a filmet el kell bocsáéátani a munkatársakat a cégtõl. mivel nincs 1000 darab Mel Gibson, ezért Mel drága. Míg ácsbólé van 1000 így tehát õk olcsóbbak.